Header
View tracker
View tracker

Idag har varit en väldigt stressig dag! Har inte speciellt mycket plugg egentligen, men en inlämning som hänger på betyget och ett slutprov. Vilket gör att jag gärna vill överarbeta och är inte nöjd med någonting i stort sätt. Sedan har jag ju bloggen, vill hinna med stallet, träffa kompisar, umgås med Felix. Då tänker ni att du är ju alltid med Felix. But no, de kan se ut som att jag är med honom hela tiden. Han har bott hemma hos mig i 2 månader kanske? Det är för att han/vi inte hade fått lägenheten än, hans föräldrar bor inte i Norrköping, det är en lång sträcka och pendla samt att han trivs här. Alltså bor vi ihop, men jag är i skolan hela dagarna, sedan ska jag hem plugga, hinna till stallet, jobba och träffa kompisar. Detta gör att jag har typ aldrig tid för att träffa honom en heldag och göra någonting. Samtidigt som jag tycker det är viktigt att göra någonting med sina kompisar. Vem vill vara kompis med en person som alltid säger nej och ska träffa pojkvännen ungefär hela tiden. Jag hade i alla fall tröttnat till max! Så det ska bli extremt skönt med lov. Dock har jag en del plugg som behöver göras under lovet, men då har jag ingen skola och jag kan bestämma mina egna tider.

Fina friends ❤️​

Likes

Comments

View tracker

Tänkte göra en liten jullista om vad jag tycker om :

Förberedelserna, stressen som är runt jul, julklapparna, familjen, maten

Förberedelserna:
Det som vi förbereder med är julpynt, såsom ljusstakar, julgran. Vi har inte speciellt mycket här hemma, utan lite grann så att det smälter in. vi brukar oftast börja med att ta upp små saker till första advent och sedan lite till när vi tar upp granen. Detta är ingenting som påverkar mig speciellt mycket eftersom det är mamma som gör det.

Julstressen:
Jag brukar känna mig rätt så stressad runt julen, men i år gör jag faktiskt inte det. Har vart ute i ganska god tid med julklappar och liknande. Det ända som gör mig stressad är skolan. Annars känner jag faktiskt inte av någon speciell stress i år. Men har gjort tidigare år!

Julklapparna:
I år har jag bara några få julklappar kvar. Känner själv att jag i stort sätt inte önskar mig något speciellt endast små grejer. Tycker det är roligare att ge bort än att få. Älskar att köpa julklappar till mamma, pappa och Felix. Dom som ger mig saker hela tiden och då vill jag ge tillbaka, fast jag vet att det går inte att ge kärlek i materiala saker.

Familjen:
Det är en mysig högtid där det finns tid för familj och släkt när man inte hinner träffa dom så ofta när man har jobb, skola, stallet och massor av plugg. Det tar tid. Därför är det en mysig högtid där man kan lägga all fokus på att bara umgås!

Maten:
Jag tycker att julbord är grymt gott! Dock är inte detta någonting som rör mig, utan mina föräldrar när vi äter julbord här hemma samt släkten om vi äter hemma hos dem på julafton. Dock äter man så mycket julbord så de räcker med att det är en tradition på julafton, för man äter så de räcker året runt..

Likes

Comments

Hello! Hade sovmorgon till 09:40 i morse, började med redovisning som gick bajs i stort sätt. Sedan Svenska. På svenskan hade vi 2 stycken som skulle berätta om någonting på engelsk och en snubbe som var som handledare åt dessa två. Engelska tänkte jag, som de flesta vet är jag verkligen usel på engelska. Så när jag hörde engelska förstod jag att de va ingen mening för mig. Så jag satt med min dator o glodde. Sedan kommer snubben som var med dem två och frågar om inte jag kan ställa en fråga, jag svarar att jag kan inte ställa en fråga på engelska för jag kan inte engelska speciellt bra. Då tycker jag att det är pinsamt att snacka engelska inför en hel klass som är duktiga på engelska. Okej om de var våran specialgrupp i engelska där alla är på samma nivå. Men jag säger i alla fall nej att jag inte vill ställa någon fråga. Det är fler som vill ställa frågor till dem två, så jag förstår inte riktigt varför man måste gå på en person som inte vill. Sedan ca 5 minuter efter säger han inför helklass att '' ville du ställa en fråga'' till mig, jag säger samma sak denna gång att nej jag vill inte , jag har ingen fråga. Då ger han mig en lapp där det står en fråga och jag säger nej jag vill inte. Hade jag viljat hade jag kommit på en fråga själv men, jag vill inte. Då blir han as arg och ställer sig och skriker på mig '' skit i det dårå, lycka till i framtiden''. Alltså en gubbe, vem säger ens så?! Min skola har liksom gett dom tid för o snacka om de dom prata om och så kommer han och är oförskämd?! Okej om det var min lärare som kom fram och sa till att jag skulle vara lite mer engagerad eller lägga ner dator. Och till och med lärarna accepterar om vi säger under en lektion om vi inte vill ge ett svar inför helklass. Visserligen brukar inte jag ha några problem med att prata inför många människor och brukar säga vad jagt cyker och tänker. Men jag vill inte bli tvingad till det. Vad är det för stil?!

Sedan hade jag 2h hål, då gick jag hem och myste lite med Felix och åt lite. Sedan gick jag tillbaka och hade ledarskap. På ledarskapen hade vi aktiviteter som andra klasskompisar har ordnat i grupper. Min grupp hade förra lektionen. Det var riktigt kul faktiskt!

Därefter skjutsade Felix mig till Ellinor. Så gick vi och hämtade paket på olika ställen. Sedan bakade kladdkaka och bara snacka typ. Ärligt, skönaste människan att prata med. Även fast vi har sådana deep talk varje gång vi ses så har vi alltid någonting att säga. Samt att hon är verkligen en person som lyssnar på vad man har att säga och jag vet att det stannar hos henne. Älskar verkligen sådana kompisar!

Sedan hämtade Felix mig och jag har bara varit hemma och pluggat en stund. Snart ska vi lägga oss och glo på någon film och ta det lugnt!


Likes

Comments

Hallå där! Dagen började med att jag tog sovmorgon till ungefär tjugo över 10. Sedan gjorde jag och Felix i ordning oss och åkte bort till nya parken där vi skulle träffa hans mamma. Idag fick vi nycklarna till nya lägenheten, åh asså så mysig verkligen! På fredag kommer säng, soffa, matbord och alla sådana grejer. Längtar verkligen! Sedan när allt har kommit på plats är det bara att börja köpa små saker till lägenheten, som gardiner, prynader, lampor och sådana saker. Är verkligen så taggad på att inreda och inflytt, tror detta blir så bra. Plus att vi har garage under huset så att vi behöver inte ens gå ut för att komma till bilen utan, de räcker med att ta hissen ner och sedan är garaget där. Inte nog med det, vi har garage platsen närmast dörren också. Detta blir så bra!

Sedan åkte jag, Felix och hans mamma och åt. Därefter åkte jag till stallet och skulle rida Brillan som är under igång sättning efter en skada. Hon hade inte samma planer som mig, hon var as tjurig idag. Häst jävel.. Men Bella kommer och hjälper mig på Torsdag så löser vi problemet tillsammans. Bella är verkligen värdens bästa på att hjälpa och även min tränare samt Brillans ägare. Har verkligen en toppen hjälp och jag är så tacksam för all hjälp jag får, att jag får rida Brillan, får den tillit jag får och får göra ungefär vad jag vill med Brillan. De dagar jag har henne är hon min och vill jag åka iväg med henne över dagen är det upp till mig. Så snällt verkligen!

Resten av kvällen kommer att gå till plugg och sedan kanske jag och Felix åker upp till lägenheten och tittar igen. Sedan står det Paradise hotell på listan och Jockiboi och Jonnas program!Bilder på nya lägenheten kommer, samt de vi köper till den, när den är möblerad och liknande!

Likes

Comments

På söndag är det 3:e advent och tänkte därför ta en liten adventsveckansblogg, så att den 3:e advent är det 1 person som kommer att få sin blogg länkad och så kör vi en den 4:e advent med, dock drar vi igång en ny anmälning till den 4:e advent. Det som ni behöver göra är att:

1. skriva '' jag är med'' eller något liknande.
2. Följa mig här på nouw. Ni som har blogg på annan portal är det okej.

1 person som ska få sin blogg länkad. Lycka till!Likes

Comments

Hiss: Jag vill börja med att hissa Björn Axen schampoo och balsam, så bra verkligen! Inte använt dem så länge men hittills är jag såååå nöjd! Jag använder den blå som är reparerande. Tycker mitt hår känns tjockare sedan jag började att använda den.

Diss: Concealer från Smashbox, vet inte riktigt vad jag tycker om den. Tycker den är lite för tunn för att ha under ögonen + att jag är väldigt mörk. Den är säkert jätte bra på andra sätt och vis och fungerar bra för andra. Men jag tycker inte att den fungerar speciellt bra på mig. Kommer dock använda den tills den är slut. Kanske ska testa och ha någon sådan här färg under ögonen som jämnar ut det mörka och sedan testa att ha på.

Likes

Comments