Idag gjorde jag en visning på Stockholm Fashionweek, Stylein. En återkommande kund jag jobbar med på de här veckorna, väldigt trevligt och sjukt snygga kläder! Key makeupartist var Josefin Scherdin på Mikas Looks och assistenter tillsammans med mig var Oscar som gick i min makeup-klass och Angelica som även hon gick makeup academy, men senare. Det var en ganska naturlig look i både hår och make så vi sminkade modellerna med god tid på oss. Skönt att inte stressa.

När visningen var klar gick jag och Oscar till Nybrogatan 38 och käkade lunch och catchade upp lite. En bra dag. Men nu är jag sjukt trött! Det var en lång helg på Åhlens med invigning och rusher av folk som ville handla. Tyvärr blir luften där nere jäkligt dålig om det är någorlunda med folk inne på planet, nu dubblade vi omsättningen så ni kan tänka er hur mycket folk det var. Dubbelt så mycket alltså, typish. Men det var kul, gillar ju när det händer saker.

Idag blir det en tidig kväll. Hadeeeeee

Bjur på den..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Åhlens city har just nu invigning av nya t-baneplan. Vi på nyx körde igår med lila peruk med stjärnor till highlight, all in liksom. Sånt som man gillar.

På måndag börjar modeveckan och jag ska göra Stylein då, kul! Tyvärr blir det bara den för jag jobbar på Åhlens de andra dagarna. En är ju iallafall bättre än att inte vara med alls, trots allt. Tumme upp!

Likes

Comments

Som jag nämt snabbt i presentationen så jobbade jag som modell tidigare, 6 år cirka hann jag upp i. Precis efter jag slutat så tyckte jag det jobbigt att se gamla bilder och prata om det. Vet inte varför riktigt, kanske för att det var svårt att föreställa sig vad jag dög till när jag inte längre modellade. Lite värdelös liksom.
Tur nog gick det över och idag kan jag se på bilder och prata minnen med lite fascination. Tänk att jag reste så mycket och träffade så mycket människor. Tänk att det var jag som var med om det, helt galet! Jag! Får känslan av att jag pratar om min kompis eller någon annan när jag berättar om vad jag varit med om.
Vet inte hur mycket jag egentligen tänkt att denna blogg ska handla om mitt forna modelliv, vi får se om intresset finns.

Puss och kram

Likes

Comments

Denna helg har jag varit hemma i Värmland och hälsat på. I lördags tog vi en roadtrip till Ullared och tre av oss lyckades köpa likadan tröja..
Vi tyckte det var kul att ha de på oss igår men kände hur pinsamma vi var när vi gick in i mataffären likt tre musketörer, kanske typ ett jobbteam, kafebiträden. Nåja, vi bjöd på den.

Fick frågan att till helgen göra hår/make på ett reklamjobb. Jobbar dock på Åhléns i helgen men håller alla tummar och tår för att kunna byta. Det har varit lugnt på frilansfronten i sommar och det hade varit så kul att jobba md det i helgen.

Okej, det var det! Vi hörs!

Likes

Comments


Igår hade vi pridetema på jobbet och jag körde, helt utan att tänka på vilka färger Prideflaggan faktiskt innehöll, mycket rött och rosa. Favoriter bland skuggfärger måste jag säga. De gröna kommer fram så väldigt mycket med de röda tonerna på skuggan. Glitterläppar blev det också som satt oväntat bra hela dagen! Ledsen för tjurig min haha, fokuset låg på att få någon slags skärpa på sminket.

Likes

Comments

​Plåtade tillsammans med fotograf Alexander Bello och modell Elin från Stockholmsgruppen för Odalisque Magazine

Likes

Comments

Jag jobbar på Åhlens City på kosmetiken och gjort det i lite mer än ett år, just nu är jag på NYX. Jag har även kontakt med Mikas Looks och får frilansuppdrag av dem ibland. Snart är det modevecka och som tur är har jag ledigt första dagen av modeveckan och hoppas jag får någon visning då. Hade varit kul! Jag har nog sammanlagt varit med på ungefär 12 modeveckor i sverige. Mest på catwalken men även nu när jag makear.

Jag har fortfarande kontakt med Stockholmsgruppen som i alla tider varit min uppdragsgivare när jag jobbade som modell. Dock är jag inte med på modelldelen längre men det känns väldigt bra. De hör av sig ibland när det är reklamuppdrag som kanske är intressanta. Kul! Som att fortfarande vara i modellbranschen men på mina villkor. Har ett reklamjobb som kommer på tv inom ett år, läskigt att se sig på tv känner jag. Även ett som kommer som rörliga bilder på ett välkänt apotek.


Likes

Comments

Tänk att jag sitter här igen och skriver en text. Trodde kanske jag hade tröttnat på det, iallafall inte hade något intressant att skriva om längre efter jag slutat i modellbranschen. Men här är jag ändå. I en ny blogg, med nya livslinjer och erfarenheter. Hej igen ni som följt mig på modellivet.blogg.se och hej om någon är ny, det här känns kul!


hej!

Likes

Comments