Vet inte vad jag ska skriva...känner mig lite uttråkad men skulle vilja skriva någradikter. Står bara lite stilla i mitt huvud. Är för trött helt enkelt.

Likes

Comments

Är trötter och lite orolig i magen. Ska nog sova strax. Klockan är bara 21 men kan vara bra att vakna utvilad i morgon. Ligger på soffan under en filt och vilar lite och känns lite jobbigt att behöva gå upp och göra mig iordning för natten. Ligger nog kvar här ett tag till. Hörde precis när grannen kissade...man hör det från vårat vardagsrum.

Likes

Comments

Upp och ner.
Bak och fram.
In och ut.
Bort från verkligheten.
Det tar aldrig slut.
En labyrint.
Vilse.
Vill hitta ut.
Rädd.
Går i cirklar.
Och sen ut.

Likes

Comments

Springer.
Jag ser mig om.
Du kommer efter.
Du jagar mig.
I skogen.
Över fälten.
Längs stranden.
Jag rör mig i slow motion.
Du kommer närmare.
Sakta, sakta rör jag mig.
Du är efter.
Hack i häl.
Jag är rädd.
Du är nästan i kapp.

Jag sätter mig upp i sängen.
Kallsvettig.
Det var en dröm.
Du är inte farlig längre.

Likes

Comments

I det förflutna har du varit nöjd med mindre än vad du velat ha. Men inte nu längre. Jag är här för att höja din standard. Jag är också här för att visa att du inte behöver lida. Det är inte själviskt att vilja ha ett bättre liv. Ju mer du får, ju mer kan du ge till andra. När du tillåter oss att ge till dig har du de verktyg du behöver i livet. Du inspirerar också andra när du visar att den andliga vägen ger dig allt stöd som du behöver.

Gud och Änglarna vill att du ska njuta av livet. Lycka är en del av ditt Högre kall. Om du behöver lycka och frid i ditt liv, bara be oss om det.

Du verkar haft svårt att be om hjälp. Kanske du tror att någon annan skulle gå miste om hjälp om du bad om det. Eller så kanske du trodde att du inte förtjänade att ha det bra.

Detta kort är en påminnelse om att Gud och Änglarna endast kan hjälpa dig om du ber om det.

Love and light! 🌟

Likes

Comments

I dag fyller jag 36 år...bara fyra år kvar till 40 😮 huga vad tiden har gått fort.

Har firat med min och älsklingens familjer i helgen ute på restaurang.

I dag har jag tagit det lugnt på förmiddagen, sedan varit hos min Läkare. Fick svar på blodproverna som jag tog för några veckor sedan och de såg bra ut tack och lov! 😄❤️

Sedan kom älsklingen och mötte upp mig och vi gick och käkade lunchbuffé. Var sågott och jag är fortfarande mätt.

I kväll blir det att ta det lugnt.

Namaste! Love and light! 🌹

Likes

Comments

Har gjort tonfiskgryta med ris på boendestödtiden. Hade inte så mycket disk så blev klar lite tidigare.

När jag kom hem hade katten rivit ut massa av mina kläder ur garderoben. Vilket busstreck!

Likes

Comments

I dag fyller min älskling år och vi var på Träfflokalen och åt frukost. Var snöigt värre ute och slask...har snöat hela morgonen och förmiddagen. De som jobbar på Träfflokalen blev glada att vi kom eftersom det inte hade kommit någon annan under morgonen. Bara vi som trotsat vädret...

Var got med gröt, ostfralla och ägg. Typ som en brunch, för vi kom dit vid tio.

Någon timme senare kom hon som har en samtalsgrupp på Onsdagar och hon hade med sig två Mormoner...två killar från USA som skulle vara i Sverige i två år. Jag fick myskovibbar direkt...sen förstod jag varför...de kom från en sekt...

De talade bra Svenska för att inte ens ha varit i Sverige i två år...men de gick efter en kort stund...antar de kände sig lika malplacerade som de var.

Likes

Comments

Godkväll...är snart dax att sova. Tog en Reikistund nyss och masserade öron, tinningar och hårbotten också. Insåg att jag behöver något mer för att balansera upp mig ordentligt. Yinyoga skulle jag vilja börja på. Det verkar på ett liknande sätt som Akupunktur har jag hört. Man stannar i positionerna 3-5 minuter. Då kommer man åt bindväven och det verkar på meridianerna.

Är verkligen tålamodskrävande. Kan vara en utmaning och göra ont om man är stel.

Har provat det på en klass en gång och gjort efter en cd skiva som jag lånade på bibblan. Men har sett att det finns videor på Youtube med Yinyoga också. Det är ju bra.

Love and Light! 🌷

Likes

Comments