Header

Nu vill jag gärna ha min mobil tillbaka, den är inne på lagning och jag har mammas samsung. Att byta från en Iphone till en samsung, ae, vet inte hur många gånger jag har fått utbrott på telefonen.. Dock så tror jag att jag får en ny för den andra var så pass trasig, samt att jag får hämta ut en till på abonnemanget om ca 2 månader. Dock är den här veckan som man får ha lånemobil på väääldigt lång. Och bilderna är katastrof dåliga, därav att jag får använda bilder som jag redan har. Och en kamera har jag inte köpt än. Var nära på o köpa en igår, dock insåg jag att det är bättre att vänta lite så att jag får den kamera som jag verkligen vill ha. Ska jag lägga ut mycket pengar vill jag vara 110% nöjd.

I övrigt, roligt väder idag.. Jag är ledig från jobbet så jag ska vara hemma och fixa lite med bloggen. Sen tänkte jag ev ta mig till gymmet och börja lite smått med det. Är ju fortfarande väldigt förkyld men jag ska ta det lugnt som sagt. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jobbet idag.. Vad ska jag säga.. Eftersom det är rea så är det full rulle hela tiden. Dock är det bra för tiden går snabbt och det är roligt. Mindre roligt med otrevliga kunder, när man är trevlig tillbaka och är lugn och tydlig och de inte accepterar vad man säger och hotar med att ringa chefen. Dock är inte jag personen som blir nervös när någon säger att den ska ringa min chef, för jag har så bra kontakt med henne ändå och jag är en ärlig person som berättar direkt vad som har hänt. I detta fall förstod min chef mig helt och hållet... Otrevliga människor asså.. Men i övrigt är de skönt att få rutin igen och tjäna lite pengar.

Nu ska jag bara ta det lugnt och Felix kommer snart och hämtar mig. Senare sen ska jag möta upp en tjej som ska köpa min bråvalla biljett. Har varit väldigt velig om jag ska gå eller inte. Men har bestämt mig helt nu för att sälja den. Dels för att jag har varit sjuk en längre tid och känner inte att festa är något för mig just nu och för att jag hellre sparar dessa pengar och gör något jag 110% vill.

Likes

Comments

Ligger för tillfället och tittar runt lite på hotell. Vill åka till Stockholm eller Göteborg för att sova på hotell, shoppa och kanske gå på Liseberg eller Grönalund. Eftersom jag och Felix jobbar stor del av sommaren har vi ingen möjlighet att åka någon längre trip. Så därför satsar vi på att åka bort någon helg, sova på hotell och shoppa. Shoppa är ju dock min plan, han tycker att det är mindre roligt hehe. För tillfället lutar det mot göteborg och Ghotia towers. Jag har endast varit i Göteborg när jag har varit på Liseberg, jag har alltså inte gått i göteborgs stad och liknande.


Likes

Comments

Midsommar igår började med att vi åkte till Löfstad slott. Direkt när vi kom gick vi ner till midsommar stången, men ingen av oss är sådär jätte förtjust i att vara med, så vi köpte lite lotter. Pappa tog 8 st lotter på jordgubbar och det fanns typ 14 vinster och vi drog 3 på en gång. Sen gick vi och lämnade dem i bilen för att gå på slottsvandring. Något som jag tyckte var sjukt intressant. Tyckeer att sådana gamla slott är ganska intressant över lag. Därefter fikade vi lite där. Sedan åkte jag och Felix hem till honom och jag somnade en timme innan vi skulle till min faster för att äta. Sen var vi hos min faster, Nicke och mina kusiner hela kvällen och käka, spela spel och liknande.

Likes

Comments

Glad midsommar på er! Vet dock inte vad man ''firar'' när det är midsommar. Men vi ska i alla fall till Löfstad slott med pappas sida av släkten och sedan hem till min faster med familj och äta. Så lär vi befinna oss där under kvällen. Det blir inget kalasa för mig, är fortfarande as förkyld.

Likes

Comments

Det har snart redan gått en veckan sedan jag tog studenten, så skönt, jag njuter verkligen!! Förutom att jag fortfarande bara tar det lugnt till en stor del, men jag är ju trots allt fortfarande sjuk. På söndag börjar jag att jobba igen... det ska väl dock bli skönt eftersom nästan alla kompisar jobbar och man ligger och gör ingenting. Dock så längtar jag mer till hösten för o se vad jag får för jobb som jag kan stanna vid, eftersom guldfynd endast blir varannan helg, så jag måste söka runt..

Dagens planer blir i alla fall att fixa lite med bloggen till 12. Sen åker jag till stallet och ska ta en lugn tur på Brillan. Det passar perfekt eftersom jag inte ridit på länge och är förkyld, så tar vi det lugnt!! Därefter ska jag och Felix åka och shoppa lite och bara ta det lugnt. I kväll ska jag förbi jobbet en sväng också.


Likes

Comments

Fick så mycket fina presenter under min mottagning. Massor av glas och redskap till hemmet, smycken, en ring jag själv gått och tittat ut i butiken jag jobbar i. Är så nöjd med allting, att alla kom, alla fina presenter, min fina mottagning mina föräldrar har fixat åt mig, guldvärt! Hade dock vart lika nöjd med allt oavsett presenter eller inte, för jag har ju faktiskt tagit studenten och är överlycklig för att jag klarade av skolan efter mycket om och men. Vet inte hur många gånger jag pratade om att hoppa av, både pga klassen och för jag inte orkade. Bilderna är inte den bästa kvalitén, min mobil är inne på lagning och en kamera hade vart välbehövligt.. Ett litet antal av de jag fick på bilderna.

Likes

Comments

Som jag skrev i de förra inlägget borde jag börja träna igen. Dock är jag fortfarande jätte förkyld, så det får vänta tills jag blir frisk. Man känner sig ju inte som i sitt livs bästa form för tillfället. Ätit onyttigt, druckit, inte rört sig på hur länge som helst och nu sjuk på det. Fin kombo!! Dock är det ju sommar så man ska ju unna sig lite extra tycker jag, speciellt glass!!!!

Vart har jag tänkt att träna då? Jo, jag tänker väl för det mesta gå ut och springa och köra styrka i gymmet. Jag föredrar ju att träna ute eftersom jag inte tycker om när folk kollar när jag tränar. Och när jag är ute och springer brukar jag stanna på några ställen och göra övningar och sen jogga hemåt. Förra sommaren fungerade detta perfekt, antar jag? eftersom jag till stor del hade magrutor :')

I övrigt har jag ju Brillan också, som kräver en hel del när man rider henne. Dock är detta bra, men förbannat jobbigt för mig till en början. På onsdag får hon nya skor, så då blir de full fart.


Likes

Comments

Ja nu har man ju ingen skola att gå till, dags o klara sig själv. Just nu är det lugnt för min del. För tillfället jobbar jag på guldfynd och är där hela sommaren. I höst har jag också varannan helg på guldfynd, inget man blir stenrik på kanske men bättre än 0 kr. Så mot hösten måste jag börja söka mer jobb, vill ha någonting som jag kan kombinera med guldfynd. Har lite kontakter som jag ska ringa mot slutet av sommaren och se hur allt står till, så har jag chans till lite jobb. Jag har också IFK, som är uppehåll nu, men i övrigt är det typ 1-2 matcher i månaden.

Utöver jobb så har vi de här med att flytta hemifrån. Har funderat lite på om jag ska flytta till en egen 1:a eller 2:a. Sen har ju Felix också en egen lägenhet som jag mer än gärna får flytta in till för hela hans familj. Vi har ju trots allt vart tillsammans och känt varandra i över 3 år, så de kanske borde vara läge nu. För flytta hemifrån är någonting som jag vill göra. Inte för jag har det dåligt hemma utan det är bara skönt att ha sitt egna.


Nu efter studenten bör jag ju också börja träna igen. Kan ju inte säga att man är i sin livsbästa form efter att ha festat varje dag....Jag har ju mitt gymkort och så har jag ju Brillan. Dessutom har jag ju TID för det nu också. Jag skulle kunna jobba 8H 7 dagar i veckan och ändå ha tid för det. För nu när jag kommer hem från jobbet är jag KLAR.

I övrigt är väl inte resa någon direkt prioritetsplan nu. Är ingen person som älskar att åka utomlands 5 gånger om året direkt. Har typ en stor resa som jag skulle vilja göra och det är till New York. Dock inget som jag tänker satsa på i dagsläget.

Bilköp som också var ett mål är ju redan klart. Min fina BMW käpte jag reda för några månder sen, HELT SJÄLV. Vilket jag är så nöjd över. Visst känner jag andra kompisar som också har bil, men typ bara jag som har betalt min pärla själv. så nöjd!!Likes

Comments