Arvid Gustafsson

Börjar skolan imorgon!! Så tog vara på sista sommarlovsdan ordentligt först med Caisa i jakt på skolgrejer och sen med Astrid i jakt på kaffe, mat och ja annat att köpa. Konstigt nog känner jag mig liiite taggad inför imorgon. Blir typ alltid det innan skolan börjar för tänker att jag ska ta tag i allt och börja plugga ordentligt, dricka massa te och ha det mysigt typ. Det är sen jag brukar inse hur hemskt det är och komma ihåg varför jag var så trött under året innan. Är det fler än jag som fungerar så? Anyways, får se hur lång tid det tar i år för skolmotivationen att försvinna! Ger det en vecka.

Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kläder och skor

Stel liten photoshoot igår...

Här är lite bättre bilder på min nya jeansjacka och mina nya skor. På bilden över ser ni också en ny t-shirt. Diggar gult!! Och färg generellt just nu. Köpte en orange huvtröja nyligen också, så snyggt att kombinera med lite mer nedtonade plagg som en jeansjacka och svarta jeans.

Likes

Comments

Alla hemma igen!! Framförallt saknat att dejta er två kompisar <3

Idag väntar säsongens näst sista pass, vad hände? Känns som att det var maj nyss. Men passen är inte så tuffa såhär under formtoppningsveckor så det ska bli kul! Börjar skolan på onsdag förresten och åker på senior-SM dagen efter. Så kul!! SM alltså... inte skolan även fast det kan va lite skönt med rutiner.

Ha en fin måndag!

Likes

Comments

Hej hörni! Känns som att det var länge sen jag skrev något här. Värsta besvikelsen har definitivt lagt sig efter förra helgen och jag ser framåt igen. Klart jag hade velat spendera denna helg några mil norrut(nordiska mästerskapen i Umeå) men det får jag ta en annan gång. Sen känns det också surt att göra årets sämsta tävling på JSM när det faktiskt gäller som mest, jag som brukar lyckas prestera när det gäller nånting!! Aja, springer senior-SM nästa helg och hoppas på en bra säsongsavslutning där. Sen ska lite vila hinnas med, en 18 årsdag och skolstart(sista nånsin!!). Wiho! Kramkram!

Likes

Comments

Foto

Var ute och fotade med klara och Linus från träningsgruppen igår, här är resultatet, enjoy!

Likes

Comments

Daily

Tröstshoppade och tröståt efter JSM i måndags. Var faktiskt väldigt skönt att få tänka på något annat än friidrott en stund. Köpte flera fina saker också(!!), kan kanske visa nåt senare.

Idag står inte så mycket på schemat förutom träning ikväll och långhäck för första gången på ett tag. Sen kanske det blir en sväng till Caisa ikväll, kram på er hörni!

Likes

Comments

Track and field

Grymma Gabbi sprang hem två medaljer(!!) / morgonpromenad på lördan för att väcka kroppen...

Sprang JSM i helgen och jaa det gick ju inte alls som jag ville. Kändes inte alls som att jag hade nån power när jag väl skulle springa och trots att jag gjorde allt jag kunde så räckte det inte alls dit jag ville. Men jaja livet går vidare och hoppas på lite revansch på stora SM om två veckor. Tror typ formen är lite på uppgång(?) igen efter en rejäl dipp under mitten av sommaren då jag inte sprang så mycket kvalité utan fick köra en del rehab för baksidan osv. Kul var det att kolla på alla andra grymma under helgen iaf! Även fast jag är sjukt besviken själv...

Kram!

Likes

Comments

Track and field

Springer JSM i helgen och såhär såg det ut på träningen i fredags förra veckan tror jag? Då var sista mjölksyrapasset gjort och den här veckan har ägnats åt finslipning och lätta snabba pass. Känns bra faktiskt men vet inte riktigt var jag står så vet inte heller vad jag ska ha för förväntningar eller krav på mig själv. Men hoppas iaf få till ett bra 400 lopp i helgen för känner att jag har mycket mer där än vad jag fått ut hittils i år. Kul ska det iaf bli!! Tävlar fredag-söndag och det samma gör min grymma träningskompis Klara som ni också ser på bilderna.

Kram på er!

Likes

Comments

Daily

HEJ! Och välkomna tillbaka ni som fortfarande läser. Igår fixade jag och caisa VM-kväll för ett gäng friidrottare. Vi grillade, kollade på grym friidrott och skrattade, i typ fyra timmar. Mycket lyckat får jag säga. Caisa och jag gjorde halloumiburgare med avokado, bacon, tomat och dressing, alltså fantastiskt! Så lätt att fixa halloumiburgare själv ju också. Inser att jag ligger en bit efter med bloggningen, så ska försöka få upp en del kommande dagar!

Likes

Comments

Kolla vad fint mammas sovrum har blivit!! Så mysigt

Vila från träning innebar... sova i två timmar efter friidrottsskolan idag. Sen lyxmiddag med mamma och nu ska jag hem till Caisa för fifakväll. Grabbigt va? Haaade

Likes

Comments

 • Dagen före

  " Börjar skolan imorgon!! Så tog vara på sista sommarlovsdan ordentligt först med Caisa i jakt på sk…"

 • Shopping

  Kläder och skor

  " Stel liten photoshoot igår... Här är lite bättre bilder på min nya jeansjacka och mina nya skor. P…"

 • Yesterday

  " Alla hemma igen!! Framförallt saknat att dejta er två kompisar <3 Idag väntar säsongens näst sista…"

 • About life

  " Hej hörni! Känns som att det var länge sen jag skrev något här. Värsta besvikelsen har definitivt …"

 • 17/8

  Foto

  " Var ute och fotade med klara och Linus från träningsgruppen igår, här är resultatet, enjoy! "

 • Sthlm

  Daily

  " Tröstshoppade och tröståt efter JSM i måndags. Var faktiskt väldigt skönt att få tänka på något an…"