Arvid Gustafsson nouw.com/arvidgustafsson

Två nya tröjor och om jag är nöjd med (framförallt) den gråa polotröjan? Eh ja, lever i den för tillfället.

Likes

Comments

Träffade först pappa för lunch på golden china(Uppsalas bästa kinamat?) och sen Astrid och parisa för låååångfika på storken. Det var nice det och känslan av att kunna äta hur mycket man vill och vad man vill på grund av vila från friidrotten är än mer nice.

Har än så länge fokuserat lovet på att ta det lugnt, lägga ifrån mig mobilen och inte tänka så mycket. Vilket varit skönt och resten av lovet tror jag att jag ska ägna åt skid-VM. Spännande va? Nej men jag är astaggad faktiskt, längdskidor är en väldigt positiv sak med vintern! Kram på er!

Likes

Comments

Hej allihopa! Ja det har blivit några dagar sen jag senast uppdaterade... I helgen var jag som sagt på jsm i Göteborg för att springa 400m. Tyckte det kändes bra i försöken och jag kände inte av baksidan som jag haft lite problem med senaste tiden. Jag lyckades ta mig till a-final och var väldigt nöjd med det med tanke på hur inomhussäsongen sett ut. Väl på uppvärmningen kändes dock baksidan annorlunda, väldigt stel och även lite smärta. Jag bestämde mig för att springa ändå men i andra kurvan på första varvet "knäppte" det i baksidan och där var loppet slut för min del. Nu väntar vila, rehab och sen grundträning, sjukt tråkig inomhussäsong men så blev det den här gången och i sommar kommer jag vara redo att springa fort!

Likes

Comments

Vila-ett ord min relation är blandad till. Att bli tvingad att vila kan vara bland det värsta som finns men att vila när man gjort något bra eller vila för att hitta formen är nästan tvärtom. Det sistnämnda brukar jag göra inför viktiga tävlingar, vila i 2-3 dagar och sen brukar mina ben vara fjäderlätta och studsiga när det väl är tävlingsdags. Så det är det jag gör nu, vilar för att förhoppningsvis få till en formtopp till helgen efter en månad med onormal träning. Jag hoppas det funkar och att jag får känna känslan av att flyga fram på lördag, samtidigt som jag slappnar av och orkar hela vägen in i mål. Eller aa nåt sånt iaf, när jag väl står där vet jag ju att jag kommer vara nöjd bara jag tar mig i mål.

Likes

Comments

Spontanköpte, alltså verkligen spontanköpte ett nytt objektiv för någon vecka sedan. Ville ha ett för att kunna fota med lite vidvinkel och sen såg jag detta som låg ute för en extremt billig peng så jag slog till. Tycker dessutom att det är bra, skarpt och med ganska mycket vidvinkel även fast det inte blir 24mm på min kamera utan kanska snarare runt 40mm så är det stor skillnad mot det 50 jag redan har. I vilket fall så är jag nöjd!

Likes

Comments

Semlor lyser verkligen upp vintern för min del och jag tycker verkligen att det är typ världens godaste bakverk. Standardbeställningen på alla caféer just nu för min del och ständig craving efter just, semlor. Har tyckt om de så länge jag kan minnas och jag minns(har fått höra) om hur jag satt på dagis och tryckte i mig semla efter semla med grädde i hela ansiktet haha. Riktigt så illa är det inte idag och dessutom blir jag rätt mätt på en så hur jag kunde få i mig flera är faktiskt ganska oklart? Iaf så är jag tacksam över dom och vinterstudion för utan dessa två komponenter tror jag knappt att jag hade klarat av vintern.

Kramar!

Likes

Comments

Förra helgen firade vi mamma i två dagar och den här veckan har ägnats åt... ja vad egentligen? Skolan har varit lugn och friidrotten är inte direkt övermäktig såhär i formtoppningstider. Så jag har tagit sovmorgon, typ varje dag och njutit av den sol som faktiskt funnits. En vecka kvar till SM och det känns bra faktiskt, dagens intervaller var de sista tuffa inför tävlingen och de kändes bra så jag tycker det ska bli kul att åka dit och vem tackar inte nej till 2 dagar Göteborg? Världens mysigaste stad.

Kram på er!

Likes

Comments

Även fast solen är framme främst under tiden i skolan så lyckades jag ta in lite av den idag, och oj vad lite skillnad lite sol kan göra! Genast lite mer energirik och iaf en antydan till leende hos folk man möter på gatorna. Sitter på bussen för tillfället efter barnträning och egen träning, en rutin jag är van vid på onsdagarna. Idag passade jag och pappa även på att luncha och burgaren på bilden slank snabbt ner, Phils burger i Uppsala rekommenderas!

Likes

Comments

Mamma fyllde år igår så hon har haft det lite bättre än vanligt de senaste dagarna och jag haft lite mer att göra haha. Nejmen det är hon värd, det är ju faktiskt tvärtom under resten av året. Skulle egentligen tävlat i helgen men har ägnat dagen åt att kolla på livesändningen från tävlingen istället, kanske dags att skaffa sig lite fler intressen? Iaf fick sova lääääänge idag och är i princip läxfri i helgen så jag njuter. Slökollar mello just nu och tror jag ska fortsätta med det. Kram på er!

Likes

Comments

Hej goingar! Invigde helgen med lite frivändningar, korta knäböj och höftlyft. En bra start får jag säga och kroppen känns fysiskt stark och i bra form vilket iaf känns positivt. Fick väldigt ont i baksidan under förra veckans tävling vilket gjorde att jag inte riktigt kunde göra mig själv rättvisa men nu har jag fått några övningar att göra och jag har hopp om JSM om två veckor. Sen ska det bli skönt att börja grundträna igen. Har redan nu ställt in siktet på sommaren och tänker att den här inomhussäsongen får bli lite vad den blir. Kramar!

Likes

Comments