Header

​Godmorgon från min egen säng! Skönt att få sova i sin egen säng - faktiskt! Även om Felix säng är typ som  min säng så är alltid ens egen bäst!! 
Åkte hem i från han igår, han skjutsade mig igen för att slippa gära tågbyte. Och varför åkte jag hem? Jo för att jobba såklart.. ovanligt... Ae! 

Så det som står på dagens schema är att ev gå ut o springa/ träna, fixa lite med bloggen, packa upp och åka och jobba tills i natt.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Inte helgen som kommer men helgen efter det drar jag och Felix mot Stockholm. Och ni anar inte hur mycket jag längtar. Har typ bara vart på Bråvalla denna sommar eftersom jag jobbar som satan så hinner jag inte göra någonting, utom bara vila upp mig inför en ny arbetsvecka.

I och med att vi åker till Stockholm snart försöker jag göra allt för att inte shoppa och spendera pengar, för att kunna typ köpa det som jag vill där. Framförallt kläder och smink då!

Där har dem ju sephora och Åhlens som har smink. Här har vi typ Pinkroom? Inte jätte stort utbud om man frågar mig.

Det ska bli super härligt att få komma till Stockholm lite. Vi har bestämt oss för Shoppa i den riktiga stan första dagen och äta gott någonstans. Men vet inte riktigt vad vi ska göra mer...

Och andra dagen Mall of Scandinavia, men vi vill göra något mer, tex åka runt i Stockholms skärgård med båt och äta gott?

Har ni några bra förslag får ni jätte gärna kommentera!

Kommer även att ev fotografera min kommande header och andra fina bilder i stockholm. Är ju lite mer exklusivt där än i Norrköping! 

Likes

Comments

Sitter på tåget nu mot min kära pojkvän. Erkänn snäll som jobbar 6H och sedan åker direkt till honom ;)
Mamma hämta mig på jobbet hade med sig alla mina grejer förutom de jag bytte om med på jobbet och hade med sig McDonalds Caesar sallad. Hur snäll!!!

Tåget tar iallafall ca en och en halv timme sen står Felix o väntar där o så åker vi hem till han. Han åker alltså 10 mil till Västerås och hämtar mig för att jag ska slippa behöva byta tåg, hur gull???
Bäst är han!!!

När vi kommer hem till han så har han redan bäddat & hans föräldrar har gjort mat.

Är i övrigt väldigt trött efter en jobb vecka. Rätt slut i huvudet man får ju åka och tänka på alla siffror hela tiden och vad man ska ha osv. Så lyssnar man på podcast, musik o annat så ska man tänka på det. Så en välförtjänt helg på g!!

Likes

Comments

Hur snygg???? Vill verkligen ha! Snacka om att resa med klass! Kan ju ana att den kostar en liten slant också. Men jösses hur fin!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Jag kom hem vid 2 i natt, jag jobbade över i 2 timmar vilket innebär att jag måste börja 2 timmar ses de idag för att få den rätta vilan o allt var det var. Men igår var det ju bättre OB så man gick ju plus på att jobba över istället för att komma tidigare.

Detta innebär att jag endast jobbar i 6 timmar idag. Plus att jag ska gå 20 minuter tidigare för att åka till Felix.

När vi åker runt på truckarna får vi lyssna på musik i ena hörluren vilket är rätt skönt men lite tröttsamt efter 8 h när batteri är slut, man har hört spellistan några gånger, musiken dör ibland pga ingen teckning. Poddcast fungerar också! Igår körde jag på mordpodden! Riktigt bra!!

Likes

Comments

1. Jag verkligen HATAR när folk snarkar!!

2. Jag är nog varken kvälls eller morgon människa är typ alltid trött. Men om man måste välja är det kvälls!!

3.jag tar studenten om ett år

4. Jag har en katt.

5. I Augusti ska jag o Brillan vara med på en träningstävling.

Likes

Comments

Vinnare 1: http://feliciao.se/
En super snygg blogg med många fina bilder!

Vinnare 2: http://ssandras.se/
Även detta är en super fin blogg som är värd att titta in!!

Grattis till er tjejer! Och till er andra, bättre lycka till nästa gång!!

Likes

Comments

Tja snyggisar!
Lite bad uppdate här men de är för jag jobbar som ett as ungefär! Och mitt internet hemma är super segt. Men jag håller för tillfället på att lägga upp veckans blogg vinnarna.

Vakna iallafall runt 09:30 imorse & har diskat, ätit Frulle, tränat & ska slå på en film o chilla lite innan jobb ikväll.

Idag och imorgon. Sen är de helg!! Direkt imorgon efter jobbet drar jag mot Felix. Sätter mig alltså på ett tåg i en och en halv timme efter 8H jobb!! Hur snäll ?? ;)

Så är jag där hela helgen, vi ska till hans mormor på släkt middag på lördag. Tycker egentligen att sånt är så Stelt man bah Hejjjjjjjjjj. Men Aa, de löser sig. Kul o träffa Felix iallafall.

Likes

Comments

Mitt dröm jobb är ju somsagt Mäklare, men inte vart som helst utom jag vill till Stockholm. Ni vet Topp Mäklarna på tv? aa precis så, få sälja större objekt och få se de riktigt maffiga lyorna! Oavsett om man skulle bli känd, rik eller liknande är detta någonting som jag skulle vilja jobba med iallafall. Och har man ett arbete i stockholm måste man väl nästan också bo där? ;) Jaa mitt dröm boende är faktiskt att ha en stor villa, med pool vid Stockholms skärgård.. Gärna ha en båt nere vid bryggan också. Lite solsidan aktigt. Tänk o vakna upp o ha en stor sjö som utsikt, det är ju bara rena drömmen! Men självklart också ha en man och fina barn på det. Det överväger väl nästan allt men om jag fick bestämma skulle detta vara det perfekta! Och ta någon resa på det ibland !! Lyxliv ja, men drömma kan man alltid! Man får ta ett steg i taget. 

Vad är era dröm boenden, jobb osv? Likes

Comments

Min dröm resa som jag nästintill alltid har viljat åka till är till Miami eller New york. Ni kan inte ana hur mycket jag har tjatat på mina föräldrar, dock är det ju inte gratis att åka dit.. Det ska bli skönt nu när man tjänar egna pengar och får välja själv vad man vill lägga dem på.
​För själva shoppandet skulle det vara till New York och för sola osv Miami. Men bara själva landet Usa är någonting som fascinerar mig. Ni vet bara såhär från filmer i USA och hur allting verkar där.. Hur coolt som helst!! Dit SKA jag någon gång!! Vare sig om någon vill följa med eller om jag ska åka dit själv!!

Likes

Comments