Arvid Gustafsson

Att fastna i tankar, att ha svårt att vara ensam under en längre tid, att gräva ner sig, att fundera. På vad som gick snett, på vad som kunde gått annorlunda och på vad som borde ha gjorts. Att känna ångest över det som inte längre går att påverka, att vilja förändra och spola tillbaks tiden.

Viljan att se framåt och glömma samtidigt som man minns. Funderingarna är starka men viljan att va glad är starkare. Vill ju egentligen bara va glad och lycklig och fokusera på det viktiga, samtidigt som det finns så mycket annat som tar upp tid och energi. Är ju glad egentligen, att få göra det jag älskar och få umgås med dom jag älskar. Så varför ska man tänka så mycket? Och varför känns allt ibland så komplicerat.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bilder från i förrgår, firandet avslutades med supergod familjemiddag på kvällen. Ska jobba tre dagar till och sen tar jag äntligen sommarlov. Behöver det kompisar, tro mig. Sen åker jag till Göteborg för världsungdomsspelen för en av årets bästa och roligaste tävlingar. Tagga!! Efter det hoppas jag på några riktigt bra veckor av sommar. Kram på er <3

Likes

Comments

En pizzakväll för exakt en vecka sen. Sommarkvällar i Sverige är så fina hörni. Och när det dessutom bara är riktigt mörkt mellan typ kl 1 och kl 3 på natten finns knappt någon anledning att ens gå och lägga sig. Även fast man ska tävla två dagar efter. Svensk sommar är så fin, glad midsommar på er!

Likes

Comments

Konserter och musik

Var och såg first aid kit på grönan igår med Axel. Vi hade förväntat oss lång kö men när vi kom dit var det i princip bara att gå in och framför scenen satt bara ett fåtal. Vi hade med andra ord nog kunnat hamna längst fram men vi var lite för otåliga och lite för hungriga så vi hittade på lite annat. Konserten då? RIKTIGT BRA, har velat se de live länge faktiskt, lyssnade väl mest på first aid kit för något år sen kanske men tycker fortfarande att de är riktigt bra och dessutom väldigt bra live. Inte ens de få regndroppar som kom i slutet av kvällen och vrålandet i mitt öra från tjejen bakom mig som förmodligen gjort mig halvt döv förstörde kvällen. Kram!

Likes

Comments

Balkongmys med Axel igår, pers på 400 och Diamond league på stadion idag. Definitivt energipåfyllning för en till vecka på sommarfriidrottsskolan. Kram!

Likes

Comments

Fantastiskt fin och mysig frukost hos kusinerna i lördags.

På spårvagnen mot sollentunavallen.

Har varit trött konstant i två dagar nu för att jag börjat jobba. Fallit in i skolrutinerna igen vilket resulterar i noll energi förutom på det viktiga. Hoppas jag kan sova ordentligt inatt iaf. Behöver det för att vara pigg till helgens tävling, 400m på Bauhaus förtävling, börjar fundera på om jag tagit mig vatten över huvudet. Startlistan är brutal haha men blir en kul utmaning. Kram!

Likes

Comments

Track and field

Senaste veckans tävlande har gett en del hopp faktiskt, för det är inte varje dag man skrapar ihop tre pers på en vecka. I tisdags på 100 och 200 i skara och igår på 400mh(igen) på sayo. Var rädd att min lite stökiga vår med tränarbyte och baksideproblem skulle hålla tillbaka resultaten, men så har det ju verkligen inte varit vilket ger mig hopp om framförallt slutet av sommaren. Nu ska jag träna på en vecka och sen springa 400 utan häckar på Bauhaus galans förtävling nästa söndag. Sen hägrar Göteborg och VUS.

Börjar sommarjobba imorrn förresten, på sommarfriidrottsskolan. Tror detta kommer bli en bra sommar! Kramar

Likes

Comments

Foton

Åkte för att fira min kusin fina kusin celine i Stockholm igår. Så kul att få vara med och allt gjorde att jag längtade lite extra efter min egen student NÄSTA ÅR. Woho hörni. Min andra kusin Gabriella tog studenten i torsdags så nu är det bara jag och Jonas kvar och sen min "minikusin" Kai då. Uppdaterar mer imorgon, kram!

Likes

Comments

Daily, Track and field

Tog sommarlov idag och åker till Stockholm för att fira kusiner som tar studenten imorgon. Sen sover jag hos mormor och morfar och springer 400 häck på Sayo på lördan. Är så taggad och hoppas verkligen att jag kan kapa lite till på tiden jag gjorde förra helgen. Hörs!

Likes

Comments

Har haft några riktigt bra dagar, mycket för att säsongen äntligen är igång tror jag. Så härligt att friidrotten äntligen känns riktigt kul igen. Tävlade i skara igår men tänkte göra ett separat inlägg om det senare, har några bilder jag vill visa er tror jag. Ska snart ut och träna mina friidrottsbarn i regnet, mindre kul men vad gör man inte för dom? Axel beskriver också ungefär hur jag känner över sommarlov på fredag. Fritt att tolka hur ni vill men oj vad skönt det ska bli. Kramkram

Likes

Comments

 • Att tänka för mycket

  " Att fastna i tankar, att ha svårt att vara ensam under en längre tid, att gräva ner sig, att funde…"

 • Snart sommarlov på riktigt

  " Bilder från i förrgår, firandet avslutades med supergod familjemiddag på kvällen. Ska jobba tre da…"

 • Pizzakväll

  " En pizzakväll för exakt en vecka sen. Sommarkvällar i Sverige är så fina hörni. Och när det dessut…"

 • First aid kit

  Konserter och musik

  " Var och såg first aid kit på grönan igår med Axel. Vi hade förväntat oss lång kö men när vi kom di…"

 • Lovely

  " Balkongmys med Axel igår, pers på 400 och Diamond league på stadion idag. Definitivt energipåfylln…"

 • Tisdag

  " Fantastiskt fin och mysig frukost hos kusinerna i lördags. På spårvagnen mot sollentunavallen. Har…"