Header

Full rulle idag. Skolan till 3, sedan hem och plugga inför prov imorgon och en annan inlämning. Sedan följde Felix med till stallet och kolla när jag red Brillan och fixade allt som tar sin lilla tid. Nu har båda duschat och ska krypa ner och titta på en film. Det blir inte mycket fritid när man har mycket plugg och sena dagar i skolan. Därav de extremt roliga inläggen ;) Nejdå, det kommer bättre! Snart kommer ni också att få reda på ​hemligheten ​som förövrigt bara går framåt. I morgon är det klassfeeeeest ala tacokväll vilket kommer troligtvis kommer att bli as najjjjs! Premiär på krogen tillsammans. 

Likes

Comments

med en resa just nu. Egentligen vart som helst, New york, Ayia Napa, London, Stockholm, Göteborg, grann orten. Vad som helst duger just nu. Detta skulle behövas så mycket!


Likes

Comments

Lika trött dag idag, men det blev bättre mot slutet. Efter skolan följde jag med Klara på ett ärende. Sedan tog jag fel spårvagn och när jag märkte det gick jag av och skulle gå till stan, ca 1,5 km. När jag gick av spårvagnen märkte jag att en kille stod och titta på mig tänkte inget mer på det. Har väl liksom hänt att jag med står och glor på någon omedvetet. Så jag hade lurarna i öronen på högsta volym och knallade på till stan. Sedan när jag skulle upp till solariumet är det en trappa och man går in genom en dörr. När jag ska upp för andra trappan ser jag att killen går bakom mig. Och jag bah vad fan? Så ser jag att han pratar och frågar vad det är, och han säger att jag är snygg, jag säger bara tack och försöker gå vidare. Tyckte det var as obehagligt. Så frågar han flera gånger om han kan få en kram och blir nästan hotfull och jag säger nej varje gång och försöker gå där i från, så blir han nästan förbannad. Och jag fick halvt hjärtattack när jag stod där helt folktomt i ett trapphus med den där mannen, som var ca 30 bast? Riktigt obehagligt. Jag som 18 årig tjej inte kan gå ute själv mitt på ljusa dagen!! Jag blev iallafall riktigt rädd så mamma kom och hämta mig efter jag hade solat. Hade egentligen planen på att gå och ut och springa idag. Men känns inte som att det är jätte mysigt och gå ut själv just nuuu, speciellt inte när det är mörkt. Är det inte clowner är det puckon.

Likes

Comments

​Ojojojoj, idag var en otroligt lång dag. Gick från 8-17. Var otroligt trött när jag kom hem. Men kom bara hem, käkade lite och sedan hämtade Felix och hans föräldrar mig, så åkte vi iväg på lite äventyr som ni troligtvis kommer att få veta inom en kort tid. Är så otroligt exalterad på detta, kan bli riktigt bra! 

I övrigt var skolan riktigt seg idag, är så skoltrött och blir besviken på mig själv när jag inte gör mitt bästa. Vi hade också labb, vilket är super kul. Jag och Klara springer runt där och tror vi är professionella och typ äger allt. På en håltimme följde jag även med Klara till stan och lämna ​cv och personligt brev ​på ett ställe. Hade också extra engelska och gruppen är ju för skön. Alla är sten sköna. Eftersom vi är en grupp där alla har fått F är det inte speciellt pinsamt att prata inför alla längre. Utan alla är på ungefär samma nivå och man får ingen prestationsångest för att ha fel, utan vi hör ju inte om vi säger fel i vilket fall och vi skrattar bara åt varandra. En super härlig grupp iallafall! Men dock vill jag bara bli klar med engelskan nu, eftersom det är inte speciellt najs att gå till 17 när man kan få sluta 14:20.. + att vi har 300 ton av annat plugg. 
 

Likes

Comments

​Finns egentligen inget speciellt att säga om denna dag, allmänt seg och trött. Har ton av plugg att göra, men orkar inte. Är allmänt ointresserad i skolan och får bara mer panik för de släpper inte samtidigt som jag inte har ork till att göra någonting åt det. Känns som det bara får vara. Men hoppas det hinner att släppa snart. 

Annars har jag bara hämtat mamma som har varit iväg. Käkat och glott på film. Ska försöka ta mig i kragen och plugga och sedan duscha. Båda är välbehövligt. Deppigt inlägg, men det är en sådan dag idag. 
Likes

Comments

​1. När jag ska göra någonting går jag oftast all in för det eller så skiter jag i det helt och hållet. Brukar inte vara något mellanting. 

2. Jag är KATASTROF dålig på engelska.. Fick F i det förra året :))) 

3. Älskar att parta all night med tjejerna och bara gå ut o ha fett kul! 

4. ÄLSKAR att ha på mig myskläder, bor i det när jag är hemma. 

5. Mitt immunförsvar suger, speciellt på hösten!
Likes

Comments