Header

Jag fyndade en ny tyll på marknaden i torsdags kväll, det var ju bara att börja baka på fredagen där då. Varje gång jag köper nytt redskap behöver jag baka direkt för att testa, knäpp jag vet!

Det blev choklad i mängder, en choklad cupcake med chokladfrosting och chokladblommor som för övrigt inte blev super vackra, toppade med maldonsalt, smarrigt värre vill jag lova! Älskar kombinationen av choklad & salt!

Likes

Comments

​Så, det är här det börjar då antar jag.

​Jag heter Åsa och jag är fullkomligt galen i att baka! Och jag älskar även att ta bilder, speciellt på mina kakor för det är ju både gott och oftast fint! Så min tanke är att jag här ska dela med mig av mina skapelser och kanske inspirera er att också baka lite mer! Det kommer nog komma lite recept med till bilderna också, för den som vill ta del av det. (​som jag nämner i min presentation så skriver jag inte mina recept själv, jag utgår ifrån recept jag googlar eller hittat någon annanstans . där jag dock i de flesta fallen lägger till en hel del andra ingredienser själv eller kanske plockar bort något efter min egen smak, men även bara precis så som receptet är ibland också.)

​Ni kommer garanterat att få ta del av resterande delar av mitt liv här också. 


Likes

Comments