View tracker

Dear diary,

Idag var det början av min Intensivekurs Utbildning i Trafikskolan i Karlstad.

8.20 var teori och sen 10.00 till 11.00 hade jag körlektion.

Det var svårt för att jag har inte kört blien för typ 3 år. Jag kopplar först innan jag bromsar men det var fel. Jag måste bromsa lite först för att sänka farten och då ska man använda koppling efter. Jag är ganska aggressiv när jag växlar för att jag växlar hårt och jag måste göra det försiktigt så att det går inte sönder.

Jag skulle ta test på datorn men jag har inte tid och jag måste äta och sen åka buss hem kl 12.25

Imorgon är min schema fullt, det sto där på bilden.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

I söndags har vi varit till 4 tomtar och fick packet och godis påsar för Liam och Love.

Likes

Comments

View tracker

Dear Diary,

I lördags har vi varit i skogen och grillat korv.

Liam var rädd och sa att han ska gå hem nu.

Det var kallt men det var gott att vara ute med familjen.

Likes

Comments

Dear Diary,

Igår, tisdag har vi gjort en skulptur. Många av mina klasskamrater har gjort ansikte men efterom jag har Love jag måste göra nåt som är snabbare, därför jag har gjort hand skulptur. Det var jättefint faktist. När jag kom hem, jag var så trött men Magnus försrår aldrig det, för att om jag säger någonting, jag vet redan vad ska han säga, att han jobbar physisk jobb och bla bla bla. Kag tror att psykiskt jobb är mycket jobbigare för att jag måste ta handom Love och jag ska göra någonting samtidigt och försöker att han ska inte störa dom andra elever. Det är tufft för mig, därför har jag tänkt jättemycket om jag ska sluta istället att gå till skolan.


Idag känns inte lika trött som vanöiga dagar, för att jag har sovit tidigt också, kanske därför. Kag har varit rill skolan och har gjort färdig för utställningen på måndag. Jag har fyra grejer och jag har gjort rologa titel tycker jag.

1. Me and my crazy city - Min DC skor på toppen

2. Kärlek suger - gråtande ängel

3. I used to ride you - färglära bilen

4. Blinka lilla marmor där. - marmorering

Likes

Comments

Dear Diary,

Idag var jag bara hemma. städa lite och laga mat.

Jag har också gjort kladdkaka för första gången med Nutela. Det var faktist god.

Liam var hyper som vanligt, för att Julia och Josefin var här och har lekt hemma hos oss. Han var så trött och har sovit så tidigt men lillebror är hel vild, han ville aldrg sova.

Godnatt!

Likes

Comments

Dear Diary,

Japp! Ni såg det. Jag har gjort ett inlägg på Facebook för att jag orkar inte höra det hela tiden, varje gång när det finns någonting, kommer alltid denna ordet.

Det var bara när jag tog ner Julgranen upp ifrån vinden och skulle montera det senare, för att vår vind är lite långt borta, så jag tog alla julsaker hem eftersom vi har aldrig tid ändå och hinner inte gå upp till andra sidan byggnaden hela tiden. Han var så arg att han sa detta ord, men det är inte bara en gång hör ni. Jag har redan hört det tusen gånger när jag har bott här för 4 år.

Jag går på psykolog för att jag mår inte bra. Jag är ledsen för att jag saknar allt som jag har lämnat för att vara tillsammans med min kärlek men jag var fel. Det känns bara bra från början, men efter flera år då är det bara saningen enligt honom.

Det känns som en mardröm!

Likes

Comments

Dear Diary,

Jag trodde att jag kan inte gå till skolan idag igen för att Love har sovit nästan 12 på naten och har vaknat kl 6 på morgonen. Han var så trött, så han har sovit 7 någonting. Jag trodde att vi ska förtsätta sova men han har vaknat direkt när han hörde "Hakuna Matata" låt på Tvn.

Här är min målning. Akvarell 50x70

Jag var bara hemma själv med barnen för att Magnus var på 30-års kallas och var jättefull när han kom hem. 😂😂😂😂

Och har spyt 😵😷😂😂

Likes

Comments

Dear Diary,

Idag var jag hemma med barnen.

Jag har varit till hembygdsgård i Ransäter för att lämna mina tavlor till utställningen eller julmarknad på lördag. Jag hade Liam med mig och min svärfar körde bilen. Min svärmor var hemma med Love för att han har sovit. Efter det har vi varit till min sambos föräldtar och åt mat. Liam var så elak och ville aldrig lyssna.

Hela dagen har jag så svårt att andas, det är så tungt och det kändes som jag får ingen luft.

Likes

Comments

Dear Diary,

Klockan 6 på morgonen måste jag vakna för att Liam ska till dagis kl. 7. Han gråter som vanligt även om jag är med med honom och min svärmor kollar på lillebror medan han sover eller inte.

Idag har jag varit i skolan. På väg dit var det halkigt. Jag har målat mina skor med akvarell och jag är nästan färdig. När jag är färdig, jag ska lägga upp bilden sen.

Min lärare Lena sa till mig att jag är duktig för att jag hinner fortfarande att måla, samtidigt tar jag hand om mitt barn. Min klasskamrat sa att jag är lugn och är aldrig arg.

Dom har ingen aning att det är jobbigt och stressigt, men jag tycker om att gå till skolan ändå och gör vad jag älskar även om det är jobbigt och Love är så svårt att få honom att sova. Jag mår bra ändå även om det är redan för mycket för mig, även om jag kommer inte vila efter skolan för att jag måste ta hand om mina barn. Jag tycker om att prata med mina klasskamrater än förut, jag ville aldrig prata med någon förut.

Jag tycker att det är ännu mer stressigt hemma. När jag har bägge ungarna. Liam och Love vill inte vara själv även om jag går på andra rummet, bägge två kommer att följa mig vart än jag går. Liam springer,hoppar, sparkar, Love gråter, magen skriker.

Likes

Comments

Dear Diary,

Idag skulle jag åka till Hagfors för att träffa min psykolog för andra gången ( första gången var i förra tisdagen), men min moster hade ringt att jag skulle träffa henne i Karlstad.


Jag och Love har varit till Karlstad och träffade mina mostrar och Daddy.


När jag kom hem var det kaos hemma.

Magnus var så arg och han sa att han orkar inte det här längre. Lillebror grät och Liam var överallt och bägge två vill inte sova och klockan var redan nästan 10.

Han sa till mig att jag ska ta mammaledig istället att åka till skolan varje dag.

Jag svarade: Är det mitt fel att barnen är överallt och vill aldrig sova, och mitt fel för att jag tar lillebror till skolan därför är dom så här? Du är lik som din mamma som har sagt till mig att därför Liam skriker, gråter och håller på för att det är på grund av mig, för att jag tar honom överallt och åker buss hela tiden.

Magnus svarade att jag skulle ta mammaledig så att han kan sova mer och han kan orka jobba för att han sa att han orkar inte längre om det fortsätter så här. För att om jag är hemma och jag har inte sovit någonting, jag kan bara fortsätta imorgon.


Jag tycker om att gå till skolan för att det gör mig glad, och jag älskar att måla. Jag blir mer deprimerad när jag stannar hemma hela tiden och Liam lyssnar aldrig, sparkar lillebror, han gör aldrig vad vi säger.

När jag hörde honom säger att jag måste sluta gå till skolan, jag blev ledsen. Det känns som jag har inga mina egna vilja, jag får inte bestämma själv för att jag är dum.

Likes

Comments

2016 11:e - 12:e oktober har vi varit i Göteborg. Det var min första gång utan mina barn.

Vi började dagen med att åka till Göteborgs Konstmuseum med guidning.

Här är mina goa colleague och lärarna.

På kvällen hade vi ätit tillsammans i en restaurang och sports bar nära Göteborgs Vandringshem.

Vi slutade den kvällen i Nefertiti med bra jazz musik.

12:e oktober hade vi varit i Röhsska museet och sedan till In-ex konstbutik.

Likes

Comments

Jag använder Yves Rochers handcreme för att det är så bra. Jag brukar ha lite sprickor och sår på mina händer för att dom är så torra eftersom jag tvättar mina händer så mycket.  Jag smörjer dom in i mina händer på kvällen när jag ska gå och lägga mig och på morgonen är mina händer är fortfarande så mjuka. 

Likes

Comments

Idag har vi varit i Karlstad. Det var tjejkvällen. Liam var så himla glad för att han var med när vi skulle åka buss på väg till stan.

Vi har vunnit en jättestor choklad! Hurra! Lördagsgodis är räddat!!

Jag har fått en goodiebag!

Jag har köpt två surprise påssar för 100 kr. Här var innehållet. Så fina!

Likes

Comments

Lyssnar på Spotify on repeat!

​Jag älskar den här låten jag vet inte varför! Jag har LSS (Last song syndrome)

Likes

Comments

​Hej!

Jag vet!

Jag är fortfarande vaken!

Jag kan inte sova.

Jag kollade på You Tube och såg det här reklamen.

Jag köper mina grejer mest på Nelly.com
m
en jag tänkte kanske jag ska prova annat. 

Så jag besökte NA-KD

och det var fint!

Jag ska prova köpa där nästa gång!

godnatt och sov gott.

https://blfa.me/460/57565/nakd

Likes

Comments