Hej och förlåt för min extremt dåliga bloggning men har inte suget och känner inte riktigt att detta är min grej. Men som ni vet brukar jag skriva av mig här om tankar och saker så det tänkte jag göra nu.
En sak med mig är att jag har väldigt svårt att ha tjej kompisar. Har nästan aldrig varit den personen folk brukar vilja umgås med, eller det är så jag har uppfattat det. Jag brukar ej bli medbjuden på tjejkvällar, fester etc. Men det gör inte mig något egentligen, visst kan jag slänga en tanke på det och bli ledsen i stunden men sen skakar jag av mig det och går vidare. När jag var liten var jag mobbad och hade inga vänner. Det har väl satt sitt spår i självkänslan då jag idag fortfarande tvivlar väldigt på mig själv. Men en sak jag är väldigt glad över är att jag har 3 väldigt nära vänner, mina bästavänner, som jag vet finns där jämt även fast att vi inte ses så ofta. Amelia, Stina och Angelica. Fyfan vad glad jag är över er tre. Sen har jag tur som har en pojkvän som även han är min bästavän. Så vem behöver egentligen 100 ytliga vänner som bara snackar trash bakom ryggen på en? Så till dig som sitter där ute och mår skit över att du inte har tillräckligt många vänner, så som jag kan må ibland, har du 3 eller till och med bara 1 jävligt nära vän, ja då är du rikast av dom alla.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har redan varit hemma i 2 dagar och det har varit hur skönt som helst att komma hem. Tyvärr så har jag börjat flagna redan så smörjer in mig som en idiot hela tiden haha. Men det är bara ca 11 veckor kvar tills jag och min älskling och hans vänner åker till Spanien! Längtar. Den här veckan har varit extremt lugn, vi är lediga onsdag och fredag och många lektioner har ställts in pga nationella. Så ikväll ska jag och Theo bara mysa, kanske gå förbi ett sorts "event" vår skola har ikväll men får se. Puss

2 bilder ifrån min snapchat story

Likes

Comments

I söndags för en vecka sen hade jag och Theo ett halvår tillsammans, känns mer som att vi är ett gammalt gift par haha. Men jag vill bara skriva hur mycket jag uppskattar honom och hur mycket han betyder för mig. Att gå från att vara med varandra varje dag och nästan "sitta ihop" till att vara ifrån varandra i en vecka är faktiskt mycket jobbigare än man tror. Men det här har också fått mig att uppskatta honom och det vi har mer. Jag ser många falla ur kärlek, jag har själv gjort det, och det är hemskt verkligen. Och vill aldrig att det ska hända mig eller Theo för att jag vill inte ha någon annan, någonsin. Nu sitter det säkert någon petig liten dam, eller herre, eller vad/vem som, och tänker att jag är för ung för att känna kärlek "på riktigt" eller att jag aldrig vet vad som kan hända. Och nej det vet jag inte, men hur fett vore det inte om Theo faktiskt är my one true love? Gud blir pirrig nu i magen av att tänka på honom, har sån tur verkligen. Ja till dig och oss.

Likes

Comments

Vilken toppen resa vi har haft. Bra väder varje dag, goda drinkar (alkoholfria när man inte har åldern inne lol), mycket prat/skratt/gråt tyvärr. Det har varit skönt att vara iväg en vecka ifrån allt. Men längtar så mycket till att vara i Sverige igen, träffa pappa och katterna och min älskling. Känns som att komma hem efter denna långa saknad är ännu bättre än själva resan och att vara här haha, jaja. Glad att se att det är så många som fortfarande läser min blogg trots brist på inlägg etc. Men bloggtorkan finns och den är enorm, har ingen inspiration eller ork till att blogga men slänger in några inlägg då och då. Puss på er.

Likes

Comments

Guuuuuud vad skönt vi har det här i Spanien. Har blivit väldigt brun på 2 och en halv dagar bara. Skulle kunna stanna här föralltid om Theo hade varit här också. Visste inte att det var möjligt att sakna en person så mycket så att det nästan gör ont. Men ska njuta och pressa svetten i solen de här 5 dagarna vi har kvar och sedan på söndag natt får jag pussa på min älskling igen.

Mina fina <3
"How lucky am I to have something that makes saying goodbye so hard."

Likes

Comments

Nu är vi framme i Teneriffa och Gud vad jag trivs bra. Det är varmt och är här med de två bästa tjejerna i mitt liv (min Theo och pappa saknas dock, resan hade varit helt perfekt om dom var här). Men det är en tjejresa och vet att vi kommer att ha det hur bra som helst. Kommer säkerligen fler inlägg denna vecka, kram.

Izas bild längst ner i vänstra hörnet

Likes

Comments

Hej och förlåt för dålig uppdatering men känner inte riktigt av suget för att blogga. Mestadels för att mina inlägg är på ett ungefär likadana och alla bloggar ser även dom alla likadana ut. Men tänkte bara ta upp en sak. Som ni vet skrev jag ut en ganska stor sak för vår familj, att Iza lider av psykisk ohälsa och att hon ville ta sitt liv i lördags. Det är så många fina människor som har hört av sig till henne och faktiskt fått henne att må lite bättre. Sen finns det dom som har hört av sig både till mig och Iza och skriver att "hon kanske inte ska vara så personlig" och att hon kanske ska tänka på vad hon skriver ut eftersom att det kan anses som för vulgärt. Men då har jag en fråga till er; om er syster/bror/mamma/pappa eller du själv skulle få en kronisk sjukdom såsom cancer eller något annat, skulle du då välja att hålla käft om detta och inte berätta för någon? Eftersom att det kan anses "för personligt". Psykisk ohälsa är precis lika viktigt att prata om som vilken annan sjukdom som helst. Man är sjuk när man har en depression eller ångest eller vad som helst som rör psykisk ohälsa. Enda sättet att få folk att bli friska ifrån detta är att prata om det. Så snälla, nästa gång någon skriver ut en sån här stor sak, skriv inte "var inte så personlig" eller något annat negativt, skriv något positivt och visa att du bryr dig. För att jag skulle aldrig kunna se någon människa skriva till någon som skriver ut om sin cancer att vara lite "mindre personlig".

Likes

Comments

Oj vad länge sen det var jag gjorde ett "ordentligt" inlägg. Ska försöka bättra mig! Men som de flesta vet så har min syster mått dåligt ganska länge och i lördags blev det ännu värre då hennes pojkvän gjorde slut med henne, så för att göra en lång historia kort, Iza var bestämd på att ta livet av sig men som tur var så fanns mamma vid henne hela tiden så de åkte in till akutpsykiatrin. När de kom hem så bestämde sig mamma för att beställa en resa till Teneriffa nästa vecka för henne och Iza bara men Iza ville ha med mig så nu ska jag också utomlands!! På söndag åker vi, hur härligt? Så igår gick jag in på hm och köpte en bikini topp och ett par ballerina. Nästa vecka kommer jag nog att uppdatera väldigt mycket. Kram

Likes

Comments

...We accept the love we think we deserve"

Det händer så mycket nu, hinner inte blogga för att jag väljer att fokusera på det som är viktigast just nu. Det som inte får hända är påväg att hända, men min älskade syster kommer att få den hjälp hon behöver nu. Får se när jag kommer att blogga igen, hörs.

Likes

Comments

Halli hallå. Idag gick vi sista dagen i skolan och nu har vi lov!!! Så skönt. Har bara haft två lektioner idag vilket var ännu skönare. Efter skolan gymmade jag och Theo och sen dess har vi bara tagit det lugnt. Men det bästa med denna dag var när jag kom hem och såg att mitt puder ifrån Mary Kay har kommit(!!) deras smink är verkligen gudomligt, speciellt deras läppennor, och deras ansiktskrämer, ansiktstvätt, handkrämer etc. Dock kan man inte köpa dessa i affär men ni kan kontakta mig eller framförallt min syster som säljer detta om ni skulle vara intresserade av att köpa! Min mejl adress är asahaggstrom14@gmail.com och Izas är iza.haggstrom@outlook.com. Och det bästa av allt är att jag och Iza ska ha en sorts "tjejkväll" tillsammans snart som ni kan få chans att vara med på. Där får ni b.la. goodiebags ifrån Mary Kay, utbildning på hur ni ska använda deras ansiktskrämer, ansiktstvätt och även deras smink! Hur Nice?? En sådan tävling kommer snart att komma upp och det är självklart Iza som visar allt. Ha en bra kväll!

Likes

Comments