Header

Hellu peeps! Måste inleda detta inlägg med att det var sjukt längesen jag skrev ett inlägg här. Jag kan erkänna att jag har varit ganska lat, då det varit ganska mycket uppe i mitt liv. En grej jag vill dela med mig för er är att jag har jobbat heltidsjobb som säljare, och samtidigt jobbat extra inom restaurang. Jag har även danspass hela söndagen då jag hjälper till med några klasser hos min danslärares företag. Vilket betyder att jag har haft mycket att göra, men har dock kommit på att Instagram är ett bra verktyg för oss upptagna och lata människor. 😊

Nu har min livssituation förändrats, och jag har någon form av plan hur framtiden skall se ut. Det jag kan nämna redan nu är att jag kommer att ha tid mer med bloggen nu.

Min blogg kommer att komma tillbaka med nyare fräschare tema, samt lite andra godsaker.

Första bilden jag väljer att publicera som en inledning på nystarten, tycker jag passa till mitt nya tema till bloggen. Ni som följer mig på Instagram , har förmodligen sett bilden där.

_______________________________________________________________________________

Translation: It's been a long time since I've posted. I had alot going on, but I'm here to renew my blog with a new fresh theme and a lot of new fun projects.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

3 pics from my Instagram feed:)

Likes

Comments

Tutting . Combo by Dytto

När du jobbar träna tutting emellan samtalen;)

Likes

Comments

Likes

Comments