Header

vardag

Dagen idag.. SKIT! Morgonen började med att äta frullen. Jag trodde inte att spirulina skulle smaka så illa så jag tänkte köra med ett glas vatten och jag var så nära på att kräkas. Men hinka i alla fall i mig halva glaset.. Sedan kollade jag på Gåsmamman. Därefter skulle jag på ett möte halv 2. Som gick rent åt helvete det också. Gick hem och tog det lugnt en stund för att sedan åka till stallet och rida Bella. Ett helt okej pass för vilka förutsättningar vi hade. Det var hinder i större delen av ridhuset, inte helt lätt och hitta vägar att rida, samt att hon blev super pigg av alla hinder. Men tyckte att hon släppte helt okej i slutet. Nu hade jag tänkt att ta en dusch och sedan steka på lite lövbiff med kroketter och Beasås. Få ett lite bättre avslut på denna dag i alla fall.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tove

Köpte ett paket med spirulina igår. Eftersom jag är sjuk och trött till stor del tänkte jag försöka hitta några bra hälsotillskott. Hon i butiken tyckte spirulina var bra, men också D och C vitamin, och det har vi hemma.

Spirulina är en blågrön mikroalg. Den lever i både söt och saltvatten och algens cellväggar är mycket mjuka vilket gör att våra kroppar enkelt kan bryta ner algen och ta upp näringen från den. Tack vare det höga näringsinnehållet har algen blivit mycket populär som tillskott.

Har också sett många som äter spirulina ha långt, tjockt och fint hår.. Hade inte suttit fel!!


Likes

Comments

vardag

Var en ganska lugn dag på jobbet idag... Antagligen för det är precis innan löning och alla är panka. Under rasten satt jag och läste på telefon och såg att det var något om en bomb i Norrköping. Dock ingen större reaktion från min sida, för jag är inte ens förvånad. Vart är världens ens påväg?! Sinnessjukt!

Likes

Comments

vardag

Idag står det jobb på schemat. Idag står jag i butiken hela dagen, roligt med lite omväxling ibland. När man börjar jobba vid 2 som jag gör är det lite halvsvårt hur man ska göra med maten. För jag vill ju sova så länge som möjligt, men samtidigt hinna äta frukost och laga mat. Så det fick bli lite yoghurt nu och sen om jag tar det jag lagade i förregår eller om jag gör matlåda av det och lagar ny mat. Låter som att det är en mat blogg men det är det verkligen inte. Har bara blivit mycket bilder på mat och liknande, men det kommer annat snart, promise!

Innan jobbet tänkte jag försöka gå in i hälsobutiken och kolla efter något kosttillskott. Jag har för lätt för att bli sjuk och tänkte därför se om det finns något kosttillskott som gör att det kanske blir bättre. Då jag är extremt dålig på att äta frukt och grönsaker.


Likes

Comments

vardag

Sitter för tillfället med en kopp Te och vindruvor och tänkte skriva ett inlägg. Har inte gjort någonting speciellt idag. Trodde att jag jobbade but no, var till och med tvungen att ringa och fråga... Bra koll va??? Sedan hade jag och Felix vår mysfrulle som jag var och handlade. Vid 5 traskade jag hem till pappa och köpte spicy hot på vägen. Vi kollade på Gåsmamman, han har inte Cmore, så vi satte på Felix´s Cmore. Pappis skjutsade hem mig runt kvart i 8. Nu vart jag städsugen om man ens kan bli det? Så efter detta inlägg tänkte jag sortera lite inne i garderoben då vi behöver få plats med lite andra saker, då vi har andra planer för hallen. Eller inte vi, snarare jag och Felix tycker att det låter bra. Sen är det alltid skönt med ordning och reda, i alla fall från mitt håll. Felix har lite andra tankar om den saken, eller så tycker han bara att det är skönt med ordning och reda när jag städar och han slipper..

I övrigt så sprack hela dagsplanen. Hade tänk o jobba och gymma. Inget av det blev av. Jag är jätte förkyld och hängig, därav inget gymmande. Och jag tog fel dag, jag skulle inte jobba idag. Surt! Hade jag kunnat jobba på lagret.. Blir så rastlös av att bara vara hemma. Dock nyttig dag, kanske jag blir frisk snabbare.


Likes

Comments

vardag

Jag och Felix ses inte speciellt ofta såhär i veckorna eftersom vi har så pass olika arbetstider. Så när jag var ledig idag passade jag på att gå och köpa frukost till mig och Felix. Visst, vi bor under samma tak men när Felix är ledig vill han hinna göra saker som han tycker är kul och när jag är ledig vill jag passa på att göra saker som jag tycker är kul. Så detta var mysigt!

Likes

Comments

vardag

Lång jobb vecka det här med tanke på att jag jobbat redan sedan i lördags och det blir många dagar i sträck. Idag kör jag dubbelt, 07-12 på lager och 16-22 på IFK. När jag kom hem från första jobbet gjorde jag mat på en gång och sedan sov en timme. Sedan var det dags att göra sig i ordning...

Likes

Comments

vardag

Som rubriken lyder.. Jobb dag eller snarare jobb helg, jobb vecka och en jobbig kommande jobb vecka..
Öppnade butiken i morse. Tycker verkligen inte om att gå upp tidigt, men super skönt att sluta tidigt och bara komma hem. Tanken idag var att jag och Felix skulle gå ut och ta bilder med kameran. När jag kom hem somnade jag i en och en halvtimme och sedan åt jag. Därefter blev det för mörkt för att ta bilder. Går ju så snabbt nu när det blir vinter.. Istället för att ut och fota blev det en spakväll, välbehövligt minst sagt!!

Likes

Comments

Tove

Felix gadda sig igår igen, han gjorde de två tatueringarna överst, super fina! Är inte speciellt mycket för tatueringar själv, men Felix är super fin i sina. Självklart tog jag tillfället i akt att fotografera hans tatueringar för o öva på att fota lite och hitta inställningar, vad som blir bra till vad osv. Så kul och så nöjd med min kamera! 

Likes

Comments

Tove

I veckan som var så åkte jag och införskaffa mig en... SYSTEMKAMERA. Eller jag och jag.. Fick den faktiskt av pappa som en tidig julklapp. Han tyckte att jag skulle ha den eftersom jag har pratat länge om en kamera och inte bara ett spontanköp. Jag är ju inte speciellt kunnig kring kameror, så där vi köpte den visa han vad den hade tagit för bilder och vad man kan göra med den osv. Och säger bara WOW vilka bilder, hade verkligen inte trott att han hade tagit den själv och inte med den kameran. Men kul att se att man har köpt någonting bra! Så nu framöver blir det bra bilder här. Har dock ej haft tid just nu att använda den sådär jätte mycket eftersom jag jobbat mycket och när jag kommer hem är det mörkt.

Inte lärt mig inställningarna än. Men här är några oredigerade bilder!

Likes

Comments