Da kan jeg endelig si at vi er ferdig med alle julegavene. Kjempe deilig å være ferdig i god tid og slippe å løpe rundt i siste liten. Synn vi skal ut med juletreet i dag da.. Så jo så koselig ut med alle pakkene under🎄🎁

Planen fremover er å pakke ned juletre i dag, hive det ut og gå på jobb. I morgen reiser vi hjem til familien, så da blir bilen full av gaver og pakkenelliker. Skal både jobbe en del, men også ha litt fri jula. Så det blir digg!

Hva er dine planer for jula? ❄️🎄

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Heisann!

I helga har jeg hatt besøk av kusina mi, Birgit. Vi har drukket kakao, øl og kaffe. Vi har spist partyplatter på Egon, laget lasagne på jentevors, stått på skøyter, gått i julegata og laget snølykt. Vi har rett og slett kost oss kjempe masse denne helga. Hun har ikke vært å sett leiligheta før nå heller, så denne helga var veldig etterlengtet!

Hvordan har deres helg vært? ❄️✨

Likes

Comments

Nå har jeg juleferie!!! Endelig!

Utenom det har jeg mange ting jeg må gjøre fremover likevell! Har treninger, jobb, julegaveshopping (ikke heelt ferdig enda) og mange andre småting å gjøre før neste skolestart! Men, i helga skal jeg bare slappe av med familiebesøk. Deilig å kunne tenke på noe annet enn skole for a change!

Btw. Juletrær og pusekatter er dårlig match! Dere med katter vet hva jeg snakker om 😂😅🎄

Likes

Comments

Da var det tid for siste eksamen, og snaaart juleferie! Wish me luck 🤞🏼

Likes

Comments

I dag kom Mamma og Pappa innom med et juletre fra skogen hjemme. Vi hadde litt familiekos med pynting av tre og kinamat. Det var kjempe koselig. Særlig siden jeg ikke var hjemme denne helga, og heller ikke skal hjem neste helg.

Jeg hadde ønska meg juletre her, for å få litt julestemning i leiligheten også. I og med at vi reiser hjem i jula, så måtte det bli litt førjulskos i stedet. Nå sitter vi i sofaen og har akkurat sett julekalender på tv. Jul i Blodfjell. Noen som følger med på den? Veldig artig faktisk, haha!

Likes

Comments

​Når jeg posta dette inlegget i sted, mista jeg visst hele teksten. Så da får jeg prøve igjen!

I det siste har jeg blitt skikkelig forkjøla med feber. Hodet føles ut som en tung stein og kroppen vil ikke funke ordentlig. Så nå går det i te, varmt tøy, god søvn og masse mat. Litt kjipt at dette skulle komme midt oppe i eksamenstida, men det kan jeg desverre ikke gjøre noe med. 

Heldigvis er jeg ferdig med den første eksamenen, og fått igjen resultatet. Boblet over av glede når jeg så at det gikk veldig bra! Stolt av meg, rett og slett!

Likes

Comments

Nå nærmer jul og vinter seg med stormskritt. Får skikkelig deilig følelse av å se snøen dale ned ute, og kjenne den gode varmen inne! Deilig!

Jeg har blogget litt mindre denne uka, på grunn av eksamens-forberedelser. Men nå er jeg ferdig med den første. Så det er digg! Denne helga skal jeg slappe litt av, prøve å ikke bli mer syk og gjøre meg klar for ny uke. Hva har du for planer til uka?

Likes

Comments

Nå er jeg helt gåen. Takker for meg til matten for i dag. Nå bærer det i dusjen og etter hvert i loppekassa. Ny dag og nye muligheter i morgen, sier jeg.

God natt!

Likes

Comments

I går var jeg på jobb i baren. Veldig greit med litt deltidsjobb i studietiden, da man ikke har så mye penger som man skulle ønske. Det var deilig med et avbrekk fra lesing, og rett og slett tenke på noe annet. Koselig når det mørkner så tidlig også. Vinter og julestemninga sniker seg bare mer og mer innpå meg.

Ukens høydepunkt
Treffe venninner fra hjembyen. Vi var med på quiz og spilte spill. Deilig å treffe de igjen!

Ukens serie
Holder fortsatt på med Once Upon A Time. Går ikke så fort i serieveien for tiden, i og med at jeg har så mye annet å gjøre!

Ukens fokus
Fokuset mitt har vært å lese til eksamen. Jeg hadde et mål om hvor langt jeg skulle komme innen søndag i lesingen, og det har jeg nådd. Så jeg er veldig fornøyd med det.

Ukens gledings
Denne uka har jeg gledet meg til dette semesteret er vell overstått og til juleferien min begynner. Har tidlig juleferie, så da skal jeg virkelig slappe av og nyte hvert sekund.

Ukens sang
Scared to be lonely - Martin Garrix. Den har satt seg på hjernen.

Next week
I den kommende uka, skal jeg forberede meg til første eksamen som er på torsdag, og slappe av og nyte helga så mye som mulig. Gleder meg allerede!

Likes

Comments

Denne helga er jeg hjemme hos foreldrene mine. Jeg har jobb i helgen i hjembyen, så ble det hjem å få «gratis middag». 😁👏🏼

Foreldrene mine bor i laftehus, og jeg har vokst opp her. Det er litt spesielt, men selv har jeg egentlig ikke tenkt så mye over det. Det er jo vanlig for meg. Jeg synes det er ganske fint. Særlig på vinterstid når man kan fyre i peisen og tenne lys over alt. Kan heller ikke forestille meg noen annen plass å feire jul. Julefeiring her hjemme er noe av det koseligste jeg vet om!

Likes

Comments