Arvid Gustafsson nouw.com/arvidgustafsson
View tracker

Fick världens sug efter att tävla i fredags så idag blev det tävling i Sätra. Det resulterade i ett innepers och en tredjeplats men nu tycker jag verkligen att det är dags att ta mig under 23 inomhus och jag tror faktiskt att det kommer nästa helg på DM i Uppsala. Fram tills dess ska jag träna lite starter i kurva och någrq längdhoppsansatser, japp det blir även längdhopp nästa helg vilket ska bli himla kul faktiskt. Dessutom matchar jag och coach skor nu mera, vi köpte likadana på en Nike outlet i Florida haha.

Hoppas ni haft en bra helg!

Likes

Comments

View tracker

Blandade bilder från fina dagar i Florida. Några av bilderna har jag tagit själv fast med myggans kamera och redigering men bildcredden går i de flesta fall till honom. Det var en hyfsat behaglig resa hem får jag säga och på fort lauderdales flygplats fick jag dessutom livets komplimang. Tjejen i kassan på en flygplatskiosk sa att jag såg ut som Leonardo di caprio i titanic. Då dog jag och vaknade upp lycklig på Arlanda sisådär 12h senare. Den komplimangen kommer jag leva på länge haha. Iaf så har jag lyckats ställa om dygnet bra och nu är ju veckan slut? Känns jättekonstigt men fantastiskt skönt och äntligen är det där slutprovet i fysik 1 gjort också. Och jag är nöjd, att det är gjort sen får vi se om jag blir nöjd med resultatet.

KRAM på er!

Likes

Comments

View tracker

Att få köra skivstången på det här stället har varit så coolt(och resulterat i bra bilder). Lyften har visserligen känts rätt tunga här och min hjärna har vid flertalet tillfällen blivit rätt ansträngd när den försökt räkna om lb till kg men träningen har ändå verkligen varit nice där. Sista dagen innebär även sista lyftpasset vilket dock blir ett rätt chill pass, tunga hängvändningar och bål, sen åker vi hemåt igen. Hoppas ni har det braaaa där hemma!

Likes

Comments

I torsdags fick Ida leka modell och jag leka lite fotograf och fotoassistent. Och nöjd är jag också med de resultat vi lyckades åstadkomma på de 5 minuter jag fick chansen att fota och jag måste säga att det var en rolig torsdagförmiddag.

Under de senaste dagarna har jag faktiskt även fått träna på ostört och även fast gårdagens intervallpass blev ganska ojämnt så var känslan bra, vilket var kul det och jag tror verkligen att det snart kommer gå fortare och kännas bättre. Vi har faktiskt även haft en salig blandning mellan sol och molnigt, så lura er inte på alla soliga bilder enbart, vädret har varit jättebra men det har verkligen inte varit soligt dygnet runt om ni fått intrycket av det.

Såna här maffiga solnedgångar har vi också fått bevittna och jag hade säkert fått se fina soluppgångar också om jag hade vart lite mer morgonpigg... iaf 1 dag till i paradise och jag ska njuta! Kram

Likes

Comments

Igår var vi ute en av de finaste öarna jag varit på, sen åkte vi inåt landet och käkade himla god fisktacos. Guacamole alltså, det är nice det. Sen solade vi kanske lite väl mycket vilket tyvärr resulterade i en ganska brännd näsa för min del. Men det var kul ändå och imorgon är det sista dagen här. Ska försöka få upp lite fler inlägg här imorgon också. En del har hänt här även dagarna jag inte uppdaterat! Kram

Likes

Comments

View tracker

Igår var vi i Miami beach för att kolla på turkost vatten, fota och äta, det var nice.

Likes

Comments

Har väl inte haft världens flyt här än så länge då en förkylning slog mig efter min vätskebrist. Så har fått vila en del men tränade imorse och ska snart träna lätt igen och jag hoppas att det ska kännas ännu bättre imorgon. Under tiden som jag vart dålig har jag iaf fått lite tid för fysikplugg och annat, slutprov i fysik 1 när jag kommer tillbaka från Florida, fantastiskt att kursen äntligen tar slut, mindre fantastiskt att jag inte pluggat i närheten av tillräckligt än så länge.

Kram!

Likes

Comments

Varmt, varmt, trött, seg, vätskebrist. Så skulle man (tyvärr) kunna beskriva de tre första dagarna här. Tror ej min hud var beredd på solen, inte heller min kropp på flygresan och inte min hjärna på att man behöver dricka mycket när man är på träningsläger. För tillfället mår jag dock bra och imorgon ska vi till sawgrass mills för shopping och vilodag, det blir nog bra det och på måndag är jag nog tillbaka i träning och ska nog kunna njuta av träningen här. Kram till er där hemma i Sverige!

Likes

Comments

Gissar att kl ungefär är 22:30 hemma i Sverige just nu men här är det eftermiddag, behaglig sol och sommarvärme och palmer som utsikt till fysikplugget. Idag har vi tränat på arenan för första gången, bra men inte superbra precis som boendet och 2 veckor här kommer nog bli helt ok. 100 meter till havet och gångavstånd till massor av restauranger, vi klagar definitivt inte och man inser hur lyckligt lottad man är som får åka på såna här resor.

Vi hörs, kram på er!

Likes

Comments

Nya året firades in med dessa i lördags. Med en middag vi lyckades himla bra med om jag får säga det själv och med många skratt. Att nya året börjar på riktigt imorgon med en resa till Florida gör ju inte direkt läget sämre.

Kram på er och gott nytt år!

Likes

Comments