Hejsan!!
Dagarna här i New York bara flyger förbi! Vi har shoppat, både på stan och på mall, vi har kollat runt på lite saker som man måste se och käkat massa mat. Det känns så stört att vara här för det är så sjukt annorlunda från hemma! Tempot, hur många människor och hur stort allting är! Vet inte riktigt vad jag ska skriva så låter bilderna tala, time square var iallafall kortare än vad jag trodde men det va såå fint!
Idag ska vi på en matmarknad som heter smurgasbrug och sen mer shopping!
Kram!!

Likes

Comments

Först och främst, gud vad dålig uppdatering på senaste tiden. Har tänkt på flera inlägg jag kan göra men har inte haft orken, tänkte passa på nu att skiva om förra helgen då vi firade Sabina men jag rensade min telefon på bilder igår och tog såklart bort alla. Hur som helst så var det supertrevligt! Grattis igen Sabina!

I helgen var det student och kan inte förstå att det bara är ett år kvar tills det är min tur! Dagen började med en frukost hos Matilda, sedan drog vi på två olika utspring och sen till Jakobs mottagning. Fyfan vad du är bra Jakob, grattis igen! Senare tillbaka till Matilda. En otroligt mysig och bra dag.

Likes

Comments

Hejsaaan! Verkar som att detta är en helgblogg, skriver bara efter helgerna men det är ju för veckorna mesta dels är tråkiga, men saaaart är det över. Känns som jag redan tagit lov vilket är lite dumt eftersom det är nu betygen sätts men ajaaaaaa...
I helgen har jag iallafall jobbat mina första två pass på parken och det var faktiskt askul! Har oxå varit hos Agge både i fredags och lördags vilket ledde till lite sömn men mycket skratt, gooos!
Nu försöker jag städa mitt rum men det går sådäär, vet att det ändå kommer vaa stökigt imorgon igen så motivationen är ju sådär... Aja ska ta tag i det så jag hinner hoppa in i duschen också, kraaam!

Likes

Comments

Hejsan!! I fredags efter skolan drog vi några stycken hem till mig och grillade. Det resulterade i en trött lördag då jag sov i princip hela dagen fram tills jobbet började klockan 17. Kom hem lite efter 23 där i från, kollade Eurovision och somnade vid 1 (??).
Kom nyss hem från vilsta, har vart och tränat killarna. Nu ska jag käka och sedan plugga. Efter det ska jag nog kolla södra och sen träna.
Kraaam

Likes

Comments

Igår vad jag och firade min barndomsvän Ella som blir 18 på måndag! Hon styrde ihop en tjejfest och bjöd på snittar, bål och annat gott. Det var verkligen så mysigt! Grattis till Ella!

Efter festen drog vi till Felix och chillade där

Likes

Comments

Valborg blev såå bra! Började med en tjejmiddag hos Ellen som var så mysig. Efter det drog vi vidare på lite olika fester och kom hem sent. Super roligt och här är även 1000000 bilder från kvällen.

Likes

Comments

Hejsan!
I lördags var jag på fest hos John som nyligen fyllt 18! Det va tema yrke och festen var superlyckad! Det var riktigt kul och efter festen var vi några som drog till Wille. Tog ganska många bilder så här kommer en liten "bildbomb".

Likes

Comments

Så skönt med helg nu! Efter skolan drog jag Madde, Befrin, Stina & Linnea till Erikslund för lite shopping. Gick sådär, vi fick inte med oss så mycket hem. Vi drog efter det direkt till södras match och dom vann med 3-2 så det var kul. Efter det drog vi hem till Wille och där har jag vart tills nu när jag precis kom hem. Ska lyssna på lite musik och sen sova. Imorgon väntar Johns 18årsfest, kul!!

Likes

Comments