Arvid Gustafsson nouw.com/arvidgustafsson

Drog med mig Caisa till chopchop efter träningen igår, dels för att jag aldrig(!) hade vart där förut och dels för behovet att prata av mig. Lyckades rätt bra med båda tycker jag, alltså både ätandet och snackandet. Damn vad gott det var dessutom, inte mycket som slår asiatisk mat och deras orange chicken(!) och peanut chicken levde upp till alla förväntingar.

Idag har jag solat, ätit och pluggat och jag tror att min hud fått lite färg idag iaf, vädret är ju fantastiskt för tillfället! Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Borde egentligen plugga kemi för fullt just nu men kommer inte riktigt igång, har väl egentligen inte kommit igång med pluggandet överhuvudtaget det här skolåret. Synd kan jag tycka ibland då jag vet att jag kan mycket bättre än de resultat jag ibland får. Lite tragiskt faktiskt, tvåan i gymnasiet- året då jag tröttnade på skolan på allvar. Lever på tron om att det går att rädda i framtiden, vilket det ju också gör så det är inget jag egentligen deppar över. Träningen och uppbyggnaden flyter iaf på bra just nu tycker jag, vi har gjort lite förändringar vilket jag hoppas ger resultat framåt. Det är typ allt jag vill göra just nu, friidrott alltså. Finns trots allt inte mycket som slår känslan efter ett bra pass, gemenskapen i en träningsgrupp eller att träna mot ett mål, älskar det.

Kram på er!

  • 106 readers

Likes

Comments

4 inlägg på 4 dagar? Hur ofta händer egentligen det? Aja nu är den här lilla "blogghelgen" slut och nästa inlägg kommer väl kanske på torsdag? Kanske senare kanske tidigare. Kul att se att många ändå hänger i haha. Problemet för mig är att jag inte tycker det är lika kul att blogga när det blir stressigt så därför kan det ju ta sin tid mellan inläggen ibland. Kom på för någon dag sen att jag bloggat i snart två år? Två år av minnen på ett och samma ställe, hur fränt är inte det? Nej jag är glad att jag en gång började och att jag aldrig ångrat det sen dess. Det är en skön kontrast mot friidrottsbanan och det är fantastiskt att kunna lägga fokus på något annat än skola och friidrott när man känner för det. Kan rekommendera det på alla sätt, så länge du bara har ett litet fotointresse och känner att du vill lägga ner lite tid så löser sig resten sen tror jag.

Kram på er och hoppas ni får en fin vecka!

Likes

Comments

Sol och den där magiska första tekoppen för dagen, perfekt start!

  • Daily
  • 162 readers

Likes

Comments

Om ni inte har förstått hur vårt vardagsrum ser ut så har ni en bild här. Ganska likt det vi hade på yrsavägen men ändå lite finare på nåt sätt tycker jag.

Sitter och tar mig igenom sista vinterstudiohelgen just nu, kommer sakna dig tills det drar igång igen nån gång i november. Uppsala arrangerar svealandsmästerskapen i helgen, en tävling med många gamla roliga minnen för mig men också 5:e tävlingen klubben arrangerar inomhus den här säsongen. Ska köra ett sprintpass i hallen ikväll men fram till dess, njuta av en ledig dag!

  • 181 readers

Likes

Comments

Var ledig från skolan idag och tränade runt lunch och träffade sen Astrid för just lunch(och fika) på storken. Stället jag spenderat ungefär halva min tonårstid på och som jag lär fortsätta slösa bort tid på även under kommande år. I övrigt? Så glad över att solen visar sig och att rehaben med baksidan går framåt, typ så. Trevlig helg på er!

  • Daily
  • 207 readers

Likes

Comments

Från en sån där bra sommardag, i en sån där bra stad utan saker att oroa sig för.

  • Foton
  • 275 readers

Likes

Comments

Jaha det blev tydligen vinter igen? Och ett skid-VM och ett friidrotts-EM passerade mina intresserade ögon. Mitt friidrottshjärta berördes grovt i fredags när Emma green och Sanna Kallur tackade för sig. Slutet på en era helt klart men samtidigt början på en ny. Fantastiskt kul att alla unga tog för sig och att både en 98:a och en 99:a var med och gjorde bra resultat, sånt inspirerar men samtidigt skrämmer det mig typ lite haha.

Jaja idag ska jag springa fartlek med en träningskompis som flytt vintern i Sverige för två veckor i Gambia och sen ska jag träna mina friidrottsbarn som vanligt. Kram på er!

Likes

Comments

3(?) dagar sen sist. Wow förlåt hörni men livet kom typ emellan lol. Har pluggat väldigt mycket sista dagarna och är klar med veckans skolgrejer så nu är jag redo för helg. Och USM på hemmaplan som funktionär, samt skid-VM:s två sista lopp. Kan verkligen säga att det har spicat upp min senaste vecka, lite spänning i vardagen typ att både hinna se loppen och inte få reda på hur det gått i förhand haha. Iaf, tror jag ska lägga mig tidigt idag så jag tänkte kicka igång kroppen tidigt imorgon med träning.

Kram finingar!

  • Daily
  • 423 readers

Likes

Comments