View tracker

Blev en sväng ut på stan till en Indisk restaurang trots att jag tänkt vara hemma. Var trevligt att få komma ut lite!

Känner mig fortfarande inte helt kry. Undrar vad det kan vara.

Likes

Comments

I dag har jag varit hos Kurator och jag kände mig snurrig av alla intryck då jag var i stan och åkte buss och promenerade. Snurrigheten har inte helt gått över sedan i förmiddags och klockan är halv fyra nu. Jag har gjort för mycket saker på sista tiden tror jag. Måste vara hemma och ta det lugnt i kväll trots att jag skulle i väg.

Nåja, känns lite bättre nu när jag sitter här på min säng och skriver ett blogginlägg.

Har fyndat lite på rea på rean! Gjorde några riktiga kap. Ett par löst sittande jeans för 25 kronor och en lila tröja som sitter löst för 50 kr. Trivs i mina nya kläder! Har köpt en långärmad tjock lila klänning och en till lila tröja. Värst vad mycket lila det blev. Ha ha!

Just ja, hittade en mössa som passar mycket bättre till min rosa jacka än vad den mössa som jag brukar ha gör. Så den är jag också glad över!

Shoppar inte så ofta nuförtiden, men kan inte motstå rea på rean.

Har lånat två böcker från bibblan också. En som heter Flow och går ut på att hitta sitt flow helt enkelt. En som handlar om drömmar och verkar bra och lättlöst, men den är ganska tunn. Roligt med lite inspiration.

Är äntligen frisk från min förkylning som jag har dragits med i över två veckor. Men eftersom jag känt mig yr och trött i dag så känner jag mig inte helt kry ändå.

Nåja. Det blir nog bättre i morgon får jag hoppas.

Likes

Comments

I går var jag riktigt trött...sov mycket på dagen och la mig på sängen på överkastet med kläderna på under en filt vid 20-tiden...vaknade vid två på natten och borstade tänderna, bytte till pyjamas och kröp ner i sängen. Snacka om att jag var trött!

Har varit ganska trött i dag också. Anticimex skulle komma mellan 13-16 i dag för att kolla kök badrum och element. Var ganska jobbigt att gå och vänta på dem. De kom nämligen inte förrän halv fyra på eftermiddagen. Vi fick alltså gå och vänta på dem i två och en halv timme.

Är stressande sånt där.

Är fortfarande trött men ska i väg snart.

Insåg precis att jag inte duschat sedan i Fredags...lagom äckligt. Hinner inte duscha innan jag ska i väg. Så fårgöra det när jag kommit hem igen. Behöver tvätta håret också. Urk.

Likes

Comments

Har haft en mysig heldag med älsklingens familj, släkt samt respektive. Började med frukost tillsammans, sedan promenad i två timmar. Var härligt vara ute så länge i ett naturnära område.

Efter promenaden lunch och vi åkte hem vid fyratiden.

Nu är jag hemma och vi köpte sej från delikatessdisken och stekte. Åt med ris till. Blev så gott!

Är så dålig på att laga ordentlig mat nuförtiden att jag känner mig jätteduktig när jag väl gör det.

Nu funderar jag om jag orkar gå ut en sväng!

Likes

Comments

Kom precis hem. Det är Fredag och jag har ätit god spagetti med quornfärssås till lunch på en träfflokal. Sedan varit på ett möte. Känns skönt att det äntligen är helg. Jag var ju tillbaka på programmet jag går i tisdags efter att jag blivit bättre i förkylningen. Tisdagen blev en väldigt lång dag då jag var ute och käkade på kvällen och kom hem först 21.30. Då hade jag inte varit hemma i mellan. Tror förkylningen blev lite sämre igen av att tisdagen blev en så lång dag.

Trots det har jag varit på benen och haft saker att göra varje dag förutom i måndags då jag inte hade någonting planerat...men behövde tvättas...som vanligt...

I dag tänkte jag baka lite pepparkakor och ta det lugnt. Degen har varit öppnad nån vecka och vi har ätit lite av den. Men jag tror den borde gå att äta fortfarande!

Funderar på att säga upp HBO Nordic nu. Känns som jag tittar för lite för att det ska vara värt det och även av andra skäl.

Ska i alla fall ha kvar det till slutet av Januari, eftersom de drar penar i början av månaden. Ja rättare sagt början av Februari då.

Känns trist att säga upp det nu när sista säsongen av tv serien Girls kommer börja sändas där i Februari. Men det kommer ju sändas ett avsnitt per vecka och då tar det lång tid innan alla avsnitt har visats. Får väl gå med där igen framöver och titta på Girls m.m

Nåja, nog om det.

Ute är halt och slaskigt. Jag drar mig verkligen för att gå ut och promenera.

Men de goda nyheterna är att jag får träna tre månader gratis på World Class eftersom jag går programmet! Så jag ska börja där så fort min förkylning ger med sig!

Likes

Comments

Jag är fortfarande förkyld, men har i alla fall tvättat i dag samt varit en tur till centrum och kikat på kläder utan att köpa något. Än så länge finns det mycket kläder kvar på rean. Men jag kunde inte välja något.

Nåja, ska gå igenom mina kläder för miljonte gången och se vad jag vill ha kvar innan jag köper mer. Behöver ännu fler långärmade tröjor i t shirt tyg. Det är lagom att ha. Kanske några skjortor också?

Katten ska ha medicin varje dag morgon och kväll och det är inte det lättaste att ge henne den. Men det fungerade att smula ner den i maten förut i dag!

I morgon ska jag i väg till programmet och har ställt klockan på åtta! Ska gå och lägga mig om nån timme.

Har möte med coachen efter seminariet i morgon så det blir en ovanligt lång dag.

Likes

Comments

Riktigt kallt ute nu och och riktig vinter. Brr...har varit hemma i dag på grund av min förkylning. Får snyta mig stup i kvarten och försöker dricka mycket.

Vi ska ge katten en halv tablett på morgonen och en halv tablett på kvällen. Det är inte enkelt. Hon gillar inte att behöva ta medicin.

Hoppas vi får nån bra rutin som funkar när det gäller medicingivandet snart. Antar att vi kommer lära oss hur vi ska ge henne medicinen på bästa sätt.

I går läste jag ut Sture Bergwallboken. Hemsk läsning men slutade ju bra efter många om och men. Kände att jag ville läsa den för att få veta vad som egentligen hände och det är inte klokt att någonting sådant kan hända. Är verkligen skandal!

Likes

Comments

Äntligen är katten hemma! Vi kom hem för en halvtimme sedan. Hon har varit rädd men snäll när hon varit hos veterinären. Hon ska börja äta medicin för epelepsi. En halv tablett på morgonen och en halv tablett på kvällen. Katten har även en plastkrage runt halsen som hon ska ha på sig i en vecka. Den är för att hon inte ska kunna slicka ett sår på en av sina baktassar.

Har satt på en cd med meditationsmusik så katten ska känna sig lugnare.

I dag har jag även varit hos coachen och pratat om en praktikplats. Har lite olika ideér och ska googla lite själv!

Likes

Comments

Det snöar för första gången på länge. Lagom till januari...men jul och nyår blev snöfritt 2016.

Vår katt är hos veterinären nu. Hon hade kräkts och kissat i transportburen, stackarn. Har precis tvättat rent transportburen och filten som hon låg på ligger i tvättmaskinen.

Likes

Comments

Du har ledarskapets gåva och det är dax för dig att sätta i gång! Det är din stund i solen och folk är intresserade av att lyssna till dina visdomsord. Det är sant att du gillar rampljuset. Men du använder det till att förändra världen.

Du är naturligt intresserad av att guida andra i ditt jobb, men du bryr dig också mycket om din familj och dina vänner.

Kortet står för en karismatisk person som vill göra skillnad i världen. Någon som tycker om utmaningar både på jobbet och hemma. En kärleksfull familjemedlem. En inspirerande talare och generös person.

Donera pengar eller ge sin tid åt välgörenhet. Entreprenörskap, innovativa ideer.

Likes

Comments