Tanken var att vi bara skulle köpa en av kattungarna men säljaren fråga om vi inte ville ta den andra med då hon ville att dem båda skulle komma ut till landet. Och vi sa ja på den frågan! Så på fredag ska två små katt flickor flytta in hos oss. Är så spänd och förväntansfull!!

Idag är de en lång skoldag, samma med imorgon faktiskt. Men jag hoppas på att veckan ska gå fort nu. Sen går vi bara en vecka till sen är de höstlov, så så sköönt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

FÖRE

EFTER

Jag fixa äntligen till allt vid källaringången. Så nu ser de ut som jag har velat. Jordhögen är borta, de har kommit upp en gammalt rör som jag ska fixa till med lite blommor och rabatten är gott som klar.

FÖRE

EFTER

Vi tog även in paviljongen för vintern. Så nu är de bara utemöblerna som ska in, sen är de helt tomt på uteplatsen.

Vi förstora även upp shettis killarnas hage igår och de vart glada och nöjda för de.

Idag är de måndag igen, men gud så skönnt att ha söndagen ledig på helgen. Har varit så van att åka iväg till travskolan varje söndag och bara ha lördagen som en hel ledig dag liksom. Men nu hade jag en ledig helg efter ca. 7 veckor.

Denna vecka händer en speciellt grej, vi ska faktiskt skaffa katt. Vi ska hämta hem henne på fredag, så spännande och så så kul! Så nu vill jag bara att veckan ska gå i rasande fart så vi kan hämta hem henne.

I Lördag så var vi till Västerås hos svärmor och vi hälsa även på svåger också då han var hemma under helgen. Och i söndags(igår) höll vi på för fullt här hemma. Med att fixa ute i trädgården, vid hästarna och även lite städning inomhus hanns med.

Likes

Comments

Igår så var vi och hämtade byrån som jag vann på en budgivning i tisdags kväll, den passa så bra i hallen verkligen. Men vi skulle ju också ha åkt och storhandlat men de hann vi inte med igår, då vi skulle hämta byrån. Så vi ska ta och storhandla idag istället blev de bestämt. Går inte en lång skoldag idag i all fall, så de känns riktigt skönt!

Likes

Comments

Igår när Sebbe hade handlat lite saker som behövdes för att göra i ordning lasagnen så köpte han en pistagelängd, så mumsigt! Så blev lite eftermiddagsfika när jag kom hem. Efter att ha fått lite extra energi av fikat så satt vi upp tavlor i salen och hyllorna i kontoret då vi inte hann eller orka i måndags kväll. (bilder kommer på det)

Idag ska jag först till skolan och sen ska jag, Sebbe och mamma åka iväg för att storhandla mat för de kommande veckorna tänkte vi. Har inte hunnit med att ska någon inköpslista men de får jag fika sen. Sen efter vi har gjort de, blir de att åka snabbt hem ta och fixa lite hos shettis killarna och sen blir de att åka iväg igen för att hämta hem ett fynd som jag vann på en budgivning igår. Det är en byrå som vi har tänkt ha i hallen vid trapphuset på nedervåningen. Kommer nog bli riktigt snyggt!

Likes

Comments

Vi ska ta och sätta upp de två hyllorna i kontoret idag, de ska bli så skönt att köpa mappar och liknande till alla viktiga papper som man har. Jag bokstavligen hatar när de är stökigt och oreda med papper och med allt egentligen. Så ska bli skönt att få ordning på allt i kontoret.

Ska även snart iväg och jobba ett pass på travstallet. Vi ska ta och åka in och handla lite sedan och svänga förbi en återvinningscentral. Sen hem igen och fixa lite i hemmet och även åka förbi stallet en snabbis.

Likes

Comments

Vi har nu fått upp en led spotlight ramp ovanför bar disken. Pappa var här uppe igår och installera den åt oss. Så skönt att ha en riktig bra lampa så man kan se vad man håller på med i köket, de känns ju liksom lite säkrare haha.

Har inte haft någon direkt tid och ork att blogga heller. Och jag känner inte den där motivationen. Ska försöka bättra mig och åtminstone blogga en gång per dag.

Idag är jag uppe tidigt som vanligt för att hinna med att fixa med hästarna innan jag ska börja skolan. När jag väl kommer hem ska vi ta och sätta upp hyllorna i kontoret. En hylla ska sitta ovanför skrivbordet och den andra ska sitta ovanför byrån. som vi har där med.

De har även hänt en sak till i köket. Igår kväll bestämde vi oss att ställa in all porslin i köksskåpen. Och alltså vad fint det vart, blev helt förälskad i det! De är lite små fix kvar med lister och liknande, bar disken ska fixas klar med en bar skiva och stolar. Sen är köket så gått som klart!

Likes

Comments

Usch vad jag ogillar att hösten är här på ett vis, de är just mörkret jag inte tycker om. De är så otroligt svårt att komma upp på morgonen just nu. Antagligen så är de för att man inte är van vid de än, får hoppas de i all fall.

Igår så paja min mobil helt rent ut sagt. Skärmen vart helt svart och jag kunde inte ens se vad jag höll på med. Fick som tur var tag i koden till mitt paket som var min travsele till Tess. Men de löste sig till slut med mobilproblemet, jag fick ta Sebbes gamla mobil och de funkar perfekt!

Veckans sista längsta dag i skolan idag, super skönt! Så när jag väl kommer hem ska jag bara ta de lugnt och försöka tömköra Tess senare på kvällen innan de blir för mörkt.

Imorgon ska vi till Köping, jag och Sebbe alltså. Jag ska hämta upp täcken som jag hitta begagnat på en köp och sälj sida på FB. Sen ska vi även göra lite annat. På fredag ska jag på skolbio med klassen under förmiddagen sen slutar vi så de blir en kort skoldag, såå sköönt!

Likes

Comments

Godmorgon! Uppe tidigt idag, ska ner till stallet och fixa utsläpp och liknande innan jag ska iväg till skolan.

Förra veckan vart inte som planerat. I tisdag vakna jag upp med feber och virus, sen vart jag hemma och blev sängliggande resten utav veckan.

Var i all fall till travskolan på söndag och vi körde på stora banan idag och shit vad kul de var. Körde även hästen som jag har varit sugen på att köra länge och de gick huur bra som helst!

Under helgen fick även shettis grabbarna sina hö korgar i sitt lilla hus och de uppskatta dem väldigt. Vi satte även upp en saltstens hållare med saltsten i huset också.

Igår kväll så var jag och jobba ett litet jobbpass i travstallet också, hur kul som helst att få träffa pållarna igen efter några veckor.

Nu ska jag ta och dra till stallet så jag hinner med att fixa till mig själv lite innan jag ska dra till skolan. Ha de så bra, kram på er!

Likes

Comments

Godmorgon, ska snart ner mot stallet för att släppa ut alla hästar i hagen och ge dem frukost. Ska göra de med shettis killarna vid oss också så klart. Sen när jag väl är klar med de ska jag in igen och duscha sen fixa iordning mig till skolan.

Imorgon ska hovslagaren komma fick jag se nu när jag satt och kolla i min kalender så jag får se hur jag ska göra imorgon. Om jag måste gå hem runt lunch eller om mamma kan ta emot han. De löser sig på något vis!

På onsdag ska vi på utflykt med klassen samt vår naturkunskaps lärare. Vi ska gå en vandring i skogen, hoppas de inte spöregnar bara annars är jag faktiskt ganska peppad på de! De är ju hur mysigt som helst att gå i skogen, sen är de ju ett plus om de är skinande sol också.

Resten utav veckan ser ganska "normal" ut. Inget speciellt som händer bara att på söndagen är de näst sista gången jag går på travskolan. Sen får jag se om jag ska gå fortsättnings kursen eller inte.

Likes

Comments

Facebook
Instagram
Blogkeen
Nouw