Arvid Gustafsson nouw.com/arvidgustafsson
View tracker

I lördags firade vi andra advent hos Axel med monopolförlust och massa goa grejer. Söndagen spenderade jag hela dagen på tränarutbildning och igår kickade en ny träningsvecka och en ny period igång. Helt sjukt att min första tävling är om två veckor. Helgen spenderas i Falun på landslagsträff, dit jag åker redan på torsdag.

Ta hand om er, kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tid för att sova ut, ligga i sängen och låta kroppen återhämta sig. Samt för att skriva biologiprov som jag faktiskt tror gick helt okej. Iaf, 12h kvar av vila och imorgon ska det definitivt bli pers i frivändning, alltid så fantastiskt kul att persa vilket jag hoppas att det alltid kommer vara.

I helgen väntar adventsfika hos Axel med några fler kompisar och idag började ju dessutom julkalendern. Julstämningen sprider sig verkligen och det är jag tacksam för då julen solklart är min favorithögtid. Lär ju börja köpa julklappar nu dock... kramkram!

Likes

Comments

View tracker

Har så extremt mycket i skolan just nu att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta, ge upp eller kämpa, skrika eller bita ihop, stanna uppe eller gå och lägga mig, gå kvar gymnasiet eller hoppa av... okej nej där gick jag kanske lite för långt. Men att jag ens prioriterar att blogga är sjukt i sig. Förstår inte hur jag ska hinna med allt kommande veckor, och mitt samvete svider lite för att jag lämnat böckerna för att kolla finalen av hela Sverige bakar(ja, älskar det programmet).

Kram på er! (Och 1. Välj inte natur och 2. Hoppas ni är mindre stressade än vad jag är)

Likes

Comments

Har gått all in på black friday tre dagar i rad nu. Igår med Sara x 2 och idag med axel. Fick med mig 5(!!) plagg från weekday för 650kr varav en svinsnygg jacka för 250kr. Nu var det ju så att de inte bara hade black friday rea utan utförsäljning på grund av att weekday i Uppsala ska läggas ner. Typ enda butiken här jag handlar i och bara så sjukt tråkigt, märkligt och synd att den inte kommer finnas kvar.

I övrigt har jag haft en väldigt bra helg faktiskt, lagom med saker att göra och bara sådär supermysigt att få sätta på vinterstudion igen och krypa ner under en filt i soffan...kram på er!

Likes

Comments

Aaaaaaaah vilken dag. Så mycket trötthet, irritation och glädje över att det är fredag. Har hunnit med både distans och styrka, samt en krävande skoldag och en liten runda på stan med Sandra och Maria från klassen för att kolla in årets black friday utbud. Köpte faktiskt inget men det var mysigt att gå runt i fina och julpyntade Uppsala. Lika bra är det väl att jag inte köpte något förresten, lär ju spara mig lite till Florida... imorgon väntar snabba 200ingar och sen blir det vinterstudion hela helgen. Så mysigt att sitta inne och slippa gå ut i detta oklara väder.

Kramar

Likes

Comments

Bjuder på två gamla bilder när Uppsala var lite mer soligt och lite mer snöigt.

Ehm ja... uppdateringen går ju minst sagt sisådär men hoppas ni inte är alltför upprörda över det. Jag har helt enkelt väldigt mycket att göra just nu men trots det inget att skriva om. Mina veckor ser verkligen exakt likadana ut och det är inget jag klagar över men det är inte så mycket som händer helt enkelt. Ska dock sätta mig ner någon dag när jag har tid och fixa lite inlägg. Hoppas allt är bra med er och kram!

Likes

Comments

Igår jobbade jag som prisutdelare på intersportspelen och avslutade med supertuffa 200ingar. Det var längesen jag kände sån syra och det tog mer än tio minuter efter att jag beslutade mig för att sluta springa innan illamåendet försvann. Hemskt, men fantastiskt att få bli slut på det sättet igen. Längtar verkligen till att få börja tävla igen, för med ännu mer tid tror jag att vintern och sommaren kommer bli riktigt rolig.

Idag däremot har jag inte gjort mycket alls. Sov bort halva dan och kollade vinterstudion som (äntligen!!) är tillbaka. Snart ska jag sova igen. Kram på er!

Likes

Comments

Invigde 20kg vikterna idag när vi nu äntligen börjat köra hängfrivändningar. Passar mig mycket bättre och idag kändes det mesta bra, trots min veckas frånvaro från friidrotten. Igår slipades det också på detaljerna kring Florida, vad sägs om utflykt till USAs största outlet och en trip till paradisön key west? Gårdagen fick mig att längta lite extra. Att få åka på träningsläger med kompisar till ett annat land och få göra det bästa som finns, det är en fördel med friidrottandet som är svår att bortse ifrån.

Kram och trevlig helg!

Likes

Comments

Idag har jag genomfört första dagen sen min sjukdom. Skola och barnträning och imorgon blir det definitivt egen träning. Att vara på arenan idag gjorde mig FRUSTRERAD haha, allt jag ville göra var att springa. Imorgon ska jag dessutom hem till coach för tacomiddag och planera detaljerna till floridalägret med de andra som ska dit. Skojsigt!

Likes

Comments

Tittade tillbaka lite och hittade dessa bilder från min första bloggsommar aka förra sommaren. Fotografen till bilderna är Emilie, en person jag tyvärr inte umgås med idag men så kan det ju bli ibland. Jag minns iaf att det var väldigt kul att fota de här bilderna och att lägga upp de. Nu saknar jag ju både bloggkompanjon och fotograf, någon frivillig haha? Tycker det hade varit nice att blanda upp innehållet på bloggen med lite outfitbilder osv ibland.

Kram!

Likes

Comments

 • Senaste

  Daily

  "I lördags firade vi andra advent hos Axel med monopolförlust och massa goa grejer. Söndagen spender…"

 • Vilodag

  "Tid för att sova ut, ligga i sängen och låta kroppen återhämta sig. Samt för att skriva biologiprov…"

 • Tisdagströttheten

  Daily

  "Har så extremt mycket i skolan just nu att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta, ge upp elle…"

 • Black friday

  Daily

  "Har gått all in på black friday tre dagar i rad nu. Igår med Sara x 2 och idag med axel. Fick med m…"

 • Finally helg

  "Aaaaaaaah vilken dag. Så mycket trötthet, irritation och glädje över att det är fredag. Har hunnit …"

 • Mitt i veckan

  Daily

  "Bjuder på två gamla bilder när Uppsala var lite mer soligt och lite mer snöigt. Ehm ja... uppdateri…"