Arvid Gustafsson

Track and field

Ett sånt pass där vilan mellan loppen är så lång att man nästan kan ta en nap. Pass som inte borde va jobbiga men som ändå får en att inte vilja ställa sig upp på några minuter efter att sista intervallen är sprungen. Ett sånt pass där benen ska gå fort trots att de hinner stelna till lite i vilan mellan varje intervall. Gillar såna pass.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Daily

Alltså bilden i mitten <3, min mamma är coolare än din.

Mamma och jag var i Sigtuna igår, på caférunda typ. Alltså jag skämtar inte när jag säger att fika är ett av mina största intressen, förstår inte hur folk klarar sig utan det. Supermysig stadskärna faktiskt och bra fik, så åk dit om ni känner för det!

Kram!

Likes

Comments

Känns som att sommarlovet rinner iväg lite, dock så brukar det typ alltid kännas så, så är väl inget nytt. Annars gillar jag den här tiden på sommaren, när typ alla är lediga och tillvaron är prestationslös och tiderna flytande. Ska jobba de tre veckorna som kommer, dock inte så mycket vilket är skönt, och kommer ju typ va rik efter den här sommaren vilket inte är så dumt. Ska sova nu tror jag, därav rubriken. Godnatt hörni! Hoppas ni mår toppen <3

Likes

Comments

Storken var bra igår, vädret var bra det med och det var jättemysigt att träffa Astrid som vanligt. Allt är faktiskt rätt bra just nu.

Likes

Comments

Track and field

Bilderna är gamla men det såg ungefär likadant ut på träningen idag. Härligt att ha en träningskompis hemma igen! Imorgon ska vi dessutom åka och heja på en annan i Gävle. För min del så är det lugn fast samtidigt tuff träning just nu. Springer inte så snabba intervaller utan det är lite tyngre träning med mer flås just nu, delvis pågrund av att min baksida strular lite igen. Lite frustrerande framförallt eftersom att kroppen känns väldigväldigt bra. Hoppas att känslan i kroppen håller i sig och att baksidan börjar samarbeta fullt igen!

Kram <3

Likes

Comments

Daily

Så mysigt att komma hit ibland, till kusinerna i Stockholm alltså. Den här gången sov vi över också och blev bjudna på drömfrukost på morgonen efter. Jag och min kusin Celine satt ute och pratade till kl 1 på natten, älskar kvällarna just nu, som inte är för kalla liksom och fortfarande ganska ljusa.

Idag väntar träning och aa det är typ det! Kram!

Likes

Comments

Foton

Såhär kan en oplanerad sommarkväll se ut för mig. Detta + någon serie eller film utgör alldeles för många av mina sommarlovskvällar. Men får mig ju å andra sidan att koppla av, så får väl säga att det är värt det.

Likes

Comments

Track and field

Var i borås torsdag-fredag förra veckan för att springa lag-SM. Jag persade på 200, dock i för stark vind men oavsett så satt 22.02 väldigt fint! Nu ska jag träna några veckor och sen släppa upp för att få en bra formtopp till JSM, del 1 av sässongen är gjord! Och jag är mucho taggad för del 2. Kram på er!

Likes

Comments

Äntligen svenska jordgubbar!!

Ni Uppsalabor känner nog till att det finns ett jordgubbsstånd lite till höger om den här bilden så aa mitt jordgubbsinköp resulterade i den här bilden också.

Jordgubbar är verkligen sommar för mig, finns nästan inget bättre tycker jag. Sen fixade mamma en himla god middag också. Panerad fisk stekt i smör och färsk nypotatis till det. Så gott så att det smälte i munnen. Sen älskar jag att fota mat på sommaren, är så fint ljus och ofta fina färger på själva maten. Kram!

Likes

Comments

Daily

Hade reunion med Astrid idag. Välbehövligt att låta munnen gå några timmar och lufta sina tankar. Tränade idag också och kändes faktiskt riktigt bra. Åker till Borås och lag-SM redan på torsdag och ska bli skönt med några veckor av lugn sen och mer träning för att ladda om inför andra delen av säsongen. Börjar iaf få en väldigt skön känsla i kroppen vilket känns bra, och sommarn är lång!

Hoppas det är bra med er!

Likes

Comments

 • Ett sånt pass

  Track and field

  " Ett sånt pass där vilan mellan loppen är så lång att man nästan kan ta en nap. Pass som inte borde…"

 • Sigtuna

  Daily

  " Alltså bilden i mitten <3, min mamma är coolare än din. Mamma och jag var i Sigtuna igår, på cafér…"

 • Trött

  " Känns som att sommarlovet rinner iväg lite, dock så brukar det typ alltid kännas så, så är väl ing…"

 • Igår

  " Storken var bra igår, vädret var bra det med och det var jättemysigt att träffa Astrid som vanligt…"

 • Träningsstatus

  Track and field

  " Bilderna är gamla men det såg ungefär likadant ut på träningen idag. Härligt att ha en träningskom…"

 • Ett bra dygn

  Daily

  " Så mysigt att komma hit ibland, till kusinerna i Stockholm alltså. Den här gången sov vi över ocks…"