Vardag

Vi är så ledsna att de inte vart guld 😐

men kolla in dessa snyggingar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

jätte trött efter vart ute på bonde marknad

Likes

Comments

Shopping, Vardag

God morgon på er .
kl är snart 8 på morgon och jag har för första gången satt ner rumpan.  på typ 1,5 timme. Alltså sen vi vaknade .

jag har fixat med frukost till barnen .städat fixat all tvätt. startat diskmaskinen och startat en tvätt maskin. .Ja listan är lång. idag är de typ bonde dag här jag bor. och där ska gabriella ha dans uppvisning med hennes dans skola . gud va kul .är så taggad :)

igår vart de mer shopping än jag räknat med .ska försöka komma ihåg vad jag fick med mig

till mig :
ett par jeans
2 par skor
en mascara
en bh
en tröja
5 pack strumpor
en taklampa

till bella :
balett klänning och skor
målarbok
såpbubblor
my little ponny suprise påse

till Milton:
2 par byxor
2 kort ärmade bodysar
1 sommar hatt
en leksaks mobil.

jag tror jag fått med allt :)

här är iallafall nya jeansen som jag är super nöjd med .

Likes

Comments

Mat, Vardag

Hej . Vi är i Gävle och ska snart åka hem. Vi åker 2 timmar tidigare för vi är klara. Vi har ätit på världens bästa ställe . och handlat rätt mkt  😍

Likes

Comments

Vardag

Hej på er eller godmorgon.

just nu sitter jag och syster och väntar på bussen.

Vi ska åka till Gävle för att shoppa. Vi har väntat på denna dag i över 1 månad .
fan va vi är taggade 🤣

Likes

Comments

Utseende, Vardag

Hej på er. gud vilken FM . ..

jag och sebastian skjutsade barnen till dagis . sen har vi åkt runt lite i bilen och tagit de lungt .  Vi köpte frukost och skulle åka hem men upptäckte att de var utförsäljning på forsens . det är en affär som har elektronik,lampor. köks saker osv. så vi svängde in och där vart jag fast. sebastian tröttnade och lämnade mig och åkte till min pappa och fixade med fälgarna han skulle posta tbx. när jag var klar så skulle vi sticka iväg och äta suschi men restaurangen var inte klar med dom så vi stack till affären ist så jag kunna köpa lunch där och ta med till frissan.  så nu är jag hos frissan 🙂

Likes

Comments

Utseende

i morgon mina kära läsare ska jag till frissan. .gud va kul och bli ompysslad :)
men jag har jordens beslut ångest om vilken färg. syrran tyckte bild nr 1 och jag tycker 2. kan ni inte kommentera 1 eller 2 så jag får mer hjälp:)

Likes

Comments

Vardag

Hej på er.


idag har barnen vart på dagis .första gången på 2 veckor. dom har 15 timmars nu igen . och även haft utvecklings samtal över att gabriella ska börja skolan efter sommarn :)
så under tiden har jag och sebastian passat på att grejat här hemma . ställt ut gamla sängen i förrådet.  och tagit in en garderob i stora garderoben.  sen skulle de bli leverans min säng skulle komma  och sebastian fälgar. Men de vart bara bajs av allt .Jag fick bara huvud gaveln och Sebastians fälgar var i fel st så vi har suttit i telefonerna både han och jag trixat och ändrat 😅

men nu är jag på väg till jobbet :) jobbar 16:15- 21:00

här kan ni då se vårat sovrum för tillfället . kaos

Likes

Comments

Vardag

Hej på er  kan säga att de vart inge åka till hudik idag. för de första hade vi åkt ca 4 mil innan vi fick en ganska rejäl sladd på bilen med mötade på andra sidan både bilar och lastbilar .som tur var var vi bara på våran sida under tiden och sebastian fick kontroll på bilen .Alla vi vart så rädda. bella vart väldigt paff. Jag och sebastian bara satt och tittade ut genom fönstret och hjärtat bara dunkade .Jag fällde också en tår på hur illa de kunnat gått.

innan vi passerat 5 mil hade vi sett 9 bilar plus en hel buss i diket .där så de stop. Vi vänder så jag och bokar om tiden vi åker inte längre .

så vi vände och vart fast i en lång bilkö vid buss olyckan. Vi satt stil strax över 1 timme och fy vad illa man mådde.  som tur så sov barnen i bilen iallafall.

när vi äntligen fått rullat körde vi jätte sakta. Vi stannade till på max och åt frukost sen var vi in på affärer och avslutade med buspalatset.. hemskt dag men de slutade bra.

nu ska jag fortsätta här hemma och lägga barnen som brukar sova vid den här tiden

Likes

Comments

Vardag

godmorgon på er .

jag läste igår att de skulle komma snö och bli snö kaos men att jag skulle vakna såhär kaos viste jag inte 🤔 det blåser så jag tror huset lyfter snart .fönstren är full i snö och de är väldigt mkt snö där ute. inte nog på det så ska har vi bokad tid till hudik sjukhus för Milton ska kolla upp hans luftvägar som har har haft problem med sen födelsen  .Vi ska vara där 10:45 så vi måste nästan åka runt 8 ist för 9 så vi verkligen tar de lungt ..

men nu ska jag fortsätta mysa med Milton som gråtit hela natten och gjorde morgon 05 idag.

Likes

Comments