Nyinflyttad malmöit packade jag mitt pick, pack och resesällskap och åkte till min andra nya stad. Köpenhamn!
Solen sken och man ville gå omkring i typ bikini, men respektabla som vi är höll vi ut i våra sommarkläder.

Resan dit, happyhappyhappy!

Vi gick både till Bastard och Løs. Hej drömställen. Dock så tyckte jag bättre om Gram här i Malmö för det var lite större och hade fler grejjer. Dock fanns det ju vin på lösvikt i kph... det ni!

Hejdå Köpenhamn!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fin grej Spotify har.

En vecka är nu nästan över, och jag har fallit ihop i en hög så fort jag ätit mat. Idag avslutades med hygge i en park med alla linjerna i skolan och jag hade med både kaffe och en vegansk kanelbulle jag köpte igår på malmöfestivalen.

Det har varit många kul cirkusnummer på scenen vid Gustav Adolfs torg och Issa och jag har gått och sett nästan alla! Idag är det sista och då är det 100% cirkus!! Ska bli så himla kul. Kommer ihåg hur dom tränade brevid oss i hallen 2011 när vi precis börjat skolan på Cirkör. SÅ LÄNGE SEN.

Här är några bilder från min senast framkallade Gudak-rulle.

Hjärtat klappade extra efter ett besök på jobbet.

Hejdå min slottslika innergård inklusive fontän och egen gatulykta.

Likes

Comments

Och så kom måndagen! Dagen till ära korsade jag en bro, kom till en ny stad och fick massa nya klasskompisar.

Selfie med bron innan frukost kändes som ett krav. Här är vi! Jag och Öresundsbron ☼

Sen följde en full dag med massa människor, intryck och lekar. På min lite vilsna väg för att hitta till den danska bussen till Hvbg såg jag min katts gata, som var fin med tegelfasad.

När jag kom hem föll jag i sängen samtidigt som jag lyckades häva i mig middag och se på Iron Man. Men sena kvällen spenderades i badet med nicecream och Vera i mitt öra. Sen hoppade jag i säng igen.
Tack och hej dag 1 på AFUK!

Likes

Comments

Nu ligger jag här vaken alldeles för sent, har duschat och stretchat med tända ljus och ska precis sova. Men imorgon hörrni. Då börjar det. Dag ett på cirkusskola here I come!!!

Likes

Comments

Nu är klockan mitt i natten, 00:24 för att vara exakt. Jag är inte på ett dansgolv, ute på gatorna och ränner eller hittar på några andra hyss. Jag ligger i min säng, har precis yogatstretchatlagat kroppen lite. Jag kommer inte alls ihåg när jag startade så vet inte hur länge, men jag satte på en spellista och började röra mig.
Det var såå skönt.
Det är också något jag nästan bara gör själv, en stund jag gillar att ha för mig själv när jag inte behöver bestämma något, prata med någon eller försöka koncentrera mig lite extra för att jag känner att någon annan är närvarande.

Vad jag känner just nu:
Gör det här igen Vega.
Att jag är tacksam att mensmonstret kom den här veckan och inte nästa när skolan börjar!
Glad för att Lovisa bott här och hjälpt mig med så mycket.
Otroligt glad och lugn för att lägenheten är så himla fin, och för att jag är så glad att jag flyttat. Mitt kapitel på Kvarngatan är färdigskrivet för nu känner jag.
Taggad för att på måndag, då jäklar!!

Bild från Veras och min sista fabulösa fika (läs dyr kaffe) på cafét på slottsgården. Mhm. ↑

Du är min bästa fotograf.

Likes

Comments

"Whatever or whomever brings you peace; hold them close. Life is too short to get wrapped up in anything that doesn’t make our hearts swell."

-YogaGirl

Likes

Comments

Tack för detta år Rosendal. Det har varit ett nöje och du är nu officiellt det bästa servicestället jag jobbat på. Inte perfekt, men vem är det egentligen. Finare och vettigare kollegor får man iallafall leta länge efter.

Fin gruppbild på fina människor after brännboll. Här kör vi inget after work inte.

Sen ramlade vi hem på min cykel, stannade längst ut på en pir vid Strandvägen och fick musik av en gatumusikant som spelade dåliga rocklåtar. Men det var okej.
Föll hem och in och sen ut igen på södra latins gräsmatta och skaffade två nya kompisar.

Likes

Comments

HEJ FRÅN MALMÖ!
Här är min gulliga turkosa dörr med lika gullig livskamrat och fellow goddass.

Nu ligger vi i den 120 cm breda sängen för tredje natten i rad. Den är approved, mjuk och står på golvet lite under fönstret.
Jag och en av mina bästa flyttkompanjoner har packat upp galet i tre dagar men nu är det typ klart. Vi tog också en sväng till Lidl i söndags (för ja, mat är det viktigaste) och handlade en hel Ikeakasse full. Tur att vi var två som bar + en herre som gissningsvis själv hade åtagit sig positionen som dörröppnare till affären. Tack och bock för hjälpen.

Iallafall, tänkte visa lite från resan hit i lördags, men mest flyttkaoset i fredags. Som såg ut såhär, EFTER vi burit ner det som skulle till Trosa....

Jag kan liksom inte packa ihop mitt liv utan att typ kräkas och få ångestknivar i magen över att jag har så mkt saker, även fast det är hyfsat utrensat och inte så mycket onödigt ändå. Iallafall inte om en ska kunna bo själv i en lägenhet, för man kommer alltid behöva kastruller och burkar liksom. Det är svårt det här med minimalism, för jag känner ändå att jag lätt sätter mig ner och skriver en lista på vad jag vill äga. Sen går man hem, packar, och inser att man verkligenverkligenverkligen inte vill slänga den där egentligen onödiga skrivboken den gymnasiet för det står fina saker i den. Eller skissboken jag har som innehåller de datum jag blev ihop och gjorde slut med diverse fina killar, kysslistor osv. Ibland bara går det inte. Clara, snälla säg hur du gör för det känns så himla svårt?!

I bilen hade vi en armstödsbasilika som sällskap, och det var så fullt att jag fick sitta med tunga datorn i knät första timmen. Fick blåmärkesrand av kanten på låret.

Nuåkervi-selfie och resans regn nr 2/10.

Avslutar del 1 med två fina himlar till dig.

Vi ses imorgon!

Likes

Comments