Det blir det en gammal favorit till klädsel, jeans från DSQUARED2 och tröja från BLK denim..Idag skulle jag varit på KICKS invigning av deras nya butik i Nordstan i Göteborg men inser att jag inte hinner dit ner, surt.. Leo fyller år imorgon så det ska förberedas, jag ska till frissan och det ska hinnas med en middag.. Hur tänkte jag?!? Vi ska dessutom åka till Falsterbo imorgon kväll och Leo har en middag med kompisar på Oleary's till kl 18.. måste börja packa efter alla måsten idag känner jag..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tänkte stegvis berätta om mina rutiner kring hudvård som jag bara ÄLSKAR!! Det har blivit ett intresse som bara ökar och ökar.. Vi börjar med rengöring..

På kvällen går det oftast till såhär..

Steg 1.

Börjar alltid med en mild rengöring från Medik8 i form av ett mousse..

Steg 2.

Min favorit just nu ALLA kategorier är "daily superfoliant" från DERMALOGICA.. En pulverpeeling med aktivt kol som drar till sig all smuts och föroreningar från huden.. Pulvret är svart och man duttar i vatten för att göra det till "lödder" i handen..

Steg 3.

Micellärt vatten! Tar bort det sista i rengöringen och funkar dessutom på vattenfast smink..
(Min flaska ligger i bilen så ni får en bild från nätet på den sorten jag använder från GARNIER..

Steg 4.

Sist men inte minst en leave-on exfoliering från PAULA'S CHIOCE 2% bha liquid.. den här duttar jag på i ansiktet med fingrarna, man kan också använda pads men jag kör alltså rätt på med fingertopparna..

Personer som är allergiska mot acetylsalicylsyra bör inte använda denna produkt som innehåller BHA (salicylsyra)

Detta är alltså MIN rutin, efter detta öser jag på med fukt, har just nu 5 st olika serum jag varvar med och dessutom en fuktmask nästan varje kväll men detta kommer i ett annat inlägg..

Likes

Comments

Jag lyssnar just nu på denna vidriga bok, man vill spy!

Likes

Comments

Love it🔝

Likes

Comments

Prick just nu sitter jag med denna mask på hakan och över näsan.. Har hört mycket om den och nu är sanningens tid här för mig, dras bort om 30 min.. undra hur illa det är egentligen😬

Sök på #blackmask på instagram och se hur mycket skit man har i fejset, hemskt..

Finns bla att beställa här:https://www.luxplus.se

UPDATE!! Antingen är jag lättlurad eller väldigt ren från pormaskar och annat för inget hände på mig, min (snart) 14-åring provade också, inget smuts där heller.. Ska göra ett inlägg om min rengöringsrutin som jag gör VARJE kväll, väldigt viktig för mig och det ska helst inte slarvas med.. Kommer snart✖️

Likes

Comments

Har varit och fixat fransarna på Pangea nu på förmiddagen, väldigt skönt.. Deras infraröda bastu med en ansiktsmask och eller en ansiktsbehandling innan är också heligt.. väntar nu in golfaren så är vi snart fulltaliga i detta hus, iallafall för en liten stund.. Ha en fortsatt fin helg❤

Likes

Comments

Bilder: Pinterest/ Google/ instagram

Likes

Comments

Ok, låt oss tala om att jag gärna säljer kläder och sedan ångrar mig.. Oftast hittar jag och köper tillbaka det jag verkligen vill ha..

Denna baddräkt ångrar jag bittert att jag gjorde mig av med.. Den är en gammal goding från H&M och jag gör i princip vadsomhelst för att få den tillbaka.. Betalar bra om någon har en man vill släppa.. Helst från stl 38 så tuttarna får plats😉

Likes

Comments

..dessa finingar finns just nu på H&M

Vill absolut ha ett par slippers.., gärna från Gucci🔝

Likes

Comments