Var i Stockholm med utbytet idag. Imorgon åker dom hem. Var skönt att slippa en skoldag, kvällen bestod dock av lite plugg för att få in en uppsatts i tid. Men jag klarade det. Fick med mig en tröja från Zara hem, inte så märkvärdig men mysig.

Imorgon väntar mer plugg och på onsdag blir det jobba som gäller. Nu ska jag försöka sova, jobbigt bara att det är på kvällen man blir ledsen som lättast och tänker för mycket. Måste get my shit together nu..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Här är lite bilder från senaste dagarna. Jag har jobbat, pluggat och varit i skolan. Sen har även min utbytesstudent från Italien kommit som ska vara här till och med tisdag. Olyckligtvis har jag dragit på mig värsta förkylningen och kan knappt prata för jag hostar så mycket.. ska vara hemma från skolan imorgon och förhoppningsvis visar det resultat i ett bättre mående. Tänkte även beställa lite kläder imorgon och det blir man ju alltid glad av så 😉

Godnatt !!

Likes

Comments

Firade Ellen i fredags, så kul och grattis igen Ellen! 😘
Det blev en otroligt lyckad kväll som började med pizza hos Alida och som slutade sent!

Likes

Comments

"gör inget dumt"

"du kommer ångra dig"

"det går över"

"du är stark"

"kämpa"

"tiden läker alla sår"

"bry dig inte om det"

"du klarar det"

Tack mina fina vänner men är rädd att så är inte fallet..

Likes

Comments

Lite bilder från gårdagen då vi firade Agge & Max! Grattis igen killar!

Idag avslutades dagen med mellomys hos Stina, imorgon ska jag provjobba på ett ställe & är så nervös

kram!!

Likes

Comments

Att vara den personen som man vill vara är svårt. Ibland känns det som man lyckas men ibland känns det som om man är så långt ifrån. När man är långt ifrån jämför man sig med andra, börjar trycka ner sig själv. Det är fan inte lätt. Jag skulle vilja vara den personen som alla tycker om, jag vill att det första ordet andra beskriver mig med är snäll. Försöker såklart jobba på att det ska vara så. Ibland tycker jag att jag själv är bra men när allting annat är jobbigt så går det inte. Jag hatar att se andra ledsna eller missnöjda pågrund av mig. Nu känns det som jag bara upprepar mig själv.. Jag hoppas iallafall att jag en dag är den jag vill vara.

Likes

Comments

Mitt lov har väll i princip vart ett helvete och det som är jobbigt är att medan mitt liv står stilla rullar alla andras på som vanligt.

Men har väll några bilder att bjuda på iallafall..

Likes

Comments

Inte där än men om ett tag

Likes

Comments