Landskap, Vinter

Eller som jeg selv ville sagt med Karmøy-dialekt for å være morsom: "Gje meg vinter!"

Savner dager i bakken, helger på fjellet, snøen, savner å ha skia på beina. Er heldigvis ikke så alt for lenge igjen til vinter nå. Mens andre får vinterdepresjon, får jeg glede langt inn i sjelen når jeg merker det blir kaldere i lufta, at det blir mørkere om morgenen, at jeg må sette på peisen når jeg kommer hjem fra skolen for å ikke fryse av meg ræva (som forsåvidt kanskje allerede har frostskader med tanke på størrelsen). Selv når jeg må skape bilen min for frost om morgenen er det en liten glede opp i alt stresset rundt å komme presist på skolen.

"Gje meg vinter!"

Er du den vinterdeprimerte typen, eller som meg?

Likes

Comments

Nattbilder

Kan jeg få være litt stolt når jeg har tatt bilder på nivå med NASA? Eller, ikke zoom inn på bildet, da finner du ut hvor elendig kvaliteten er sammenlignet med NASA sine bilder. Aner ikke hvilken by dette er, faktisk. En plass mellom Norge og Spania. Muligens Frankrike en plass.

Likes

Comments

Blogg

Sier det samme som når jeg svarer i telefonen: ¡Hola!

Mitt navn er da Åse. Denne world-wide-web-siden vil jeg helst ikke kalle en blogg i frykt for å bli ansett som en stereotypisk "se på frokosten min i dag"-blogg, men heller en fotoblogg eller rett og slett hjemmeside. Her vil du først og fremst finne bilder/fotografier/fargepixler eller hva du liker å kalle det. Dersom viljestyrken og motivasjonen viser sin ankomst blir det morsom tekst til. Hurra, si.

Jeg skal prøve å ikke gå i den sterile fella, hvor jeg skriver som om jeg var ansatt i Aftenposten eller VG, men heller legge litt mer av meg selv i det jeg skriver. Dersom jeg vil skrive avanserte ord jeg kan, så gjør jeg det: høyesterettsjustitiarius, onomatopoetikon og lukrativitet.

Men til litt mer generell info om selve meg:

18 år, fra vestlandet, nærmere bestemt Haugesund. Jeg går nå mitt 3. år på dramalinja på Skeisvang VGS. Neste år skal jeg i Forsvaret, og utover det har jeg aldri hatt peiling, noe som har bidratt til min periodevise eksistensielle krise. Jeg bruker tiden min til skole, trening, samt sosialt samvær (det er på sistnevnte punkt jeg virkelig nyter livet). Fotografi kommer ved siden av, kan man vel si. Har alltid hatt en trang til å være kreativ på ulike måter.

Håper du vil følge med! Legg gjerne igjen en kommentar så vi kan bli bedre kjent!

Likes

Comments