Header

​Jag verkligen bara älskar inredning!! Längtar så sjukt mycket till att få inreda min egen lya! Det är inte bara inredning utom direkt om jag tillexempel går in i ett kök så tänker jag direkt hmm vad skulle kunna bli snyggare här och vad skulle man kunna göra. Det är någonting som jag utan problem skulle kunna jobba med.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla snyggisar!
Skolan har dragit i gång och det känns som att man redan har drunknat i plugg och jag känner mest nej jag vill inte till allting. Jag verkligen försöker att koncentrera mig men jag vill verkligen inte. Det ända som är skönt just nu är att vara ute o gå och lyssna på musik, träffa nice vänner och vara i stallet. Det är 300 saker som pågår som jag faktiskt inte kan nämna just nu. Allt är ytters oklart!

Jag försöker bara få allt plugg avklarat så jag kan koncentrera mig på det som jag tycker är kul! Det är lite av vad som händer och sker just nu. Dagarna går åt, åt antingen stallet eller åt plugg. Tanken är att göra så mycket som möjligt i skolan, men jag kan inte ens koncentrera mig där, så det blir väldigt svårt!Likes

Comments