Mitt uppe i produktion nu, min hjärna smälter av kreativitet och jag försöker lite halvhjärtat skrapa ihop allt varje kväll och gå och lägga mig i tid.
En vecka in har vi ett tema, ett skelett till föreställningen och ca en miljon idéer av vad vi vill göra. Hjälp!

Det ska bli spännande att se om det blir så bra som jag hoppas, för det här tycker jag är den roligaste delen. Även fast det dock är lite mycket att klämma ur något ur 17 personer samtidigt... hoppas vi får jobba i lite mindre grupper någon gång..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Såhär har jag mått på senaste. Inte bra. Kommit på att det snart är jul och att jag i år igen vill krypa ihop till en boll och vara ensam. Men jag mår bättre nu. Det här måste bara ut från mina utkast här.

Saker jag ser fram emot:
Siri kommer
Helg och sovmorgon
Produktionens andra vecka(känner att impro märkvärt kommer bli lättare att hantera efter det inte är lika mycket impro längre)
Martin-kramar, mormor-kramar och Bodil-kramar

Om X får bli världens jävla cirkusartist bara för att hon råkar vara liten, musklig och övermänskligt stark. Varför måste hon tryckas in i mitt ansikte? Varför måste X med sina långa jävla jätteben rynka på näsan åt allt och mig hela tiden bara för att hon tycker att hon är -lite bättre än alla andra.
Varför kan X, X och alla andra bara stanna i skolan för då blir bara misfits som jag kvar där i hörnet där jag nu ligger och möglar för jag vågar inte ens gå in i träningshallen längre.

Du är okej. Släpp det. Släpp allt.
Du kommer leva, det kommer gå bra. Du behöver ingen. Och inga. Du mår nog bättre själv. För det är ingen som kommer få dig att må bra.

Likes

Comments

Idag har jag och mamma varit på tivoli, så här är jag med lite(..) fairylights. Vi köpte också brända mandlar och knallade omkring och frös om tårna för Köpenhamns väder är inte att leka med just nu alltså...

Bubbel och sushi hann vi också med på något vänster. Hon fyllde ju ändå 47 år! Grattis mamma!

När vi väntade på maten gjorde vi ett ayurvedatest som jag tycker. I också borde göra. Vi hittade nämligen lite spännande saker på en hälsokost vi knallade in i... test här! (Siri framförallt, testatestatesta!)
Men tänker att det är nog alltid bra att lära sig lite mer om sig själv, vill gärna veta vad ni andra får för poäng på de olika vata, pitta och kapha.

Själv blev jag Pitta-Vata och fick 19, 38 och 9 poäng på alla tre. Man har alltså oftast två av de som är lite mer dominanta.

Imorgon ska vi till Köpenhamn igen! Sov gott.

Likes

Comments

Nu ska ni se, bjuder jag på utsikten från min eminenta busshållplats kl 07:45 på morgonen. Helt sjukt att vinterkungen nu bestämt att det ska vara frost på morgonen, hjälp. Men det är inte allt, ni får en låt också, mysig att ha i bakgrunden när livet kommer.
Vänta bara, den perfekta julspellistan är in the making. Ni vet när man går upp på morgonen, sätter på sig allt stickat man har och gör chaite. Sån julmys-lista.

Likes

Comments

Timmarna försvinner när jag är med dig. Timmarna försvinner när jag är med er. Åtta blir sju blir sex blir fem blir ingenting tillslut fast det känns som vi gjort allt.
Din röst brummar genom väggen och jag vill bara fånga varenda vibration och plocka ner till mig själv, som äpplen på min födelsedag.
Det jag ser är galaxer och explosioner i periferin av allt.
Snurrar runt, kastas bak och lyfts upp på toppar och ur dalar.
Tvinnar en slinga av ditt hår runt mina fingrar och doftar bakom ditt öra. Lyssnar på ditt hjärta och stryker med mina fingertoppar längs din arm.

Likes

Comments

Hej onsdag!
Jag har varit borta för länge nu. Skyller allt på influensa och huvudvärk som aldrig försvinner.
Saker börjar falla på plats nu, internet har kommit och köksbordet står på plats med 4 pinnstolar runt. Så fint!
När det börjar bli lite mer ordning ska jag ta några bilder och klistra upp här, för den här lägenheten måste finnas kvar. Bloggen blir som ett mysigt fotoalbum för mig, det tycker jag om! Eller som en uppslagsbok, det är liksom så många gånger jag kommit in på något som jag vet att jag bloggat om och då är det ju bara att kolla upp så hittas det! Café, recept, foton eller äventyr.

Apropå rubriken, för att jag ska lyckas leva en dag i taget och chilla min livsångest har jag bestämt att jag ska samla en grej varje dag. Som ett ord exempelvis, eller en upplevelse/bra grej/dålig grej.
Sen ska jag sitta där med min stora samling av ord och äventyr och plötsligt vara gammal och grå och då kanske livet äntligen känns okej. Men jag har inte bråttom dit.
Gårdagens ord var sovmorgon, jag tog det och det var så himla värt. Jag kunde komma som en glad våg av energi och ta replektionen och jobbet med storm. Tack.

Likes

Comments

Jag ligger på en luftmadrass, lyckligare än någonsin.

Likes

Comments

Dagens bild:
Fina, klottriga Berlin.

Dagens tanke:
Bebisar är nice att kunna låna, men sen lämna tillbaka.

Dagens snap:
Blev ingen snap, dansade bort natten.

Dagens göra:
Dagen började med det bästa jag vet, frukost. Sen sprang jag och Idun vidare till en annan del av B för att hämta en liten miss C. Så himla gullig. Vi kollade på ankor (vilket man tydligen lätt kan göra i över 20 min utan att vilja göra något annat ens lite!), klättrade i rutschkanor och lärde oss säga ”Hejaheja”.

Resten av kvällen och natten var vi i DJ-himlen på
Farbfernseher. Världens minsta lilla dansgolv plus bardisk. Det var också kul!

Dagens mat:
EINE BREZEL SÅKLART. Även fast de vietnamesiska hot pot pancakesen inte ska gömmas under stolen...

Från Surabi

Dagens hata mig:
Att jag fick bo tillsammans med dehär två snyggingarna bakom en minst lika snygg dörr. Jag röstar för fler blå ytterdörrar till världen!!

Likes

Comments

Eftersom vi kom fram till Berlin måndag kväll bestämmer jag att dag 1 är tisdag. Vi vaknade upp på olika ställen, jag hos Idun och hennes fantastiska roomie Charly i Charlottenburg. Lägenheten är prick lagom stor, har ett fint kök med spot-lampor över bänken och ett badrum med sjukt ologisk men rolig form.

Dagens bild:
På kvällen knallade vi iväg till en bar som heter Edelweiss där de varje tisdagkväll har jazzimprovisation och folk kommer dit både för att sitta i ett rökmoln och lyssna och spela såklart. Gulliga gubbar som spelar trumpet och söta bas- och trumkillar. Inget Idun och jag klagade på.
Den här bilden är iallafall på Idun när vi skulle ta oss hem genom natten, via nattbussar och med pommes frites i händerna. Dröm!!

Dagens tanke:
Oj oj oj jag är i Berlin oj oj oj varför känns det som att jag inte är det

Dagens snap:
Lägenhets-gäris på väg mot jazzen!

Dagens göra:
Som sagt vi var på jazz, men innan det hade jag och M en lunchdejt på ett vietnamesiskt ställe med ca en BOK veganalternativ.

Dagens mat:
Literally. Halva menyn. Vårrullarna var iallafall dagens bästa.

Dagens hata mig:
Fick träffa Idun, hallå?! ♡↓

Likes

Comments