• Blogkeen
  • Nouw

Musik

Jag har verkligen fått en crush på Halsey. Ni förstår inte. För att förstå mig måste ni först ta och kolla in dessa låtar på youtube. Låtarna som jag tipsar om idag kommer båda från hennes relativt nya album "Hopeless Fountain Kingdom". Jag tycker iallafall hon är fett cool och allt? Aja tacka mig senare. Varsågod i förskott!

Now or Never är en pop och R&B låt och Bad at Love är pop och rapp låt? ♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

MÅSTE tipsa er om denna "foaming shower gel" från "Ritual of Sakura" serien! Den kommer ju självklart från Rituals haha. Luktar så otroligt gott! Passar kanske inte alla, men det faller mig helt i smaken! Den har en fräsch och lugnande doft, som varar kvar på kroppen länge och huden känns dessutom så ren efteråt. Man behöver inte använda mycket heller, då det löddras (eller skummas?) upp direkt efter man har fått ut lite gel från flaskan.

Rekommemderar även deras "sugar body scrub" och "magic touch body cream" från samma serie. Om du vill ha eget hemmaspa, kan jag verkligen rekomendera dessa produkter!

KRAM

Likes

Comments

Vardag

Godkväll gott folk! Kolla in himmlen, som jag tog kort på under dagen! Wow! Dock skulle jag ha puttat ner allt snö som var på räcket haha.

Idag har jag bara latat mig i princip hela dagen, förutom då jag gjorde disk och tvättade kläder! Skolan börjar imorgon och jag är inte så jätte taggad på det helt ärligt. Det kommer att vara en helt normal skoldag och jag måste redovisa på geografin! Ahh!.. Wish me luuuck! Fast jag har ändå lite tur, för vissa började faktiskt skolan redan igår.

Som ni har märkt blev det inte så mycket bloggande för mig under lovet. Det beror på min extrema lathet och jul, samt plugg. Ni vet inte detta, men jag firade faktiskt tre stycken julafton! Aja, nu ska jag sluta berätta om varför jag aldrig bloggade haha.

Istället har jag en fråga till er angående LA Girl Pro Concealern. (Helt anonymt att rösta)

För det får jag! Skulle någon plötsligt få för sig att börja ta kort på mig med blixt på, kan man på bilden se var jag har lagt min concealer haha. Usch... Nån snäll själ som vill tipsa mig om en annan concealer, för extremt mörka ringar under ögonen! Skulle vara mer än snällt!

KRAM

Likes

Comments

Mode

Vad tycker ni om denna outfit som jag har skapat?

Som ni vet så har både rutigt och "läder" varit en del av modetrenden ett tag nu, speciellt under hösten 2017 och jag älskar det! Därför har jag använt mig av dessa två trender, för att skapa just denna look!

Att matcha en grårutig, långärmad peplumtopp med ett par läder (eller skinn) byxor, tycker jag passar så otroligt snyggt tillsammans. Speciellt om man har silver smycken till! Väskan i sig är sååå sjukt snygg och dessutom dessa skor, som är en av mina drömskor! Om man vill klä upp denna outfit ännu mer kan man välja ett par vita eller svarta klackar till, istället för ett par vita sneakers. Men det beror på från person till person! ;-)

KRAM

Likes

Comments

Allmänt

2 Grader UF

Från vänster: Jag (Asaweeya), Anna, Andreas & Vilma

Hallå! För er som inte vet (tror nästan ingen vet haha), så har jag och några andra startat ett företag, vid namn 2 Grader UF! Varför kallar vi oss för "2 Grader" och vad håller vi på med???

De flesta har nog hört talas om miljöavtalet i Paris eller?
I Paris enades världens länder om att hålla den globala temperaturökningen under 2 grader. Ur detta avtal kom idén till vår företagsnamn! Så nu anar ni kanske, att vår företag har nåt med miljön att göra???

Vad sägs om lite fakta om plastpåsar? (Det kommer att klarna snart)

Kan du tänka dig att i Sverige förbrukar vi över 1,3 miljarder plastpåsar per år och att 90% av dessa kassar bara används EN enda gång!?! Det är rätt så mycket, dessutom onödigt enligt mig! Inte bara för att plastpåse produktionen påverkar oss människor, den luft vi andas in och klimatet, utan även djur och natur.

Det mesta av allt skräp i havet/sjöar är just plastpåsar. Fler än 1 miljon fåglar och 100 000 däggdjur dör per år efter att ha fastnat i eller ätit plast i havet. I det fisk som vi äter har dessutom mikroplast (små små plastpartiklar) hittats. Ni förstår ju att plastpåsar och plast i allmänhet är ett stort miljöproblem.

Så vad vill vi på 2 Grader UF med detta information?
Jo! 2 Grader UF är inte ett helt vanlig företag. Vårt mål är att minska Umeåbornas användande av plastpåsar. Detta är inte bara ett miljötänk, utan även en svensk lag.

EU har beslutat om att sänka plastpåse användningen med 80% till 2019 och allt fler av världens länder försöker nu minska användandet av plast. 2 Grader UF tänker hjälpa till med detta.

För att det ska bli verklighet behöver vi hjälp!
2 Grader UF erbjuder företag att sammarbeta med oss. Bidrar ni som företag till vår miljöinsats, får ni synas med på våra 2000 miljömärkta tygkassar, som vi ska dela ut kostnadsfritt till Umebor på Utopia (galleria). Med detta visar ni att ert företag tar hänsyn till vår miljö, men också att ni stöttar Ungt företagande! Vi måste alla ta ett ansvar för det som vi har!


Följ gärna våra sociala medier för uppdatering m.m!

Likes

Comments

Musik

Hello friends! Här kommer jag med låttipsarsöndag som lovat! Dessa 2 låtar är båda från Demi Lovatos "nya" album, som jag verkligen älskar! Mina favoriter från albumet faktiskt och jag tycker att ni absolut borde checka in dem! KRAM

Sexy Dirty Love är Pop och R&B. Games är också Pop!

Likes

Comments

Allmänt

Goood kväll mina kära vänner!!!
Nu har jag äntligen skaffat mig ett offentligt Instagramkonto! Gå gärna in och följ mig där, så är du bäst! (Du är ändå bäst oavsett. Kom ihåg det.)

Länk till kontot HÄR. Annars heter jag bara "Asaweeya". ;-)

KRAM

Likes

Comments