Fra Ubud ble vi kjørt til andre siden av Bali før vi tok båten ut til Gili. Det eneste som ble solgt på båten var bintangs og musikken var høy da vi kjørte over det krystall blå havet. Vi bodde på et koselig Homestay, den første dagen ble brukt under vann. Andrea dykket og Elise og Helene dro på nok en snorkletur. Vi så vakre koraller og skilpadder. Dag nr to ble brukt på standen, vi syklet også en tur rundt øyen og fikk tatt noen bilder og chillet på de kjente gili t-huskene. Vi møtte også noen av de vi tidligere hadde møtt på Lapoint. Nå er vi tilbake på Bali og skal nyte siste dagen med sol og varme:)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • Bali

Likes

Comments

Etter Lapoint dro vi til Ubud og har nå hatt en natt og en dag her. Da vi ankom ble det deilig vegetarisk lunsj på yoga barn. Vi dro så innom Monkey Forest, hvor Elise ble angrepet av apene og fant ut at aper er noen dyr hun skal holde seg unna. Andrea og Helene ble derimot veldig sjarmert. Deretter dro vi til rice fields også til en coffee plantation. Der fikk vi gratis guideing og smaksprøver. Nå drar vi til Gilli T

  • Bali

Likes

Comments

På søndag hadde vi siste surfetime og på mandag forlot vi lapoint campen. Uken der har gått så forferdelig fort, men har vært så fantastisk. Vi har møtt så mange herlige mennesker, fått mye brannsår og såre muskler etter surfingen, spist fantastisk mat og deltatt i canggu's beerpongturnering og alle var ganske nedfor da vi måtte dra derfra. Campen var også utrolig fin, med bassenger og utplasser. 

  • Bali

Likes

Comments

Vi har nå hatt to netter i Kuta og tre her på Lapoint Surf camp. Kuta var kaotisk og ikke spesielt sjarmerende. Elise ble frastjålet mobilen sin på gaten og gatene var ellers fulle av masete selgere og mye trafikk. Ikke akkuratt det beste fleste inntrykket, men da vi kom fem til Lapoint ble vi overlykkelige. Campen er nydelig og i tillegg er det mange hyggelig mennesker. Surfingen har vært veldig morsom og bra, tross for at vi må surfe med hjelm haha. Kanskje like så greit når ti personer prøver å surfe på samme bølge. Campen ligger i Canggu som er tidenes paradis for gode smoothie bowels og mat! Vi nyter mildt sagt dagene

  • Bali

Likes

Comments

Vi hadde to dager I Kuala Lumpur på et hotell vi hadde booket på forhold. Da vi ankom hotellet, ganske slitne etter flyturen, men halvskitne klær og store ryggsekker sto vi ganske greit ut fra resten av gjestene. Men vi nøt to netter med deilige senger, fantastisk bad og enda bedre hotellfrokost med alt vi kunne forestille oss fra indisk til grovbrød til frukt og store mengder kaker. Vi spiste middag og dessert på et marked, gikk et par turer å så på twintower, utnyttet treningsrommet og ble fortapt I timer inne på de massive kjøpesentrene før vi tok flyet til Bali. Vårt siste stopp før Norge.

  • Malaysia

Likes

Comments

Etter to netter i Hanoi tok vi en to dagerstur til Halong Bay. Vi ankom en søt båt som vi cruiste igjen om alle Halong Bays øyer. Vi spiste deilig lunsj på båten og stoppet opp for å padle kajakk og svømme. Turen var et eventyr og bildene er langt i fra den vakkre virkeligheten. Vi ble sluppet av på en øy rett ovenfor Cat Ba city, hvor vi bodde i en bungalow med frie andre svenske gutter. Alt var dekket av sten og skjell, veldig rent og hadde en nydelig utsikt. Vi fikk østers og reker (i tillegg til kylling) til middag og hadde en hyggelig kveld med de andre på turen. Dagen etter padlet Andrea litt mer kajakk, men med hull i båten og bruket åre ble ikke turen så mye å skryte av. Deretter gikk turen tilbake til Hanoi igjen

  • Vietnam

Likes

Comments

Siste stopp i Vietnam var hovedstaden Hanoi. Vi bodde i Old Quarter på Hanoi rocks hostel og hadde fire veldig morsomme netter der. Mottoet til hostelet var: "If we don't have it, you don't need it". Vi var på vitamseserne women museum og brukte mye av tiden på å vandre rundt Hanois kaotiske gater. Vi grillet igjen vår egen mat til middag og spiste vietnams fantastiske sandwicher til 7kr. På torsdag forlot vi Vietnam med et tungt hjerte, her skal vi helt klart tilbake.

  • Vietnam

Likes

Comments

Etter en trang ti timers nattbuss ankom vi vakkre Hoi An. Vi fikk lagt fra oss bagasjen og vandret rundt i byen. Her er det skreddere rundt hvert hjørne og veien inn til byen ble fort en time lengre. Et par millioner dong fattigere vandret vi videre rundt i byen. Da vi kom oss tilbake til hotellet, fant vi ut at vi hadde fått privatrom istedet for seksmanns dorm. Lykken var stor! På kvelden ble det nattmarked og mer vandring i gatene som nå var lyst opp av lanterner. Dag to leide vi sykler og syklet litt utenfor byen og så rismarker, små søte hus, fargerike gravplasser fra krigshelter og fiskere. 

Dette er White rose dumplings. En spesialitet i Hoi an, som kun en familie har oppskriften på.

  • Vietnam

Likes

Comments

Vietnam er et eventyr og etter snart en uke her skjønenr vi godt hvorfor alle har sagt at to uker ikke er nok. Det virker som de fleste kan være her i all evighet og den enste grunnen folk drar er på grunn av visumet.

Vi har nå hatt tre netter i Da Lat, og nytt det kjølige været. Her kan vi gå i tynne gensere og bukser uten å svette! Vi har også bodd på tidenes hyggeligste hostel, Friendly Fun! Den første kvelden spiste vi på en lokal restaurant hvor vi måtte steke vår egen mat selv.

Dagen etter dro vi på canyoing, hvor vi rappelerte, sklidde og hoppe ned vannfall. I tillegg til å flyte nedover elven og tur i jungelen. Det ble en kjempe opplevelse selv om noe var litt skummelt og ubehagelig. Blandt annet rappeleringen ned det siste stupet som heter wachingmachine, her ble vi sluppet ned et vannfall og da vannet traff oss ble vi dratt under vann for et par sekunder.

Vi spiste så middag på hostelet, som var laget av verdens søsteste eier. Maten var kjempe god og var veldig hyggelig med en "familiemiddag" med alle på hostelet. Etter middag dro alle videre ut til 100 roof bar, som var tidenes labyrint. Det skulle tydeligvis være fire barer der inne, men vi fant bare to.

I går gikk vi en stund rundt I byen og tittet. Da lat er en veldig fin by, med masse søt,  fargerike hus og mye blomster. Etter en liten stund tok vi oss til en kaffeplantasje. Det lå en halvtimes kjøretur utenfor selve byen omgitt av masse ulike plantasjer. Omgivelsene var fantastiske og da vi kom frem kjøpte vi oss hver vår kopp med weasle kaffe og satte oss å så på utsikten. Det weasle kaffe går ut på er at man mater et dyr, litt lignende ilder, med kaffebønner. Og med avføringen deres kommer hele kaffebønner med ny smak. Dette er noe vietnamesere er veldig kjent for og det var veldig gøy å ha prøvd, selv om ingen av oss ble veldig begeistret. Da vi var på vei tilbake begynte det å striregne og vi tok oss en kakao mens vi ventet på at det skulle lysne. Det gjorde det ikke og vi endte opp med å gå hjem I regnet. I kveld spiste vi fantastisk middag på hostellet igjen, med vårruller og fritert aubergine. Deretter gikk vi oss nok en gang vill I hinderløypen full av elefantgraverer og smale tunneler.

Likes

Comments