Riktigt stolt över den här bilden. Den är tagen precis utanför huset när jag väntade på bussen. Ganska B från början men med lite filter blev det riktigt intressant. Tycker jag i alla fall!

Ja nu märks det verkligen att hösten är på väg, både på gott och ont. Kan säga att converse inte är bästa höstskorna... 😝

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

Tips

Högerhänt? Se till att ljuskällan är placerad till vänster om pappret du ritar på så slipper du skuggan av handen på bilden.

Ganska smart!

(Rätt basic och ganska logiskt men ja har faktiskt aldrig tänkt på det innan 😅)

Likes

Comments

Bilder

Ytterliggare en chibi eller vad man nu ska kalla dem. Denna är gjort helt utav mig utan bilder från internet som inspiration. Rätt stolt. Pennorna jag använde var inte de bästa, men jag gillar känslan den slitna färgen ger.
Kram! 😄

Likes

Comments

Hejsan!
Hittade dessa ursöta chibis på pinterest och var bara tvungen att rita av dem! Hur gulliga som helst!
Försökte få dem att likna mina två bästa vänner, ni vet vem ni är! 💘

Likes

Comments

Personligt

När jag läser en blogg vill jag gärna veta något om personen som skriver, och jag tänker att du troligen känner samma sak. Därför tänker jag skriva lite kort om mig själv!

Jag heter då Elin och är tretton år gammal.
Jag tillsammans med min familj och mina katter bor mitt i Skåne i en liten by du troligen aldrig hört talas om... Ett av mina intressen är att teckna och rita vilket jag gör lite då jag har lust, vilket innebär att ni inte kan förvänta er något jämnt flöde här på bloggen!
När jag inte sitter och ritar är jag troligtvis på fotbollsplanen, eller så har jag krupit ihop med en bok.
En sak jag inte klarar av är folk som pratar med mig när jag försöker lyssna på musik, jag menar: man stör inte någon med hörlurar... Snälla...

Likes

Comments