I går kände jag mig riktigt utsliten och gick och la mig vid nio.

I dag har jag haft sovmorgon samt diskat, lagat rattatouille, städat badrummet.

Ville muntra upp mig med en fin klänning på lindex eftersom de har 20% på rean i dag och i morgon. Dessutom hade jag 50 kr bonus att handla för.

Fanns ingen klänning som föll mig i smaken så fick bli ett par leoparmönstrade tunna byxor. Notan slutade på 50 kronor! Glad jag gjort ett kap och dessutom något som jag ville ha och behövde! 😃

Kanske är dåligt väder på midsommar ändå...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ligger och vilar. I dag har varit en riktigt lugn dag. Har inte gjort mycket.

Hade planer på att träna på förmiddagen och tvätta på eftermiddagen...men jag sov i stället.

Har sett avsnitt sju av säsong sex av Game Of Thrones. Bara tre avsnitt kvar av den serien nu. Om jag inte minns fel kommer säsong sju den 22 Juli. Inte långt kvar! Är ganska spännande nu.

Likes

Comments

Det är visst sommar igen så vi begav oss till mina föräldrars landställe och hälsade på. Var mysigt, hade inte varit där på många år. Vi hann bara stanna tre timmar. Men hann gå lite i skogen, äta god tonfisksallad och titta på tomten.

Likes

Comments

Ännu en terroristattack i London. Väldigt skrämmande. Inte konstigt jag blev rädd bara tåget inte stannade vid stationen jag skulle av vid. Usch. Jag har verkligen blivit mer rädd och jag har varit rädd av mig i flera år nu.

Är trött på att vara så rädd.

Likes

Comments

I går var vi ute och grillade i naturen! Så mysigt!

Likes

Comments

Jag var på väg till Bodybalance och kände mig duktig men tunnelbanan stannade inte vid stationen jag skulle av vid. Vet inte varför men det var polisen som bestämt att tåget inte fick stanna. Så jag åkte hem och då var det tydligen ok att gå av, men jag kände mig rädd så åkte hem. Ska ta en promenad i stället. Har druckit en hälsodryck precis och lyssnar på radion.

Likes

Comments

Vilar efter en längre arbetsdag än vanligt...en timme extra känns lite. Handlade mat på vägen hem. Två fulla kassar frukt grönt och vegetariskt. Dålig kondition jag har...fick ont i nacken och var tungt och jobbigt. Dax att börja köra cykel på gymmet kanske!? Hmmm...det är nog ingen dum idé!

Likes

Comments

Sitter och väntar på att fisken med grönsakerna och tomat och philadelphiaosten ska bli klar! Hoppas det blir gott. Är helt improviserat. Ska bli spännande. Ska ha bulgur till.

Efter det blir det nog lite Game Of Thrones. Är inne på säsong fem nu. Undrar om jag hinner se klart den säsongen samt säsong sex innan nya säsongen släpps i mitten av Juli.

Är en mycket spännande serie.

Likes

Comments

I dag har varit en lat Söndag med mycket vila samt lite fixande hemma.

I morgon ska jag börja jobba 15 timmar per vecka...ser inte fram emot det då jag redan är konstant trött. I praktiken innebär det tre arbetspass i veckan fem timmar per pass. Känns som den där extratimmen kommer att bli extra jobbig. Det lär dröja innan jag vänjer mig vid att jobba lite mer.

I Augusti ska jag börja jobba 20 timmar per vecka...kanske jag klarar...men kommer inte ha ork till mer än det mest nödvändiga på fritiden.

Vet inte om jag någonsin kommer att klara av ett "vanligt" kneg...känns inte så nu. Men vet ju. Inte hur det blir i framtiden.

Likes

Comments

Fyndade även lite på Second hand i går! På Stockholms Stadsmission köpte jag tre toppar för 40 kronor styck samt ekologisk choklad med hasselnöt, även den kostade 40 kronor. Kanske lite väl dyrt för min smak i vanliga fall...men tyckte att då jag gjort några kap så kunde jag kosta på mig det. Är ju inte bara ekologiskt utan överskottet går ju till välgörenhet också så det är extra bra!

Likes

Comments