Jeg hedder Asia Morena Castillo Magpantay, puha - JA! langt navn. Jeg er 21 år og er bosat i Valby, KBH V. Jeg er ny i dette bloggerunivers, eller rettere sagt det seriøse bloggerunivers. Jeg har haft nogle små blogs fra da jeg gik i folkeskolen, og det var nu nok mere sjov og hygge. Jeg har tænkt meget over blogging - om hvor spændende og inspirerende det kan være osv., og det har krævet meget mod fra mig, at skulle skrive og dele i sådan et kæmpe forum som dette, men jeg er parat og klar til at dele mit liv med jer - Så nu vil jeg endelig, efter flere års tænketid, tage mig tid til at starte en blog, som kommer til at handle om mig, min kærlighed til mode og makeup, mine skønne omgivelser & mine rejser (og sikkert også en masse andet!). Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang!

Jeg er en aktiv bruger på de sociale medier, såsom Instagram, Facebook, Youtube osv. Og jeg er freelance fotograf - jeg elsker at tage billeder, det er noget som jeg altid har kunnet lide - især processen hvor der skal redigeres, det elsker jeg! Fotografering fylder også en del hos mig, og det har det gjort siden jeg var helt lille, en lille drøm om at blive professionel fotograf lever måske også stadig i mig. Men den større drøm i dag, er at jeg skal leve i den store mode verden, enten som kosmetiker, stylist eller designer. Det med at være kreativ, har altid ligget naturligt til mig, og det siger min tætte omkring mig også - så hvorfor ikke leve af det?

Min interesse for mode og makeup er nok det, der fylder mest i min hverdag. Jeg ville nok kunne omtale mig selv, som værende basic - jeg elsker sort tøj! Det er helt vanvittigt, så meget jeg bare går efter det helt klassiske sorte, og så pepper det op med en rød læbestift, og til tider en IKKE-sort taske, haha! selvom det er de helt basic farver sort, gråt og hvidt tøj, jeg går med - skal det bare styles flot, så kører det altså. MINIMALISTISK, er nok det perfekte ord, der beskriver min stil. NUDE er også lige mig, afdæmpede farver kan også bare et eller andet. Makeuppen er det jeg bruger mest tid og penge på - jeg vil vise jer min makeup samling og alt der hører med - så det bliver spændende! Jeg har en taske, sko og makeup samling, som jeg virkelig elsker - så Jeg vil glæde mig til at vise jer min stil og min makeup på nye indlæg og billeder!

Det var bare lige et kort Velkommen og en lille bitte smule om mig, jeg glæder mig til at komme i gang!

AU REVOIR

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments