Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inledde veckan och måndagen på bästa möjliga sätt med lite shopping och en lunch på JOS med Matilda och Gabbi. Nu är det mest jobb och att försöka hinna träna och umgås som står på schemat kommande dagar!

Likes

Comments

Fredag blev en biokväll följt av ett glas rosé i kvällssolen och igår, lördag, kikade Olivia förbi på lite mat och vin innan vi begav oss till Smörgåsbaren och drack sangria med ytterligare människor. Lediga långhelger flyger iväg alldeles, alldeles för fort tyvärr.

Likes

Comments

På väg hem från lite shopping och en fika på favorithaket Orange N' BLK. Solen skiner, jag är ledig ända tills på måndag och ikväll ska jag dricka drinkar. Lite fredagsfeeling på en torsdag med andra ord, det är fiiiiiiint.

Likes

Comments


Likes

Comments

Härlig lördagskväll med trevliga människor, prosecco och dans i vanlig ordning - nu väntar söndagsjobb följt av finmiddag och sleepover.

Likes

Comments

​Bilderna ovan är från en fin sommarkväll förra året då vi drack vin och åt godsaker på Carros altan innan vi begav oss till gamla favorit-Korri och dansade på terassen (och såklart drack ännu mer vin) tills våra myggbitna ben inte längre bar. Idag är det första juli, regnet smattrar oavbrutet mot fönsterrutorna och jag går runt i höst- eller skinnjacka och fryser under mitt paraply. Riktigt trött på att soldansa förgäves, nu kräver jag sol och sommarvärme! Bums.

Likes

Comments

Instagram@asagm