Nu är vi genom smartson med och testar Nestlé min Välling fullkorn.

En väldigt god välling! Känns mycket fylligare och godare än den välling från semper som Arvid vanligtvis dricker.
Den klumpar sig inte och Arvid slukar allt i ett nafs.

Den har dock vissa nackdelar.... Den innehåller palmolja (och man kan inte utläsa på paketen om den kommer från certifierade odlingar). Det står heller inte om den är gjord på svensk mjölk eller inte (antar inte).

Det här är grejer som jag tycker börjar kännas viktigare och viktigare och därför kommer jag antagligen inte att köpa denna produkt igen (om de inte ändrar dessa grejer vill säga).

Jag vill bara säga att jag inte alls tvivlar på att det är en bra produkt för mitt barn, jag tycker bara inte att produkten är så bra för miljön...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår fick vi genom Buzzador testa Santa Marias nyhet street food. Vi testade ginger and Spices, en wrap med "pulled salmon" (lax som man tillagat och dragit isär till småbitar).

Alla tyckte att den smakade bra, mamma tyckte att lemon chutneyn var speciellt god. Jag tycker att det var en väldigt rolig variation till tacos och sådana andra fredagsrätter.

Man skulle äta det tillsammans med bladspenat och yoghurt, men jag tyckte nog att det hade smakat bra med lite gurka, tomat eller någon annan grönsak.

Har inte riktigt koll på vad priserna låg på, men det skulle kunna vara ett hyfsat dyrt kalas, med tanke på att lax är rätt pricy. Vi tyckte i alla fall att det var smaskigt, och ett jätteroligt alternativ!

Likes

Comments

Semper vällingklämmis

Nu har vi fått vara med och testa semper vällingklämmis åt Buzzador. Så vad tyckte vi?

Välling.... samma konsistens som gröt, men Arvid gillade smaken!
Jag gillar alla dessa klämmisar, de är väldigt smidiga att ha med sig eller att bara servera snabbt när man inte hinner laga något (eller har en ovan barnvakt), då är det bara att skruva av locket och servera.

Ett minus för just den här klämmisen är att man måste värma upp den i vattenbad om man vill ha den varm (går lika bra att servera som den är, det beror helt på vad din bebis tycker om).
De andra vi har vart med och testat har man kunnat ställa in utan lock i micron, så där har de något att jobba på.

Men sammantaget så är det en bra produkt!

Likes

Comments

Mycket produkttester nu, men man får passa på att uppdatera när pappa Måns har hand om barnet.

Detta testet genom Buzzador.

Arvid har också fått vara med och testa Bambino Easy sip och Little scooper.
Alltså en spillfri mugg och små bestick.

Både muggen och besticken tycker vi allihopa är riktiga höjdare! Muggen funkar bra i det stora hela, den läcker inte (förutom när Arvid bankar den i bordet upp och ned) och den är lätt att hålla i. Locket till pipen är också jättebra!, speciellt om man ska ta med sig muggen i skötväskan!

Ett litet minus är att det fastnar matrester vid den lilla pipen, så man måste nästan diska den efter varje användning (känns annars onödigt om det bara vart lite vatten i) och själva pipen är lite meckig att ta bort och sätta dit.

Men muggen är så pass bra att vi absolut kommer köpa en till när det behövs!

Vi ÄLSKAR besticken!

Första gången jag provade kändes det SWISCH! Sån SKILLNAD från de små skedar vi haft innan!
Det blir en naturlig rörelse när man matar med den. Gafflarna är också super när man ska mosa banan, så många små tänder på dem att det går snabbt som bara den.

Han är ju bara 7 månader, så än har han inte fått testa äta själv, men det känns absolut som att de kommer vara perfekta till det med.

Dessa kommer vi också köpa fler av.

En MYCKET positiv testupplevelse!

Likes

Comments


Gröt, gröt, gröt, gröt - så brukar det låta på kvällarna här hemma när vi försöker få Arvid att sluta gnälla och istället intressera sig för att han ska få äta, brukar funka sådär.. Vi får alltid fram gröten försent..

Vi har i alla fall genom Smartson fått vara med och produkttesta Nestlé min gröt.
Vi fick smaken banan och päron, och den har verkligen gått hem!

Det är så lätt med sån här gröt, då man bara behöver värma vattnet i mikron och sen blanda i pulver så att det blir en konsistens som man tycker om. Inga viktiga mått man behöver följa eller så.

Gröten är berikad med Järn, Vitamin D, jod och kalcium.

Man hade ju kunnat göra egen gröt, men jag tycker det är skönt att veta att alla viktiga saker som behövs finns med.

Vi har redan hunnit köpa en till kartong med gröt, då den första tog slut i ett nafs.

Likes

Comments

Nu var det soppdags! Den här gången får vi genom buzzador vara med och testa två av keldas soppor. Vi valde texmex tomatsoppa och skärgårdssoppa.
Först ut texmex!

Är lite osäker på hur det är tänkt, om det är en portion eller till hela familjen. Hos oss räcker 5 dl inte mer än till 1 1/2 portion, så vi drygade ut den med vatten, mjölk och kryddor.
Tycker att den funkar bättre som bas till en soppa än som färdig maträtt.
Smaken var mycket god och gjorde matlagningen enkel!

Till soppan åt vi kycklingklubbor, ciabatta och tortillachips, ssssssssmaskens!

Likes

Comments

Arvid har genom buzzador fått vara med och testa ellas kitchen go' gröt! Jättekul tyckte vi!

Jag tyckte att den hade lite läskig färg (såklart mycket bra att den inte innehåller tillsatta färgämnen!) och konstig smak (blir lätt så när det inte är något socker eller salt i produkten) men Arvid tyckte minsann att den var smaskens!

Den var perfekt som mellanmål innan idag när vi var på gekås, bara att ta av korken och mata på, ingen sked eller något behövs! Dock får man vara lite försiktig för pipen var lite vass och rev Arvid i munnen (när han fick spel och kastade fram huvudet så att hela grejen åkte in) så har man bara uppsikt och är medveten om det så ska det inte hända, men det var ett litet minus..

Kusin Frans tyckte också att den var smaskens, han blev så ledsen när den var slut att han fick en till påse (dock en annan smak).

Den här produkten kommer vi absolut att köpa igen!

Likes

Comments

Hm, jag har funderat hela dagen på hur jag ska skriva mina inlägg för att hela grejen inte ska kännas löjlig (har svårt att se mig själv som en bloggare), men vad tusan! Varför ska jag alltid göra allt så jobbigt för mig själv, hur svårt kan det vara och vad spelar det för roll vad andra råkar tycka?

Är det förresten inte typ det bästa med att ha barn? Att det alltid finns någon som tycker att man är den bästa som finns?

Det spelar ingen roll hur mycket töntiga och löjliga saker jag gör här hemma, det finns alltid ett par ögon som kollar på mig fyllda av förundran (jag antar att jag har några år kvar tills det blir ändring på det och det istället blir "Men SLUUUUTA mamma, du är ju bara såååå pinsam")..

Hm, vet inte riktigt vad jag ville ha sagt, men jag kommer i alla fall skriva som jag vill och inte bry mig om andras åsikter, för det här är MIN blogg, och jag är Arvids mamma! 😁

Likes

Comments

Jag tror alltid att jag ska komma ihåg allt som händer med Arvid för all framtid, för varje gång han gör något nytt känns det så stort, men så gör han något mer och genast har jag glömt bort det andra som då kändes så viktigt.. så här tänkte jag uppdatera med framsteg och bilder så att jag längre fram kan gå tillbaka och minnas!

Här kommer jag också lägga upp produkttester (är med i buzzador och Smartson) och kanske på grejer vi bakat, tillsammans med recept (jobbar som bagare när jag inte är mammaledig).

Vi får se hur det går och vad det blir av det!

Likes

Comments