View tracker
View tracker

Kompisar! Igår hade jag en superbra dag. Jag mötte upp plåtningsgänget på scandic Continental i city och plåtade sedan omslag + modejobb med Clara Henry för Veckorevyn. Resultat kommer i januari eller februari.
Alltså Clara vilken stjärna. En superrolig (googlade henne i föregår kväll för att veta vem hon var och kollade på hennes youtubeklipp), omänksam, härlig gbgare som också ska leda mello nästa år. Hur coolt? Man får vibbarna av en ny Gina!

Till omslaget gjorde vi en lätt sotning. Jag använde NYX slide on pencil, dark brown samt bruna och svarta skuggor från MAC och Anastasia Beverly Hills.
Brynen fyllde jag med Depends triangular pencil och basen, contour och rouge var även den MAC.

"Our stage is everywhere" sa vi och gick in på toaletten

Tack Scandic Continental för bra location!

Likes

Comments

View tracker

Igår var jag och Mirna, ansvarig på nyxdisken, inbjudna till masterclass med Karen @iluvsarahii på scandic haymarket. De som hänger i de svängarna vet nog vem hon är, en beautybloggare/instagrammare/entreprenör från LA. Hon visade vad hon använder för teknik när hon jobbar, nyheter, tips och trix osv. Mycket kul och otroligt roligt att få gå då det egentligen endast var nordiska storbloggare/instagrammare samt press som fick en inbjudan. Heja nyxnordics! Och tack för att vi fick komma!

Foto: Loreal 

Likes

Comments

Vad gör man i denna kalla vintern, när luften blir torr och hyn strejkar? Tror aldrig jag har haft en så dålig hy som jag har just nu. Det ploppar upp finne på finne, djupa och ytliga, vid hårlinjen och på kinderna där jag aldrig haft någon förut. Hjälp!

Likes

Comments

Hejsan!
Vet inte exakt vilka ni som läser är men till er, sorry för dålig uppdatering. Livet kommer mellan ibland och det här året känns det som livet kommit mellan konstant. 2016 - året då allting hände och förändrades.
Ha överseende. Snart är det nytt år och jag tror på någon form av nystart!


I helgen hade vi glittertema. Glitterliners och glitterläppar, så kul!

Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget på väg hem till storstaden. Varit i Karlstad denna helg, träffat familjen och firat faster som fyller 70 under kommande veckan. Kul att komma hem då och då tycker jag!

Förra helgen var en riktig jobbhelg. Jobbade till stängning på fredagen och skyndade hem för att sova, på lördag (natt) ringde klockan 03.30 och vid 4 satte jag min i hyrbilen jag hämtat ut dagen innan för att köra hela långa vägen till Halmstad, Tylösand.
Vägen var lång, otroligt lång. 5 timmar tog det ner och gick förvånansvärt bra. Jag har turen att vara en morgonmänniska. Parkerade utanför Tylösand hotell kl 9, prick på utsatt starttid och gick in för att möta Ann-Louise som jag skulle jobba med under dagen. Vi två sminkade gästerna på en redken-kickoff, med nyx. Det var väldigt lugnt i början av dagen, inte så många som ville bli sminkade så tidigt utan kom mer på eftermiddagen/kvällen innan awn och middagen de skulle ha senare. Klockan 8 var vi klara och jag skyndade till bilen för att bege mig hemåt.
6 timmar tog det hem. Sjöng högt i bilen för att inte somna, vid 2 på natten var jag hemma och somnade som en stock.

På söndagen fick jag vakna tidigt, lämna bilen och sen åka till Åhlens för att jobba till stängning.

En riktig jobbhelg alltså! Kul det men också skönt att vara ledig emellanåt

Jag och Ann-Louise körde glitterläppar och fransar. Sminkade en tjej som skulle hålla i ett föredrag med en röd sotning och glitter, fint!

Likes

Comments

Igår fick jag ett paket från DEPEND med deras nya brynprodukter. Jag testade den nya pomaden i färgen medium brown och wow säger jag bara! Sjukt bra! Otroligt lik Anastasias dipbrow pomade men till en billigare peng. 149:-, överkomligt för en bra brynprodukt tycker jag. Vattenfast å allt.

Imorgon ska jag testa eyebrow pencil. Spännande!

Likes

Comments

Idag är min första lediga dag på 11 i rad. Jobbat på Åhlens mycket, tagit mycket extrapass. Gjorde även plåtning för Veckorevyn i onsdags. Det var väldigt trevligt! Stylist var Annika Norman och fotograf Daniel Stigefelt, ett fint gäng. Resultatet kommer nästa månad.

Nästa helg har jag fått frågan att åka med lorealgänget till Tylösand och jobba med nyx. Kul! Vet än inte vad det kommer innebära men det visar sig
Mer om det later, ciao!

Likes

Comments

Idag gjorde jag en visning på Stockholm Fashionweek, Stylein. En återkommande kund jag jobbar med på de här veckorna, väldigt trevligt och sjukt snygga kläder! Key makeupartist var Josefin Scherdin på Mikas Looks och assistenter tillsammans med mig var Oscar som gick i min makeup-klass och Angelica som även hon gick makeup academy, men senare. Det var en ganska naturlig look i både hår och make så vi sminkade modellerna med god tid på oss. Skönt att inte stressa.

När visningen var klar gick jag och Oscar till Nybrogatan 38 och käkade lunch och catchade upp lite. En bra dag. Men nu är jag sjukt trött! Det var en lång helg på Åhlens med invigning och rusher av folk som ville handla. Tyvärr blir luften där nere jäkligt dålig om det är någorlunda med folk inne på planet, nu dubblade vi omsättningen så ni kan tänka er hur mycket folk det var. Dubbelt så mycket alltså, typish. Men det var kul, gillar ju när det händer saker.

Idag blir det en tidig kväll. Hadeeeeee

Bjur på den..

Likes

Comments