Då var det dags igen och städa bort dammet, har haft noll idéer till vad man skulle fota så då står det tyvärr stilla här också. Men nu är det dags igen! 

Denna bil, vilken guldklimp detta är! Original lack och snygg som få, en design som man aldrig kommer trötta på. Var upp till Rättvik för 2 veckor sedan och fotade denna vid kyrkan på en helt underbar fredags kväll. Ägaren till fordonet tyckte bilderna blev så bra så vi behövde bara fota på ett ställe. 

Om ni har en bil som ni vill få fotade så är det bara och höra av er. Hoppas ni gillar bilderna lika mycket som jag gör. 


Hörs, höj!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjena.

För lite över en månad sedan var jag och fotade detta underbara paret i en tunnel, vilket gick otroligt bra då vi använde små lampor som satt på väggen som ljuskälla. Det var meningen att det skulle vara lite mörkare och hat/kärlek feeling över det hela och det var verkligen vad vi fick till. Hoppas ni gillar dom lika mycket som jag gör 😊

“Don't cry because it's over, smile because it happened.”

Peace

Likes

Comments

Käringberget

Strandpromenaden

Plintsberg

Tjena allesammans, det var ett tag sen jag skrev något här nu men äntligen har jag varit ute och fotat en del. Anledningen till att jag inte har fotat något tidigare är för att jag har flyttat och på grund av det så har jag prioriterat att fixa upp lägenheten först. Sedan att det inte har varit allt för bra väder i slutet av sommaren hjälpte inte direkt.

Jag har många fotoidéer som jag skulle vilja göra men eftersom vintern närmar sig med stormsteg så kommer det nog bli att jag får skjuta upp dom tills nästa år...

Vi ses och hörs snart igen ✌ 

Likes

Comments

Igår var en trevlig dag med många vänner, god mat, åka badring, bada tunna, basta och allmänt trevligt häng vid en väns sommarstuga! Vi fick sådan otrolig tur med vädret som hjälpte till med att denna dag skulle bli så lyckad. 😊


Ha en fortsatt trevlig helg och ta hand om er ✌❤

Likes

Comments

Lite sen uppdatering men det är sånt som händer.

Förra söndagen fyllde vi en bil och åkte tidigt upp till Sundsvall för att titta på när Tilda tävlar än en gång i bikinifitness och denna gång kom hon på 3e plats, så otroligt stolt över denna tjej! 😊

Just nu händer det inte så mycket inom foto för mig och det är just därför det inte kommer några uppdateringar, men förhoppningsvis ska det bli ändring på snart nog 😏

Vi ses vi hörs 😘

Likes

Comments

Erika & Tilda

Erika's Blogg & Insta

Malin, Tilda, Tone

Tone

Tilda

Malin

Då var ännu en midsommar avklarat med dom absolut bästa personerna i mitt liv. Jag har fått träffat nytt folk som har varit helt underbara från hela Sverige som aldrig har firat midsommar med majstångsresning men även fått träffat gamla vänner som man inte har sett på ett bra tag!

Jag hoppas att inte eran ångest är för hög denna regniga söndag 😘

Likes

Comments

Tilda 6:e plats Alströmerpokalen

Tone

Malin

Martin

Jag och mina underbara vänner har spenderat helgen i Alingsås, för er som inte vet så ligger det ca 4 mil utanför Göteborg mot Stockholm. Vi åkte dit för att vår vän Tilda skulle tävla i Alströmerpokalen som är en tävling för nybörjare där hon tävlade i bikinifitness. Vi passade även på att ta lite bilder på en lite bro som gick till en stor lada som låg precis bredvid där vi bodde. Och som vanligt är det helt underbart att få spendera en helg med dom bästa i sitt liv!  

Stor kärlek till er alla 

Likes

Comments

Elvira

Emma

En vecka sen uppdatering mer bättre sent än aldrig!

Det blev några studentbilder tagna men tyvärr var det inte få fint väder på studentdagen som man kunde ha hoppats på. Den första tjejen är min kusin som tog studenten i Leksand och den andra är en kompis yngre syster som ville ha några fina kort i klänningen. 

Grattis än en gång till alla studenter! 🎉

Likes

Comments

Igår var det en speciell dag, det var den dagen vi fick låna en Harley Davidson Night Rod som är så otroligt snygg! Men inte nog med det så var även min första manliga modell med och fastna på några kort 😊 Det var en spännande dag med olika motiv och många lärdomar!

Hoppas ni gillar bilderna lika mycket som jag gör 👌

Likes

Comments

Igår blev det en trevlig tur runt Djura med Malin, vi testade på att vara på en bakgård, en åker och inne i skogen, väl där inne så var det så otroligt fint ljus som kom ner mellan grenarna och lyste upp den lilla vägen och jag tyckte det var otroligt fint med den vita klänningen!

Ha en trevlig nationaldag på er alla 😚

Likes

Comments