Igår, idag och framförallt imorgon. Jag kan inte släppa det. Problemen som hela tiden återkommer.

Den senaste tiden har jag insett hur mycket saker som kommer bort på vägen. Jag syftar inte bara på saker som i fysiska saker, även om det är så mycket grejer som jag tappar bort i vardagen så är det otroligt mycket grejer jag gör sönder utan att ens märka det till en början. Annat som försvinner är saker i mitt huvud, jag kommer inte ihåg tider, platser eller människor. Vissa dagar kommer jag inte ens ihåg hur ja kom till skolan. Många dagar när jag ser min spegelbild blir jag chockad eftersom jag inte visste att jag hade tagit på mig just den tröjan.

Problemet har först nu börjat slå tillbaka mot mig och jag tappar kontakten med personer som varit mina närmsta vänner bara för att jag glömmer av att svara, jag glömmer av vad jag sagt och framförallt så glömmer jag av vilka personerna är. Jag kan inte ens placera deras namn på ett ansikte om någon skulle prata om personen i fråga.

Jag vet inte hur jag ska hantera det.

A.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Just nu går dagarna fortare än jag någonsin varit med om, det är ganska obehagligt när man ser tillbaka på veckorna och alla dagar flyter samman så man sen inte kan säga exakt när man gjorde den där saken, eller när man var på sitt viktiga möte. Var det igår eller för en vecka sedan, kanske till och med en månad sen?

Bara för att veckorna och månaderna bara springer iväg börjar väl alla som i år ska ta studenten känna stressen lägga sig som tunga stenar över ens axlar, det är så mycket kvar men så lite tid. Just för studenten är jag inte så orolig, det får gå som det vill, men sen.. Vad är det som händer sen? Kommer jag vara arbetslös, kommer jag lyckas komma in på något program jag vill plugga eller ska jag resa hela sommaren och sen komma hem för att söka jobb i en mataffär? Jag har några idéer om vad jag vill göra efter den stora dagen, men ingenting bestämt.. Hur gör man för att bestämma sig?


A.

Likes

Comments

Satt häromdagen och funderade på hur man egentligen tänkt kring julen, belysning och allt pynt. Under julen är det som mörkast ute och man är trött i princip hela dygnet. Vad gör man då åt mörkret? Man ställer in en massa sjukt svaga ljusstakar, stjärnor och sätter upp ljusslingor som knappt ger mer ljus än ett stearinljus. Varför inte sätta in fina lampor, ljus och stjärnor som faktiskt ger bra ljus och livar upp i mörkret.

Hur som haver så slänger jag och familjen ut julen nu och samtidigt börjar vi planera den framtida renovering av nästan hela huset som börjar så fort snön försvunnit, jag själv har redan gjort färdigt mitt rum så nu ska bara den stora taklampa jag har liggandes på mitt golv upp och ge mig härligt ljus.
A.

Likes

Comments

I flera veckors tid har hålen blivit lite större, gliporna lite bredare och sprickorna har sträckt sig längre än någonsin. Jag kan räkna timmarna jag kunnat sova den senaste veckan på två händer, av olika anledningar. Den främsta anledningen är rädslan, rädslan för att somna. Jag vet inte vad som händer under tiden jag är i mitt inre, jag missar tid att ta igen saker jag missat de senaste dagarna, veckorna och åren.Det som känns mest, det är avsaknaden av genuin glädje. Människor i min omgivning kanske tror att det är glädje som hörs när jag skrattar. Att det lilla blänket som syns i mitt öga är av lycka, vad ingen faktiskt vet är att pricken, som tycks bli större för varje dag är en prick som speglar min ångest. Ångesten växer och blir större. Den äter upp mig.

A.

Likes

Comments

Vardagen i Borås stad är sig allt för lik. Ända sedan jag återvände från mitt riktiga hem, Stockholm har jag känt att något är så fel. Det gör ont att behöva lämna staden men denna gången behövde jag det av olika något privata skäl. Jag behövde andas ny luft och få känna närhet av familj och gamla vänner från min faktiska hemstad. Trots bytet av miljö fick jag inte komma hem då jag direkt lämnade hemmet sedan tio år tillbaka och flyttade till en ny villa i ett nytt område och där fick jag helt enkelt börja om på nytt igen. 

Nu några veckor senare sitter jag på min något stökiga säng i mitt helt nya rum, ensam som jag i princip alltid är hemma. Jag har aldrig känt mig helt hemma i Borås och det börjar sakta men säkert märkas på mig när det har gått för långt sedan jag var med mina närmsta vänner uppe i huvudstaden. Det blir aldrig riktigt samma sak att vara i Borås, kommer aldrig kunna vara mig själv till hundra procent och därför kommer jag inte heller kunna visa mitt rätta jag för de människor som finns om kring mig varje dag. Det är synd att det ska behöva vara så. 

Likes

Comments

.. Är mycket bättre än andra och de är verkligen värda att hurra, skåla och fira för! Veckan som gått har vart fylld av firanden och desto fler ska det bli. Idag firar vi i solnedgången på balkongen som snart inte längre är vår.
Puss på er vänner

Likes

Comments


Alla dessa jävla blickar, har väldigt svårt att förstå varför man inte kan glo diskret om man måste diskret. Jag älskar när folk ser mig, men när ni ser helt skeva ut så blir man ju inte direkt på bra humör, fan så töntigt egentligen hah. Men vad ska man göra med alla småtöntar som inte är mogna nog att vara snygga själva. 

-arthy

Likes

Comments

En väldigt välbehövd fika med min finaste Johanna, det är nog det enda jag egentligen behöver skriva till denna bilden. Dessutom är det en helt oarragerad bild, vi äter med gafflar, jag har sölat och kakan är inte en stor fröjd för ögat, precis som det ska vara. 

 

peace

Likes

Comments

3 saker, de tre saker som jag just nu lägger mest värde vid att ha i min vardag och kaffe såklart. Inga planer på att göra något speciellt detta påsklov heller, skulle åkt till Stockholm för att vara med P men det blev lite probs med mitt boende så vi får ta det lite längre fram istället, tyvärr. Men tiden går ort nu när det är såpass bra väder som det faktiskt är så om ett litet tag kan jag omfamnas av Stockholmspulsen igen. 
 
- och förresten, hörlurarna ni ser på bilden kan jag verkligen starkt rekomendera till dig som är lite som jag, som alltid vill ha ett par snygga, smidiga och fräsha hörlurar. De är prisvärda och man kan ta av huvudbandet samt kuddarna på lurarna och tvätta i tvättmaskinen! Alltså, Urbanears Humlan, finns typ i alla elektronikaffärer för ca 500:- 
 
peace 
 

Likes

Comments

Eftersom ni fortfarande är på den nivån då ni knappt käner mig alls kommer ni efter varje litet inlägg jag gör veta en sak till om mig. Det ni idag får veta är att jag om lite drygt en vecka kommer sluta äta kött helt. Jag kommer att fortsätta avvänja mig nu under påsklovet och sen slutar jag helt. Många undrar varför folk väljer att sluta med det bästa de vet och svaret ni får av mig är att jag på det sättet bidrar till en bättre värld på mitt lilla sätt. Köttindustrin är brutal och det är faktiskt inte så gott att äta något som blivit brutalt avlivat och styckat, just saying. 
 
Och för att koppla bilden till inläget, det är en helt vegetarisk rätt, inte vegansk men vegitarisk. Åt alltså inte kött idag heller.

Likes

Comments