View tracker

Mainstream, Livet

GUD så bra dagar jag har haft! Aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. För att inte tala om stämningen, det var så mycket kärlek och glädje från alla man träffade. Jag bara älskade det! Synd bara att det var över så fort och att det är ett helt långt år kvar tills nästa gång. Jag kan lova redan nu att det blir en nästa gång

För övrigt bodde vi ju i tält, jag delade med Hanna & Thilda och sista natten så kröp största spindeln i Hanna hår! Eftersom jag är den bästa vännen i världen så gjorde jag det ända rätt - jag flyttade mig så långt ifrån Hanna som möjligt och somnade om. Hahah, stackars Hanna

Likes

Comments

Livet, Mainstream

Jag tog tyvärr inte så många bilder på summerburst, men här är iaf några som jag har. Det var svinkul, speciellt andra dagen när min mycket saknade vän Linnéa var med.

Likes

Comments

Livet

Jag var så förvånad över hur fint vädret har varit i helgen! Hela veckan har ju varit superfin, men helgen skulle vara kallare sa dom. Fast det var såååå varmt.. Shit, ibland höll jag på att smälta bort. Speciellt eftersom jag var så smart att ha helsvart, Hehehe. Men jag och Emma hade iaf en supermysig stund på bryggan, sedan dök Alicia upp med melon. :)

Likes

Comments

Livet

Gud så härligt att få komma ut och verkligen starta dagen ordentligt! Just nu är jag inne i en träningsperiod, då vill jag göra allt annat än att ligga hemma. Igår var jag ute och sprang och idag fick det räcka med en promenad, för imorgon har vi fys med handbollen och då är det lite skönt att vara fräsch i kroppen. 

Likes

Comments

Livet

Jag absoluta hatade ananas fram tills ett par månader sedan, då åt jag det hemma hos min vän Emma och efter det så bara älskar jag det! Det känns så fräscht i munnen, visserligen svider det lite om man äter för mycket, men har insett att lite vattenmelon efteråt gör susen! 

Likes

Comments