Ibland gör jag mer än att vara bakom kameran. Denna gång hårtutorial för Glitter, finns på youtube och i butik. Kul!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I början av sommaren sprang vi runt på söder och plåtade en story för Veckorevyn med fina modellen Anna Fritzdorf. Hon är så vacker! Nu är storyn ute i senaste VR. Woop!

Behind the scenes

Likes

Comments

Långhelgen i Norrland, tyst, lugnt, fint. Välbehövligt.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Tidigare i sommar fick jag och tjejerna som jobbar på Åhlens City gå på faceawards, en årlig gala där nordens vinnare koras. Vi fick gå tidigare från avdelningen, samlades i omklädningsrummet och fixade oss tillsammans. Det vankades rosa mattan, mingelbilder, photobooth, drinkar och tilltugg. Sen själva galan såklart! Evelina, en svensk tjej vann och vi alla jublade. Träffade på Tvillingarna Lagergren som har podden "Tvillingpodden" som jag och min kollega Josefine båda lyssnar på. I senaste avsnittet som gått då hade de pratat om att livet var tungt så vi bestämde oss för att gå fram och berömma podden och säga att vi lyssnar, som en liten minipepp.

Festen var kul, höll på till 23.30 sedan drog vi alla oss åt olika håll, de flesta hem och jag mötte upp P för att promenera till kungsholmen.

Likes

Comments

Om man bortser från 1 dag i köpenhamn så har denna semestern endast varit i sverige. Den har varit fin, lite regn och blåst men sista veckan solig och härligt!

Just nu är jag uppe i en hysterisk lägenhetssökan. Jag vill köpa bostadsrätt igen och gärna i sumpan, hur kan det vara så svårt. Hur kan alla vilja ha de jag vill ha? Nu har jag en på G jag verkligen håller tummarna för, 20-talsgolv, 3 meter i tak. Vilken dröm va?

Likes

Comments

I samband med NYX faceawards hålls det en intern tävling bland oss som jobbar på nyxdisken. Med samma regler och teman som den "riktiga" tävlingen tävlar nordens alla medarbetare om en finalplats till att tävla mot medarbetarna i europa. Den som vinner europafinalen får åka till L.A, besöka nyxcosmetics huvudkontor och gå på faceawardsfinalen för usa. Kul grej! Roligt att delta då det är mer överdrivet än någonsin.

Hursomhelst. Jag skickade in mitt bidrag där vi skulle tolka "Northen Lights" och gick vidare!! Så nu är jag i semifinal i nordens tävling. Här kommer resultat, nästa tema får jag inte avslöja ännu..


Likes

Comments

Den här resan kom 100% rätt i tiden

Likes

Comments

​Enade mot terrorn. 2017-04-09 utanför mitt jobb, Åhlens City

Likes

Comments

Tänk att vi börjar bli så gamla att det är dags att börja hålla möhippor. I fredags höll jag tillsammans med ett gäng tjejkompisar vår första möhippa för vår kompis Maria. En hippa utan förnedning utan bara mys, kul och härligheter. Vi plockade upp en chockad tjej på jobbet tidig morgon, åt långfrukost där vi pyntat med ballonger och serpentiner. Poledancade, lunchade, spaade och drack bubbel, gick på italiensk restaurang och gick till sist ut och dansade. Jag höll även i ett musikquiz som var med tanke på vår bride-to-be. En väldigt härlig och lyckad dag!


Likes

Comments

Vilken fruktansvärd dag igår. Tänk att man på morgonen strosar till jobbet som vanligt, går samma väg, tar samma tunnelbana och jobbar på, så utbryter plötsligt panik och kaos.

En lastbil kapas och mejar ner hela drottninggatan för att till sist krascha in på Åhlens City läste jag efteråt. Jag gick lite tidigare från mitt pass för att äta lunch, då var klockan cirka 14.47, jag var så hungrig, orkade inte vänta till 15. Gick till mitt skåp för att hänga av mig makeupbältet och ta min matlåda och handväska (där jag hade hemnycklar, mobil, mobilladdare etc). Åker upp till lunchrummet och lägger matlådan i micron, 1 min senare ser jag mina kollegor längre fram vara oroliga, de sitter vid fönstret, någon skriker "en lastbil på drottninggatan", sedan får de panik. Jag springer dit och förstår inte vad de är så upprörda över. Då hör vi dånet och huset skakar till. Panik i luften, mina kollegor gråter och springer, de såg honom köra över folk. Jag kollar ut och ser spår i marken (som jag först tror är bromsspår men visar sig vara jord då han välte en stor blomkruka utanför Clas Ohlson), en kille ligger ner och är skadad men tack och lov inte död. Jag kollar rakt ner från fönstret till lunchrummet och ser änden på en lastbil, tänkter direkt terrorattack.

Strax därpå går brandlarmet i huset och alla springer ut. Jag hann rycka med mig mina jobbnycklar som låg vid micron sen tog vi nödtrapporna ner. Fasen vad vi skakade. Jag försökte ringa Andreas men han svarade inte. Kom ut på gatan och min kompis Anna ringer som jobbar på H&M kontoret snett mittemot där han körde in. Hon frågar om jag är okej. Många ringde och skickade meddelanden. Jag och mina kollegor var så otroligt chockade över att folk kontaktade oss så fort. Någon minut efter det hände såg vi flashar från nyhetssajter dyka upp. Jag fick tag på pappa och hinna skriva till min familj att jag ör säker innan vi sprang ner till vår utrymningsplats som ligger i ett garage bredvid Åhlens. Där fanns det ingen mottagning med 3. Vilken skit. En halvtimme senare ungefär fick hela personalstyrkan gå till Radisson på vasagatan, väldigt fint bemötande där med röda korset, krisgrupp, poliser, frukostmat, kaffe. Åhlens VD updaterade oss varje halvtimme med vad han visste och om någon kände till var de saknade var, alla hittades, några hade i panik sprungit ut på andra håll och bort från stan. Jag är så glad över att jag hade med min väska med mobil, mobilladdaren och hemnycklar. Många hade inte någonting med sig ut och vi fick inte gå in i huset igen igår.

Jag och Linda var kvar på hotellet till 20.30 ungefär. Vi hörde att trafiken hade börjat gå igen men vågade inte åka tunnelbana utan väntade på skjuts. Andreas hämtade mig på motorcykel och Lindas föräldrar kom med bil från Södertälje. 21.30 var jag hemma men en stor klump i halsen, kollade på nyheter för att förstå vad som hade hänt. Snart ska jag andas ut och att skriva ner det är väll en slags bearbetning..


Det var jag, Linda (längst ut till höger) och stackars Hannah (ej med på bilden) som började hos oss på ca två veckor sedan som jobbade på NYX. Vad glad jag är att ingen blev skadad.

Likes

Comments