Header

Ligger för tillfället och tittar runt lite på hotell. Vill åka till Stockholm eller Göteborg för att sova på hotell, shoppa och kanske gå på Liseberg eller Grönalund. Eftersom jag och Felix jobbar stor del av sommaren har vi ingen möjlighet att åka någon längre trip. Så därför satsar vi på att åka bort någon helg, sova på hotell och shoppa. Shoppa är ju dock min plan, han tycker att det är mindre roligt hehe. För tillfället lutar det mot göteborg och Ghotia towers. Jag har endast varit i Göteborg när jag har varit på Liseberg, jag har alltså inte gått i göteborgs stad och liknande.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Midsommar igår började med att vi åkte till Löfstad slott. Direkt när vi kom gick vi ner till midsommar stången, men ingen av oss är sådär jätte förtjust i att vara med, så vi köpte lite lotter. Pappa tog 8 st lotter på jordgubbar och det fanns typ 14 vinster och vi drog 3 på en gång. Sen gick vi och lämnade dem i bilen för att gå på slottsvandring. Något som jag tyckte var sjukt intressant. Tyckeer att sådana gamla slott är ganska intressant över lag. Därefter fikade vi lite där. Sedan åkte jag och Felix hem till honom och jag somnade en timme innan vi skulle till min faster för att äta. Sen var vi hos min faster, Nicke och mina kusiner hela kvällen och käka, spela spel och liknande.

Likes

Comments

Glad midsommar på er! Vet dock inte vad man ''firar'' när det är midsommar. Men vi ska i alla fall till Löfstad slott med pappas sida av släkten och sedan hem till min faster med familj och äta. Så lär vi befinna oss där under kvällen. Det blir inget kalasa för mig, är fortfarande as förkyld.

Likes

Comments

Det har snart redan gått en veckan sedan jag tog studenten, så skönt, jag njuter verkligen!! Förutom att jag fortfarande bara tar det lugnt till en stor del, men jag är ju trots allt fortfarande sjuk. På söndag börjar jag att jobba igen... det ska väl dock bli skönt eftersom nästan alla kompisar jobbar och man ligger och gör ingenting. Dock så längtar jag mer till hösten för o se vad jag får för jobb som jag kan stanna vid, eftersom guldfynd endast blir varannan helg, så jag måste söka runt..

Dagens planer blir i alla fall att fixa lite med bloggen till 12. Sen åker jag till stallet och ska ta en lugn tur på Brillan. Det passar perfekt eftersom jag inte ridit på länge och är förkyld, så tar vi det lugnt!! Därefter ska jag och Felix åka och shoppa lite och bara ta det lugnt. I kväll ska jag förbi jobbet en sväng också.


Likes

Comments

Fick så mycket fina presenter under min mottagning. Massor av glas och redskap till hemmet, smycken, en ring jag själv gått och tittat ut i butiken jag jobbar i. Är så nöjd med allting, att alla kom, alla fina presenter, min fina mottagning mina föräldrar har fixat åt mig, guldvärt! Hade dock vart lika nöjd med allt oavsett presenter eller inte, för jag har ju faktiskt tagit studenten och är överlycklig för att jag klarade av skolan efter mycket om och men. Vet inte hur många gånger jag pratade om att hoppa av, både pga klassen och för jag inte orkade. Bilderna är inte den bästa kvalitén, min mobil är inne på lagning och en kamera hade vart välbehövligt.. Ett litet antal av de jag fick på bilderna.

Likes

Comments

Som jag skrev i de förra inlägget borde jag börja träna igen. Dock är jag fortfarande jätte förkyld, så det får vänta tills jag blir frisk. Man känner sig ju inte som i sitt livs bästa form för tillfället. Ätit onyttigt, druckit, inte rört sig på hur länge som helst och nu sjuk på det. Fin kombo!! Dock är det ju sommar så man ska ju unna sig lite extra tycker jag, speciellt glass!!!!

Vart har jag tänkt att träna då? Jo, jag tänker väl för det mesta gå ut och springa och köra styrka i gymmet. Jag föredrar ju att träna ute eftersom jag inte tycker om när folk kollar när jag tränar. Och när jag är ute och springer brukar jag stanna på några ställen och göra övningar och sen jogga hemåt. Förra sommaren fungerade detta perfekt, antar jag? eftersom jag till stor del hade magrutor :')

I övrigt har jag ju Brillan också, som kräver en hel del när man rider henne. Dock är detta bra, men förbannat jobbigt för mig till en början. På onsdag får hon nya skor, så då blir de full fart.


Likes

Comments

Ja nu har man ju ingen skola att gå till, dags o klara sig själv. Just nu är det lugnt för min del. För tillfället jobbar jag på guldfynd och är där hela sommaren. I höst har jag också varannan helg på guldfynd, inget man blir stenrik på kanske men bättre än 0 kr. Så mot hösten måste jag börja söka mer jobb, vill ha någonting som jag kan kombinera med guldfynd. Har lite kontakter som jag ska ringa mot slutet av sommaren och se hur allt står till, så har jag chans till lite jobb. Jag har också IFK, som är uppehåll nu, men i övrigt är det typ 1-2 matcher i månaden.

Utöver jobb så har vi de här med att flytta hemifrån. Har funderat lite på om jag ska flytta till en egen 1:a eller 2:a. Sen har ju Felix också en egen lägenhet som jag mer än gärna får flytta in till för hela hans familj. Vi har ju trots allt vart tillsammans och känt varandra i över 3 år, så de kanske borde vara läge nu. För flytta hemifrån är någonting som jag vill göra. Inte för jag har det dåligt hemma utan det är bara skönt att ha sitt egna.


Nu efter studenten bör jag ju också börja träna igen. Kan ju inte säga att man är i sin livsbästa form efter att ha festat varje dag....Jag har ju mitt gymkort och så har jag ju Brillan. Dessutom har jag ju TID för det nu också. Jag skulle kunna jobba 8H 7 dagar i veckan och ändå ha tid för det. För nu när jag kommer hem från jobbet är jag KLAR.

I övrigt är väl inte resa någon direkt prioritetsplan nu. Är ingen person som älskar att åka utomlands 5 gånger om året direkt. Har typ en stor resa som jag skulle vilja göra och det är till New York. Dock inget som jag tänker satsa på i dagsläget.

Bilköp som också var ett mål är ju redan klart. Min fina BMW käpte jag reda för några månder sen, HELT SJÄLV. Vilket jag är så nöjd över. Visst känner jag andra kompisar som också har bil, men typ bara jag som har betalt min pärla själv. så nöjd!!Likes

Comments

Det var ett tag sedan som jag drog igång veckans blogg. Men trots det kommer jag dra två vinnare i alla fall, bättre sent än aldrig. Som vanligt tar jag två slumpade bloggar, för att alla ska ha samma chans, jag kollar alltså inte ut vilket blogg jag tycker mest om. Utan jag tar bara en siffra och ser vem som har den bloggen och den blir det.


Vinnare nummer 1 är: http://nouw.com/linneahard
Vinnare nummer 2 är: http://nouw.com/ebbafrida

Stort grattis till er tjejer! Ni båda har super fina bloggar!!


Likes

Comments

Igår sådär efter studentdagen så fick jag och Felix för oss att vi skulle åka till Fagersta. Hans föräldrar hade åkt till Bornholm så vi hade huset för oss själva. Varför vi valde att åka 20 mil bara sådär är ju lite oklart eftersom han har en egen lägenhet här som vi kan vara i om vi vill vara själva. Men det var mysigt o åka bort en sväng. Första gången jag kör så långt själv också. Felix hade druckit under min student vilket jag endast gjorde på morgonen så jag intog ratten och körde 2,5 timme själv. När vi väl var där så köpte vi kebab och pizza samt kollade på film och bara tog det lugnt. Skönt att komma bort från stan lite.

Vår resa hem idag tog dock lite längre tid. Vi stannade i Köping för att köpa Max, sen åkte vi runt halva stället för o hitta någonstans vi kunde äta de vi köpt. Varför vi inte gick in är oklart?? Sen åkte vi vidare till en mack för att köpa glass, gå på toa o allt sådant. Seeeeen efter typ en timme kunde vi börja åka hem igen och jag sov hela vägen i bilen... roligt sällskap delux.

Nu ska vi vila lite och sedan åka och bada, det är ju bara för varmt.


Likes

Comments