Dagarna går Leia blir större och jag blir latare, fick lite semester nu från i fredags då jag var lagom klantig och tänkte se hur vass tomatkniven var, och ja don't try this at home är väl de enda jag kan säga...

så har bara vilat upp mig hela helgen så skönt och mycket välbehövligt! imorgon är det löning och då blir det ikea!!! så taggad älskar ikea nu när man har egen lägenhet då känns det mer meningsfullt att köpa grejer istället för att köpa "för att ha tills jag flyttar hemifråm"
det som står på listan är:

duschdraperi
tavelramar
kryddhylla i trä
små krukväxter
såskanna

och antagligen mer lär det bli!

nu ska jag ta hand om min kravallvalp see ya

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Idag var det dags för Leias första ridtur, det ska ju börjas i tid och när husse är på träning får man följa med matte hem till bästa lekkompisen Watson och hästarna!

Leia cool som hon är bara accepterade läget satt där och sen somnade, red ungefär i 1,5 timme och det var inga problem alls superkul!! denna hund gör mig förvånad varje dag med hur chill hon är på allt galet jag gör med henne!

Likes

Comments

Vardag

Alltså wow över ett år sedan jag la av med bloggandet nu och trodde verkligen inte det suget skulle komma tillbaka men oj så fel jag hade. Och oj så mycket jag har hunnit med sedan sist vi sågs. Gått ut skolan, tagit studenten, skaffat jobb, lägenhet och valp? ja jag vet inte riktigt men vuxenlivet blev en rivstart för mig,  är iallafall superpepp på livet och tänkte därför starta igång igen. Hoppas vi ses! 

Likes

Comments