Hur ofta tänker du på hur stort inflytande pengar har på dig?..
Hur mycket lägger du märke till makten som pengar har över dig?
Påverkas du av pengar?

Du vill förmodligen säga nej.. Men det är ingen lögn när man säger att "Money makes the world go around"

Men hur kan det vara så? När allt pengar egentligen i grund och botten är valuta.. Valuta som är till för att ge oss någon form av värde. Pengar har det värdet som det har i dagsläget pågrund av dig och mig.

Om du inte hade varit helt övertygad om att pengar haft ett värde, hade det förmodligen inte haft det heller. Nu ser jag inte att pengar betyder något för att ENDAST du har valt att använda det som din huvudsakliga valuta. Utan med tiden har vi gått ifrån att byta saker med varandra till att förhandla , till att använda olika metaller och nu sedlar och mynt..

Oftast hör jag " pengar är inte allt"

Okej len testa att leva utan pengar i 30 hela dagar i dagens samhälle and I promise you bobo att det är bullshit du kommer att sluta spotta väldigt kvickt.

När ordet pengar kommer upp är det oftast i samband med dem hör 1 procentare som lever highlife eller resterande 99% av oss som sliter och oftast inte tjänar över 25000 kr innan skatt!!
Nu är det kanske en summa många nöjer sig med men beroende på livsstil, ansvar och hur man hanterar sina pengar, kan den här summan antingen hålla eller vara rent av för lite.
I dem flesta fall är det för lite....

Pengar är numera så negativt laddat att majoriteten av oss hanterar pengar med rädsla istället för glädje. Och hanteras valutan med glädje är det oftast med en rädsla i baktanke.. Antingen över att pengarna inte räcker till, tar slut och mycket mer. Jag tror väldigt starkt på att det ligger i grund till en av anledningarna till varför du inte har den summa av pengar eller rikedom som du vill ha.
För att helt ärligt, hur kan du förvänta dig att få mer av det du instinktivt(av någon anledning)är rädd för?
Din rädsla gör då att din hjärna omedvetet får dig att agera på så sätt att du tar avstånd från det som i praktiken skrämmer dig. Vilket i det här sammanhanget är pengar...
Makes no sense, ellerhur?

Det finns även så mycket som du vill ha. Ändå gör du inte det som krävs för att du ska få det...
Det finns en livsstil du alltid drömt om.
Men tar du dig an ett jobb eller gör allt i din makt för att kunna få det arbete eller sysselsättning som kommer att manifestera den livsstil du vill ha?

Till minst 70% kommer DU som läser det här till att inombords svara nej.
Ca 40% kommer att säga ja och önska att det var sant medan du som är en av dem 10% av människor som genuint menar det och verkligen använder alla medel du har för att se till att din dröm blir din verklighet...

Det får mig att tänka på en låt jag hörde där en man sa att han går i sömnen när till och med är vaken just för att han lever sin dröm.

Nu kanske du inte förstår vad han menar men efter en ordentlig stund av tänkande kommer du att uppskatta quotet.
Ett annat problem till varför du förmodligen inte har dem pengar du vill ha är att du har nöjt dig med det du har och fortsätter att tänka "om" . Tänk "om" jag hade gjort det då. Tänk "om" jag hade tagit den risken där...

För att du inte ska behöva gå igen hela ditt liv på auto-pilot, ska du sluta basera alla dina val på rädslor du har.
Lev Ditt liv! Inte någon annans. Gör det som gör dig glad för en omväxling.
Ta dina risker i livet så tidigt som möjligt. Testa dig framåt. Se vad som funkar. Ge inte upp. Du har en skyldighet till dig själv att vara den bästa versionen av dig själv inte den versionen som du vill att människor ska uppfatta som dig.

Jag vill gärna skriva om hur svårt det har blivit när det kommer till att landa ett bra jobb som nämligen drar in pengar till dig. Det sparar jag till nästa blogginlägg. Jag vill veta hur pengar påverkar dig?
Även dina tankar och funderingar. Hör av dig i kommentarsfältet om vad du tycker.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Found this old pic😊 När man skulle börja filma sin första egna musikvideo haha😊

Likes

Comments

Kommer du ihåg första gången du höll i ditt barn? Första gången du kände riktig kärlek? Fastän att det finns saker utom vår kontroll har jag lärt mig att dem enda saker som händer är det du låter hända... Min vackra dotter Hailey föddes i juli och redan innan dem 5 dagar vi spenderat på intensiven och väntande på denna ängel visste jag att det inte finns någonting som jag inte skulle göra för min älskling. Dem flesta jag pratar med har oftast sagt att dem visste att deras barn var deras värld så fort dem såg henne. Men jag visste redan hur jag kände innan hon var här...

Jag visste det när jag pussade på min sambos mage och jag kände det när jag sjöng för vår lilla ängel när hon fortfarande var i magen. Så ja jag var ju inte gravid men jag visste redan då att det inte fanns något jag inte skulle göra för min dotter när hon fortfarande höll på att växa till sig i mammas mage. Förtsås du vad jag menar?

Likes

Comments

Du har säkert hört den här låten på många olika platser. Jag kände att jag också kunde lägga en liten röst på det hela också😊😊😊

Likes

Comments

For the longest time since being 17 I've worked at a couple of 9 to 5 jobs. Everyday I wake up 5 o clock in the morning, get dressed, wash my face, brush my teeth and get ready for work. Sitting on my couch each morning one thought always comes back. What am I doing?
It might sound selfish of me or even naive, but there is nothing I can see my self doing other than music..
Even so like everyone, I suck it up and go to work. Sitting at my desk it feels like I'm telling myself to ignore my dreams. I know that nothing comes without hard work and some real sweat. Real grinding, still though, it's like I'm telling the music in me to stay quite.
Everyday I see and talk to people who say " Yes well I could have done this but I have family to think of". Sure I'm all for family and providing for them. But are you happy? Are you fulfilled?
Do you wake up in the morning and go "Hell yes! On my way to work and I would do this even if I didn't get paid to!"
Would you?

No.. most of you wouldn't. Why? Because you're not fulfilled..
Not doing what you love no matter the situation leaves most people unfulfilled.
Which breeds negative feelings and that in turn will only build up over the years. At some point you will have to face reality. Just think about it  years and years where you could have been fighting for your dream. Showing your family, kids, husband or wife that anything is possible as long you believe it is, and act accordingly. So a life of feeling unfulfilled, is that what you want? 
Of course not. But unless you take action, more of the same is exactly what you'll get. This is what breaks up alot of marriages. Most of the marriages I've seen anyway. And you start to seek out that fulfillment elsewhere.
This is something I myself have been dealing with and probably most you as well. But you see, now I have a producer in my corner. A brother betting it all on me. And best of all shows coming up. Only if I do my part as well. So as long as you stay vigilant, keep being grateful for what you have now. Sooner or later you'll get where you want to be then.
So when your heart is somewhere else, do you suck it up for the rest of your life and work at every other job other than the one you actually want?
Become bitter and hate yourself while blaming everything else?

 Or do you take responsibility?
Grab the threads of your destiny and actually take a chance that you know, if everything works out, will almost 100% bring happiness, prosperity and keep all that positivity and love in your family?


 

Likes

Comments

Lite sena tankar här nu innan man går och lägger sig. Nu till exempel sitter jag i mitt vardagsrum och bara tänker på att jag och många andra jag och säkert du också känner har förmodligen mer än en utbildning. Sliter som man ska göra för att tjäna sina pengar men.. ändå får man ingen form av säkerhet. Dom som inte valt att plugga vidare efter gymnasiet får ju oftast högre löner i början medan dom som pluggat vidare har en högre lön senare i livet som håller livet ut. Förhoppningsvis, alltså om man inte sen inser att ja, detta var inget för mig.. Sen o andra sidan kan de gå på många olika sätt.

Du känner säkert själv till dem här arbetsgivare som vill att du ska vara ung men på något hokus pokus sätt ändå har 20 års erfarenhet! Helt malade! 
Men så länge du håller hårt i vart du är på väg, kommer du så småningom fram.. Hoppas jag😊

Likes

Comments

Oftast har jag haft svårt att uttrycka mig så gott jag kan på svenska. Fastän att jag är född här🙄...
Nej det mer konkreta ting att säga borde vara att jag för det mesta uttrycker mig enklast på engelska. Så det händer väl att jag slänger ur mig engelska och ibland kan det bli så att ett helt inlägg blir på engelska, men har du svårigheter med att förstå när det skrivs på engelska, är det bara att tala om de för mig i kommentarsfältet😊

Likes

Comments

Så jag tänkte att mitt första inlägg blir en video där jag uttrycker mig om hur jag ser på saker i dagens samhälle. Samället vi inte brukar se så mycket av.❤

Likes

Comments