​Denna underbara väska fick jag av min underbara pojkvän igår!

Denna finner ni på NK och den finns även i andra färger så som rött, svart, mintgrönt och den ska även komma in i andra färger snart! Jag älskar denna väska och den kommer jag använda flitigt i vår och sommar. Tack älskling!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ögonskugga - HÄR // Nagellack - HÄR // Puder - HÄR // Ögonskuggspalett - HÄR // Brynmascara - HÄR // Mascara - HÄR

Jag älskar beige och brunt, speciellt när det kommer till smink. Elf är både billigt och bra och jag gillar verkligen den här ögonskuggan från dem. Brynmascaran ffrån Nyx är underbar och håller verkligen brynen på plats. Nej, jag vet inte vad mer jag ska säga om dessa produkter, ni borde verkligen testa dem!

Likes

Comments

Hej på er!
Det blir ett kort inlägg för jag sitter just nu och väntar på att det ska bli min tur. Jag har sång nu på morgonen och på bilden ovan ser ni vad jag sjunger.

Efter sången har jag medieproduktion och sen slutar jag och då ska jag möta upp pojkvännen, men jag skriver mer sen, för nu är det min tur!

Likes

Comments

Jag bjuder på en selfie från instagram där ni hittar mig under namnet @asavenstedt

Hej på er, jag är tillbaka! 

Förlåt för att jag bara försvann men min motivation har varit på botten!
Precis innan jullovet så åkte min pojkvän iväg till Chile för att spendera 5 veckor där och samtidigt så mådde jag väl inte på topp.

Nu har dock skolan börjat igen och andra veckan är snart slut. Av någon anledning så hade vi allt precis efter lovet så det har varit en del plugg att ta itu med och sen så kom ju min pojkvän tillbaka i måndags så jag har verkligen velat spendera tid med honom. 

Idag är det svenska prov som gäller och sen så är det inte så mycket mer som händer i skolan på ett tag. En ny termin börjar ju nästa vecka så det lär bara vara en del nytt ett tag framöver, vilket är skönt då et betyder att det inte kommer vara så mycket prov eller inlämningar.
Sen är jag ledig från jobbet fram tills den 31a också, så det är jätteskönt! 

Likes

Comments

​Handkräm - HÄR // Läppstift - HÄR // Parfym - HÄR // Mascara - HÄR // Ögonskugga - HÄR // Nagellack - HÄR // Läppbalsam - HÄR

Lila favoriter! Jag gillar verkligen lila, det är en otroligt fin färg, både som mörk och lite mer pastellig. Handkrämen är helt underbar och kan vi snälla bara ta en sekund att kolla in läppstiftet från NYX?! Hur fint är inte det?

Likes

Comments

​Mascara - HÄR // Nagellack - HÄR // Eyeliner - HÄR // Lösögonfransar - HÄR // Ögonskugga - HÄR // Plattång - HÄR // Primer - HÄR 

Svarta favoriter! Denna gång blev det inte bara produkter utan jag la till plattågen från GHD och det är för att det är på riktigt den bästa plattången någonsin! Jag har den, i vitt dock, och det är det mest underbara verktyg jag äger! Mascaran är en stor favorit, jag har använt den vanliga, extra black och även den med lite guld i och jag älskar dom alla! Eyelinern har jag inte testat men youtubern Lauren Curtis använder denna och det ser amazing ut! Fransarna har jag inte heller testat, men båda youtuberna Therese Lindgren och Anty använder dessa och de ser underbara ut! Resten har jag använt och gillar skarpt! Speciellt primern från MAC!

Likes

Comments

​Mascara - HÄR // Nagellack - HÄR // Borste - HÄR // Schampo - HÄR // Ögonskugga - HÄR // Spegel - HÄR // Pensel - HÄR

Älskar alla dessa gråa/silvriga produkter! Evelin har testat mascaran från Benefit och det är en stor favorit hos henne så därför tog jag med den här. Nagellacket är underbart och borsten lika så. Silverschampot är det faktiskt Evelin som har och hon tycker att det är bra! Ögonskuggan är billig men ändå väldigt bra pigmenterad och det skulle vara snyggt att matcha denna skugga med den som heter smoky från hm, som jag tipsade om för några veckor sedan! 
En spegel är ju ingen produkt men jag tycker verkligen alla tjejer bör äga en "pocket mirror" om man är intresserad av smink och så, dom är väldigt praktiska plus att man kan få mer böjda fransar bara av att ha den som verktyg när man sminkar sig

Likes

Comments

Mascara - HÄR // Nagellack - HÄR // Handkräm - HÄR // Torrschampo - HÄR // Ögonskugga - HÄR // Läppbalsam - HÄR // Parfym - HÄR

Gula favoriter, vad ska man säga? Jag gillar verkligen allt här och jag tyckte att gult passar bra nu när det faktiskt är rätt mörkt och dystert ute. Gult är en ljus färg och det livar upp lite. Så alla dessa produkter påminner mig om våren och det är ju aldrig fel att tänka vår i december, haha. 

Likes

Comments

​Mascara - HÄR // Nagellack - HÄR // Handkräm - HÄR // Mist - HÄR // Ögonskugga - HÄR // Läppbalsam - HÄR // Parfym - HÄR

Blåa favoriter den här veckan då! Jag gillar faktiskt inte färgen blå så mycket. Men just dessa produkter tycker jag väldigt mycket om, jag har testat allihop och det är ju egentligen bara två av produkterna som faktiskt ger blå färg, vilket jag gillar.

Likes

Comments

Här har ni en enkel festsminkning som passar perfekt nu när det är jul på torsdag! Jag hoppas ni gillade videon och ni får gärna prenumerera!

Likes

Comments