Ja hur har denna dag vart? Väldigt upp och ner, har vart så sjukt trött idag av någon anledning.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva då jag är så trött hehe men vill ju försöka skriva något iallafall. Men vill ni veta en sak om ni dag? Ska bara säga en sak och det är, våga misslyckas! har gjort det många gånger i olika sammanhang men det är då man lär sig, tror jag iallafall. Det är iallafall det som alla lärare säger ;) och nu tänker ni, vad har du misslyckats men? jo jag ska skriva det här och nu utan att skämmas, även om jag gör det men ja.. Jag fick F på ett prov som jag gjort två gånger så har alltså misslyckats två gånger men ungefär samma prov, eller jag samma ämne iallafall. Men det är fysik, grejen är att jag fattar men just det jag struntade lite i kom på provet och inte bara en fråga utan 3-4 frågor! hur stor är ens oddsen för det? haha och såklart kommer aldrig det man kan jättebra.

Men ja haha detta är inte mitt första F men det är nog det första jag får ut med till er som läser. haha asså ja :)

Men jag hoppas ni alla haft en bra dag så hörs vi imorgon igen :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er. Det var ett tag sedan. Det känns som om tiden går för fort för att man ska hinna med allt man borde göra. Därför har bloggen hamnat lite åt sidan under det senaste dagarna och jag tycker det är så synd... :( Jag vill blogga mycket men det är så svårt vissa dagar när man har så mycket i skolan man borde göra. Förresten så finns det ett nytt podd avsnitt ute och vi har även fått in våran podd i ITunes så nu kan ni lyssna direkt från podcaster appen! Det är bara att söka på ''lostinspacecast'' så kommer ni hitta oss. Inom kort kommer vi även få en riktigt fin profilbild istället för våran svarat tråkiga vi har nu. Så håll ut, det kommer bli så bra. I detta avsnitt pratar vi om lite läskiga saker vi vart med om så är ni känsliga eller lättskrämda råder jag er att lyssna på dagen eller den tidpunkt när ni känner er minst lättskrämda.

Ni får gärna kommentera vad ni tycket.

Här finns även en direkt länk till soundcloud: Lostinspacecast

Likes

Comments

Denna vecka har verkligen gått superfort och det är nog både positivt och negativt. Det positiva är att det går fort och då är det snart jul, vilket för övrigt kommer bli super roligt. Men det negativa är att det går så fort att man inte hinner med vardagen och absolut inte med alla läxor man skulle behöva göra. Idag började jag lite senare och passade på att jobba ikapp lite i alla ämnen, alltså skrev en liten del på allt.

Det är så skönt med fredag nu :)

Likes

Comments

För någon dag sedan var jag ute och passade på att fota lite i det fina vädret. Mikko var ute och lekte så blev mer bilder på honom en vad det blev på snön och naturen men jag tyckte bilderna blev fina. Det är så gulligt med katter som leker i snön.

• Vad är det bästa med vintern enligt dig? :)

Likes

Comments

Detta är några av det bilderna jag tog idag, eftersom vi fotar i ett uppdrag (som i detta fall var turister) så sparade jag inte ner alla bilder utan bara de jag ville använda mig av. Men resterande bilder kommer kanske upp på bloggen i ett annat tillfälle.

Hoppas ni har en bra måndag. :)

Likes

Comments

Igår var den dagen jag aldrig kunde se framför mig, den dagen som jag aldrig trodde skulle komma MEN gjorde. Är så sjukt tacksam över att få ha tagit del av dagen. Jag träffade Jack Werner live! Han höll i en föreläsning på stadsbiblioteket i Falun. Jag, Emma och Ellinor satt där redan 15:30 för att få de bästa platserna (det började 18:30!) MEN det lönar sig att vara i tid, vi fick träffa honom före alla andra, alltså typ VIP! Han kom innan kl 18:00 och skulle rigga datorn, när han var klar så hälsade han på oss (vi fick alltså skaka hand med honom, woopwoop) och sedan råkade jag säga att vi suttit och väntat i några timmar, tro det eller ej men han kallade oss knäppisar. haha! :)

Han inspirerade mycket och han fick mig verkligen att se på saker från ett annat perspektiv. Tack!

Jag fick skynda mig att ta en bild då han hade bråttom till tåget för vi drog över lite men asså är så glad. Han är min förebild och jag har följt hans historier i cirka 2 år (alltså när han startade).

Asså bilder är inte såhär dålig... Bara denna bloggsida som vill förstöra för mig :( sorry...

Likes

Comments

Lite om gårdagen nu då, vi hade lite otur då det var väldigt mycket snö. Det som brukar ta cirka 3 timmar tog 5,5 timmar (alltså att åka till Stockholm). Men var det värt det? Jag tycker faktiskt det var givande, mycket intryck och en del inspiration. Jag försökte plocka på mig massa böcker och ska sätta mig i helgen och gå igenom lite. Har iallafall fått en liten aning om vilka skolor som är bra men det här med valet till högskolor är inte lätt.

Har tyvärr inga bilder från mässan då jag ville hinna kolla in allt som fanns. bjuder istället på en lite sne bild ;)

Likes

Comments

Imorgon kl 06:00 avgår en buss från min skola till Stockholm! Vi som går studieförberedande program ska nämligen åka på SACO - mässan :) Jag är riktigt spänd men också nervös. Jag hoppas verkligen man kan komma hem därifrån och känna sig inspirerad och motiverad till att fortsätta studera. Just nu är planerna lite åt andra hållet då jag har väldigt dålig koll på vad jag ska söka vidare till.

Har väldigt höga förväntningar och jag hoppas man orkar ta till sig allt som sägs, det värsta är ju om man skulle tappa orken och typ sätta sig någonstans för att invänta avresetiden, vilket jag INTE hoppas händer.

Har även planerat lite för kommande podcast avsnitt som jag tror ni kommer gilla. Lite sneak peek, det kommer bli läskigt ;)


Likes

Comments

Instagram@asajohansson99