• Blogkeen
  • Nouw

Allmänt

Vad har hänt med mitt hår och ändrar mamma sig helt plötsligt???

Hej på er! Ser ni hur kort mitt hår har blivit!? Det var verkligen inte planerat haha. Med detta menade jag VERKLIGEN inte planerat. Mamma tror jag har löss och när hon tror det ryker ens hår haha. Och jaaa jag otrivs i den korta längden, då jag själv tycker det inte passar mig. Men men!

Föresten, vill ni höra nåt roligt? Mamma låter mig följa med Caesar till Stockholm! Såg verkligen inte att detta skulle komma, när hon nekat alla andra gånger, men glad är jag! Åker kanske den 3e och kommer hem den 5e. Ska bli roligt om resan sker. :-D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Mode
Gucci Belt
 
  Cartier Love Bracelet
    
Saint Laurent
"Classic Medium Kate Tassel Satchel"
 

Men ser man på där! Det blev visst ett inlägg ändå haha. Men borde dock plugga till morgondagens samhällsprov och till alla andra kommande prov i veckan.... :-/

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Kolla in utsikten och dimman vid åkern! Nästan lite spöklikt, men skulle dock haft systemkameran...

Usch vad besviken jag är på mig själv, men samtidigt inte (prioriterar skolan). Jag vet att bloggen har stått tomt i tre veckor snart? och jag är verkligen ledsen för det!

De senaste tre veckorna har jag haft fullt upp med skolan. Läxor, inlämningar, prov osv. Detta har resulterat till, ingen tid för bloggande och det kommer att vara likadant nästa vecka.

"Men det är ju helg nu. Vad händer imorgon då? Blir det några låttips ändå?" Tyvärr inte. Jag har fortfarande en inlämning i engelska kvar att skriva, men jag lovar att när allt skolarbete har lugnat ner sig, kommer det rulla in fler inlägg på bloggen! ;-)

Likes

Comments

Musik, Vardag

Nu är jag mätt som en plätt. Har varit på middagsbjudning hos Torstens (låtsas pappa) syster och det var grymt gott! Åt spansk mat med den godaste cheesecaken till efterätt, som hade Daim topping och hallon i. Hursomhelst! Dagens två låtar är faktiskt från Marc E. Bassy!

Lock It Up är en Pop/Rap och Plot Twist är bara Pop.
P.s: Lyssna dessutom på Plot Twist Remix med Hailee Steinfeld! ♡♡♡

Likes

Comments

Contains affiliate links Mode
  Enkelt men snyggt.
Spaghetti Strap Dress.      Spaghetti Strap Dress.                    Spaghetti Strap Dress.    
Overlapped Trumpet Sleeve Playsuit.

Overlapped Trumpet Sleeve Playsuit.
Overlapped Trumpet Sleeve Playsuit.

1 / 2 (klick)

En svart spagettibands klänning av Vanessa Moe och en puderrosa playsuit? Vad tycker ni om dessa två plagg från NA-KD? Enligt mig är dem sjukt snygga och söta! I LOVE haha! ;-D

Likes

Comments

Vardag
Till höger ser man Caesar, som tränar med sina Vans???

God kväll finaste ni! Hur mårs?? Själv känner jag mig ganska trött (och törstig), vilket jag gjort under hela dagen. Tror förresten jag håller på att bli sjuk, då min hals känns uppsvullet? Men jag hoppas att jag kommer undan! :-)

Idag efter skolan drog iallafall jag och Caesar till gymmet! Helt sjukt hur svaga mina ben är! Fast det kan bero på att jag inte har tränat något alls under lovet. Kanske det är anledningen till att mina muskler tvinat bort haha???

Likes

Comments

Musik

Jag vet att färgerna inte passar in helt med varandra, men whatever!, för det är väl låtarna som är det viktiga haha?? Aja, dagens två låtar är från Rihanna och Fifth Harmony! Recommend, recommed!!! ❤️

Needed Me är en pop låt och Deliver är också en pop! ;-)

Likes

Comments