Header

Hörrni, behöver jag ens säga hur skönt det är att ha matteprovet bakom sig??? DUNDERSKÖNT. Det kändes dessutom helt okej, inte 10/10, men iallafall på den nivån så att jag kan släppa det. Sjukt skönt. Efter provet var man ju tvungen(Läs: TVUNGEN!!!!!) att fira att man överlevt, så jag och Fanny gick ut och åt lunch på lilla torg. Piccolo Mondo, sjukt gott! Både jag och Fanny tog rätter som innehöll jätteräkor och det var utan tvekan de godaste räkorna jag har ätit. Tips!!

Kom för övrigt precis hem från stallet. Joggat Z i kvällssolen på utebanan. Pirrar i hela kroppen av glädje när man kan rida ute. Fåglarna kvittrade, Z frustade och jag njöt. IIh, önska att alla kunde uppleva det. Nu ska jag slappa lite innan jag ska ut på springtur i mörkret. Ikväll blir det ingetpluggutanätaglassochkollafilm-kväll. För det förtjänar jag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Byxor: Ginatricot// Tisha: accessoar-tshirt från när vi "överlevde" orkanen Wilma i Florida // Jacka: ZARA // Brillor: Okänt // väska: okänt // armband: Balenciaga

HEJ!!! Jag lever!! Hur är det med er? Livet för mig rullar på, i full fart. Mycket plugg som för tillfället och sen träning och stallet som vanligt, men som jag sagt förut, jag gillar högt tempo i min vardag! Är hemma från skolan idag och pluggar matte inför morgondagens terminsprov. Har ni också terminsprov? Jag rådissar det, 3 timmars prov där man ska visa allt man lärt sig under hela terminen. Diss.

Aja, checkat av körlektion idag också. Gick bra, eller okej. Längtar som en galning till körkort och jag är 18 år. Vill nu nu nu. Ville bara titta in och säga att jag lever och att jag är tillbaka, igen. Förhoppningsvis ordentligt denna gång. Nu ska jag försöka räkna några fler tal, imorgon är det ju trots allt över. Ska knyta på mig löparskorna sen och ta en runda och ikväll blir det hoppträning. Puss på er, saknar er massor <3

Likes

Comments

Ibland känns det som att det kvittar hur mycket tid man lägger. Att oavsett om man prioriterar bort allt annat i livet och ger 110%, så räcker det ändå inte till. Att det egentligen kvittar hur mycket fokus man lägger, för man duger ändå inte. Ibland känns det bara omöjligt. Att det aldrig, aldrig, aldrig någonsin ska bli min tur. Men, så stämmer inte det. För en motgång är en motgång. Motgång som ska leda till framgång. För jag ger mig inte. Om jag måste ge 200% istället, så gör jag det. Om jag måste prioritera bort ännu mer, så gör jag det. För jag vill inget annat än detta.

En sport är en sport. Men en sport kan vara ett liv. Ridsporten är en del av mig, lika naturligt som min arm är en del av min kropp. Jag har gett för mycket, för länge, för att ge upp. Jag kommer aldrig ge upp. Aldrig sluta, förrän jag nått mitt mål. Det kvittar hur lång vägen är, för jag ska, jag vill, jag kan.

Jag ska inte bara tillbaka, jag ska bli bättre än någonsin. Min mentalitet ska inte bara tillbaka, den ska bli starkare. För jag vet, att när jag väl har lärt mig att släppa min omgivning, utesluta dåtid och framtid och bara kunna vara i nuet. Då kommer jag inte bara vara tillbaka, då kommer jag klara allt. Jag ska klara allt.


Likes

Comments

.... efter sommar!! Sol, bad, sena utekvällar, tunna kläder och en bränna. Allt är bättre på sommaren. Tävlingssäsongen är dessutom 20 gånger roligare! Faktum är att D-vitamin gör oss gladare och det får vi ju utav solen, något som Sverige inte bjuder på allt för mycket just nu.

...efter studenter. Hör ihop iof med sommaren, men älskar student-tiderna!! Mat, nära och kära och fest. Fyller år i samband med dem vilket är ett stort +. I år är det inte min tur än, men många utav mina kompisar tar den och längtar efter att se deras lycka. Fyller 18 år i samband med detta, så lär bli magiska fest-veckor!

Min fina vän Simons student förra året // min kusin Sofias glada stund i samband med utspringet

... efter Ella!! Min bästis i Norrköping, vilket innebär 4 timmar ifrån mig. Både vi lever otroligt hektiska liv och hinner i princip aldrig att åka till varandra. Vi är extremt lika i sättet och hade kunnat vara samma person. Saknar henne var dag.

Likes

Comments

Hej hjärtan. Hörrni, jag är sjuk, sjuk och sjuk. Varit det från och till i 8 veckor, redan gått en kur på pencillin mot öroninflammation och nu är jag inne på omgång 2 för inflammation i bihålorna eller något liknande (ville ej lyssna på läkaren, haha). Det tar så sjukt mycket energi och det känns som jag lever isolerad i min egna bubbla hela tiden och inte kan ta in information i min omgivning. Haha, gnäller alltså över en liten förkylning, men tycker bara det är Bull och energin blir så låg, därav lite väl lite positivitet. Ska ta mig i kragen, kurera mig och bli positiv igen. Inte så att jag är döende heller, så dags att sluta gnälla kanske?? ;-)

Btw. Vad tycker ni om mig i eyeliner? Jag tycker jag ser galen ut i det. Men lite coolt, typ? Har aldrig det och alltid vantrivts i det + mina ögon är omöjliga att göra en snygg vinge på. Ser ut som en hård, sjuk, crazy bitch, haha! Såg en youtube video där Mathilda Ljungberg imiterade Brigitte Bardot och blev inspirerat till att pröva lite kattögon. Blev ju som de blev, men kul att testa.

Xx

Likes

Comments

Jag springer åt alla håll för att räcka till, ändå känns det som att jag står still.
Står och trampar på ett och samma ställe, väntar och väntar på rätt tillfälle.
Tillfället då jag får känna att det duger att vara jag. Jag längtar och längtar var dag.
Men varför vänta och varför längta i evig tid. Varför med sig själv, ha en evig strid.
Livet är här och nu, jag är jag och du är du.
Vi är bra precis som vi är, varför skulle vi annars vara här?
Varför inte leva när tiden är inne? Livet som sedan bara ska bli blott ett minne.
Skratta, skrik och gråt. Dansa i timmar till din låt.
Älska, våga, ta sats och hoppa. Låt inte dig själv, dig stoppa.
För vad vore ett liv utan att drömma, våga, testa, misslyckas, förlora och vinna? Hur skulle du annars din väg finna?
Du är du och jag är jag. Och vi springer vår egna väg, var dag.
Vägen med glädje, sorg, kärlek och smärta. Vägen med skratt, tårar och krossat hjärta.
Vägen är ett äventyr, och du är den enda som styr.
Vägen är ditt liv, dags att våga ta ett kliv.
Vägen är mitt liv, dags att testa ta ett kliv.

Tankarna snurrade runt i mitt huvud härom kvällen och då brukar jag försöka att få ner allt jag känner och tänker på papper. Jag har nämnt det innan, men dessa svarta små krumelurer aka bokstäver, är det bästa som finns som kan befinna sig på en vit bakgrund. För mig är det terapi och har alltid varit. Ibland klarar jag av att dela med mig av det jag skriver, men 80% bevarar jag för mig själv. 

Tycker dock dessa tankar jag hade härom kvällen är värda att diskutera. Vi är så många som vänder oss ut och in för att vara alla till lags. För att finnas tillgänglig för alla och samtidigt försöka att ta hand om sig själv. Jag har aldrig satt mig själv i första hand, vilket jag dels älskar, men dels skadar mig. Det är lixom farligt att leva för alla andras skull och förändra sig själv för andras skull. Man blir aldrig, aldrig nöjd. Jag tror man måste lära sig att alla lever vi olika och har olika vägar att gå. Därav är det också omöjligt att försöka "springa" någon annans lopp. Nej vet ni, det är dags att gå sin egen väg och själv ta beslut om hur den ska se ut. Livet är här och nu och det vore synd att inte njuta av det. Gör det ni älskar, var med dem ni älskar, och framförallt älska dig själv. Ta hand om er ❤

Likes

Comments

Likes

Comments

Helgen går mot sitt slut och en ny vecka väntar. Härligt. Inledde helgen med 18-årsfest i fredags med massa underbara vänner. Igår var jag på släktträff och idag har jag varit på tävling. Helgens höjdpunkt går till tävlingen. Äntligen äntligen äntligen kändes allt så j*vla (ursäkta) BRA och jag är varm i hela kroppen. Ska göra allt för att hålla fast vid denna känsla. Jag är helt slut i huvudet efter att ha varit uppe sedan halv 5 imorse. Så ska bara läsa igenom ett dokument för morgondagens prov och sedan sova faktiskt. Behövligt.

Ta hand om er och så laddad vi om till en ny vecka tillsammans! Puss

Likes

Comments

Över jul och nyår var vi i Kanada och USA på en helt fantastisk resa! Här är lite bilder från världens finaste vinterland, Whistler. Är ju 1000 gånger mer för sommar, men vinter på platser som Whistler är helt underbart. Kallt men vackert!

Likes

Comments

Boots H&M // topp Esprit // byxor H&M // jacka forever 21 // kappa JOY

Såhär såg jag ut igår! Älskar när man kan hitta billigare fynd på butiker som H&M. Eller snarare, älskar att det finns billigare alternativ, då jag inte gillar att slösa på onödigt dyra plagg. Byxorna är mina absoluta favvis-bootcut och skorna använder jag nästintill dagligen. Dessutom har byxorna hållit säg svartare än vad något annat par märkes-jeans gjort, tips! Jackan från forever 21 var också ett riktigt fynd jag hittade i USA, älskar den!

Likes

Comments