Vardag

Hej på er. idag har jag en ledig dag. den har inte vart toppen hittills men bra. jag och barnen har just kommit in efter vart ute och lekt  och nu somnade Milton precis i mitt knä .😄 snart kommer pappan hem och då ska vi laga mat.

idag spelas det in en vlogg plus att jag håller på laddar upp en video på Youtube . så håll koll

Likes

Comments

Vardag

Hej på er.

egentligen har jag ingen ork att skriva här nu Men gör det iallafall.

igår var ju både Sebastian och milton borta på jobb och dagis så jag passade på att ha mor och dotter stund med Gabriella innan jobbet. jätte mysigt var de.

idag. Har de inte hänt så mkt . Jag har städat som vanligt  sen har jag och barnen dansat och haft löpar träning haha. Bra träning för mamma och bra att göra av med energi för barnen 😍 nu har jag precis tagit reda på maten och milton har badat. barnen fick fisk med potatis medans jag åt fisk och sallad.

men nu ska jag invänta mamma 😁

Likes

Comments

Vardag

godmorgon på er. Har sovit bra även denna natt. synd att karln har börjat känna av Pollen och snarkar mer än någonsin .

just nu är jag ute med barnen. Dom var så himla rastlösa denna morgon så nu är vi ute och gör av med energi ☺ senare idag ska Bella iväg på dans skola och sen ska jag jobba ikväll..

Likes

Comments

Vardag

Hej på er. inatt har jag fått sovit hela natten. helt fantastiskt. känner mig som en ny människa .

idag har Gabriella vart på pimpel tävling med sin gammel mormor.
medans jag har vart och fikat med en arbetskamrat. Sebastian fick vara hemma med milton under tiden.

men nu är hela familjen hemma igen och Gabriella är med grannkompisen och jag och resten av familjen är på väg ut för att leka 😊

Likes

Comments

Vardag

Hej på er.
jag och ungarna har nyss kommit in efter att vart ute nästan en timme. sen började det märkas att milton börja bli trött.så vi gick in. nu har vi ätit kvällsfika och och nu ska jag dammsuga innan milton ska sova 😘

Likes

Comments

Mat, Vardag

Hej på er.

för en timme sedan kom jag hem från jobbet .Jag var tvungen att svänga in på affären också och köpa chicken nuggets. så jäkla gött. haha.

just nu sitter milton milton i badet .vilken han typ gör var enda gång han ätit 🤣
nu måste jag dammsuga och diska innan jag gör nånting annat 😄

Likes

Comments

Vardag

godmorgon på er.
gud va jag är pigg den här morgonen .. länge sen det 😁 och då har milton vaknat jätte mkt inatt. iallafall så klev jag och barnen upp runt halv 6.vi har ätit frukost och jag har  till och med sminkat mig och fixat håret 😍

om ca 30 min sticker jag iväg på jobb 7:30-13. kort pass idag med gud så skönt.

när jag slutar hämtar jag milton på dagis sen skynda mig hem för då ska Sebastian på jobb  .lite tråkigt är det när man går om varandra såhär och inte hinner träffas 😔

Likes

Comments

Vardag

Hej på er.
just nu står min kl på 22:02.jag har krupit ner i sängen bredvid milton 😍

dagen har vart rätt lugn. Vi var in på Willys och handlade 10 matpåsar. Vi svängde även in på max ist för Kina buffén de kändes lättare på nå vis.

väl hemma så hinner typ sambon bara byta om innan han drar iväg på jobb. själv så startade jag 2 tvättmaskiner. sortera in den rena tvätten. sen har barnen ätit konstant i omgångar känns de som .så jag har vart mkt i köket  haha. milton har vart rätt gnällig också då han var trött men var tvungen att hålla han vaken tills de var läggdax.
så när han somnade sen vid halv 7 så dansade jag och Gabriella och ritade lite innan de var dax att lägga henne. 😄

Likes

Comments