Jag tog teoriprov/kunskapsprov i torsdags för första gången och jag tyckte att nästan alla frågar är skit svåra. Jag var så nervös när vi satt på vår varsin dator. Första frågorna var jättesvåra och tänkte "Om frågorna fortsätter så här, då kommer jag inte klara provet." Jag var på 30:e frågan och tiden var bara 18 minuter kvar! 😱

Som tur var, frågorna längre fram var mycket lättare så det gick ganska fort. När jag var på nummer 69 och tiden var bara 6 minuter kvar, jag gick tillbaka till alla frågorna som jag tyckte var svårare och gick till slut färdig exakt när tiden tog slut.

När jag skulle trycka på färdig skakade mina händer och såg att jag var godkänt. Sen fick jag en lapp och hon sa till mig att jag fick 53! Godkänd!

Wohoo!! Jag var näst sist som var färdig så det gick bra att små skrika in i rummet. 😂😂😂

Det var så gott att äntligen efter att jag pluggade mycket när barnen just somnat kom resultatet.

Nu är min fokus är att köra bilen som jag mest är rädd för. Den 5:e oktober är min uppkörning. Önska mig lycka till! 😍😍😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I samarbete med @onlyforheroes fick vi hem ett spännande kortspel som heter "Monster snap" och en Dino-bit Tuggishänge.


Only for heroes samlar verktyg, handplockat material, läromedel och hjälpmedel som på olika sätt kan underlätta vardagen och valt ut dem material som är roligast och effektivast för barn.


Only for heroes har även lagt extra fokus på att hitta material som utvecklar och stimulerar den språkliga förmågan.

Likes

Comments

Idag hade Love varit på dagis och han var duktig fast såklart letade efter mamma när jag var på andra sidan rummet. Vi var där för en timme bara och ville inte gå hem. 😂


Liam hade lite feber hela dagen men inte så högt och han har ont i halsen, men som tur är han hade ätit ändå även om det var ganska ont att svälja. Vi trodde att Liam hade spysjukan men som jag hade misstänk, det var inte spysjukan, han spydde bara en gång. Han är som mig, äldrig haft sånt. Det var halsfluss som sprider runt på dagis även fröknarna.

Likes

Comments

Idag pysslade jag lite och sen var jag och Liam spelade mini golf medan Love sovade med pappa som är bakfull och när han är bakful, då sover han nästan hela dagen.

Bara vi två och vi hade det roligt och mysigt.

Men efter det han hade feber, ont i magen och kräkts jättemycket. Jag vet inte om det är spysjukan för att varje dag flera gånger om dagen säger han alltid att han har ont i magen.

Han är duktig iallafal att dricka välling innan han somnade.

Jag ska försöka sova nu och hoppas Liam får inte nån mer Feberkramp 😯 Han hade haft feberkramp två gånger redan och hoppas det var sista.

Godnatt raringar 💋❤

Likes

Comments

Godnatt till er fina ni.

Jag avundar er som har alltid lördagsmys, äter godis eller chips tillsammans med hela familjen, men ibland när min sambo är med, då klagar han att smulor överallt på golvet och hans soffa. Barnen letar efter deras pappa hela tiden för att jag tycker att han har ingen tid med sina barn och han vill bara dricka och slappna av tillsammans med hans kompisar. Har säger idag att han ska känna att det är Helgen för att han jobbar hela veckan. När han hade semester, då ville han njuta av sin ledighet och hade ut och eldat och druckit så mycket när han ville, för att det var bara hans semester.

Idag ville jag inte att han skulle ut igen och det slutade med ett bråk! Han skulle ha ge tid till sina barn, Åka till Leos Lekland eller vart som helst att barnen kan ha roligt! Men tyvärr tänker han inte på sina barn. Han tänker bara på sig själv att slappna av och ha roligt själv. Vi hade aldrig haft nån semester som alla andra gör för barnens skull. Visst har jag ingen inkomst men det finns ju parken som man kan gå inn gratis.

När vi bråkade sa han till mig att jag är fattig när jag kom till Sverige och hade ingenting och jag fick allting av honom och av hans föräldrar men jag bara klagar hela tiden. Visst är så tacksam men jag klagar för att jag fick ju ingen hjälp av honom med barnen. Självklart är barnen härligt och roligt att ha men det är också inte lätt att ta hand om barn som har nästan som ADHD och den andra är så hemst gnällig! Trotsålder barn är en av dem hemska perioder som föräldrar upplever. Det är klart att jag sliter ihjäl mig också och det är inte bara han som jobbar. Jag jobbar också och det är psykist jobbigt!!!!

Han också sa till mig att jag har noll erfarenhet och om jag ska bo själv kommer jag aldrig att klara mig själv för att jag har ingen aning om allting, och jag kan aldrig betala hyra, blir jag kronofogden bla bla bla.


Jag vet inte om ni kom ihåg på min instagram, jag har lagt en video där jag var arg att min sambo fick mig inte att gå till sjukhus. Han sa att hans midsommar är förstört för att jag skulle åka till sjukhus för bara ont i magen och han var så arg att tog hand om barnen alldeles själv utan hans föräldrar som hjälper. Han bryr aldrig hur jag mår därför såklart att jag blir sur och arg för att det är min defense mekanism för att jag har ingenting!


Likes

Comments

Godnatt fina ni.

Nu ska jag sova. Helt slut!

Har bara barnen hela tiden för att pappan hade semester och vill njuta av sin ledighet och nu han jobbar och villl njuta av hans helgen.

Vad ska man göra då, jag är ju mamma och mamma måste ta hand om barn hela tiden och göra allting hemma och pappa ska bara jobba och när man kommer hem VILA! 😠

Likes

Comments

Idag öppnar vår nya dagis här i Munkerud som heter "Lillmunkens Förskola".

Det ser så stort ut och har massor av roliga saker inne och ute.

Jag ska vissa mer saker på utsidan för att mina barn var så nyfikna och ville prova att leka på deras ny dagis under sommaren när dagiset var stängt och dem som jobbat ute och inne i byggnaden hade semester.

🌸 Den där bilden ovan lekte dem för fullt! Där finns rutschkana.

🌸 Här finns grindar till ingången för båda avdelningar (små och stora barn) men innan barnen ska gå in man måste hoppa hage först 😂

Här ska Liam leka så mycket med dem andra barn som är 3 år gammla och uppåt. Allt blir nytt för honom. Ny dagis och nya fröknar och Love ska börja hos Liams gamla fröknar. Spännande!🙌

🌸 Där som ni ser, bilderna ovan, finns mycket roliga grejer för barn att göra. Gungor, bil, bensinstation, tunnel, sandlådan som inte är med på bilden och mycket mer.

🌸 Här blir det Loves lekplats, för barn som är 1 till 2 eller 3 år gammla.

Hur ska det bli att lämna Love för första gången på dagis. Han är så mammsjuk.

Vi har ju problem med Liam förrut, första dagen tills han var typ 2 år någonting då grät han varje gång vi lämnar honom och ibland nu gråter han fortfarande. 😔

Här är Liam när jag har lämnat honom idag, men som vanligt med honom, så grät han ändå!​

Likes

Comments

God eftermiddag!

I samaberte med @twistshakebaby har Love äntligen fått hem denna jättefina flaskan i pastellfärg.

Jag älskar färgen och den medföljer en behållare som man kan ha ersättning i när man är ute på språng.

.....

🌹 Med rabattkoden arylavils20 får ni 20% på hela sortimentet hos Twistshake.

----

@twistshakebaby har även lanserat deras efterlängtade pastellkollektion i både flaskor och napp som kan mixas med dess olika delar till egen design. TWISTMIXA!

OBS! Det är först till kvarn som gäller då de är begränsade.

#twistshake #twistshakebaby

Likes

Comments

1. Jag hatar när du skriker om det finns nåt som händer, vatten på golvet, smulor överallt, etc och allt är mitt fel! Jag hatar även mer när du skriker mitt namn varje gång när barnen bajsar, alltså kan du inte bytta blöja själv!!!

2. Jag hatar när du handlar själv varje gång för att det är så skämtsamt att ta dina barn till affären eller bara för att det är för jobbigt för dig och du vill bara fri.

3. Jag hatar när du är hemma själv med barnen och ringer ALTID till dina föräldrar för att hjälpa dig hemma med barnen. VARJE GÅNG!

4. Jag hatar när du kom hem från jobbet och brukar säga att du är helt slut, men tänkter inte på mig att jag är också slut?! För dig är jag hemma bara hela dagen. Du säger att du förstår att dom är inte så lätta barn men du tycker fortfarande att jag är inte trött alls, för att jag bara tar hand om dom två omöjliga barn.

5. Jag hatar när jag sjunger även om jag älskar att sjunga, då tycker jag att jag sjunger så dåligt för att det var vad du har sagt till mig, att jag sjunger inte bra alls. Min röst är inte för "Idol" eller "Talang".

6. Jag hatar när du är så bossy! Tex. A. När du ska dricka kaffe, måste du sitta i soffan utan barn. B. När du ska betala räkningar, måste du vara någonstans utan barn. C. Ibland undrar jag vart du är och bara ligger i sängen direkt utan att säga nånting. D. Att göra det, göra den och du bestämmer för mig jämt.

7. Jag hatar när du tycker att du är "Genius" och du har alltid rätt och jag är den dumaste person i hela världen. Att jag är så svag, jag kan inte göra någonting bra och jag kan inte klara allt som alla män gör.

8. Jag hatar när du tror att du är aldrig klantig och du är så perfekt att du har aldrig gjort nåt fel alls. Men när du har fel, du säger bara att du är så här nu på grund av mig och barnen.

9. Jag hatar när du är så bortskämd. Sover hos sina föräldrar för flera timmar men ändå klagar att du är trött. Jag kan inte säga nåt emot dig eller bråka med dig för att din mamma ställer sig och tror på dig.

10. Jag hatar när jag skule övningköra med dig men du vill aldrig låt mig köra din bil för att du litar inte på mig.

Jag hade tagit Intensivekurs redan förra November men jag hade inställd min uppkörning för att jag har ingen självförtroende alls. Jag har tappat bort min självförtroende helt enkelt på grund av min sambo som aldrig litar på mig och ger mig aldrig stöd att jag kan klara det.

Jag grät för min frustation men jag pratade med en fel person för att jag är bara en cry baby att jag är inte vuxen och lever i en fantasy värld!

Likes

Comments

I tisdags var vi på utflykt!

I Tossebergskläten. 👍👌💖

Vi hade picknick, tittade på fint utsikten och åt glass, men det fans inga kulglass så...

Sen på eftermiddagen hade vi åkt förbi Mormorsglass café och åt glass där istället. Det var dyrt men gud vad gott det var! Jag åt kakmonster och så himla god!!! 👍

Likes

Comments

Fredag den 30:e june var vi på Putte i Parken med Anna och hennes familj och mina vänner i Karlstad.

Vi tittade på The Magnets och jag tyckte att dem är bra faktist! Sedan tittade vi på dans, barnen tyckte om att titta på tjejerna 😂 men jag tyckte inte om det, dem dansar inte så bra 😉.

Vi också tittade på Mariete innan vi gick till Tivoli som är på andra sidan av fältet och träffade Anna, Julianna (som fyllde 2 år), hennes mormor och morfar och Svein.

Barnen tyckte att det var så himla roligt. Dem vill aldrig sluta åka speciellt med Love. Han grät när bil karusell var färdig för att han ville fortsätta åka! 😂😍

Vi lyssnade på Linnea för att vi satt i mitten av fältet och hade lite picknick och vilade där bara.

Vi hann inte titta på The Sounds, som jag och Magnus önskade at titta på för att han var kanske trött pch orkade inte vänta plus barnen kanske är trötta.


👎 Jag tyckte inte om platsen. Det var inte så mysigt som i Mariebergskogen. Det var så öppet och det är inte så mycket för barnfamiljer. Skillnad med i Mariebergskogen, att det finns skogen, badstranden, djur, lekparken, ja allt möjligt! Om man ska lyssna på favorit Musik/låt, det är bara att gå till scenen och titta.

Likes

Comments

Liams simskola.

19:e juni: Första dag. Han var rädd och ville bara bäras i vattnet hela tiden, så jag fick med honom, men han är duktig ändå att följa med och lyssna på simläraren och följer efter dom andra barn. Alla barn fick hoppa, fanns barn som är rädda men fanns också som är duktiga och hoppar själva, men jag fick ta emot Liam för att han ville inte hoppa själv. Dom hade lärt om hur man simmar med simormar.

20:e juni: Han följd också med och var duktig att lära sig simma. Dom fick lära hur man simmar med handen och ben/fötterna. Han hoppade till mig och det var "ett steg framåt" att han hoppade utan att jag hållt hans hand. Han tyckte att det var roligt i vattnet men han vill inte ligga på ryggen med simormen.

21:e juni: Dem försattes att simma med simorm på rygg och magen och hur man synkroniserar med hand och ben. Liam vill fortfarande inte ligga på ryggen men han försökte att simma med vad han hade lärt av simläraren. Han kan simma med simorm på magen.


22:e juni: Han fick simma själv med armpuffar och han tyckte att det var roligt, så jag fick inte gålla honom hela tiden och han simmar som en hund hela tiden men när jag frågar honom vad hur gör man med armen och ben, han försökte iallafall att synkronisera. Duktig pojke!

23:e juni: Midsommarafton. Det fanns lektion men vi var inte där.

Andra veckan:

26:e juni: Vi provade flytväst och Liam var rädd för att vi var på djupaste sidan av bassängen och han hade aldrig provat flytväst än. Han hade druckit mycket vatten för att han ville inte ligga på ryggen, han var som en fisk. 😂 Barnen också testade hur man använder livboj med kastlina. Liam var duktig 👏👍 Han fick veta att han kan stå själv och hoppade och hoppade 😂

27:e juni: Dom försatt med simorm, simma på rygen och magen och synkroniserade med handen och ben medan jag coh Liam försatt med flytväst. När vi bytte armpuffar då var det bättre. Liam låg på rygg den här gången och var så stolt över honom! Han hade lekt med simringar också och plockade upp dom själv och inte bara den! Han fick blåsa bubblor i vattnet! Varje gång simläraren säger hejdå, då ska dom dyka huvudet i vattnet men Liam ville inte göra det sedan lektionen hade börjat tills nu! Wow!

28:e juni: Han hade för roligt att simma att han lyssnade inte längre. Jag frågade honom om han kan fortfarande med handen och ben men nej han ville bara leka och simma själv, 🙈🙉🙊 men idag var Liam så duktig att dyka huvudet fram och tillbaka från han kallar bron. Han gjorde det själv utan att säga till honom. Så stolt mamma här! 😍

29:e juni: Samma idag. Han ville bara gör som han vill. Den här gången tog jag med mig Gopro kameran som jag hade nyss hittat. Jag letade efter det hela veckan och just hittat det på sista dagen. Typisk! 😂😁

Likes

Comments

I år firade vi Midsommar i Uddeholm med mina vänner.

Som tur är Magnus var med eftersom han ville inte va själv på midsommarafton med massor av regn på eftermiddagen, så han är tvungen att va med.

Som vanligt missade vi dans och dansade den sista låteb eftersom Liam hade bajsat, han gömde sig och tvingade honom att följa med till bilen att byta blöja.


Vi åt så mycket mat, grillat och allt annat. Sjungade på karaoke och Magnus hade roligt ändå med granne och Annas pappa.

På väg hem hade vi åkt förbi Råda. Där ligger min kära vän Anna som jag saknar så oerhört mycket. Jag vet att vi var inte vännersåpass länge men dom sista stunderna var minnesvärda. ❤❤❤

Likes

Comments

Vi hade en liten Medborgarskapsceremoni idag och fick fina presenter.

En ljusstake med Munkfors-tryck på och en ask praliner.

Det är nåt speciellt på asken! Det finns ett litet exempel av stål som Munkfors stålindustri tillverkar, och som stålklänningarna är gjorda av.

Liam var med på barnensjogg. Han var så duktig att springa tillsammans med andra barnen ändå upp till mållinjen själv. Jag är så stolt över min stora pojken.

Det fanns karuseller också och han har åkt med såklart. Två gånger med dom där tekoppar. Love är för liten för dem här därför fick han stanna i barnvagnen.

Likes

Comments