Så skönt med helg nu! Efter skolan drog jag Madde, Befrin, Stina & Linnea till Erikslund för lite shopping. Gick sådär, vi fick inte med oss så mycket hem. Vi drog efter det direkt till södras match och dom vann med 3-2 så det var kul. Efter det drog vi hem till Wille och där har jag vart tills nu när jag precis kom hem. Ska lyssna på lite musik och sen sova. Imorgon väntar Johns 18årsfest, kul!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Under helgen var jag och tävlade RM i Göteborg. Det gick ganska bra och det var skönt att komma iväg till min antagligen sista tävling. Det bjöds även på shopping vilket var behövligt, kunde dock fått med mig lite mer hem så la en beställning på Zara igår, haha.

Är fortfarande inte helt frisk, har ont i halsen vilket jag haft i typ en vecka (om inte mer..) nu. När jag blir helt frisk är min tanke att börja gymma. Måste komma igång med träningen nu både för att må bra och inför sommaren!!

Likes

Comments

Alltsåå, huuuur bra låt???

Likes

Comments

Lovet har vart såååååå bra! Har hängt med bra vänner hela tiden, sovit otroligt lite och skolan har varit så långt borta. Tyvärr dags imorgon igen men ska bara dit tre dagar denna veckan för sen blire Göteborg i helgen så det är ändå ett +

Nu ska jag försöka kunna sova om ett tag men får se hur det går, natti

Likes

Comments

Fick hem lite kläder här om dagen. Är generellt sett nöjd. Det är sååå billigt på shein så man kan ju inte heller ha för höga krav. Kommer bo i dom två stora tröjorna.

Fint med ett skärp i midjan

Pälsvästen hade jag redan hemma men tyckte plaggen passade bra tillsammans

↑shein

↑ sanne alexandra

Som ni ser på bilderna har jag även klippt mig. Skönt att få bort det slitna trots att det blev kort.

Likes

Comments

Var hos världens finaste mormor igår för att fira henne & min morbror då båda jag fyllt år. Otroligt mysigt att träffa den lilla släkten❤ grattis igen!

Senare på kvällen drog i ett gäng till Anton. Kollade på en skräckfilm som hette the uninvited, rekomenderar!

Likes

Comments

Nu är det äntligen loooov! Lovet har dessutom börjat på bästa sättet! Mysiga kvällar med bra vänner, har också kollat 2 fotbollsmatcher där mina vänner har spelat, dessutom slagsta glass premiär! Hoppas att lovet fortsätter såhär. Nu är jag påväg till mormor iallafall för ska fira henne, så mys!!

Kramis!

Likes

Comments

Har haft en så mysig helg med UNDERBARA vänner! Så tacksam för allt, ni är bäst!

I fredag drog vi ett gäng spontant till Erikslund och efter det var vi ännu fler hos mig, kollade film & bastade bland annat.

Morgonen efter käkade vi brunch några stycken och det va både gott och mysigt. Efter det jobbade jag.

Idag har jag vart i vilsta ett tag, sen vart på södras match, 5-0 till dom, ganska bra ??? Senare drog vi till Charlie och kom precis hem från det!

Likes

Comments

Igår var jag på en sååå välbehövlig promenad och idag har skolan bestått av bland annat en asskön håltimme. Behövligt nu när ångesten och stressen är som störts.

Likes

Comments