Arvid Gustafsson

Vardag

Har jag carpat sol och höstfeeling deluxe i Uppsala.

Gått häckgång tillsammans med Klara i en väldigt ljus inomhushall, fett fint ändå, med ljusen från fönstren. Tycker dessutom att träningen börjar gå bra!

Jobbat med gymnasiearbetet och cyklat till och från träningar i vad som kan vara det finaste naturen har att erbjuda. Blir typ lamslagen av alla färger, ljuset på kvällarna när solen börjar gå ner och ja allt. Det är så sjukt vackert och mysigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Astrid hittade dom här bilderna från i somras. Tycker sista bilden beskriver mig lite som person. Med en för stor tekopp, på ett fik, ivrigt redigerandes nån bild. Hipster som jag är liksom.

Likes

Comments

Vardag

Var med Astrid i Stockholm och shoppade igår, vi fikade på mahalo! Veganskt hälsocafe på söder, smothiebowlsen var rena himmelriket, så gott och fräscht.

Älskarälskar Stockholms tunnelbanor.

Och käkade på vapiano. Fick med mig så mycket bra hem, så att jag typ är pank nu gör inte så mycket.

Ny vecka imorgon, har gymnasiearbetsvecka vilket betyder att jag är ledig från den vanliga skolan. Ska bli väldigt skönt faktiskt, kram!

Likes

Comments

Idag går jag i skolan till 16:30 och har 200ingar på träningen ikväll. Simmade med tjejen på bilderna igår istället för att jogga i 30min och jag måste säga att det var riktigt nice. Skönt skonsamt för kroppen och även fast jag har lite lätt träningsvärk i axlarna idag är det defintitvt bra alternativ träning som jag kan tänka mig att köra igen.

Tycker ni inte att jag hittat ett hyfsat bloggflyt också? Hoppas det håller i sig!

Likes

Comments

Vardag

I helgen så tantfikade jag och Astrid på ofvandahls. Där bakverken är klassiska och där kaffet har gratis påfyllnad. Ett fönsterbord lyckades vi hitta också, vilket inte hör till vanligheterna att man gör i Uppsala.

Tränar gör jag också, typ varje dag faktiskt. Motivationen är lite sådär just nu men jag tränar på i hopp om att det snart vänder bara jag känner mig lite starkare och i bättre form.

Kram på er!

Likes

Comments

Då jag köpt en ny kamera är det dags att sälja denna! Min grymma Canon 100d, låt inte storleken lura er för den här kameran kan ALLT. Så liten och smidig att ta med, perfekt nybörjarkamera att lära sig på och med alla funktioner som finns i större canonkameror. Med följer ett 50mm objektiv med ljusstyrka 1,8(kort skärpedjup!). Betalning via swish eller kontoöverföring, skicka ett mail till mig på arvid99.g@gmail.com eller om ni känner mig är det bara att skriva ett meddelande nånstans till mig vid intresse.

Pris: 3500kr för både kameran och objektivet!

Likes

Comments

Foto

Från i förrgår när vi fotade ute i höstkylan. Visst är hon fin!? Och visst blev bilderna bra? Så nöjd faktiskt, kommer nog upp lite bilder på mig här senare också.

Har precis avslutat ett jobbigt men ändå lätt cirkelstyrkepass. Efter två år på fig med myggan så känns knappt nån cirkelstyrka riktigt jobbig längre. Lite på gott och ont.

Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

Foto

Fixade en ny kamera förra helgen! Canon 6d med fullformatssensor och wi-fi, den är verkligen dröm. Var inte alls missnöjd med min gamla men har varit sugen på att byta upp mig så det här känns så himla kul. Vi ska ta mycket fina bilder tillsammans kommande år <3

Likes

Comments

Vardag

Halsduken framme och gula blad överallt, älskar detta!

En supermysig middag med min kusin i Stockholm i lördags, på en restaurang som heter agaton i Gamla stan.

Uppbyggnaden drog igång på riktigt i förrgår och upplever just nu vad som kan va min värsta träningsvärk någonsin... Vi skulle ju hålla igång under viloveckorna osv men jag gjorde ju inte riktigt det så har gått från soffpotatis till elitidrottare på två dagar så är klart att det känns i kroppen? Dubbelpass iaf idag lol, får se om jag överlever. Vi hörs!

Likes

Comments

Foto

Med förutsättning att du är ute för att fota förstås. Virade in kameran i en plastpåse igår för att undvika fuktskador och tog mig ut i några få(!) minuter i ösregnet. Mysigt med regn och höst ändå och att få starta grundträningen igår var också väldigt skönt. Mer om det senare!

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Senaste dagarna

Vardag

" Har jag carpat sol och höstfeeling deluxe i Uppsala. Gått häckgång tillsammans med Klara i en väldigt ljus inomhushall, fett fint ändå, me…"

sommarkvällar

" ​Astrid hittade dom här bilderna från i somras. Tycker sista bilden beskriver mig lite som person. Med en för stor tekopp, på ett fik, ivr…"

En lördag i Sthlm

Vardag

" Var med Astrid i Stockholm och shoppade igår, vi fikade på mahalo! Veganskt hälsocafe på söder, smothiebowlsen var rena himmelriket, så go…"