Ska på tyst halvdagsretreat i en Kyrka

Sitter på tunnelbanan nu på väg dit. Är trött men brukar vara tröttare. Är på bra humör och ser fram emot det

Klappade en fin hund på vägen till tunnelbanan. Hen kom fram till mig och satte sig ner för att bli klappad. Sen hundens matte ville att de skulle gå ville hunden inte gå med. Hen ville bli klappad mer. Så gosig hund!

Vill önska er en fin dag!

Kärlek och ljus!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ska strax sova. Det är en dag i morgon också. Godnatt Världen!

Likes

Comments

Hemma och tar det lugnt. Har precis duschat. Tvättat håret. Skönt att vara fräsch till morgondagen då jag ska på Tyst Retreat! I vanliga fall är jag i bland dålig på att duscha och tvätta håret. Duschar inte varje dag...i bland kan det gå två dagar utan att jag har duschat. Håret tvättar jag en eller två dagar i veckan. Så i bland känner jag mig lite äcklig.

Nåja. I morgon ska jag på Tyst Retreat. Är en halv dag med qi gong, måleri, massage och vila!

Ser verkligen fram emot det.

Likes

Comments

Är på väg hem. Haft möte med Arbetsförmedlingen i morse och sedan arbetstränat. Är trött eftersom det har varit en längre dag än vanligt. Haft lite huvudvärk. Har varit ganska lite att göra på arbetsträningen och då blir jag lätt lite uttråkad och deppig.

Behöver mycket att göra för att tycka att det är roligt.

I morgon är också en lång dag så blir hem och vila nu.

Likes

Comments

Hmmm...känner för att skriva ett blogginlägg till men vet inte vad jag ska skriva just nu. Är rastlös och lite uttråkad. Sitter på bibblan och har bara 16 minuter datortid kvar. Fick en idé om att jag skulle låna en Reikibok. Undrar om det finns någon sådan här...

Har egentligen gett mig själv låna böcker förbud och köpa böcker förbud. Men har länge velat repetera det jag lärt mig om Reiki. Har ju visserligen materialet som jag fick då jag gick kursen. Kanske ska börja med att repetera det?

Har varit för rastlös för att läsa på sista tiden. Det är så tråkigt.

har känt senaste dagarna att jag längtar efter lite tuffare Yoga eller Bodybalance. Det finns ju där jag tränar så tror jag ska gå på ett pass snart!

I dag är det kallt och regnigt. Tyvärr blir jag påverkad av vädret. Önskar jag var mindre känslig för väder.

Likes

Comments

Nu är jag klar med min ansökan till Universitetet. Så skönt att ha det gjort. Blir alltid stressad när det är kort om tid att lämna in något. Men äntligen är det avklarat!

Funderar på vad jag ska hitta på nu. Har ingen lust att gå hem än. De har nån slags mässa där olika företag presenterar sig. Kanske ska gå och titta på den.


Likes

Comments

Sitter på bibblan igen...efter Yogan gick jag hem och hämtade originalbetyget. Skulle scanna in betyg från restaurangskolan och folkhögskolan men gick tyvärr inte att ladda upp filen jag scannat in från bibblans dator. Suck. Efter många om och men så sa en som jobbar på bibblan att det inte går att föra över filer från bibblans dator till någonstans överhuvudtaget. Jag skulle haft med ett usb minne. Tror att de usb minnen jag har hemma är fulla redan. Skulle i och för sig kunna gå och köpa ett sådant nu. Tänkte inte på att göra det utan tänkte bara att jag ger upp och skickar in betygen via posten. Nåja. kanske lika bra att gå till Teknik Magasinet och köpa ett usb minne. Har drygt 40 minuter kvar på min internettid här i dag.

Yogan var förresten bra. Väldigt lugn bra för axlar rygg nacke. Så det kändes riktigt bra!

Likes

Comments

​Har haft lite ärenden i centrum. Laddat på slkortet och kontantkorts telefonen. Tog en kaffe och en yoghurt på Espresso House innan jag begav mig hit. Har kompletterat min ansökan till Stockholms Universitet. Tyvärr måste jag hem igen och hämta originalbetygen från restaurangskolan. Av nån anledning tog jag en kopia av betygen och de ville ha originalet :(

Men blir för stressigt att gå hem och hämta det nu. Jag har Mediyoga klockan ett och klockan är tolv nu. Vill inte jäkta fram och tillbaka innan Yogan.

Däremot så är en blankett ifylld och inskickad till Stockholms Universitet. Mycket kompletteringar...

Ska väl ta och fördriva tiden med att läsa lite innan Yogan.

Likes

Comments

Är hemma och tar det lugnt. Yinyogan var bra som alltid men jag var för tunnt klädd tyvärr. På dagen var det lagom med en filtkappa. Men vid sju åtta när jag skulle hem var det för kallt. Jag tänkte att jag kanske skulle frysa. Men ville vara lite vårfin. Som det heter...den som vill vara fin får lida pin...urk.

Blev smörgås och frukt till middag. Tack och lov är jag inte sådär hungrig nu som jag kan bli på kvällen. Brukar lida rejält av det.

Ska lägga mig senast tio. I morgon ska jag på första Mediyogapasset. Lite nervöst. Alltid nervöst när det är något nytt. Men gillar ju den Yogaformen så jag är glad att det äntligen börjar!

Likes

Comments

Nu är det snart dax för första Yogapasset på två

veckor. Är på bra humör. Solen skiner och jag har haft en svart kappa jag inte använt på länge. Känner mig tio kilo lättare i gympaskor och kappa! Har bytt min stora svarta väska till en vinröd lite mindre. Härligt med nygammalt!

Ska bli underbart med Yinyoga nu!

Likes

Comments