Vi hade en liten Medborgarskapsceremoni idag och fick fina presenter.

En ljusstake med Munkfors-tryck på och en ask praliner.

Det är nåt speciellt på asken! Det finns ett litet exempel av stål som Munkfors stålindustri tillverkar, och som stålklänningarna är gjorda av.

Liam var med på barnensjogg. Han var så duktig att springa tillsammans med andra barnen ändå upp till mållinjen själv. Jag är så stolt över min stora pojken.

Det fanns karuseller också och han har åkt med såklart. Två gånger med dom där tekoppar. Love är för liten för dem här därför fick han stanna i barnvagnen.

Likes

Comments

Nu är jag hem från Karlstad och som vanligt är der lika stressigt!

Han är arg på mig för att jag kom hem på eftermiddagen även om jag har redan berättat till honom att jag åker med min kompis som bor nära och vi var försenad eftersom det är inte min bil, jag kör inte bilen, så om dom åker till affären och hade köpt nånting eller hon hade ärande till hennes släkt/vän och hade pratat lite, då är det inte mitt fel om jag kommer hem sent.

Han är så arg och klagar för att han fick ta hand om hans barn även om han har sina föräldrar som kommer och hjälper till.

Varje gång när han har barnen, han klagar och tjatar om allt möjligt, att han orkar inte dom och han jobbar och jag är mammaledig, blah blah blah!

Jag klagar ju aldrig att ta hand om dom hela veckan och när han kommer hem från jobbet är han för trött för att ta hand om dom.

När han går ut på helgerna, han sover bara hela dagen efter (Bakfull)

Jag var så glad att träffa mina vänner och hade sa jäkla roligt och det är 40 och 50 årskalas, alltså det är inte varje dag! men direkt när jag kom hem är jag någon annan person.


"Jag kan aldrig bättre. Erfarenhet = noll

Här är min morsdagspresent! Tack för det!

Som tur är mina barn är så extra snälla idag, dom kanske vet att det är morsdag. 😅😆 Bägge två äter godis och sitter i soffan och samtidigt vill dom att jag ska smaka på deras klubbarna. ❤

Jag gör allt bara för er mina barn. Jag älskar er så mycket än allt annat i hela världen. 💖💖💖

Likes

Comments

Då var jag excited att åka till Karlstad och glömde att bussen kommer 9.35 och inte 9.20 🙈🙉🙊

Som tur är Statoil/ Frendo har jättefint lekplats som just byggt i år.

Likes

Comments

Jag vet inte hur jag mår.

Jag vill bara stanna inne och gör ingenting.

Det är sommar nu, jag längtar ju efter det här, men jag mår värre istället.

Är det på grund av allergimedicin också???

Att man blir mer deprimerad???


Jag hatar att sova sent på natten för att jag kan inte sova, tårarna bara rinner och ville bara fortsätta gråta tills morgonen, så mycket tankar! Det håller om buller i mitt huvud.


Likes

Comments

Gå in på min Instagram. Vi har en tävling för att fira morsdag och nationaldag.

Det tog tid att uppdatera min blogg för att jag mår så dåligt, deprimerad, allergisk! 😢😢😢

Likes

Comments

Igår var vi i Hagfors och barnen tyckte att åka karuseller var jätteroligt. På bilden har dom åkt bil och dom ville inte gå av. Dom ville åka hela tiden bara 🙌🙈🙊

Jag hade träffat mina kompisar också som bor i Uddeholm och Hagfors.

Köpt jorgubbar och allt möjligt 😂😂😂


Likes

Comments

Lördagen den 13 maj besökte Naim Josefi den historiska Martinverket vid Gamla Bruksområdet i Munkfors för att visa upp sina tre klänningar i stål – den vita, den svarta och den blåa

Det var en ära att få vara med på Modevisning och att bevittna denna mycket kända "The Steel Dress" collection gjord av Naim Josefi. I Munkfors alltså, helt otroligt!

Vill ni veta mer om hur Naim Josefi kunde ta fram en "kollektion" av stålklänningar?

Josefi fick kontakt med Munkforsföretaget (Voestalpine Precision Strip) via Jernkontoret när han letade efter stål som var så tunt att han kunde göra en klänning av det.

Då fick Naim prover på riktigt tunt stål. Han fastnade för det som var 22 mikrometer, alltså 0,022 mm, tjockt. Det är en fjärdedel av ett normalt hårstrå men fortfarande dubbelt så tjockt som det tunnaste stål man kan göra i Munkfors.

Det gick jättebra att sy ihop dom! Vill ha mer!

Naim var så glad att det gick så bra att sy ihop dom till en vacker klänning, men han vill ha mer färg. Han vill ha den blåa och svarta. Som tur är Utvecklarna i Munkfors hade hjälpt honom hela vägen och löste uppgiften.

Det här gör hela projektet extra roligt, att få visa upp plaggen där materialet kommer ifrån och låta allmänheten ta del av det. Säger Naim på VF.

Vilka fina kläningar det var! Helt fantastiskt, alltså WOW!

Vi fick gratis kaffe och glass efteråt. Åh vad gott det var!

Vilken underbar upplevelse! ❤

Likes

Comments

Ruskigt väder?

Ja vad ska man göra då.

Pyssla med barnen!


Liam är så stolt och visade att han pysslade dessa monster ansikten på glasburkar 👏👍💖

Likes

Comments

Idag firar vi morsdag i mitt hemland. Alla skickar meddelande och gratulerade mig. Det värmer i hjärtat. ❤


Today is "Mothers day" in my homeland.

Happy mothers day to everyone who is reading this, to all mothers and to your mom as well.

Being a mom is not easy, I salute all superwoman out there.

Likes

Comments

Idag är barnensdag.

Massor av aktiviteter!

Först var det Mr. Göran trollkarl som tog scenen och barnen hade så roligt att lyssnade och tittade på honom.

Sedan Åkte Liam Brandbil alldeles själv, det fanns också 2 stycken Hopp Borg och många barn lekte med bubblor.

Jag hade köpt även på loppis och ätit korv å moss som är gratis för alla.

Vilken underbar dag och solen skiner också.

Likes

Comments

Tidigare idag frågade jag mina svärföräldrar om dom hade Ipren, men dom sa att dom vet inte för att dom har aldrig haft huvudvärk.

Gud! Va avundsjuk jag blev! Jag som har alltid haft huvudvärk hela mitt liv, ibland spyr jag ju om jag släpper ta medicin direkt. 😢 Hade varit i sjukhus en gång för att jag slutade aldrig att spy.

Likes

Comments

Ifjol när Love hade vunnit en Skip Hop babygym från Amvina.

Åh va tiden går så fort!


Om ni frågar mig om babygymet är bra? Nja.

👍Bra för att man ka byta från uppe till sidan, när barnen börjar rolla på magen, sedan det finns plats för kamera när man ska ta video eller kort medan dom tittar på sig själv i spegeln.

👎Inte så bra för att efter Liam och Love hade dragit Ugglan då funkade inte längre. Alltså ugglan låter när man drar den moln grejen, det blir ätt bruten.

Den där räven förstod jag inte riktigt, den rör sitt huvud, tar en lång paus och du vet inte när kommer det att röra igen. 😂

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!

Yesterday was my grandma's death anniversary. I just ignored it almost whole day but she doesn't want to be forgotten. I know maybe you don't believe this but when i was busy with Love in the other room, i heard running water. I checked it out and found out that water is running in the kitchen. I know it was not me because last time i used it, i turned it to the right for cold water.


Then when i put Love to bed, the big Ikea bag fell down from above the cabinet, it waa there the whole time, but then it just suddenly fell.


Every year my grandma is visiting us to remind us that she might be gone but she is never forgotten.

Likes

Comments