Header

vardag

Hur går det med mina jobb då? Japp jag är fortfarande arbetslös, eller jag har coop. Dock är det mer ett extrajobb och jag behöver mer än så, självklart! Väntar spänt på att ett företag ska höra av sig efter jag skickat in CV.

Jag har också provjobbat på ett ställe. Vi får se hur det blir med den saken. Samt skulle gått på en intervju.. Dock vart jag sjuk den dagen jag skulle dit, så det blev ingenting oturligt nog..

I övrigt händer det inte speciellt mycket. Träffar mycket kompisar. Igår var jag hos Ellinor och Della, Ellinor bjöd mig på mat. Super snällt och super gott. Sedan kollade vi lite på tv och pratade.

Söta Della.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

åsikter

​Kära trafikanter, nu när det blir mörkt och halt håll avstånd! De som vandrar omkring ute, vare sig det är på cykel, går till fots, skateboard och allt vad det finns, snälla spring inte över ett övergångsställe utan att titta till föst och se så att bilen faktiskt hat stannat. Det är halt, även om de som kör ett fordon har däck anpassat för vintern kan det bli fel på bilen, det kan vara så halt att bilen fortsätter åka trots att man bromsar, det är mörkt och ibland ser man inte personer som står vid ett övergångsställe. Och för gudsskull, gå inte rakt ut i gatan med svarta kläder när det är mörkt. Man ser er inte! Fine om det inte kommer en bil, men står du vid ett övergångsställe, få ögonkontakt med föraren/se att bilen sänker tempo innan du bestämmer dig för att passera. Lika tråkigt som det är att bli påkörd är det också att köra på en människa. Jag vill verkligen inte vara den som kör på en människa för att man har bråttom och måste swisha ut i gatan 10 sekunder tidigare för att det heter övergångsställe och man har rätt till att gå hur som helst där. Det är inte lätt att se en mörkklädd människa när det är mörkt. Så SNÄLLA gå inte rakt ut nu när det är halt och mörkt. 

Samt till er andra som också kör bil, håll avstånd. Får jag sladd vill jag gärna inte bli påkörd för att någon ligger och trycker i min röv. På samma sätt vill inte jag heller köra på en bil som kanske får sladd eller liknande och därför håller jag avstånd. Och ni som swishar förbi på motorvägen i 140 när det är snorhalt (tex min kära pojkvän), hoppas ni har kontroll över era bilar. Sätt ingen annan i fara för att ni själva har bråttom eller är fartdårar. Det är lätt att krocka nu när det börjar bli halt, mörkt, skumt vägunderlag. Bara för en del människor väljer att köra som riktiga puckon, vill inte jag vara den som blir drabbad eller att någon i min närhet ska bli utsatt för en annans handlingar. Så snälla tänk hur ni kör eran kära bil. 

Samt till alla lastbils chaufförer, KÖR INTE FÖR FORT, jag själv låg i lastbilars hastighetsbegränsning idag och blir trots det omswishad på motorvägen av lastbilar med släp. Jag vill inte ha ert släp över min bil. Såg senast ett släp som släppt från en lastbil häromdagen pga kört av vägen, halt vägunderlag. Så snälla tänk hur ni framför era fordon. 

Likes

Comments

vardag

​Klockan ringde tidigt i morse. Kände mig helt död. Hade tänkt att sminka mig och fixa i ordning mig. Men när vi bara skulle åka bil i 2h dit och vara där 1h och sen 2h hem så var inte det så lockande. Vilket kanske var tur för det mesta dels sov jag i bilen. Känns som jag tar igen all sömn nu. Förra året när jag gick i 3:an på gymnasiet gick jag i skolan i veckodagarna, pluggade och jobbade extra på helgerna. Och enda sedan dess har jag hållt i gång, samt hela sommaren. Då jag jobbade dubbelpass ibland också. Ett jobb på morgonen och ett på eftermiddagen. Det är  inte förrän nu som jag kopplar av på riktigt. Så som jag sa till Felix, jag tar igen all sömn som jag inte har gjort tidigare. Dock får det vara slut med det snart och få en vardag med rutin igen. 

Nu i kväll har vi inga speciella planer. Endast se på film och äta någonting. En lugn dag med andra ord. 

Likes

Comments

vardag

Dagen började med att jag låg och drog mig och kolla på film i soffan alldeles för länge. Sedan åkte jag till stallet och red Bella. Det gick bra i dag, känns som jag börjar lära mig henne mer och mer. Just nu tränar vi bara på basic som tempoväxlingar, galopp till skritt, skritt till galopp, halter, trav osv, samt ser hur mycket jag kan ta i henne, halvhalter och liknande. Detta tror jag är bra för det blir lättare att bygga vidare på sen om jag kan allt det där.

Därefter åkte jag till min faster som har fyllt år. Var där en stund. Vi åt mat och fikade. Kom hem för en stund sedan. Då satte jag upp gardinerna igen som Farmor har sytt upp åt oss. Jätte snällt. Var så tomt utan gardiner.

Resten av kvällen har jag inga planer förutom ta en lång dusch med hårinpackning och oljor osv. Sedan krypa ner i soffan och bara ta det lugnt. Jag och Felix ska upp tidigt i morgon för att åka till Fagersta. Han ska till tandis & jag gör han sällskap 2 timmar i bilen för att han ska slippa åka själv, mot att jag får mat då såklart. Nackdelen nu är att vi inte får äta i bilen.. Eller får och får, det är ju Felix som väljer. Eftersom han har köpt en ny och fin Audi. Likes

Comments

åsikter

Efter jag hade fått sparken från Pema var jag såklart jätte ledsen. Det är väl en av de mest förnedrande saker man kan få.. sparken? Dock var det inte riktigt sparken utan ett uppsagt kontrakt och jag antar att det var för att jag var en av de sista in och blir först ut? Dock var det 40 st innan mig som rök, men aa.. Trots att han sa att jag har skött mig bra är det ju aldrig kul att få ''sparken''. Jag var så arg och ledsen till stora delar under hela förra veckan och så stressad om jag skulle få ett jobb igen eller inte. Kändes som jag aldrig skulle få ett jobb igen. Nu börjar däremot det där släppa. För jag vet att det spelar ingen roll om jag är stressad eller inte. Jag får inte mer jobb i alla fall. Har lite spännande på gång, som jag verkligen hoppas på. Det skulle passa mig så bra.


Dessutom helt ärligt så trivdes jag inte alls på detta lager. Kände mig så opeppad på att gå dit och hela grejen. Men det var i alla fall ett jobb. Det som jag trivs så bra i är faktiskt butik. Guldfynd är det ställer jag trivts såååå bra på! Butik är verkligen så jag! I love it! Få fixa sig, hjälpa kunder, ''stå i centrum'' och hela grejen. Tycker det är kul!

Felix kontrakt går också ut på hans jobb, hoppas med tummar och tår att han får förlängt. Får han förlängt och jag får jobb snart så har vi tänkt att vi ska boka en resa framöver när det passar oss båda med jobb osv. Vi är ganska eniga om vart vi vill åka.. USA, Thailand eller något fint ställe i Spanien. Jag håller ju dock mer för USA. Men det beror helt på hur världen ser ut när det blir aktuellt för en resa. Det blir en liten morot att kämpa för.

Vi förra året i Finland, ser ut som typ 12 år..

Likes

Comments

​Morgonen börja med att farmor kom och måttade våra gardiner, för hon ska sy upp dem. När hon hade åkt spendera jag lite tid med Felix innan jag mötte upp Ellinor. Jag och Ellinor gick ett varv runt strömmen och bara pratade om allt och ingenting typ. Efter vi hade gått åkte jag hem och fixade till mig för att åka till ett ställe och lämna in CV. HOPPAS. Därefter åkte jag till ingelsta lite, skulle in på ica och köpa en chokladkaka.. gick också in då på Guldfynd och hälsade på dem där. 

Efter maxi brummade jag hem och har inte gjort någonting speciellt. Är så uttråkad över att sitta hemma själv. Klarar av o sitta ner en kvart typ innan jag blir uttråkad. Behöver ett jobb typ nu. Ni vet när man blir så trött och känner sig värd att sitta i soffan efter en dag på jobbet. Den skulle jag behöva. 


Likes

Comments

vardag

Har sökt massor av jobb nu på morgonkvisten. Mamma skrev också ut mitt Cv igår så jag ska gå runt lite och dela ut till butiker som söker personal. Det var på så sätt jag fick mitt förra jobb, jag var mer på och visade att jag ville och ansträngde mig för det. Hellre att jag står ut ur mängden än ligger bland de andra kandidaterna. Sitter också och väntar på att ett jobb ska släppa deras tjänster, ett jobb som jag har stort intresse av.

Om en stund kommer i alla fall farmor och hämtar våra rosa sammetsgardiner för att sy upp dem. Lägger man lite mer pengar på gardinerna ska de i alla fall se snyggt ut också. Men de passa så bra in i vårt sovrum. Ser super snyggt ut!

Därefter ska jag och Ellinor gå en sväng. Hoppas att vädret håller sig. Ser inte ut att vara världens bästa väder idag direkt. Därefter får vi se vad dagen har att erbjuda. Pratade om att träffa en annan kompis i kväll. Hoppas på det!


Likes

Comments

Tove

Idag innan frisören gick jag och köpte hårtabletter. Jag vill ju gärna ha långt och tjockt hår. Igår på en tjej sida såg jag att det var en som hade fått väldigt bra resultat av dessa tabletter. Och blåst som jag är går jag ju på allt där det står ''längre hår''. Så jag gick och köpte dessa tabletter, tog första idag. De ska hjälpa mot hud, hår och naglar. Typ om man har håravfall osv. Skulle inte påstå att jag har speciellt mycket håravfall, men kan vara värt att testa. Dessa som jag köpte räcker i 2 månader, alltså 60 tabletter. Och enligt internet när jag har läst på om dessa ska man få resultat efter 2 månader. Så upp till bevis om det kommer att hjälpa! Jag hoppas det!

Likes

Comments

Godmorgon. Sitter för tillfället och trycker i mig frukost. Är ingen speciell frukost människa egentligen, inte morgon över huvudtaget.. Ställde klockan i morse igen för att snart bege mig Mot Ebba och Lyko. Vad jag ska göra med håret ser ni i förra inlägget.

Därefter ska jag träffa Bea en stund. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men någonting hittar vi väl på. Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda på!

Likes

Comments