Nu sitter jag på tåget på väg hem till storstaden. Varit i Karlstad denna helg, träffat familjen och firat faster som fyller 70 under kommande veckan. Kul att komma hem då och då tycker jag!

Förra helgen var en riktig jobbhelg. Jobbade till stängning på fredagen och skyndade hem för att sova, på lördag (natt) ringde klockan 03.30 och vid 4 satte jag min i hyrbilen jag hämtat ut dagen innan för att köra hela långa vägen till Halmstad, Tylösand.
Vägen var lång, otroligt lång. 5 timmar tog det ner och gick förvånansvärt bra. Jag har turen att vara en morgonmänniska. Parkerade utanför Tylösand hotell kl 9, prick på utsatt starttid och gick in för att möta Ann-Louise som jag skulle jobba med under dagen. Vi två sminkade gästerna på en redken-kickoff, med nyx. Det var väldigt lugnt i början av dagen, inte så många som ville bli sminkade så tidigt utan kom mer på eftermiddagen/kvällen innan awn och middagen de skulle ha senare. Klockan 8 var vi klara och jag skyndade till bilen för att bege mig hemåt.
6 timmar tog det hem. Sjöng högt i bilen för att inte somna, vid 2 på natten var jag hemma och somnade som en stock.

På söndagen fick jag vakna tidigt, lämna bilen och sen åka till Åhlens för att jobba till stängning.

En riktig jobbhelg alltså! Kul det men också skönt att vara ledig emellanåt

Jag och Ann-Louise körde glitterläppar och fransar. Sminkade en tjej som skulle hålla i ett föredrag med en röd sotning och glitter, fint!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår fick jag ett paket från DEPEND med deras nya brynprodukter. Jag testade den nya pomaden i färgen medium brown och wow säger jag bara! Sjukt bra! Otroligt lik Anastasias dipbrow pomade men till en billigare peng. 149:-, överkomligt för en bra brynprodukt tycker jag. Vattenfast å allt.

Imorgon ska jag testa eyebrow pencil. Spännande!

Likes

Comments

Idag är min första lediga dag på 11 i rad. Jobbat på Åhlens mycket, tagit mycket extrapass. Gjorde även plåtning för Veckorevyn i onsdags. Det var väldigt trevligt! Stylist var Annika Norman och fotograf Daniel Stigefelt, ett fint gäng. Resultatet kommer nästa månad.

Nästa helg har jag fått frågan att åka med lorealgänget till Tylösand och jobba med nyx. Kul! Vet än inte vad det kommer innebära men det visar sig
Mer om det later, ciao!

Likes

Comments

Idag gjorde jag en visning på Stockholm Fashionweek, Stylein. En återkommande kund jag jobbar med på de här veckorna, väldigt trevligt och sjukt snygga kläder! Key makeupartist var Josefin Scherdin på Mikas Looks och assistenter tillsammans med mig var Oscar som gick i min makeup-klass och Angelica som även hon gick makeup academy, men senare. Det var en ganska naturlig look i både hår och make så vi sminkade modellerna med god tid på oss. Skönt att inte stressa.

När visningen var klar gick jag och Oscar till Nybrogatan 38 och käkade lunch och catchade upp lite. En bra dag. Men nu är jag sjukt trött! Det var en lång helg på Åhlens med invigning och rusher av folk som ville handla. Tyvärr blir luften där nere jäkligt dålig om det är någorlunda med folk inne på planet, nu dubblade vi omsättningen så ni kan tänka er hur mycket folk det var. Dubbelt så mycket alltså, typish. Men det var kul, gillar ju när det händer saker.

Idag blir det en tidig kväll. Hadeeeeee

Bjur på den..

Likes

Comments

Åhlens city har just nu invigning av nya t-baneplan. Vi på nyx körde igår med lila peruk med stjärnor till highlight, all in liksom. Sånt som man gillar.

På måndag börjar modeveckan och jag ska göra Stylein då, kul! Tyvärr blir det bara den för jag jobbar på Åhlens de andra dagarna. En är ju iallafall bättre än att inte vara med alls, trots allt. Tumme upp!

Likes

Comments

Som jag nämt snabbt i presentationen så jobbade jag som modell tidigare, 6 år cirka hann jag upp i. Precis efter jag slutat så tyckte jag det jobbigt att se gamla bilder och prata om det. Vet inte varför riktigt, kanske för att det var svårt att föreställa sig vad jag dög till när jag inte längre modellade. Lite värdelös liksom.
Tur nog gick det över och idag kan jag se på bilder och prata minnen med lite fascination. Tänk att jag reste så mycket och träffade så mycket människor. Tänk att det var jag som var med om det, helt galet! Jag! Får känslan av att jag pratar om min kompis eller någon annan när jag berättar om vad jag varit med om.
Vet inte hur mycket jag egentligen tänkt att denna blogg ska handla om mitt forna modelliv, vi får se om intresset finns.

Puss och kram

Likes

Comments

Denna helg har jag varit hemma i Värmland och hälsat på. I lördags tog vi en roadtrip till Ullared och tre av oss lyckades köpa likadan tröja..
Vi tyckte det var kul att ha de på oss igår men kände hur pinsamma vi var när vi gick in i mataffären likt tre musketörer, kanske typ ett jobbteam, kafebiträden. Nåja, vi bjöd på den.

Fick frågan att till helgen göra hår/make på ett reklamjobb. Jobbar dock på Åhléns i helgen men håller alla tummar och tår för att kunna byta. Det har varit lugnt på frilansfronten i sommar och det hade varit så kul att jobba md det i helgen.

Okej, det var det! Vi hörs!

Likes

Comments


Igår hade vi pridetema på jobbet och jag körde, helt utan att tänka på vilka färger Prideflaggan faktiskt innehöll, mycket rött och rosa. Favoriter bland skuggfärger måste jag säga. De gröna kommer fram så väldigt mycket med de röda tonerna på skuggan. Glitterläppar blev det också som satt oväntat bra hela dagen! Ledsen för tjurig min haha, fokuset låg på att få någon slags skärpa på sminket.

Likes

Comments

​Plåtade tillsammans med fotograf Alexander Bello och modell Elin från Stockholmsgruppen för Odalisque Magazine

Likes

Comments