Imorgon ska vi åka till BARNmässan i Karlstad. Det är en stor ära att få vara med som VIP bloggare.

Jag längtar efter att träffa dom andra bloggare och träffa goa människor!

Vad spännande!

Sen ska vi titta på Babblarnas första musikal på Stora Scenen kl 11.00 och om vi hinner ska vi också vara med på Första hjälpen med Röda Korset 11.30.

Pippi Långstrump barnteater kl. 13.30 ska barnen också titta på.

16.10 ska vi dansa med @barnibalans

Åhh det finns massor av aktiviteter, båda i Stora Scenen och Lilla Scenen. Jag vet inte om vi hinner se på allt men såklart ska jag hälsa på utställare också som

@morslilla.se

@paxscandinavia

@acosverige

@apoteket

@axkid

@medela_sverige

@bakboxen

@bramathemma

@unikaungar

@herobility

@onlyforheroes

@icanspoon

@ehrlinpublishing

@mammamage

@lipfish

@atinylovestory

@hattenforlag

@spoketlaban.se

@siljalinesverige


Vad roligt att @jollyroom är med i år. Där finns Jollyhörnan, monter H:201 i A-Hallen. I Jollyhörnan kommer det att ske roliga aktiviteter, allt från proppfyllda giftbags till tävlingar med värdefulla priser.

I monter F:109B i A-Hallen Liam och Love ska umgås med dessa magiska karaktärer Isprinsessan, Snögubben, den busiga älvan och Spiderman.

Barnen ska också träffa Mumin & Snorkfröken!

Det blir tårtbjudningar, samt Instagram-tävlingar där du kan vinna lyxkryssning. I samarbete med Tallink Silja som ni hittar i monter D:68

Se trollkarlen @joakimekstam

Jag ska vara med att tävla med Mix Megapol för att ha chans att vinna en helhelg på Liseberg – med boende för hela familjen!

Ja vad roligt!!😄😉 Vi ses baby! 💖Gå in på www.barnmässan.se om ni vill veta mer om vilka tider och aktiviteter. @barnmassan
PS: Jag vet att nån som tycker att jag skapar så mycket arbet, men vad glad istället för min skul. Vad glad för att jag är redo och ville träffa folk och inte bara stanna hemma och stänga in mig själv och må dåligt. Det gör mig glad! Verkligen. ❤


Det här är för mig kl 14.30 på Lilla Scenen.

Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden

Ångestsyndrom och depression, inget som hör småbarnslivet till kan man tycka, men ändå en verklighet för många föräldrar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag ska jag prata med min psykolog för sista gången för att hon ska sluta med sitt jobb där och fick nytt jobb i Karlstad. Hon sa att det blir min sista samtal också MEN jag mår fortfarande inte bra. Jag trodde att jag är det men verkligen inte. Jag får fortfarande panik, svårt att andas och har huvudvärk som bara fortsätter vartenda dag.

Jag fick fortfarande dessa ord, att jag har inga ordning, jag har ingen ansvar, jag är kaos och jag är dum! Varje gång när jag går ett misstag, hör jag dessa fina ord. Jag mår inte bra redan, jag är redan överkänslig men fortfarande hör att jag är inte äns bra som person.

Efter samtalet med psykolog tillsammans jag trodde att hen skulle förändras, att hen skulle tänka vad ska hen säga eftersom jag tar alla hens ord för mycket och det gör så ont att jag kan inte sova på natten och bara gråter, för att jag tänker så mycket på vad jag har hört. Jag har aldrig fått såna här komplimanger och när man säger det till mig, direkt i mitt ansikte om och om igen, då blir jag tokig!

Jag är redan fullt upp med mina barn som kräver så mycket uppmärksamhet, tid, energy, allt! Men direkt när jag gör ett misstag är jag redan så dumt att jag tänker aldrig, blah blah blah.

Likes

Comments

I lördags har jag kollat på bio med två underbara tjejer.

Femtio Nyanser av Mörker är bra film speciellt för oss tjejer även om det fanns några scener som är lite tråkiga. Jag vet inte varför men jag tycker att deras acting är lite dull ibland, inte hela tiden men ibland. Jag njuter att läsa böcker, och jag tycker att det är bra när man läser bok först, för att det finns alla små detaljer på boken som finns inte på filmen. MEN dom som har inte läst bok tycker att filmen är jättebra. 😊☺

Likes

Comments

20170304

Vi firar Loves första födelsedag idag, lördag men han fyller 1 år i sjunde mars.

Det var ett roligt kalas, barnen var så duktiga att lyssna och vi har klarat med all lek. Dem tyckte att det var så roligt speciellt när dem har lekt skattjakt, dem var så duktiga att följa med, att hoppa, klappa händerna, etc. Den bäst av allt har dom hittat deras skatt (godispåsar)!

Det var 7 stycken barn. Dem har ätit korv och bröd men resten har ätit smörgårtårta. Mums!

Sedan efter vi har lekt/spelat/dansat, öppnade vi presenter till Love, sjungit Jag mår han leva och sen åt vi tårta.

Det var bra att umgås och prata med vänner iallafall efter all stress och bråk om vem tar hand om barn medan jag ordnar saker till kalaset. Men det var väl värd, det är min tradition och jag ångrar inte. Jag är glad faktiskt, att jag har ordnat Loves födelsedagskalas och många tycker att det var allt var roligt och fint.

Liam sa till mig efter kalaset. "Det var fin kalas mamma, jätteroligt kalas!"

Likes

Comments

I mitt hemland Filippinerna hittades dom ett konstigt varelse som kallas Trunko den 22:a feb. Det ser ut som en stor hund, isbjörn med elefantsnabel.

Likes

Comments

💖💖💖 TÄVLING 💖💖💖

I samarbete med @barnmassan. ❤ Nu kan ni vinna entrébiljetter till den stora BARNmässan i Karlstad 24-26 mars.

@bcfvastra är BARNmässans välgörenhetsmål.

💖 2 av er vinner varsin biljett.


_____________________________

Gör så här för att deltaga:


1. Följ @arylavils och @barnmassan


2. Tagga en vän


3. Gå in på min blogg inlägg om barnmässan och svara på frågan: Vad ser du fram emot mest med årets upplaga av BARNmässan?

Länken är på min bio.

_____________________________


Tävlingen avslutas 10:e mars 24.00


För mer information om BARNmässan kika in på deras instagram @barnmassan eller www.barnmassan.se.


LYCKA TILL!

Lilla Scenen 2017

Här finner du alla spännande seminarier och föreläsare som BARNmässan erbjuder under helgen.

💖Ann Söderlund nybliven fembarnsmamma och Amningshjälpen

💖Första Hjälpen med Röda Korset

💖Tecken som stöd

💖Sockerråttans Magiska tandshow

💖Sovrådgivning av Babycoachen

💖Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden

💖Barnmorskor på BARNmässans scen

💖PAPPAsnack med Nassim & Björn Andersson Ling

💖Från stadstjej & cappucino till bondefru & koskit på stövlarna

💖Sofia & Therese från Hormoner & Hemorrojder

💖Aktivt föräldraskap

💖Barn hud & eksem


Stora Scenen 2017 (B-Hallen)

Här finner du mässans scenprogram för både Stora och Lilla scenen.

💖BARNCANCERFONDEN VÄSTRA

Om BARNmässan välgörenhetsmål 2017. Presentation av insamlingen. BARNCANCERFONDEN VÄSTRA
Barncancerfonden Västra är en ideell stödförening för cancersjuka barn och deras familjer i Västra Sverige. De får inget stöd av stat, landsting eller kommun och är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag.

💖Babblarnas första musikal

💖MammaMage med Katarina Woxnerud.

💖Nassim Al Fakir- Springer runt och säger Hej!

💖Det positiva föräldraskapet - Andreas Kullberg

💖Pippi Långstrump barnteater

💖Only for Heroes - Språkutveckling

💖Barnmorskor (Anne och Sofia) på BARNmässans scen

💖RÖRIS med vårmode

💖Ann Söderlund nybliven fembarnsmamma

💖Rörelseglädje med Barn i Balans

💖Panetoz

Det finns massor av aktiviteter!! För mer information om BARNmässan kika in på deras hemsida www.barnmassan.se.

Likes

Comments

Hej mina vänner. Jag är en av Barnsmässans bloggare och kommer att uppdatera er med aktiviteter, evenemanget, etc.

Håll utsikt på min instagram. Jag kommer att ha en tävling där ni kan vinna entrebiljetter.

DEN STORA MÄSSAN OM
FAMILJ, BARN & GRAVIDITET!


Den 24-26 mars 2017 är det dags för BARNmässan att öppna dörrarna igen för trettonde gången. Vi satsar som vanligt på att utveckla mässan och fylla 3000 kvm med utställare, aktiviteter, råd, tips och underhållning ni inte vill missa!

BARNmässan är samlingspunkten för en otrolig massa kärlek och energi. Ett starkt bevis för det är de 981786 kronor vi genom åren samlat in till behövande barn med hjälp av dig, våra besökare, utställare, arrangörer, medarbetare och vår underbara personal. En fantastisk summa pengar som gjort skillnad såväl i Sverige som runt om i världen.

Varmt välkomna till Racketcenter i Karlstad 2017.


Öppettider för besökare 2017:
Fredag 24 mars 10.00-18.00
Lördag 25 mars 10.00-17.00
Söndag 26 mars 10.00-16.30

Entré:
Vuxen 120 kr per dag, varav 10 kr går oavkortat till vårt insamlingsmål, barn under 15 år gratis, endast i vuxet sällskap. Vi tar både betalkort, Swish och kontanter.

Plats:
Racketcenter i Karlstad.
Stadionvägen 2
653 40 Karlstad
E18 från Stockholm avfart: Tingvalla arenor/Tingvalla isstadion.

BARNmässans Välgörenhetsmål 2017

BARNCANCERFONDEN VÄSTRA
Barncancerfonden Västra är en ideell stödförening för cancersjuka barn och deras familjer i Västra Sverige. De får inget stöd av stat, landsting eller kommun och är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag.

Varje år drabbas cirka 300 barn i Sverige av cancer. En av föreningens viktigaste uppgifter är att göra tillvaron något lättare för de drabbade familjerna.

Vi kan inte bota men vi kan göra tillvaron lite ljusare.

Tack! Er omtanke värmer, ert stöd hjälper!


www.Barnmässan.se

Likes

Comments

30:e december 2016 Det var med oerhörd sorg jag tog emot beskedet att du forlorade kampen. Det var ofattbart och så svårt att förstå att är redan borta. Jag skulle träffa dig igen, hade tänkt på det flera gången och skulle lämna Grey böcker till dig men det funkade aldrig med mina omöjliga barn. Det är alltid svårt att gå ut någonstans och jag trodde att jag har mer tid och ska träffa dig senare när jag har möjlighet men jag hade fel. Du är den enda person som jag berättade hur jag verkligen mår och du lyssnar och ge mig dina kloka ord. Jag saknar dig och ångrade så mycket varför var jag inte där för dig på dom sista dagarna. Om jag kan bara ta tillbaka tiden.

Sista gången vi träffade var det sista september och gav dig mina målningar för att du är värd det. Du är den endast person som jag kan prata med vad som helst och låt mig känna att du fanns. Nu är du inte här längre jag vet inte vem ska jag gå till när jag behöver någon att prata. Jag har bott i Sverige för 4 år nu och även om vi var inte vänner på jättelänge, vi umgås jättemycket också, hade så mycket fina minne med dig min älskade Anna.

Torsdags 2017019 Var din begravning. Jag gråter fortfarande och har drömt om dig två dagar i rad nu. Tänker på dig hela tiden. Kan inte förstå en sådan fin människa lämnar oss så tidigt. 32 år! Herregud. Livet är så orättvis! #fuckcancer

Du och jag på Putte i Parken 2014. Vi tyckte så mycket om Stiftelsen och vi hade roligt tillsammans. Vila i fred nu. Älskar dig. ❤

Likes

Comments

Dear Diary,

Idag har jag städdat hela dagen och tog så lång tid att sortera Liams leksaker som var överallt!

Passa på att sjunga, jag menar skrika så högt jag kan! ingen som är hemma ändå. Magnus och barnen har varit ute så att jag kan städda hemma i fred.

Senare på dagen chattade jag på min bästa vän på facebook som bor i USA. Tackade henne för att skicka pengar till min mamma och pappa för Jul och har berättat till henne att jag har inte skickat nån pengar till dom för att jag har ingen pengar alls på grund av min körkort som blir aldrig färdig. Jag har berättat till henne att jag var så ledsen och ger upp redan för att det verkar som ingen kan hjälpa mig med det här. Jag har bara grät när Magnus kramade mig och sa att jag kan inte köra och ville inte köra mer, han sa till mig att allt kommer att ordna sig. Han säger bara men jag har aldrig haft övningkör med honom sedan dess. Han aldrig ens litar på mig. Jag vet inte vad ska jag göra. Jag vill bara fly!

Efter hennes samtal jag känner mig lättad. Jag ska tänka på mer. Jag är inte ensam. Vi pratar eller skriver inte så mycket med varandra för att vi är för långt ifrån varandra och är så upptagna med vår egna liv, MEN nu känner jag att jag har fortfarande vänner som lyssnar och bryr om hur jag mår.

Likes

Comments

Dear diary,

Här är jag igen, firar jul i Sverige för 4 gånger nu. Jag saknar min jultraditioner i mitt hemland. I Filippinerna går vi upp tidigt på morgonen till kyrkan i 9 dagar i rakt. Sen ska vi samlat alla familjen och släktningar med jättemycket mat och den speciella "Lechon" är alltid med. Vi firar jul kl 24.00 och alla har musik, fyrverkerier, trumpet, trummor och sjunger och dansar. Alla är så glada och vänliga sen ger presenter till varandra. Åh jag saknar det. Verkligen.


Jul 2012 bilden var tillsammans med mina kusiner.

Vi har firat jul med mina svärmor och svärfar. Vi har ätit julmat först som dom har gjort, jag har bara hjälpt dom steka köttbullar och prinskorvar. Efter det har tomte kommit och delade ut presenter. Liam och Love kände inte igen vem som är tomte. Dom trodde att det var en riktig tomte hela tiden. Liam har vart snäll och pratade med tomten att han var snäll, Love var förvånade, säger ingenting och tittade på tomte bara hela tiden speciellt när tomte gav hans julklappar.

Likes

Comments

Dear Diary,

Idag var det min svärmors födelsedag. Magnus syster skulle ocksåkomma och gratulera henne och samtidigtska barnen öppna deras julklappar.

Jag gav min svärmor en halsband med vita pärlor.

Min svägerska gav jag min egen målning av hennes hund Pepsi som hade borta för inte länge sen.

Dem var så tacksamma att dom fick den finaste julgåvan.

PS: Det här är min första gång att måla ett djur (hund).

Likes

Comments

Dear Diary,

Onsdag den 21:e dec har jag varit i Karlstad för att ta övningskör. Jag har redan betalat 9600 plus men det gick inte så bra så jag har betalat 4,500 till för att jag kan kunna förtsätta att övningsköra.

I onsdags har jag bestämt mig att jag ska betala 4500 till så att jag blir färdig med det här skiten, men efter jag har övninskört för mer än 2 timmar, jag fortfarande kan inte köra. Jag förstår inte varför! Kanske jag är dum på riktigt! Jag var så ledsen efter min lärare frågade mig hur det kändes eller om det kändes att jag har bara bortkastat pengar.

Ja det gjorde jag. Jag har bortkastat pengar som är inte min, alltså min men jag hade tagit CSN lån bara för körkort men det verkar som jag får aldrig ha bågon körkort alls.

Jag ger upp, säger jag alltid på mina tankar. Jag kan inte klara med det här. Varje gång när jag kör alltid samma fel, alltid samma sak att måste öva. Korsningen, placeringen, koppla av försiktigt, etc. VÄNDA OCH SVÄNGA är inte samma sak.

När jag kör bilen jag kör som att jag har glömt bort allt vad mina lärarna har precis pratat om. Jag är dumt på riktigt!!!!!!

Jag har kollat på Bio istället för att jag var så ned efter dom 2 double körlektionerna, Jag kände som jag ville bara stanna på toan för flera timmar och vara gråta.

Jag har kollat på Sings biopremiär började kl 12.30 och jag var där själv, helt ensam. Det var roligt! Då har jag glömt mitt problem en liten stund och hade roligt.

Johnny och ASH var mina favorit karaktärer.

Likes

Comments

Dear Diary,

Jag är ledsen. Det är min sista julbord på min favorit skola. Jag kommer att sakna folk där, dom är så vänliga och underbara.

Jag har redan tagit en beslut att jag ska sluta för att jag orkar inte mer. Love vill inte sova längre och jag kan inte måla längre och det blir mer stress.

God mat, härliga musik, alltid! Och sen dansade vi runt julgranen.

Likes

Comments