Arvid Gustafsson nouw.com/arvidgustafsson

Track and field

Åkte med tjejerna för att titta när de skulle försöka kvala till lag-SM igår. De slutade på en grym andraplats efter suveräna spårvägen och nästa år grejar de nog att ta sig upp. Ska definitivt ta med mig kameran till fler tävlingar och fota som jag gjorde igår, var riktigt kul faktiskt! Bilderna är på grymma uppsalatjejer och en grym spårvägare jag lärde känna på Finnkampen förra året. GRYMT GÄNG! Och är så glad att jag följde med.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Var och såg astrids kör igår och allt var så fint! Brukar alltid bli uttråkad av såna grejer men var imponerad och intresserad ända till slutet. Avslutade kvällen på Max med gänget ovanför och fick koppla av lite, kollade sen kemifilmer typ hela natten och känner mig iaf halvt redo för dagens prov? Ska göra mitt bästa iaf, kemi är inte riktigt mitt starkaste ämne så man får se hur det går. Nu ska jag kolla två ytterligare kemifilmer, dricka en stor kopp kaffe och sen röra mig mot skolan för slutprov i kemi 1!! kraaaam

Likes

Comments

Daily, Track and field

Äntligen sol, äntligen tävlingssäsong och äntligen kemislutprov på onsdag! Eller stryk det där sista, vet inte om jag kommer vara levande efter det. Sprang huddingespelen i fredags, är både nöjd och missnöjd. Sprang bara två tiondelar snabbare på SM förra året och då var jag toppad och hade många lopp i benen, så det känns ändå okej! Och känner att det finns mycket att förbättra till nästa gång, kul att vara igång är det iaf, även fast tiden är väldigt långt ifrån vad jag vill springa på i sommar. Kram!

Likes

Comments

Daily

Hej fina ni! Var i princip ledig igår, funktionärade på blodomloppet idag och har säsongsstart imorrn. Minns förra årets blodomlopp, då var det dagen innan vi skulle åka till Spanien, det hade vart nåt! Sommaren startade idag också känns det som, en riktig guldsommar hoppas jag dessutom. Frukostar i solen, sena sommarkvällar, konsertkvällar och massor av härliga tävlingar. KRAM!

Likes

Comments

Eurovisionkväll igår, tv-underhållning i sin absolut bästa form. Återkommer om ett år och nästa års tävling. Runt kl 17 så var jag hemma hos Axel för middag, kände att det blev lite mycket med pizza två dagar i rad så blev en helt ok burgare istället. Måndag imorgon, ny vecka och tävling på fredag!! Är typ rädd för första gången inför en tävling, tänk om det inte går alls liksom? Har aldrig haft den hänslan förut... Jaja mer om det mot slutet av veckan. Ha en fin söndag allihopa!

Likes

Comments

Såhär såg gårdagens fredagsmiddag ut. Idag har jag sprungit långhäck intervaller och känner mest att jag vill begrava mig inför tävlingspremiären om en vecka. Nej idag fanns inte så mycket power i benen men jag ska inte döma ut mig än och jag hoppas det svänger under nästa vecka. Eurovisionsfinal ikväll förresten och som den nörd jag är tänkte jag tippa lite. Tror segern kommer stå mellan Portugal och Italien med lite fördel Portugal och med Belgien och Bulgarien som utmanare. Sverige tror jag hamnar nånstans topp-10. Kram på er!

Likes

Comments

Ja det är samma träd och hus som för en vecka sen men den här gången något grönare.

​Gick upp tidigt idag för att skriva matteprov, sen hem igen för te, nap och sol. Glömmer alltid bort hur mycket som brukar gå bort sista skolveckorna, nationella prov, inställda lektioner och lediga dagar. I eftermiddag väntar skivstång, nu ska jag fixa lunch tror jag. Kram!

Likes

Comments

Hej! Och förlåt för nästan en vecka utan bloggning, shit tiden går fort. Hoppas ni kollade första semifinalen av ESC igår, det gjorde iaf jag och jag är glad att Belgien gick vidare och att Portugal gjorde detsamma. De två livade upp kvällen igår tillsammans med Axel och Astrid. Om jag gillar Eurovision? Ja, tycker det är en superrolig tävling och har mer eller mindre alltid tyckt det. Sen att musiken kanske inte alltid är 100% gör inte så mycket.

I övrigt så är det bra, försöker att överleva sista skolveckorna och äntligen har jag fått köra några pass med nya gruppen också. Har varit lite tråkigt att i princip träna själv i två veckor. Hoppas allt är bra med er! Vi hörs förhoppningsvis snart igen.

Likes

Comments

Hade stressigaste dagen på länge igår, två prov varav ett nationellt och sen barnträning och sen egen träning. Fick i panik cykla till Ifu och hämta alla grejer och sen till studan. Sprang ganska snabba lopp från block igår, hade svårt att fokusera i början men blev bättre under passet och i takt med att solen gick längre och längre ner kändes också löpningen bättre och bättre. Har tränat själv i princip två veckor i sträck nu och lessnat lite på det, men blir förhoppningsvis ändring på det snart!

Likes

Comments

Daily, Foton

Sverige är fint när det är soligt, solljuset skapar skuggor och fint ljus som bryter fram mellan träden. Idag var en sån dag, njöt av den och att vi fick sluta nästan 3 timmar tidigare än vanligt. Sen tränade jag, och insåg att trycket i benen finns där trots att senaste veckans träning har varit, vad ska man säga... sporadisk! Det blir kul att tävla om några veckor, betydligt roligare än att skriva matte 4 prov och nationella i spanska imorrn iaf, kram!

Likes

Comments

 • Lag-SM kval

  Track and field

  " Åkte med tjejerna för att titta när de skulle försöka kvala till lag-SM igår. De slutade på en gry…"

 • Stolt vän

  " Var och såg astrids kör igår och allt var så fint! Brukar alltid bli uttråkad av såna grejer men v…"

 • Äntligen

  Daily, Track and field

  " Äntligen sol, äntligen tävlingssäsong och äntligen kemislutprov på onsdag! Eller stryk det där sis…"

 • Dagen innan

  Daily

  " Hej fina ni! Var i princip ledig igår, funktionärade på blodomloppet idag och har säsongsstart imo…"

 • 14 Maj

  " Eurovisionkväll igår, tv-underhållning i sin absolut bästa form. Återkommer om ett år och nästa år…"

 • Pizzakväll

  " Såhär såg gårdagens fredagsmiddag ut. Idag har jag sprungit långhäck intervaller och känner mest a…"