Arvid Gustafsson

Alltså wow vilka fina vinterdagar som passerat! Frost, sol lite snö och sånt som gör vintern bättre. Idag åt jag även årets första semla!

Små saker. Som att hinna avsluta träningen innan det blivit mörkt ute, ganska ovanlig företeelse under vintern men ack så skön. Har hunnit med både hemska och sköna pass den här veckan, två prov i skolan, min sista fysiklektion någonsin(!!), alltså wow tänk att det gått så fort sen dom där första lektionerna i ettan. Kanske dags att fundera över vad man vill göra här i livet, tro mig, fysik stårinte på listan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Säsongsöppningen gjordes i helgen!! Fantastiskt kul att tävla igen, 60m slätt gick riktigt bra och 60 häck ganska katastrofalt. Känslan i kroppen var i vilket fall BRA och det känns väl viktigast nu. Snabb och kort inomhussäsong väntar men längtar redan efter utomhustävlingar och långhäck.

Skolstart och sista jullovet(någonsin!!) har passerat också så nu har jag fullt upp på dagarna igen. Kram på er!

Likes

Comments

Såhär fint var det hos mormor och morfar under juldagarna! 10/10 i julkänsla. Befinner mig just nu hos farmor i Luleå, här är det kallt men mysigt, -15 för att vara exakt. Aja tänkte inte säga så mycket mer än "god fortsättning" och hoppas ni alla haft en fin jul.

Kram!

Likes

Comments

Fick julkänslor sent i år, typ igår faktiskt, men när dom kom, kom dom på riktigt. Nu går jag in i en julkoma några dagar. Där det mest aktiverande under dagarna kommer vara sällskapsspel och eventuella promenader. Ska väl försöka träna lite också, men ganska lugnt efter en väldigt jobbig träningsvecka förra veckan, så passar bra med lite julchill.

Hörs hej!

Likes

Comments

Var såhär fin vinter för några dagar sedan. Inte lika fin idag, hann ramla en gång på väg till skolan och min kedja hoppade tre gånger, kanske dags att skippa cykeln framöver? Iaf fått massa julkänslor senaste dagarna och klarat av några viktiga saker i skolan så nu är det snart lov! 

Likes

Comments

Mormor och morfar kom förbi idag på adventsfika idag, mysigtmysigt. Mamma och jag har bakat hela dan, fruktkaka, lussebullar och kola är det vi gjort. Kommer gå upp minst 5kg under julen.

Visst blev det ganska fina bakverk? Mamma får största credden för dom dock. Börjar äntligen få liiite julkänslor i kroppen, men hur lätt är det att få egentligen utan snö och med massa stress i kroppen? Längtar till jullov och lite mer chill. Vill gå i ide och vakna i april igen, fyfan för mörker, somnar typ så fort det blir mörkt på eftermiddagarna samtidigt som min hjärna blir en degklump :). Kul liksom!

Likes

Comments

Var hos optikern imorse och gjorde synundersökning, mittemot ligger ett bageri så jag svängde in där och köpte varsin saffranssemla till mig och mamma. Helt fantastiskt gott verkligen, perfekt sätt att fira 1 december på. Fick feeling att fota så bäddade min säng lite och knäppte några bilder, älskar min canon 6d jag köpte för några månader sen.

Hoppas er fredagkväll blir bra! Själv ska jag lyssna på två föreläsningar, en om stress och en om kost tror jag, sen blir det middag och kanske lite idol... Kram!

Likes

Comments

Satte mig i solen på österängen några minuter idag, bästa beslutet jag tagit på länge. Sol sista november? Är så glad att den visade sig.

Tränat på och tragglat vidare över häckarna, ny landslagsuppföljning i helgen, så ska bli kul att träna med några av konkurrenterna och förhoppningsvis få en rolig helg. Dessutom är träffen i Uppsala i år, så skönt det!

Är jävligt mörkt just nu(om ni inte märkt det) och det är ju lite smått deprimerande. Vänstra bilden är några veckor gammal men gillar den så lägger ut den ändå.

Hoppas ni mår bra!! Kram!

Likes

Comments

Hann bli vinter i två dagar med snö, på det har det ju varit iskallt. Har haft en ganska hektisk vecka med träningen som har gått in i en ny period(fler och jobbigare intervaller) men just nu så är faktiskt vardagen med friidrotten så skön. Längtar till nästa pass typ hela tiden och tycker det är så kul. Känner mig ganska seg fortfarande, men är ju långt till tävlingarna!

Kram! :))

Likes

Comments

Vardag

Liten blandning av frost och snö utanför fönstret idag.

Fortfarande riktigt fina dagar ibland! Högra bilden från när jag och pappa lunchade häromdan.

Förlåt för att den här bloggen uppdateras sämre än sämst. Men vill fortsätta lägga upp bilder här ibland, så det vill jag fortsätta göra. Gått in i nåt inspirationslöst mode bara men idag när jag är hemma halvsjuk passade det bra att försöka ta lite bilder med kameran, blev inte alls bra så ska återgå till Netflix och youtube nu. Hoppas ni mår bra!!!

Likes

Comments

Sol och semla

" Alltså wow vilka fina vinterdagar som passerat! Frost, sol lite snö och sånt som gör vintern bättre. Idag åt jag även årets första semla! …"

Säsongsöppning

" Säsongsöppningen gjordes i helgen!! Fantastiskt kul att tävla igen, 60m slätt gick riktigt bra och 60 häck ganska katastrofalt. Känslan i …"

Juldagarna

" Såhär fint var det hos mormor och morfar under juldagarna! 10/10 i julkänsla. Befinner mig just nu hos farmor i Luleå, här är det kallt me…"