Härom dagen skedde ännu ett terrorattentat. Denna gång i Manchester efter en konsert med en stor artist.

Mycket tragiskt, många i publiken var barn. Så hemskt. Må de vila i frid och de som ligger på sjukhus tillfriskna snarast möjligt. Hoppas även att de som behöver vård på grund av att de utsatts för ett trauma får den hjälp de behöver.

Fint ändå att Manchesterbor samlades i kärlek med blommor. Hatet ska inte få segra.🌺🌹🌸🌷

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Roger Moore dog härom natten. Jag minns honom från Helgonet då jag var liten och vi såg tv serien på en liten svartvit tv på landet.

Minns honom även från James Bond. Vila i frid älskade spion.

Han blev i alla fall 89 år. En respektabel ålder.

Likes

Comments

Vår lilla kisse har fått en ny kattleksak som innehåller kattmynta. Tyvärr verkar doften ha dunstat av för hon är inte så intresserad av den.

Likes

Comments

Improviserat porträtt

Likes

Comments

Du har varit med om turbulenta saker och din själ är trött. Ditt sinne längtar efter fred och tystnad, Jag är här för att hjälpa dig med denna önskan.

Jag ger dig nya tillfällen att spendera tid ensam, där du kan koppla av i ditt sinne och hjärta.

Jag ser till att du får frid i sinnet som är din sanna natur.

"Genom andningen och viljan kan du stanna fokuserad oavsett vad som händer runtomkring dig. Denna inre frid har en helande effekt. Ditt yttre liv kommer snart att spegla din inre frid. Bättre tider väntar och det värsta är bakom dig. En fridfull utgång av denna situation är lovad".

Likes

Comments

I dag är det min fjärde dag utan kaffe så jag dricker te såhär efter jobbet. Har fungerat bra förutom lite huvudvärk. Visserligen är jag fortfarande trött. Har varit trött hela dagen. Men jag är van vid att vara trött tyvärr.

Likes

Comments

Har gosat massor med vår underbara kissekatt! Så söt hon är! Nu klättrar hon på sin Husse och mjaoar och klagar.

Likes

Comments

Vi har hört dina böner och vi är glada att du har bett oss om hjälp. Som du kanske vet kan vi bara hjälpa dig om du ber om det.

Sättet som vi Änglar svarar på dina böner är genom att ge dig guidning som kommer att leda dig till att ta de steg mot vad ditt högre jag vill.

"Notera tankar och känslor som repeteras, visioner, drömmar eller andra tecken. Detta är mina kärleksfulla meddelanden som hjälper dig att sätta i gång med saker eller göra förändringar. Jag ser till att du är säker när du följer denna guidning. Tillsammans kommer vi arbeta för att besvara dina böner".

Likes

Comments

....i tunnelbanan visade sig vara batterier. Tack och lov, men usch att sådant nästan händer.

Likes

Comments

Magen är äntligen återställd till det normala. Tack och lov!


Likes

Comments