I samband med NYX faceawards hålls det en intern tävling bland oss som jobbar på nyxdisken. Med samma regler och teman som den "riktiga" tävlingen tävlar nordens alla medarbetare om en finalplats till att tävla mot medarbetarna i europa. Den som vinner europafinalen får åka till L.A, besöka nyxcosmetics huvudkontor och gå på faceawardsfinalen för usa. Kul grej! Roligt att delta då det är mer överdrivet än någonsin.

Hursomhelst. Jag skickade in mitt bidrag där vi skulle tolka "Northen Lights" och gick vidare!! Så nu är jag i semifinal i nordens tävling. Här kommer resultat, nästa tema får jag inte avslöja ännu..


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Den här resan kom 100% rätt i tiden

Likes

Comments

​Enade mot terrorn. 2017-04-09 utanför mitt jobb, Åhlens City

Likes

Comments

Tänk att vi börjar bli så gamla att det är dags att börja hålla möhippor. I fredags höll jag tillsammans med ett gäng tjejkompisar vår första möhippa för vår kompis Maria. En hippa utan förnedning utan bara mys, kul och härligheter. Vi plockade upp en chockad tjej på jobbet tidig morgon, åt långfrukost där vi pyntat med ballonger och serpentiner. Poledancade, lunchade, spaade och drack bubbel, gick på italiensk restaurang och gick till sist ut och dansade. Jag höll även i ett musikquiz som var med tanke på vår bride-to-be. En väldigt härlig och lyckad dag!


Likes

Comments

Vilken fruktansvärd dag igår. Tänk att man på morgonen strosar till jobbet som vanligt, går samma väg, tar samma tunnelbana och jobbar på, så utbryter plötsligt panik och kaos.

En lastbil kapas och mejar ner hela drottninggatan för att till sist krascha in på Åhlens City läste jag efteråt. Jag gick lite tidigare från mitt pass för att äta lunch, då var klockan cirka 14.47, jag var så hungrig, orkade inte vänta till 15. Gick till mitt skåp för att hänga av mig makeupbältet och ta min matlåda och handväska (där jag hade hemnycklar, mobil, mobilladdare etc). Åker upp till lunchrummet och lägger matlådan i micron, 1 min senare ser jag mina kollegor längre fram vara oroliga, de sitter vid fönstret, någon skriker "en lastbil på drottninggatan", sedan får de panik. Jag springer dit och förstår inte vad de är så upprörda över. Då hör vi dånet och huset skakar till. Panik i luften, mina kollegor gråter och springer, de såg honom köra över folk. Jag kollar ut och ser spår i marken (som jag först tror är bromsspår men visar sig vara jord då han välte en stor blomkruka utanför Clas Ohlson), en kille ligger ner och är skadad men tack och lov inte död. Jag kollar rakt ner från fönstret till lunchrummet och ser änden på en lastbil, tänkter direkt terrorattack.

Strax därpå går brandlarmet i huset och alla springer ut. Jag hann rycka med mig mina jobbnycklar som låg vid micron sen tog vi nödtrapporna ner. Fasen vad vi skakade. Jag försökte ringa Andreas men han svarade inte. Kom ut på gatan och min kompis Anna ringer som jobbar på H&M kontoret snett mittemot där han körde in. Hon frågar om jag är okej. Många ringde och skickade meddelanden. Jag och mina kollegor var så otroligt chockade över att folk kontaktade oss så fort. Någon minut efter det hände såg vi flashar från nyhetssajter dyka upp. Jag fick tag på pappa och hinna skriva till min familj att jag ör säker innan vi sprang ner till vår utrymningsplats som ligger i ett garage bredvid Åhlens. Där fanns det ingen mottagning med 3. Vilken skit. En halvtimme senare ungefär fick hela personalstyrkan gå till Radisson på vasagatan, väldigt fint bemötande där med röda korset, krisgrupp, poliser, frukostmat, kaffe. Åhlens VD updaterade oss varje halvtimme med vad han visste och om någon kände till var de saknade var, alla hittades, några hade i panik sprungit ut på andra håll och bort från stan. Jag är så glad över att jag hade med min väska med mobil, mobilladdaren och hemnycklar. Många hade inte någonting med sig ut och vi fick inte gå in i huset igen igår.

Jag och Linda var kvar på hotellet till 20.30 ungefär. Vi hörde att trafiken hade börjat gå igen men vågade inte åka tunnelbana utan väntade på skjuts. Andreas hämtade mig på motorcykel och Lindas föräldrar kom med bil från Södertälje. 21.30 var jag hemma men en stor klump i halsen, kollade på nyheter för att förstå vad som hade hänt. Snart ska jag andas ut och att skriva ner det är väll en slags bearbetning..


Det var jag, Linda (längst ut till höger) och stackars Hannah (ej med på bilden) som började hos oss på ca två veckor sedan som jobbade på NYX. Vad glad jag är att ingen blev skadad.

Likes

Comments

Igår öppnade vi vår pop-up store på Åhlens City. Väldigt kul med nyheter, det behövdes. Ida-Elina från Finland (som även var med på launchen tidigare förra veckan ) demade våra nyheter på scen. Idag kommer Anty kl 16, vi hoppas på kaos, när jag var på invigningen av göteborgs nyxdisk var det så mycket folk att det var kö ut från nordstan. Vi får se idag då :)


Likes

Comments

Perfect Filter shadow palette 02, Rustic Antique // Perfect Filter shadow palette 03, Olive You // Duo Chromatic Illuminating Powder 01, Twilight Tint


Faux Whites inner eye brightener #02, Mintcream #03, Linen, #04 Lavander Blush, #06 Honeydew

Faux Blacks inner eye liner #01 Blackhole, #06 Burnt Sienna, #03 Midnight, #08 Onyx

Likes

Comments

Igår smet jag och Mirna iväg från jobbet en sväng, över till Scandic Continental, för att gå på NYX pre-launch beauty brunch. Där visades nyheterna som lanserar på Åhlens City på onsdag nästa vecka. Bland annat krom-highlights, cremehighlights, stick-highlights, ögonpaletter matchande de populära lip lingere, fler färger av lip lingere, kajaler i nya färger och den nya drop-foundation.

Ida Ekman, en finsk superkreativ och duktig makeupartist, höll en masterclass där hon sminkade med de nya produkterna. Så snyggt!

När allt detta lanseras på Åhlens City nästa vecka kommer vi som jobbar på disken ha en stor pop-up på gatuplan. Kommer, som alltid när det gäller NYX och Loreal vara over the top med beautybar, nyheterna såklart, masterclasses av olika makeupartister, skärm där man kan testa olika läppstift digitalt osv. Kul! Kom!

Efter eventet fick vi springa tillbaka och jobba klart på Åhlens. En lång arbetsdag, 9-21, så idag blir det bara relax och imorgon plåtning för veckorevyn! Kul!

Likes

Comments

Ledig lördag idag. Vaknade klockan sju av att solen strålade in i lägenheten, långt innan klockan ringde. Det är skönt, både med solen som väckarklocka och energin man känner när den väcker en. Surplade kaffe lite mer än en timme, hur kommer det sig att sex koppar i bryggaren blir typ en och en halv vanlig kopp? Tillverkarna tänker gammeldagskoppar? Såna som var så små att man inte fick plats med sockerbiten i utan la den på fatet och hällde kaffet på? Antar det..nåja.

Bodypump stod på schemat klockan nio. Var supertaggad! Var så roligt! Dock var den andra gången med den nya koreografin för instruktören (som hade fått hoppa in i sista sekund) så det var lite rörigt, hon hamnade många gånger i otakt med musiken, tål inte det. Jag måste träna till musikens takt, allt annat känns orimligt. Låtarna är ju anpassade till seten. Jag lär mig liksom koreografin till takten av musiken och behöver ibland inte kolla på instruktören. Det gillar jag, men hon hamnade ur den och då blir jag förvirrad. Kanske vore kul att hålla träningsklasser? Först måste jag bli starkare isåfall. Klara mitt mål på tio riktiga armhävningar på tå först..nåja.

Åkte sedan ut till domarudden i Åkersberga. Fin plats. Påminner mig om hästviken på Hammarö där jag är uppväxt. Dit ska jag i sommar och bada, powerwalka i spåren och kanske grilla middag. Lyckades fånga några solstrålar på en sten vid vattnet innan det blev för kallt. Hade med mig havregurt och flingor i en bägare som jag åt, en superliten picknick. Det var knäpptyst och vindstilla emellanåt. Några barn lekte längre bort så det ekade i hela skogen, men störde inte. Jag blundade och bad om saker. Vet inte varför, konstigt kan jag tycka. Har haft lite övernaturliga händelser i lägenheten den senaste veckan och jag som tror på andar kände att det passade sig. En tom vattenflaska som stod på matbordet small i golvet häromkvällen, en stund efter jag lagt mig. Inget fönster var öppet, inga vibrationer i golvet. Kanske någon hälsar eller hälsade på, Vad vet jag, vem vet vad, ingen vet nått.

Trevlig lördag!

Likes

Comments

Ledig måndag. En promenad kring sjöarna med solen i ögonen och tårar som forsar ner för kinderna. Tog omvägar när jag mötte folk, mest för deras skull. Om jag själv ser någon gråta så hugger det till i hjärtat och blir sjölv ledsen. En diffus tjock klump har legat och tryckt i halsen hela helgen. Finns ingenting konkret att säga om varför. Just mars månad är känslig för mig. Mitt liv var i kaos för exakt ett år sedan och man blir påmind såklart. Jag kan inte dölja mina känslor, de sitter fastlimmade utanför kroppen. Tänker jag på något så syns det, ogillar jag något så vet mina nära och kära det innan jag har sagt något, är jag glad så är jag jätteglad, är jag ledsen så gråter jag. Funderar ibland på om jag skulle gå i terapi, mest för att prata ut om saker jag gråter för ibland. Prata ut ordentligt om det, det vore nog bra. Jag har alltid tänkt att jag nog klarar av jobbiga saker utan terapi, just för att jag har så lätt för att uttycka mina känslor och bearbeta. Men klarar man alltid allt själv? Når man så djupt på egen hand eller blockerar man det som är för jobbigt? Jag tänkte skriva om djupare saker i den här bloggen men har inte vågat. Känns nästan för privat, trots att jag inte är en sådan person. Men det var skönt att skriva, tack bloggen

Likes

Comments