Galet fin. Skön och lyssna på om och om igen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Eftersom jag är ny på den här bloggen, så kommer jag presentera mig själv för er alla!

Jag är Angiie, född 1991, vilket gör mig till 24 år. Jag föddes i Stockholm, med min mamma, bror och pappa. Tills jag förlorade honom vid 14 års ålder, mycket förändrades den där tiden, känslor började att växa. Jag kände mig övergiven, ensam. Men min mamma gjorde så jag kände liv i mig igen, hon lät solen komma in i mitt liv ännu en gång. Jag är skyldig henne allt, precis allt, för att jag finns här.

Mötte min soulmate 21 Februari 2015. Finns absolut ingen som honom, ingen alls. ​​​Jag har valt att hålla bilder och hans identitet utanför bloggen för tillfället, kanske kommer ändras i framtiden.

Ni kommer att få följa min resa i denna blogg. Genom Text och Musik. Ni kommer också få följa min resa genom Spelvärlden, med bilder.

Jag kommer börja lite långsamt med bloggen, lägga in lite bilder, musik och text till en början, sen kommer jag blogga (försöka) varje dag och jag hoppas att jag får se just din kommentar! 😉

Jag hoppas att ni kommer att gilla det ni får se/läsa, då min blogg inte kommer bli som alla andra, utan innehålla det som håller mig starkt om ❤.

Det mesta i min blogg, kommer förmodligen bli skrivet på engelska, då jag har vänner som kommer vilja läsa. Hoppas ni har förståelse för det, men också för att jag tycker texter är mer, vad ska man säga? Känsliga, intima, på engelska, än på svenska. Dom säger mycket, mycket mer.
😊

  • Filed under: Jag

Likes

Comments