View tracker

I dag har jag haft en riktigt lat dag. Sov länge och har mest vilat och gjort ingenting. Jätteskönt att vila ut...men nu behöver jag få saker gjort. Har lite disk som behöver diskas och tänkte laga ratatouille med pasta om jag ens orkar.

Skulle behöva läsa, kolla film eller serier också. Får bli senare. Behöver lite avkoppling och egentid från att vara trött och göra ingenting...

Ska lyssna lite på Leonars Cohen och ställa mig och diska nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

...på gång som vanligt. Jag blir så lätt trött. Lägger mig tidigt och när jag sovit mina tolv timmar är jag fortfarande trött och vill sova mer.

Men har lidit av utmattningsyndrom i ett och ett halvt år eller mer.

Likes

Comments

View tracker

Så mycket att göra hela tiden. I morgon är det seminarium igen. Ska bli intressant. Fick en känsla av att jag  ska vara ledig i morgon, som att det redan är Fredag i dag fast det bara är lill Lördag än så länge.

Haft ett möte och efter det tog jag min sista kopp kaffe för dagen på Espresso House.  På förmiddagen var jag väldigt trött och vilade. 

Efter jag fikat med mig själv på Espresso House gick jag till Hemköp och handlade. Köpte bland annat höstens första lussebullar och pepparkakor. Köpte Annas pepparkakor eftersom de hade certifierad palmolja i sig. Inte alltid jag tänker på vad det jag äter innehåller, men jag försöker i alla fall att vara lite medveten om det. 

Lussebullarna åkte in i frysen för ett senare tillfälle. Brukar alltid se till att ha lite fikabröd i frysen så man har nåt att bjuda på vid spontana besök. Bullar tar bara 30 sekunder i micron, sedan är de som nybakade.

Jag väntar på att tidningen nära ska dimpa ner i min brevlåda. Den är i butik den 24 November om jag inte minns fel. Som prenumerant brukar jag få den en vecka innan. Så förhoppningsvis kommer den i morgon eller på Fredag.

Förra numret slarvade posten bort så var tvungen att ringa och klaga och då skickade de ett nytt nummer som kom fram.

Ska egentligen söka jobb nu. Men kändes bara för jobbigt när jag skulle sätta igång med det. Är så många arbetsgivare som vill att man ska ansöka via deras webb forum. Jag kände helt enkelt att jag inte orkade registrera en profil på ytterligare ett forum med användarnamn och lösenord och fylla i massa saker. 

Hela jag bara skrek NEJ jag orkar inte. Det är för mycket.

Lyssnar på Leonard Cohen på min Iphone. Har en greatest hits skiva med honom men orkade inte leta efter den. Lite jobbigt med reklamen, men jag står ut.

Lite musik gör i alla fall jobbsökandet mer uthärdligt. Men finns ju en risk att jag får ångest och panikkänslor. 

Jag vill göra något helt annat än vad jag gjort förut. Jag vill helst jobba med människor, hjälpa andra. Jag har ju stor förståelse då jag mött många olika typer av människor i mitt liv.

Får väl se vad jag kommer fram till med hjälp av coachen.

Likes

Comments

I dag har varit första dagen jag varit på gruppseminarium och det var intressant. Tyvärr var jag väldigt trött hela förmiddagen. Men det kändes bra och det är jag glad över.

I går lånade jag "Bara jag vet vem jag är" av Sture Bergvall. Började läsa den i dag och det är en intressant bok trots att den är hemsk.

Nu ligger jag på soffan och har Simpsons på men tittar bara då och då.

Är trött, precis hämtat tvätten. Varit mycket på gång på sista tiden så jag behöver lägga mig tidigt.

Likes

Comments

Är hemma och tar det lugnt. Struntade i att tvätta. Har bokat in en tid till i morgon i stället. Då har jag ändå ingenting planerat så det passar bra.

Ska unna mig att kolla film hemma. Vet inte om jag berättat att vi har två katter nu. Den nya, som är helsvart har vi på prov och han funkar inte så bra i hop med vår katt så vi ska inte ha kvar honom.

Likes

Comments

Har varit hos kuratorn vid tio i morse och fick hjälp med en sak. Nu ska jag strax äta vegetarisk lunch.

Hörde på radion i morse att Leonard Cohen dött. Han blev 82 år gammal. Han fick i alla fall leva ett långt liv men sorgligt ändå. Han gjorde ju så mycket bra musik. Ska lyssna lite på hans musik i dag för att hedra honom.

Andra dåliga nyheter är att det kommer vara en nazistisk demonstration i morgon i centrala Stockholm. Känns förjävligt att sådant får förekomma. Jag åker i alla fall inte in till stan i morgon.

Ska tvätta i eftermiddag. Bra få det gjort.

Likes

Comments

Du har gjort ett bra jobb och blir tackad för det. Det finns en känsla av glädje och stolthet runtomkring arbetet som du gjort.

Du har växt som människa och det är snart dax för att börja något nytt och spännande. Som människor måste vi fortsätta lära oss och utvecklas.

Men för tillfället, ta in stunden av lycka!

Kortet står även för fullständighet. Klarhet. Kärlek till Moder jord. Drömmar som blir sanna.

Likes

Comments

Hmmm...ska föreställa en Indian...

Söt kissekatt!

Likes

Comments

I går kom beskedet att Trump blivit vald till President. Kom som en chock verkligen då det var sagt att Hillary skulle vinna. Tråkigt men får hoppas att han inte ställer till med allt för mycket elände.

Dessutom vaknade vi till världens snöoväder i går. En halvmeter snö har kommit och det är bara början av November. Det är sagt att det ska bli den kallaste vintern på sex år.

Får väl se om det stämmer. Bara Gudarna vet.

Likes

Comments

Nu är det tidig kväll och vi har städat hemma, så nu ser det bättre ut än vanligt. Jag har diskat, städat badrummet, sopat och röjt lite i balkongrummet. Vi har nyss ätit middag. Jag åt rester som jag tinade från frysen i kylen under natten och min älskling åt en färdigrätt.

Jag väntar på att min dator ska bli klar med uppdateringarna så jag kan avrapportera till Arbetsförmedlingen.

Är så sugen på att måla nuförtiden, men blir sällan av. Nu när det är finare i balkongrummet känns det trevligare att sitta där vid mitt "måleribord". Så jag antar att det kommer att bli av oftare från och med nu!

Likes

Comments