Arvid Gustafsson

Vardag

Liten blandning av frost och snö utanför fönstret idag.

Fortfarande riktigt fina dagar ibland! Högra bilden från när jag och pappa lunchade häromdan.

Förlåt för att den här bloggen uppdateras sämre än sämst. Men vill fortsätta lägga upp bilder här ibland, så det vill jag fortsätta göra. Gått in i nåt inspirationslöst mode bara men idag när jag är hemma halvsjuk passade det bra att försöka ta lite bilder med kameran, blev inte alls bra så ska återgå till Netflix och youtube nu. Hoppas ni mår bra!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Foto

Såg dimma när jag vaknade idag! Jag som längtat efter den hela hösten men förmodligen sovit igenom den varje gång. Gick dock upp vid 8 och tänkte att äsch, den försvinner nog snart men sprang ut och lyckades få några bilder innan även kameran hann dö. Typiskt. Men så fint att bladen på björkarna ännu inte är borta. På tal om fint, den här hösten alltså, wow hörni. Men synd att jag inte gick upp en timme tidigare för det fanns spår av frost som försvunnit på marken och frost + dimma= <3.

Likes

Comments

Vardag

Åt middag med Caisa och Johanna på plock.

Var en vända till Stockholm och spenderade förra helgen i Gbg, som jag nämnde i förra inlägget.

Uppdaterade ju er knappt under höstlovet men hade en skön vecka! Gick på en halloweenfest med Caisa och Gabbi och kom inte in på flustret och höstlovsfesten förra helgen. Jobbade 3 dagar på höstfriidrottsskolan och mådde allmänt rätt bra.

Hoppas allt är bra med er!

Likes

Comments

Friidrotten

Kom hem från landslagsträff för långsprint i helgen idag, bilderna från en dag tidigare i höst när jag och klara var ute och fotade höstbilder. Helgen var inspirerande faktiskt, och en välbehövlig boost i novembermörkret. Fick känna mig stark och snabb på intervallerna också vilket var fett skönt. Om några månader ska jag springa snabbt igen efter två lite frustrerande säsonger!

Likes

Comments

Lika glad som på vänstra bilden är jag idag för att idag fick jag höstlov!! Ska fylla kommande vecka med massa skolarbete för känner ändå att jag vill avsluta skoltiden på topp typ. Inte så mycket mer än ett halvår kvar innan det är över! Häftigt att känna att man kan se ljuset ändå. Annars ska jag på höstlovsfesten på flustret på söndag, träffa fina människor och åka till Göteborg på utvecklingsträff med friidrotten nästa helg, kulkul.


Kram!

Likes

Comments

Helgen invigdes igår med svinjobbiga intervaller i röbo. Skönt att få dom gjorda iaf och att träningsvädret fortfarande är riktigt bra. I övrigt har helgen ägnats åt 99% chill och 1% jobb. Otroligt skönt att låta timmarna få gå utan att göra något, eller har känts så i helgen iaf, inte alltid det är så nice. Har fått användning av landslagstightsen jag snodde hem från Finnkampen förra året förresten, kan väl inte bli ifråntagen dom nu? Så springer runt i dom ibland. Hoppas ni också haft en skön helg!

Kram!

Likes

Comments

Vardag

Har jag carpat sol och höstfeeling deluxe i Uppsala.

Gått häckgång tillsammans med Klara i en väldigt ljus inomhushall, fett fint ändå, med ljusen från fönstren. Tycker dessutom att träningen börjar gå bra!

Jobbat med gymnasiearbetet och cyklat till och från träningar i vad som kan vara det finaste naturen har att erbjuda. Blir typ lamslagen av alla färger, ljuset på kvällarna när solen börjar gå ner och ja allt. Det är så sjukt vackert och mysigt.

Likes

Comments

​Astrid hittade dom här bilderna från i somras. Tycker sista bilden beskriver mig lite som person. Med en för stor tekopp, på ett fik, ivrigt redigerandes nån bild. Hipster som jag är liksom.

Likes

Comments

Vardag

Var med Astrid i Stockholm och shoppade igår, vi fikade på mahalo! Veganskt hälsocafe på söder, smothiebowlsen var rena himmelriket, så gott och fräscht.

Älskarälskar Stockholms tunnelbanor.

Och käkade på vapiano. Fick med mig så mycket bra hem, så att jag typ är pank nu gör inte så mycket.

Ny vecka imorgon, har gymnasiearbetsvecka vilket betyder att jag är ledig från den vanliga skolan. Ska bli väldigt skönt faktiskt, kram!

Likes

Comments

Idag går jag i skolan till 16:30 och har 200ingar på träningen ikväll. Simmade med tjejen på bilderna igår istället för att jogga i 30min och jag måste säga att det var riktigt nice. Skönt skonsamt för kroppen och även fast jag har lite lätt träningsvärk i axlarna idag är det defintitvt bra alternativ träning som jag kan tänka mig att köra igen.

Tycker ni inte att jag hittat ett hyfsat bloggflyt också? Hoppas det håller i sig!

Likes

Comments

November är så trist

Vardag

" Liten blandning av frost och snö utanför fönstret idag. Fortfarande riktigt fina dagar ibland! Högra bilden från när jag och pappa lunchad…"

Sista höstbilderna?

Foto

" Såg dimma när jag vaknade idag! Jag som längtat efter den hela hösten men förmodligen sovit igenom den varje gång. Gick dock upp vid 8 och…"

Lite från senaste tiden

Vardag

" Åt middag med Caisa och Johanna på plock. Var en vända till Stockholm och spenderade förra helgen i Gbg, som jag nämnde i förra inlägget. …"