Sitter i soffan med katten bredvid mig. Börjar bli trött. Har suttit och målat. Ska lägga mig i god tid i kväll så jag inte är alltför trött i morgon då jag har jobbintervjun. Nu gick katten i väg. Säkert ut i köket för att hämta mat. Hon är ständigt hungrig. 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

...men först jobbintervju och läkarbesök. Är ett riktigt bra jobb...så det är nervöst. Samtidigt så har jag precis fått en plats i programmet Arbetsförmedlingen har som jag så gärna vill gå! Jag behöver det just nu och att jag blivit kallad till ett bra jobb som jag verkligen vill ha ger mig lite ångest. Jag tror inte att jag klarar det just nu. Men kanske om ett eller två år när jag förhoppningsvis har kommit på fötter. Men man måste våga chansa. Jag måste söka jobb trots att jag är med i ett program och det tycker jag är jobbigt eftersom jag måste ta jobb om jag blir erbjuden.

Men det kan hända att rätt jobb skulle vara bra för mig och bara göra att jag mår bättre! Då kanske jag inte behöver programmet. Vem vet?

Planerna för i morgon är även att träffa min nya läkare för första gången, vilket även det är nervöst! Jag hoppas verkligen att det är en bra läkare. Har tyvärr erfarenhet av mindre bra läkare och det är nog så jobbigt.

Annars är helgen full av aktiviteter. Födelsedagsfest, tyst retreat och gospelkonsert. Det ser jag fram emot.

Nästa vecka ska jag träffa coachen på Arbetsförmedlingens program för första gången. Det känns riktigt bra att det äntligen kommer i gång.

I dag har jag diskat, tvättat och burit ner två kassar i källaren. Nu ska jag hämta tvätten.Likes

Comments

...gått och lagt mig även i kväll. Men för tredje natten i rad så kunde jag inte sova. Känner mig kreativ och behövde skriva några rader.

Likes

Comments

Vem tar vem i denna lek?
Detta spel, kan man göra fel?

Den som kommer först
Den som är störst

Den som vet mest
Den som är bäst

Vackrast, skönast att se på
Det är det, det är då

Likes

Comments

Änglamoln svävar upp i det blå
Ovanför oss, vi ser på

Vackra är de ack och ve
Den som ändå kunde se!

Änglamoln de flyger runt
Osynliga för många sedda av få

Vackra är att se på
Ja det är ju faktiskt så

Likes

Comments

På Söndag 20.00 är det Fullmånemeditation. Det är tidningen Nära som ordnar den. Går ut på att så många som möjligt mediterar samtidigt på olika platser. Det blir fantastiska energier och det går otroligt fort! Meditationen varar i en halvtimme. Men brukar kännas som tio minuter.

Meditationer finns på Youtube att lyssna på om man har svårt för att bara sitta i tystnad eller med instrumental musik. Finns yoga och meditationsmusik på Spotify också.

Meditation är underbart!

Likes

Comments

Romantiken blommar och kärleken växer. Du får blommor oväntat och pratar i telefonen i timmar på kvällen. Det är en del av proccessen att bli kär! Du ler mer än vanligt. Du kommer till och med i håg hur man rodnar.

Det kan vara en ny personi ditt liv eller en person du känt länge som du blir nykär i. Oavsett vilket är det kärlek i luften.

Kortet står också för någon som är drömmande och romantisk. En Själsfrände. En riktig romantiker. En konstnärssjäl som kan vara dramatisk. Någon som vet vad som är viktigt i livet.

Äktenskap, förlovning och bröllop. Återseende från tidigare liv. Öppna ditt hjärta för en situation. Att vara jordad under en känslomässig upplevelse.

Likes

Comments

Jag gick och la mig strax efter tio och nu är klockan snart elva. Är plågsamt att inte kunna sova. Har början till en böld vid svanskotan. Det är ingenting farligt vad jag vet men gör ont om man måste ta bort den. Hoppas att den går tillbaka. Jag behandlar den med alsolsprit. Får hoppas att det hjälper.
Den gör ont i bland men mesta delen av tiden känner jag inte av den.

I dag har jag lagat storkok på de grönsaker som fanns hemma, vilket var palsternacka, morot, paprika och champinjon. Jag tillsatte även stora vita bönor, tonfisk och kokosmjölk. Kokade färsk spenat tagliatelli till det. Blev riktigt gott. I bland smakar ett i hopkok av det man har hemma riktigt bra.

Har även städat badrummet och tvättat i dag.

Hade tyvärr ingen ork till att gå på yogan vid 19.15 på kvällen så gjorde yoga och stretching hemma. Har några övningar jag gillar som är bra för rygg nacke och axlar. Sen tog jag en halvtimmes Reikistund som är det vanliga. Efter det lite meditation.

Känner mig duktig!

Likes

Comments

....till yogan härom dagen. Försov mig och sov sedan större delen av dagen.  Blir ofta trött dagen efter om jag har gjort mycket saker en dag. Men i dag har jag i alla fall sökt ett jobb och ska sätta i gång och fixa i hemmet. Tänkte göra storkok på grönsaksgryta och har bokat tvättstugan klockan tre.Likes

Comments

​I morgon tänkte jag gå upp och gå på yogapasset som är 7.15!

Är underbart att yoga på morgonen före frukost! Är så glad att jag kom i väg till yogan i går och hoppas att jag ska komma i väg i morgon och att inte det är för mysigt att ligga kvar i sängen och för kallt ute.


Likes

Comments