Okej det gick faktiskt ganska bra på min första skoldag... I alla fall bättre än jag trodde. Först hade vi samling i 4:ans klassrum, sen fick vi gå ut och läsa på runstenar runt om i stan, sen så gick vi tillbaka till skolan och sen hade vi samling i 4:ans klassrum igen och så gick vi till biblioteket.


Jag ska eventuelt färga håret för om man kollar på min profilbild så ser man att jag har rött/rosa hår så jag ska få det till en bättre färg.


Sorry om mina inlägg blir korta men jag kanske lägger upp ett till inlägg i kväll!!!


HEJDÅ HA DET BRA

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Okej imorgon händer det jag kommer att dö det är första skoldagen. Alltså efter ett jullov WHATEVER. Jag har i alla fall haft ett bra lov med skidåkning, shopping, snöskoter och mycket mer. Men jag hoppas att ni haft ett bra lov. Mina inlägg kanske blir lite korta men jag tycker det är kul. Kan man få en följare till:) jag har fått en som jag bad om aja det är min syster men whatever

GOD NATT ALLIHOPA SOV SÅ GOTTJag kommer lägga upp imorgon också (jag ska försöka göra det varenda dag)


;)




Likes

Comments

Det är söndag och min syster fyller 13 år så grattis till henne. Hon fick en dator, en handboll och ett skall till datorn nu kan ni ju passa på att följa hennes blogg @Alvaanderssson​. Syrran har haft släktträff och då åt vi brunch. Nu ska vi bara ha det gött. det är lite svårt att skriva mitt första inlägg för jag vet inte vad jag ska skriva och det kanske blev lite kort men jag kanske kan skriva ett nytt inlägg lite senare. Men jag tyckte att det var rolig att skriva mitt första inlägg och jag hoppas att jag får någon följare:)

Likes

Comments