Header

.... efter sommar!! Sol, bad, sena utekvällar, tunna kläder och en bränna. Allt är bättre på sommaren. Tävlingssäsongen är dessutom 20 gånger roligare! Faktum är att D-vitamin gör oss gladare och det får vi ju utav solen, något som Sverige inte bjuder på allt för mycket just nu.

...efter studenter. Hör ihop iof med sommaren, men älskar student-tiderna!! Mat, nära och kära och fest. Fyller år i samband med dem vilket är ett stort +. I år är det inte min tur än, men många utav mina kompisar tar den och längtar efter att se deras lycka. Fyller 18 år i samband med detta, så lär bli magiska fest-veckor!

Min fina vän Simons student förra året // min kusin Sofias glada stund i samband med utspringet

... efter Ella!! Min bästis i Norrköping, vilket innebär 4 timmar ifrån mig. Både vi lever otroligt hektiska liv och hinner i princip aldrig att åka till varandra. Vi är extremt lika i sättet och hade kunnat vara samma person. Saknar henne var dag.

  • 17 readers

Likes

Comments

Hej hjärtan. Hörrni, jag är sjuk, sjuk och sjuk. Varit det från och till i 8 veckor, redan gått en kur på pencillin mot öroninflammation och nu är jag inne på omgång 2 för inflammation i bihålorna eller något liknande (ville ej lyssna på läkaren, haha). Det tar så sjukt mycket energi och det känns som jag lever isolerad i min egna bubbla hela tiden och inte kan ta in information i min omgivning. Haha, gnäller alltså över en liten förkylning, men tycker bara det är Bull och energin blir så låg, därav lite väl lite positivitet. Ska ta mig i kragen, kurera mig och bli positiv igen. Inte så att jag är döende heller, så dags att sluta gnälla kanske?? ;-)

Btw. Vad tycker ni om mig i eyeliner? Jag tycker jag ser galen ut i det. Men lite coolt, typ? Har aldrig det och alltid vantrivts i det + mina ögon är omöjliga att göra en snygg vinge på. Ser ut som en hård, sjuk, crazy bitch, haha! Såg en youtube video där Mathilda Ljungberg imiterade Brigitte Bardot och blev inspirerat till att pröva lite kattögon. Blev ju som de blev, men kul att testa.

Xx

  • 59 readers

Likes

Comments

Jag springer åt alla håll för att räcka till, ändå känns det som att jag står still.
Står och trampar på ett och samma ställe, väntar och väntar på rätt tillfälle.
Tillfället då jag får känna att det duger att vara jag. Jag längtar och längtar var dag.
Men varför vänta och varför längta i evig tid. Varför med sig själv, ha en evig strid.
Livet är här och nu, jag är jag och du är du.
Vi är bra precis som vi är, varför skulle vi annars vara här?
Varför inte leva när tiden är inne? Livet som sedan bara ska bli blott ett minne.
Skratta, skrik och gråt. Dansa i timmar till din låt.
Älska, våga, ta sats och hoppa. Låt inte dig själv, dig stoppa.
För vad vore ett liv utan att drömma, våga, testa, misslyckas, förlora och vinna? Hur skulle du annars din väg finna?
Du är du och jag är jag. Och vi springer vår egna väg, var dag.
Vägen med glädje, sorg, kärlek och smärta. Vägen med skratt, tårar och krossat hjärta.
Vägen är ett äventyr, och du är den enda som styr.
Vägen är ditt liv, dags att våga ta ett kliv.
Vägen är mitt liv, dags att testa ta ett kliv.

Tankarna snurrade runt i mitt huvud härom kvällen och då brukar jag försöka att få ner allt jag känner och tänker på papper. Jag har nämnt det innan, men dessa svarta små krumelurer aka bokstäver, är det bästa som finns som kan befinna sig på en vit bakgrund. För mig är det terapi och har alltid varit. Ibland klarar jag av att dela med mig av det jag skriver, men 80% bevarar jag för mig själv. 

Tycker dock dessa tankar jag hade härom kvällen är värda att diskutera. Vi är så många som vänder oss ut och in för att vara alla till lags. För att finnas tillgänglig för alla och samtidigt försöka att ta hand om sig själv. Jag har aldrig satt mig själv i första hand, vilket jag dels älskar, men dels skadar mig. Det är lixom farligt att leva för alla andras skull och förändra sig själv för andras skull. Man blir aldrig, aldrig nöjd. Jag tror man måste lära sig att alla lever vi olika och har olika vägar att gå. Därav är det också omöjligt att försöka "springa" någon annans lopp. Nej vet ni, det är dags att gå sin egen väg och själv ta beslut om hur den ska se ut. Livet är här och nu och det vore synd att inte njuta av det. Gör det ni älskar, var med dem ni älskar, och framförallt älska dig själv. Ta hand om er ❤

  • 87 readers

Likes

Comments

  • 114 readers

Likes

Comments

Helgen går mot sitt slut och en ny vecka väntar. Härligt. Inledde helgen med 18-årsfest i fredags med massa underbara vänner. Igår var jag på släktträff och idag har jag varit på tävling. Helgens höjdpunkt går till tävlingen. Äntligen äntligen äntligen kändes allt så j*vla (ursäkta) BRA och jag är varm i hela kroppen. Ska göra allt för att hålla fast vid denna känsla. Jag är helt slut i huvudet efter att ha varit uppe sedan halv 5 imorse. Så ska bara läsa igenom ett dokument för morgondagens prov och sedan sova faktiskt. Behövligt.

Ta hand om er och så laddad vi om till en ny vecka tillsammans! Puss

  • 115 readers

Likes

Comments

Över jul och nyår var vi i Kanada och USA på en helt fantastisk resa! Här är lite bilder från världens finaste vinterland, Whistler. Är ju 1000 gånger mer för sommar, men vinter på platser som Whistler är helt underbart. Kallt men vackert!

Likes

Comments

Boots H&M // topp Esprit // byxor H&M // jacka forever 21 // kappa JOY

Såhär såg jag ut igår! Älskar när man kan hitta billigare fynd på butiker som H&M. Eller snarare, älskar att det finns billigare alternativ, då jag inte gillar att slösa på onödigt dyra plagg. Byxorna är mina absoluta favvis-bootcut och skorna använder jag nästintill dagligen. Dessutom har byxorna hållit säg svartare än vad något annat par märkes-jeans gjort, tips! Jackan från forever 21 var också ett riktigt fynd jag hittade i USA, älskar den!

  • 166 readers

Likes

Comments

Hej finisar! Med lite random bildval i brist på annat denna dag, så tänkte jag meddela att jag lever. Idag har varit en helt vanlig tisdag. Skola, körde ett bodyattack-pass på gymmet (dog nästan) och varit i stallet. Klockan är 21.30 och jag är hemma för första gången sen i morse, om man bortser från snabbisen när jag slängde i mig middag. Ska sätta mig med lite plugg och sen tänker jag faktiskt nanna kudde. Försöker komma på något intressant och mer "jag" att skriva om. Ska sova på saken, och så hoppas vi jag återkommer med något mer inspirerande än beskrivning av en halvtråkig tisdag, hahah.

Puss på er så länge!

  • 178 readers

Likes

Comments

Såhär såg jag ut idag. Totalt grå som himmelen, haha! Karina (karinabach.se) skrev till mig under en lektion och frågade lite spontant om vi skulle ut och fota sen, därav inte en jätteplanerad outfit. Börjar bli trött på grått, även om det alltid funkar. Ska verkligen försöka dra på mig min skrikblå jacka lite oftare, då sticker man ut från mängden och Skånes väder ;-)

  • 189 readers

Likes

Comments

Haha, jag är ju rolig! Säger att jag ska börja blogga igen och gör ett inlägg för att sedan ta en paus igen. Bra där Anna!

Precis slutat skolan, fick håla eller snarare arbeta på valfri ort på sista lektionen, så slutade betydligt mycket tidigare. Så skönt! Ska ta bussen till gymmet nu och efter det väntar stallet. Ikväll är det tyvärr en hög med matte och psykologi som behöver plugga igenom. Äh, det tänker vi på då ;-)

Men på riktigt, tror vi har mer i skolan än någonsin, men ändå är jag lugnare än någonsin. Känns verkligen inte som om jag behöver stressa upp mig och känns som jag har full kontroll på det. Egentligen är det nog att jag inte har någon koll alls, menmen :pPPp

Är i alla fall helt bestämd på punkten när det gäller ens inställningen. Inställning är ALLT. Min egna är självklart inte alls alltid på topp, drar ofta ner mig själv och kan vara rejält negativ, såklart. Men man märker verkligen skillnaden när man kommer ur den "bubblan". Nu har jag kommit ur skolstress-bubblan. De andra bubblorna (Gud vad flummigt) får jag fortsätta jobba med.

Med två bilder på Kiwi, önskar jag er en underbar dag och vecka. We can do it

Kramiz

Likes

Comments