Ibland gör jag mer än att vara bakom kameran. Denna gång hårtutorial för Glitter, finns på youtube och i butik. Kul!!

Likes

Comments

I början av sommaren sprang vi runt på söder och plåtade en story för Veckorevyn med fina modellen Anna Fritzdorf. Hon är så vacker! Nu är storyn ute i senaste VR. Woop!

Behind the scenes

Likes

Comments

Långhelgen i Norrland, tyst, lugnt, fint. Välbehövligt.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Tidigare i sommar fick jag och tjejerna som jobbar på Åhlens City gå på faceawards, en årlig gala där nordens vinnare koras. Vi fick gå tidigare från avdelningen, samlades i omklädningsrummet och fixade oss tillsammans. Det vankades rosa mattan, mingelbilder, photobooth, drinkar och tilltugg. Sen själva galan såklart! Evelina, en svensk tjej vann och vi alla jublade. Träffade på Tvillingarna Lagergren som har podden "Tvillingpodden" som jag och min kollega Josefine båda lyssnar på. I senaste avsnittet som gått då hade de pratat om att livet var tungt så vi bestämde oss för att gå fram och berömma podden och säga att vi lyssnar, som en liten minipepp.

Festen var kul, höll på till 23.30 sedan drog vi alla oss åt olika håll, de flesta hem och jag mötte upp P för att promenera till kungsholmen.

Likes

Comments

Om man bortser från 1 dag i köpenhamn så har denna semestern endast varit i sverige. Den har varit fin, lite regn och blåst men sista veckan solig och härligt!

Just nu är jag uppe i en hysterisk lägenhetssökan. Jag vill köpa bostadsrätt igen och gärna i sumpan, hur kan det vara så svårt. Hur kan alla vilja ha de jag vill ha? Nu har jag en på G jag verkligen håller tummarna för, 20-talsgolv, 3 meter i tak. Vilken dröm va?

Likes

Comments

I samband med NYX faceawards hålls det en intern tävling bland oss som jobbar på nyxdisken. Med samma regler och teman som den "riktiga" tävlingen tävlar nordens alla medarbetare om en finalplats till att tävla mot medarbetarna i europa. Den som vinner europafinalen får åka till L.A, besöka nyxcosmetics huvudkontor och gå på faceawardsfinalen för usa. Kul grej! Roligt att delta då det är mer överdrivet än någonsin.

Hursomhelst. Jag skickade in mitt bidrag där vi skulle tolka "Northen Lights" och gick vidare!! Så nu är jag i semifinal i nordens tävling. Här kommer resultat, nästa tema får jag inte avslöja ännu..


Likes

Comments

Den här resan kom 100% rätt i tiden

Likes

Comments

​Enade mot terrorn. 2017-04-09 utanför mitt jobb, Åhlens City

Likes

Comments

Tänk att vi börjar bli så gamla att det är dags att börja hålla möhippor. I fredags höll jag tillsammans med ett gäng tjejkompisar vår första möhippa för vår kompis Maria. En hippa utan förnedning utan bara mys, kul och härligheter. Vi plockade upp en chockad tjej på jobbet tidig morgon, åt långfrukost där vi pyntat med ballonger och serpentiner. Poledancade, lunchade, spaade och drack bubbel, gick på italiensk restaurang och gick till sist ut och dansade. Jag höll även i ett musikquiz som var med tanke på vår bride-to-be. En väldigt härlig och lyckad dag!


Likes

Comments