Hej mina vänner. Jag är en av Barnsmässans bloggare och kommer att uppdatera er med aktiviteter, evenemanget, etc.

Håll utsikt på min instagram. Jag kommer att ha en tävling där ni kan vinna entrebiljetter.

DEN STORA MÄSSAN OM
FAMILJ, BARN & GRAVIDITET!


Den 24-26 mars 2017 är det dags för BARNmässan att öppna dörrarna igen för trettonde gången. Vi satsar som vanligt på att utveckla mässan och fylla 3000 kvm med utställare, aktiviteter, råd, tips och underhållning ni inte vill missa!

BARNmässan är samlingspunkten för en otrolig massa kärlek och energi. Ett starkt bevis för det är de 981786 kronor vi genom åren samlat in till behövande barn med hjälp av dig, våra besökare, utställare, arrangörer, medarbetare och vår underbara personal. En fantastisk summa pengar som gjort skillnad såväl i Sverige som runt om i världen.

Varmt välkomna till Racketcenter i Karlstad 2017.


Öppettider för besökare 2017:
Fredag 24 mars 10.00-18.00
Lördag 25 mars 10.00-17.00
Söndag 26 mars 10.00-16.30

Entré:
Vuxen 120 kr per dag, varav 10 kr går oavkortat till vårt insamlingsmål, barn under 15 år gratis, endast i vuxet sällskap. Vi tar både betalkort, Swish och kontanter.

Plats:
Racketcenter i Karlstad.
Stadionvägen 2
653 40 Karlstad
E18 från Stockholm avfart: Tingvalla arenor/Tingvalla isstadion.

BARNmässans Välgörenhetsmål 2017

BARNCANCERFONDEN VÄSTRA
Barncancerfonden Västra är en ideell stödförening för cancersjuka barn och deras familjer i Västra Sverige. De får inget stöd av stat, landsting eller kommun och är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag.

Varje år drabbas cirka 300 barn i Sverige av cancer. En av föreningens viktigaste uppgifter är att göra tillvaron något lättare för de drabbade familjerna.

Vi kan inte bota men vi kan göra tillvaron lite ljusare.

Tack! Er omtanke värmer, ert stöd hjälper!


www.Barnmässan.se

Likes

Comments

30:e december 2016 Det var med oerhörd sorg jag tog emot beskedet att du forlorade kampen. Det var ofattbart och så svårt att förstå att är redan borta. Jag skulle träffa dig igen, hade tänkt på det flera gången och skulle lämna Grey böcker till dig men det funkade aldrig med mina omöjliga barn. Det är alltid svårt att gå ut någonstans och jag trodde att jag har mer tid och ska träffa dig senare när jag har möjlighet men jag hade fel. Du är den enda person som jag berättade hur jag verkligen mår och du lyssnar och ge mig dina kloka ord. Jag saknar dig och ångrade så mycket varför var jag inte där för dig på dom sista dagarna. Om jag kan bara ta tillbaka tiden.

Sista gången vi träffade var det sista september och gav dig mina målningar för att du är värd det. Du är den endast person som jag kan prata med vad som helst och låt mig känna att du fanns. Nu är du inte här längre jag vet inte vem ska jag gå till när jag behöver någon att prata. Jag har bott i Sverige för 4 år nu och även om vi var inte vänner på jättelänge, vi umgås jättemycket också, hade så mycket fina minne med dig min älskade Anna.

Torsdags 2017019 Var din begravning. Jag gråter fortfarande och har drömt om dig två dagar i rad nu. Tänker på dig hela tiden. Kan inte förstå en sådan fin människa lämnar oss så tidigt. 32 år! Herregud. Livet är så orättvis! #fuckcancer

Du och jag på Putte i Parken 2014. Vi tyckte så mycket om Stiftelsen och vi hade roligt tillsammans. Vila i fred nu. Älskar dig. ❤

Likes

Comments

Dear Diary,

Idag har jag städdat hela dagen och tog så lång tid att sortera Liams leksaker som var överallt!

Passa på att sjunga, jag menar skrika så högt jag kan! ingen som är hemma ändå. Magnus och barnen har varit ute så att jag kan städda hemma i fred.

Senare på dagen chattade jag på min bästa vän på facebook som bor i USA. Tackade henne för att skicka pengar till min mamma och pappa för Jul och har berättat till henne att jag har inte skickat nån pengar till dom för att jag har ingen pengar alls på grund av min körkort som blir aldrig färdig. Jag har berättat till henne att jag var så ledsen och ger upp redan för att det verkar som ingen kan hjälpa mig med det här. Jag har bara grät när Magnus kramade mig och sa att jag kan inte köra och ville inte köra mer, han sa till mig att allt kommer att ordna sig. Han säger bara men jag har aldrig haft övningkör med honom sedan dess. Han aldrig ens litar på mig. Jag vet inte vad ska jag göra. Jag vill bara fly!

Efter hennes samtal jag känner mig lättad. Jag ska tänka på mer. Jag är inte ensam. Vi pratar eller skriver inte så mycket med varandra för att vi är för långt ifrån varandra och är så upptagna med vår egna liv, MEN nu känner jag att jag har fortfarande vänner som lyssnar och bryr om hur jag mår.

Likes

Comments

Dear diary,

Här är jag igen, firar jul i Sverige för 4 gånger nu. Jag saknar min jultraditioner i mitt hemland. I Filippinerna går vi upp tidigt på morgonen till kyrkan i 9 dagar i rakt. Sen ska vi samlat alla familjen och släktningar med jättemycket mat och den speciella "Lechon" är alltid med. Vi firar jul kl 24.00 och alla har musik, fyrverkerier, trumpet, trummor och sjunger och dansar. Alla är så glada och vänliga sen ger presenter till varandra. Åh jag saknar det. Verkligen.


Jul 2012 bilden var tillsammans med mina kusiner.

Vi har firat jul med mina svärmor och svärfar. Vi har ätit julmat först som dom har gjort, jag har bara hjälpt dom steka köttbullar och prinskorvar. Efter det har tomte kommit och delade ut presenter. Liam och Love kände inte igen vem som är tomte. Dom trodde att det var en riktig tomte hela tiden. Liam har vart snäll och pratade med tomten att han var snäll, Love var förvånade, säger ingenting och tittade på tomte bara hela tiden speciellt när tomte gav hans julklappar.

Likes

Comments

Dear Diary,

Idag var det min svärmors födelsedag. Magnus syster skulle ocksåkomma och gratulera henne och samtidigtska barnen öppna deras julklappar.

Jag gav min svärmor en halsband med vita pärlor.

Min svägerska gav jag min egen målning av hennes hund Pepsi som hade borta för inte länge sen.

Dem var så tacksamma att dom fick den finaste julgåvan.

PS: Det här är min första gång att måla ett djur (hund).

Likes

Comments

Dear Diary,

Onsdag den 21:e dec har jag varit i Karlstad för att ta övningskör. Jag har redan betalat 9600 plus men det gick inte så bra så jag har betalat 4,500 till för att jag kan kunna förtsätta att övningsköra.

I onsdags har jag bestämt mig att jag ska betala 4500 till så att jag blir färdig med det här skiten, men efter jag har övninskört för mer än 2 timmar, jag fortfarande kan inte köra. Jag förstår inte varför! Kanske jag är dum på riktigt! Jag var så ledsen efter min lärare frågade mig hur det kändes eller om det kändes att jag har bara bortkastat pengar.

Ja det gjorde jag. Jag har bortkastat pengar som är inte min, alltså min men jag hade tagit CSN lån bara för körkort men det verkar som jag får aldrig ha bågon körkort alls.

Jag ger upp, säger jag alltid på mina tankar. Jag kan inte klara med det här. Varje gång när jag kör alltid samma fel, alltid samma sak att måste öva. Korsningen, placeringen, koppla av försiktigt, etc. VÄNDA OCH SVÄNGA är inte samma sak.

När jag kör bilen jag kör som att jag har glömt bort allt vad mina lärarna har precis pratat om. Jag är dumt på riktigt!!!!!!

Jag har kollat på Bio istället för att jag var så ned efter dom 2 double körlektionerna, Jag kände som jag ville bara stanna på toan för flera timmar och vara gråta.

Jag har kollat på Sings biopremiär började kl 12.30 och jag var där själv, helt ensam. Det var roligt! Då har jag glömt mitt problem en liten stund och hade roligt.

Johnny och ASH var mina favorit karaktärer.

Likes

Comments

Dear Diary,

Jag är ledsen. Det är min sista julbord på min favorit skola. Jag kommer att sakna folk där, dom är så vänliga och underbara.

Jag har redan tagit en beslut att jag ska sluta för att jag orkar inte mer. Love vill inte sova längre och jag kan inte måla längre och det blir mer stress.

God mat, härliga musik, alltid! Och sen dansade vi runt julgranen.

Likes

Comments

Dear Diary,

Vi har varit i Oslo först för att lämna barnen till min moster. Vi var på väg dit i fredags den 9:e dec och sov där så att på morgonen jag och Magnus ska åka direkt till Munkedal. Det var E6 hela vägen så det tog inte så lång tid att åka.

När vi var i Hotellet, vi gick in direkt till Spa. Jag skulle inte bada för att min mens har börjat precis den dagen, men jag blev så avundsjuk! Havsvatten! Herregud! Det var min första gången att gå ut någonstans med min sambo utan barn och gå till spa och bada. Jag älskar att bada! Det var min grej innan jag har flyttat till Sverige. Därför jag hoppade direkt till poolen utan att säga någonting och min sambo har inget val efter jag har hoppat och det var för sent, för att han vet att jag får inte bada.

Åhh jag har simmat så mycket jag orkar! Det kändes som jag var en sjöjungfru som hade inte varit i vattnet på jättelänge. Det var skönt! Jättebra känsla. Fin hotel och spa.

Träffade Magnus jobbkamrater sen vi hade ätit god julmat och mycket dessert.

Vi var så trötta efter vi hade ätit, det var bara typ 9 och gick upp och låg i sängen och tittade på TVn och somnade bägge två.

Det var svårt att sova för att min mage gjorde så ont, fullt av gaser tycker jag, men men jag förtjänar det, Jag vet väl varför. Jag gick ut två gånger också för att sitta ner på bubblan där nere.

Vi hade ätit frukost, en stor frukost och jag som älskar varm frukostbuffé! Nom nom. Efter det hade vi åkt tillbaka till barnen och hämtade dom. Liam var ledsen för att han sov utan mamma och pappa för första gången och Love tittade på mig hela tiden som typ är du säker att du är min mamma? Vart har du varit?

Hämtat bilbarnstol Besafe combi x2 som är så ny men kostar bara 500 och sen sov. Dagen efter åkt vi hem och vi hade fortfarande ögoninfektion.

Likes

Comments

Dear diary,

Idag var det början av min Intensivekurs Utbildning i Trafikskolan i Karlstad.

8.20 var teori och sen 10.00 till 11.00 hade jag körlektion.

Det var svårt för att jag har inte kört blien för typ 3 år. Jag kopplar först innan jag bromsar men det var fel. Jag måste bromsa lite först för att sänka farten och då ska man använda koppling efter. Jag är ganska aggressiv när jag växlar för att jag växlar hårt och jag måste göra det försiktigt så att det går inte sönder.

Jag skulle ta test på datorn men jag har inte tid och jag måste äta och sen åka buss hem kl 12.25

Imorgon är min schema fullt, det sto där på bilden.

Likes

Comments

I söndags har vi varit till 4 tomtar och fick packet och godis påsar för Liam och Love.

Likes

Comments

Dear Diary,

I lördags har vi varit i skogen och grillat korv.

Liam var rädd och sa att han ska gå hem nu.

Det var kallt men det var gott att vara ute med familjen.

Likes

Comments

Dear Diary,

Igår, tisdag har vi gjort en skulptur. Många av mina klasskamrater har gjort ansikte men efterom jag har Love jag måste göra nåt som är snabbare, därför jag har gjort hand skulptur. Det var jättefint faktist. När jag kom hem, jag var så trött men Magnus försrår aldrig det, för att om jag säger någonting, jag vet redan vad ska han säga, att han jobbar physisk jobb och bla bla bla. Kag tror att psykiskt jobb är mycket jobbigare för att jag måste ta handom Love och jag ska göra någonting samtidigt och försöker att han ska inte störa dom andra elever. Det är tufft för mig, därför har jag tänkt jättemycket om jag ska sluta istället att gå till skolan.


Idag känns inte lika trött som vanöiga dagar, för att jag har sovit tidigt också, kanske därför. Kag har varit rill skolan och har gjort färdig för utställningen på måndag. Jag har fyra grejer och jag har gjort rologa titel tycker jag.

1. Me and my crazy city - Min DC skor på toppen

2. Kärlek suger - gråtande ängel

3. I used to ride you - färglära bilen

4. Blinka lilla marmor där. - marmorering

Likes

Comments

Dear Diary,

Idag var jag bara hemma. städa lite och laga mat.

Jag har också gjort kladdkaka för första gången med Nutela. Det var faktist god.

Liam var hyper som vanligt, för att Julia och Josefin var här och har lekt hemma hos oss. Han var så trött och har sovit så tidigt men lillebror är hel vild, han ville aldrg sova.

Godnatt!

Likes

Comments

Dear Diary,

Japp! Ni såg det. Jag har gjort ett inlägg på Facebook för att jag orkar inte höra det hela tiden, varje gång när det finns någonting, kommer alltid denna ordet.

Det var bara när jag tog ner Julgranen upp ifrån vinden och skulle montera det senare, för att vår vind är lite långt borta, så jag tog alla julsaker hem eftersom vi har aldrig tid ändå och hinner inte gå upp till andra sidan byggnaden hela tiden. Han var så arg att han sa detta ord, men det är inte bara en gång hör ni. Jag har redan hört det tusen gånger när jag har bott här för 4 år.

Jag går på psykolog för att jag mår inte bra. Jag är ledsen för att jag saknar allt som jag har lämnat för att vara tillsammans med min kärlek men jag var fel. Det känns bara bra från början, men efter flera år då är det bara saningen enligt honom.

Det känns som en mardröm!

Likes

Comments

Dear Diary,

Jag trodde att jag kan inte gå till skolan idag igen för att Love har sovit nästan 12 på naten och har vaknat kl 6 på morgonen. Han var så trött, så han har sovit 7 någonting. Jag trodde att vi ska förtsätta sova men han har vaknat direkt när han hörde "Hakuna Matata" låt på Tvn.

Här är min målning. Akvarell 50x70

Jag var bara hemma själv med barnen för att Magnus var på 30-års kallas och var jättefull när han kom hem. 😂😂😂😂

Och har spyt 😵😷😂😂

Likes

Comments