Hej på er. Nu är det ny vecka och nya möjligheter, eller är det inte så man säger ? Denna vecka har jag faktiskt inte så jätte mycket förhoppningar på jag har något paket som jag fortfarande väntar på men annars en helt vanlig vecka. Eller juste, på fredag ska jag hålla ett tal på svenskan, vår får se hur det går, måste lära mig allt utantill också så det kan ju gå lite hursomhelst.

Åkte till skolan lite tidigare idag för att plugga lite men nu i pausen tänkte jag att jag skulle passa på att blogga lite, nu när jag äntligen börjat komma igång igen, så himla roligt. :)

Har även min fotokurs senare efter lunch så tagga lite bilder på bloggen senare :) är så taggad!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu är hösten här och hösten för mig är mycket färger, mörka läppar är sjukt fint till hösten, måste införskaffa mig ett om jag nu skulle passa i det. Hösten betyder också att det blir väldigt mörkt och därför är det sååå mysigt med doftljus. Sen är ju den typiska stickade tröjan ett måste! Jag måste verkligen åka iväg och köpa in massa nya höst kläder då jag är i ett väldigt stort behov av varmare kläder.

Vad tycker ni symboliserar höst? Vad är era favorit höst produkt/klädesplagg?

Likes

Comments

Contains affiliate links

I fredags fick jag hem en av tå boxar som jag beställt från deras throwback. Jag fick boxen från Augusti 2016 och ja asså jag tycker att grejerna var fina och ett extra plus är att jag inte fått denna box innan som jag var rädd att jag skulle få.

På sista bilden kan ni se allt som kom med och priser för originalprodukt, där ser ni också att det står att jag fick med The body shops Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask, jag fick den med i boxen men eftersom jag redan har original produkten så gav jag bort testen till min syster. Sen fick jag även med Thisworks ansiktsmask/ansiktskräm som inte ens står med på innehålls lappen, vet ej om det var en extra produkt eller om det missat och råkat lagt mer i onödan, jag klagar inte alls men har redan en sån från en box sen tidigare så den fick min syster också. I övrigt är jag väldigt nöjd med denna box, den kostade också bara 69kr alla dessa produkter ligger på ett totalpris på ungefär 480 kr.

Likes

Comments

Contains affiliate links

För några dagar sedan fick jag nämligen hem Joakim Lundells bok ''Monster''. Jag har väntat på att få hem den så länge nu men jag har inte hunnit läsa den en, håller just nu på att läsa Therese Lindgrens bok ''ibland mår jag inte så bra'' men har 2 kapitel kvar sen så kan jag äntligen börja på Jockes bok.

Passade på att fota lite mys bilder med boken i fokus. Tycker resultatet blev riktigt bra.


Haha såg nu att datum och tid står med på bilden... så irriterande, måste försöka ta bort det om man kan göra det via en inställning på kameran... Men jag hoppas bilderna inte störs för mycket på grund av texten. :)

Likes

Comments

Hej på er!

Igår så hade ja en liten fets, om man kan säga så. Vi åt först tacos som var super gott, sen hade vi musik och massa blinkande lampor i en ljusslinga (för att ni inte ska missa all så finns jag på snapchat, asajohansson99) det var såå mysigt, vi spelade lite spel och sen mor 19-20 tiden var det filmtime. Skräckfilm stod på schemat. Men kvällen slutade inte där, efter filmen så satt vi och spelade skräckspel i ungefär en timme och efter det började vi göra oss i ordning för sängen, klockan var då efter 23 ungefär. Vi satt och pratade en hel del om livet, drömmar och en del skvaller om saker som hänt osv. Det var sån mysig dag, klockan var ungefär 01:00 när vi sa godnatt.

Det blev tyvärr inte några bilder tagna men ja man vill ju hellre umgås en att bara dokumentera alla med en telefon. Så därför bjuder jag på en ful och oskarp bild som jag screenat från en av videorna som hamnade på snapchat.

Likes

Comments

Nu är denna vecka äntligen snart över... praktiskt sätt har jag redan tagit helg, ska till skolan imorgon men ser det bara som en rolig lektion då jag endast har ett svenska pass då, vi har en så bra lärare där så ärlig älskar jag svenska 3 kursen. BÄSTA.

Vi håller på att skriva ett eget tal och en talanalys av ett valfritt tal. Jag är jätte nöjd med vad jag presterat och kommer bli så roligt att få framföra sitt tal.

Veckan började med ett prov i biologi och faktiskt så tror jag att det gick ganska bra. Svarade på alla frågor och hoppas det gick bra, resultatet får vi nästa vecka.

Imorgon väntar en så bra dag, FREDAG! jag ska ha taco mys kväll med min syster och en vän, vi kommer äta tacos och sen lyssna lite på musik, se film och äta massa gotti :) detta kommer att vara så välbehövligt.

Hoppas ni har något kul för en i helgen. :)

Likes

Comments

Denna helg har i största del bara bestått av att plugga så just nu är jag så sjukt trött och får inte in något alls i mitt huvud. Har prov imorgon så vi får helt enkelt se vad som fastnade och vad som bara gled igenom min hjärna och sa hejdå lika fort. hehe.

Längtar redan till nästa helg för att få vila upp mig, men antar att vi kommer hinna få en ny sak att plugga till. Med tanke på att jag hade matteprov i torsdags och nu biologiprov imorgon så blir det typ en slags lättnad att det är klart men sen kommer man på att man har ett X antal ämnen till att plugga... Suck.

Men ja jag ska iallafall försöka sova nu, längtar en del till denna vecka som kommer då jag väntar på lite paket som kommer bli spännande att öppna. 2 stycken glossyboxar från deras throwback sale och sen en bok, ni kan ej gissa vilken ? ;) Älskar när det blir lite längtan för då känns livet lite bättre en att bara veta att man har massa läxor framför sig.

Men nu ska jag läsa lite och sen sova. Har tyvärr inga bilder att bjuda på från helgen :( har inte haft tid att fota sen har vädret vart jätte tråkigt.

Likes

Comments

Instagram@asajohansson99