Arvid Gustafsson

Foto

Perfekta fotokompanjonen.

Dom här bilderna fotades med Axel i lördags. Fler alléer hoppas jag få fota i höst för det blir ju såå fint på bild. Vad tycker ni om bilderna?

Idag har jag gått i skolan och sen fikat med Caisa, Vickan och sen Johanna. Alltså var jag och Caisa som skulle fika först men sen anslöt sig Vickan efter att vi hade hittat henne på storken och sen kom Johanna också. Älskar ändå att man kan göra sånt efter skolan när träningen inte börjat än och man inte har överdrivet mycket i skolan(även fast högen växer sig högre och högre hemma).

Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Shopping. Igår kom jag fram till att det bästa ju hade varit om man bara spenderade mindre än vad man fick in varje månad. En enkel budget liksom. Detta känns dock ganska orimligt när ens inkomst är ett studiebidrag och småpengar från barnträningar och uppskattar att belöna sig själv med allt från mat till kläder typ hela tiden. Synd faktiskt.

Idag var mamma och jag kulturella och gick på nån fotoutställning. Min favoritbild var den ni ser på mannen och kvinnan och rosorna. För 87000 hade den varit min. Känns rimligt, lika rimligt som det känns att om man är kulturell i nån timme så innebär det fika efteråt. Det är sen gammalt.

Likes

Comments

Daily

Åt middag med Axel och Astrid, dels för att dom ville överlämna min 18-års present och dels för att vi inte setts på ett tag. Dom gav mig en så gullig och rolig present som jag kan visa sen, och allt var så fint inslaget. Astrid fyller år nästa helg och Axel en vecka efter det. Världens finaste och bästa vänner.

Känns rätt bra att det är helg också, har bestämt mig för att bara ta en vecka i skolan i taget för just nu är den inte så kul. Vad som dock är kul är att grundträningen startar nästa vecka, woho! Så taggad på att få till en bra höst och sen göra två riktigt bra tävlingssäsonger. Sugen på att testa nån ny gren i vinter och sen ha fullt fokus på 400 häck i sommar tror jag. Men jag vet inte, kan ju ändra mig!

Ha en fin lördag hörrni!

Likes

Comments

Friidrotten

Kolla vilka fina träningskompisar!! Vi har uppstartsvecka/ "aktivering av kroppen" den här veckan så igår träffade jag Sara och Klara för lite chillträning. Med betoning på chill. Det blev ett varvs jogg, massa bilder och lite bål.

Ny arena har vi fått också, i Gränby precis vid vår inomhushall. Man ser får när man kollar ut över bortre lång, så mysigt! Även fast det lär blåsa en del på arenan med tanke på hur öppet den ligger. Banorna kändes nice också, men får testa dom mer om nån vecka.

Ett av typ 5 försök till hoppbilder och ja många tappra försök senare blev det ju rätt bra? Lite synd att solen gick i moln, ljuset var jättefint när vi kom till arenan!

Hörs ses hejdå! Bilderna tagna med Klaras kamera!

Likes

Comments

Köpt en ny tröja!! Kolla vad snygg!! Älskar den lilla emojin på bröstet...

Druckit massvis med te... men är trots ett tappert försök inte helt frisk än.

Lämnat sängen för skolan dom två senaste dagarna och mötts av cykelkaos båda dagarna. Kombination av att jag alltid är sen och att vädret är bra tror jag.

Kram hörni!

Likes

Comments

Sommaren började med att två av mina kusiner tog studenten!! Bara ett år kvar för mig, ser verkligen fram emot skivorna och allt därtill, tror studenten kommer bli svinkul!

Jag Axel och Astrid tog tåget till Stockholm för Zara Larsson och ja vi kom ju inte in... Tror jag var ganska överlägset mest ledsen över det men det blev en väldigt fin kväll i Stockholm ändå. Vi gick från gamla stan upp till söders höjder och tillbaka. Stockholm är såså fint och är verkligen en stad jag vill flytta till i framtiden.

Sommaren fortsatte med middags och fikadejter och photosessions. Älskar dom här bilderna och tycker verkligen dom första veckorna av somrarna är så fina, när bladen fortfarande är ljusgröna och det blommar lite överallt.

Axel och jagsåg first aid kit på grönan och ja det var bra!! Hade ju tänkt gå på betydligt fler konserter i år men ja än så länge har det bara blivit en. Kanske blir någon till dock. Grönankonserterna är ju inte slut än och sen vet man aldrig vad som kommer upp...

Och friidrottssommaren då? Ja den började ju bra men slutade i frustration. Att kroppen var som mest seg under hela säsongen på JSM gör mig bara arg, men med lite distans är jag väldigt taggad inför kommande säsonger. Och friidrott är verkligen något jag vill hålla på med och förhoppningsvis många år till! Tar med mig pers och många roliga minnen med fina friidrottskompisar och ser fram emot en grym grundträning med ny tränare och nya möjligheter.

Och massa massa somriga fikastunder <3

Typ varje sommarkväll spenderades med den här tjejen kändes det som, eller okej inte så många kanske när jag tänker efter men tillräckligt för att det ska kännas som att jag haft ett andra hem de senaste månaderna...

Sommaren 2017 var fett fin hörrni!

Likes

Comments

September innebär ju mycket tillbaks till rutiner... på både gott och ont! Allt rivstartar alltid varje år vilket kan göra mig rätt trött men samtidigt tar det ju inte så lång tid innan man kommer in i allt.

Iaf, tillbaks från rävsten vilket känns väldigt skönt och dessutom har jag ju hunnit fylla 18!!! Sjukt, och lite ångest typ... hade inte haft nåt emot att stanna vid 17 ett tag till även fast det är rätt nice att äntligen va myndig också. Har tyvärr varit förkyld några dagar nu så det riktiga firandet får vänta!

Kramar!

Likes

Comments

Har spenderat veckan på en öde ö i Stockholms skärgård. Skrivandes kilometer lång labbrapport och levt utan bra internetuppkoppling och toalett. Kul va? Njaaa men kanske inte så illa som det låter. Imorgon åker vi iaf hem så det ska bli himla skönt. Är jättefint här ute men nej har fått nog av landet nu...

Hörs från Uppsala!

Likes

Comments

Var såklart(!!) finnkampssupporter idag och fick se vinst och pers av caisa!! Kompishjärtat bultade lite extra mycket. Samlar inspiration till fler säsonger också, för vill ju inget hellre än att få springa i landslagsdräkten igen. Finnkampen är perfekt för det, så himla rolig tävling och dessutom känns det rimligt att nån gång nå dit. Men först grundträning och sista skolåret. Imorgon hejar jag med mamma under tävlingen!

Kram!

Likes

Comments

16/9

Foto

" Perfekta fotokompanjonen. Dom här bilderna fotades med Axel i lördags. Fler alléer hoppas jag få f…"

En söndag

" Shopping. Igår kom jag fram till att det bästa ju hade varit om man bara spenderade mindre än vad …"

Gårdagen

Daily

" Åt middag med Axel och Astrid, dels för att dom ville överlämna min 18-års present och dels för at…"

Uppstartsvecka

Friidrotten

" Kolla vilka fina träningskompisar!! Vi har uppstartsvecka/ "aktivering av kroppen" den här veckan …"

Acne sweatshirt

" Köpt en ny tröja!! Kolla vad snygg!! Älskar den lilla emojin på bröstet... Druckit massvis med te.…"

Sommaren

" Sommaren började med att två av mina kusiner tog studenten!! Bara ett år kvar för mig, ser verklig…"