Heisann! Nå er jeg ferdig med eksamen, og utrolig nok har jeg sommerferie. Kan ikke beskrive hvor deilig det er og kommer til å bli. I den forbindelse har jeg endelig fått begynt på en del gjøremål som bare har ligget på vent og blitt nedprioritert. Jeg har blant annet fått sortert gjennom klær, jakker og sko. Jeg har hevet det som var utslitt og stygt, gjort klar en søppelsekk som skal til Ukraina, og så selger jeg noe av det. Det eldste plagget jeg fant brukte jeg i sjette klasse, og da tenkte jeg at det virkelig var på tide med en opprydning. Hver gang jeg har hatt en lignende opprydning tidligere, har jeg vært alt for sentimental og tenkt at jeg kunne finne en måte å bruke noe av det på senere. Men nå... Nå måtte jeg bare være litt streng med meg selv. La til et par bilder av noen av tingene jeg selger.

I stedet for at jeg har klær i skapet jeg ikke bruker, kan nå andre få en glede av dem. Tise er en app hvor man kan selge klær til gjenbruk. Jeg synes rett og slett at det var en kjempe plass å legge ut mine skatter. Så om du ønsker å kjøpe eller se hva jeg selger, laster du bare ned Tise i Appstore og søker på navnet mitt.

I tillegg selger jeg et sett med aluminiumsfelger på finn, så om dette er noe du trenger og som passer på din bil, kan du trykke her.

- Andre som har hatt en slik opprydning i det siste?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Denne helgen går til lesing til eksamen. 1 time lesing, 10 minutter pause, 1 time lesing, 10 minutter pause, hele dagen. Utenom matpauser da. Må lage en plan, for ellers klarer jeg ikke strukturere meg. Etter klokken tre på mandag, er det sommerferie. Så jeg har virkelig noe å se frem til! Pausene tilbringer jeg her ute i solen, i det fine været.

Enjoy your weekend!

Likes

Comments

Nå ligger jeg i senga, klar for å sove. De siste ukene og helgene har vært ganske hektiske. Det kommer denne uka også til å være. Dere forstår, jeg har eksamen på mandag. Derfor har det vært litt ekstra lesing den siste tiden. I helgene har jeg jobbet, og dermed har tiden min stort sett blitt brukt opp.

Egentlig er jeg ganske heldig. Selv om det er mye lesing akkurat nå, har jeg sommerferie en måned før veldig mange andre. Da kan jeg jobbe og slappe av og ikke tenke like mye på skole som til høsten igjen. Jeg stoppet å lese matte klokken ni i kveld, så etter det har jeg bare sittet taus på mobilen med en halvfungerende og oppfylt hjerne.

Meg og samboeren har en katt, kalt Missy, og det er faktisk en av de få tingene jeg har fått knipset bilder av i det siste. Så for at innlegget ikke skal bli FOR kjedelig, så følte jeg at jeg måtte ha med noen bilder, katt eller ikke. Skjønn er ho hvertfall :) På bildet oppe til høyre her, hadde hun gjemt seg i klesskapet mitt mellom alle genserne. Alle de myke genserne lå tilfeldigvis på toppen, og der lå ho, midt i alt sammen og koste "snuten a sæ". Snåle pusen min.

Håper dere andre der ute også har det fint, om det er jobb, skole, hverdagsysler eller andre ting dere holder på med.

- Night Night

Likes

Comments

Hei igjen!

Da var det plutselig utrolig lenge siden en oppdatering. Faktisk helt siden november. Derfor tenkte jeg at det virkelig var på tide å få noe nytt å se på og få lese om, på toppen av bloggen. Kjedelig å komme inn å se det samme gamle hver bidige gang.

Siden sist har jeg gjort ganske mye, i og med det er noen måneder siden sist jeg publiserte noe her. Det har vært jul og nyttår, og jeg har kost meg kjempe masse. Feiret jul med familien og vi koste oss kjempe masse med god mat og pakker. På nyttår spist meg og typen middag med familyen før vi besøkte noen venner for å feire videre. I førjulstiden mente Evald at det ikke var godt nok å ha vanlig adventsstake. Det resulterte i at han satt fire fyrstikker i en fyrstikk eske. Jeg svarte strengt at det var bare tull å tenne på den. Men tror du ikke at neste gang jeg kom inn i rommet, så var toppen av alle fyrstikkene brent. Den tullingen. Haha!

Vi har hatt noen fine hytteturer også siden sist. Både kjærestetur, jentetur og en vennetur i slalåmbakken. Jeg har også farget håret og tatt flere bilder. Klikk her for å komme inn på instagram kontoen min. Der er jeg mye flinkere til å oppdatere med forskjellige bilder.

Det var alt for denne gang! Vi prates!

Photo:
Helt oppe til høyre og helt nede til høyre er tatt av Tarald Aaby (Instagram: Klikk her).
Ellers er resten private bilder.

Likes

Comments

Nå nærmer det seg veldig til helg. For min del får jeg ikke den "pausen" i uka jeg ønsker mest. Dette på grunn av lesing til eksamen hver dag. Derfor føles det i grunnen ikke som helg i det hele tatt. Heldigvis vet jeg at det bare er tre uker igjen med dette kavet, før juleferie! Men for å se litt positivt, har jeg jo flere ting jeg kan glede meg over. Jeg hadde for eksempel siste skoledag for i år, i går. Meg og typen skal på julebord med klassen hans og kose oss i kveld. Den første eksamenen er den verste, og den blir jeg ferdig med først. Det er jo deilig. Til sist men ikke minst så er det jul til jeg er ferdig med dette.

Når jeg sier anatomi eksamenen er verst, så mener jeg på grunn av alt puggina. Andre ting er lettere å huske. Det blir som en fortelling. Men med mange rare latinske navn og ord, er denne anatomien mye pugg. På den annen side er det veldig interessant når jeg forstår det. Gøy å kunne slike ting. Særlig med tanke på trening og helse.

Flere som holder på med en vanskelig eksamen?

Likes

Comments

I det siste har været virkelig ikke klart å bestemme seg. Først går vi fra sommer med deilig varme, så blir det litt kaldere, men fortsatt ikke høst. Plutselig får vi en dag der bladene er gule slik at bakken nesten ikke er mulig å få øye på. Dette varer kun en dag. Så kommer snøen. Trærne henger med tunge greiner ned mot bakken, og alt er helt hvitt. Nå er vi tilbake til høst igjen Jeg syns været kan bestemme seg, jeg. Man må jo ha fremme ALLE typer sko og ytterklær, så gangen aldri har vært mer overfylt.

Jaja... Vi får se hva neste uke bringer. Kos dere i snøen, rundt høstbladene eller i sommerskoa da.

Vinter og høstbildet er tatt med et par dagers mellomrom i Vennesla. Pus ligger heller i stolen og varmer seg.

God helg folkens!

Likes

Comments

I dag har vært en lang dag. Merkelig nok er jeg fortsatt ikke tappet for energi. Wow.

Dagen startet med to timer fagdidaktikk, hvor vi skulle ha sluttevaluering for året. Etter dette, var det to timer pause, hvor meg og ei venninne kjørte opp til meg og ordnet ting, og så til henne for å ordne ditt og datt. Fra klokka tolv til tre var hele klassen på kurs i skating og parkour. Det var faktisk skikkelig gøy. Hele klassen ble delt i to, og skulle ha begge kursene. Min gruppe hadde parkour først. Det var skikkelig gøy å slenge seg rundt, hoppe og klatre som om jeg var tilbake i ti års alderen. Særlig gøy var trampoline hopping, for da kunne man prøve å triks som det ikke gjorde noe hvordan man landet. Det var fordi landingen var en svær haug med skumgummi dotter man ble begravd i. Det tyngste var å klare å komme som opp av de dottene igjen. Skikkelig tungt faktisk. Etterpå hadde vi skating. Har aldri drevet med det, utenom litt longboard om sommeren, så det var gøy å føle at jeg faktisk mestret ting litt fort. Kjempe stas!

De neste tre timene gikk til lesing til eksamen på grupperom. Følelsen av at vi fikk gjort masse med lite somling, er deilig. Så nå sitter jeg fornøyd og blid hjemme i sofaen, pys er ute på tur og typen slækker også her på siden av meg. Alt i alt: Karakter 6 i god følelse!

Likes

Comments

I dag har vi siste "skoledag" før eksamenlesninga begynner. Det betyr ikke at det er siste dag jeg ser Uia før jul, men i hvert fall siste time med lærer. Nå blir det bare å lese som en hest for å komme i mål med alle eksamener. En uke til første eksamen allerede. Jeg gleder meg uendelig mye til å få juleferie, spise god julemat og kose meg med familie og venner. Jula er faktisk den koseligste og fineste ferien. Selv om jeg elsker sommer, varme, bading og is, må jeg si jula er hakket koseligere. Hver årstid har sin sjarm da.

Til nyåret har jeg satt meg noen ganske tøffe nyttårsforsett.. Tenkte jeg skal lage et innlegg om det når det begynner å nærme seg, så det er bare å glede seg..

Flere som snart har eksamener og gleder seg til jul?

Likes

Comments

Her for et par uker siden, fikk jeg være med på et prosjekt i Stavern. Jeg fikk stå modell for en gruppe mennesker, med prosjektet "Dagdrømmerne". Styling av hår, sminke og setting skulle være Barokken inspirert. Det var utrolig gøy å være med på dette, og ikke minst kjempe koselige folk. Prosjektet skal føre til utstillinger og en bok. Dere kan lese mer her: http://monamoe.com/. Her kan dere lese innlegget fra høstdagen i Stavern http://monamoe.com/hostsang/.

Synes bildene ble så stilige, så måtte dele noe av resultatet med dere!

Likes

Comments

Jeg ferier egentlig ikke halloween. Det har jeg aldri gjort. Men jeg elsker å kle meg ut, så når jeg får anledning til å gjøre det, er bare å finne frem kreativiteten. Da bobler det inni meg som en unge. Jeg kan få lov å være noe jeg ikke er til vanlig! Sånn har jeg vært siden jeg var liten. Vi hadde ei kiste på loftet, med alskens tøy man kunne kle seg ut i. Kista inneholdt klær for å være pippi, en svart parykk, masse kapteinsabeltann utstyr, klovneklær, coboyklær, og noe forskjellige gamle kjoler og skjørt fra 18 pil og bue. Det var alltid stas å kles seg ut, og jeg prøvde alltid å få med meg lillebroren min på å kle oss ut. Selv om min entusiasme for temaet var hakket større enn hans. Haha. Så var det ned å vise seg for mamsen og papsen.

Når vi nå faktisk kan kle oss ut som "voksne", kjenner jeg en iver av barnslighet inni meg. ALLE skal faktisk kle seg ut, ikke bare meg. Woho. Let's dive back to my childhood.

Bildene er fra det lille vorset vi hadde hos oss i helga.

Likes

Comments