Jag är utomlands just nu och denna gången till ära är Thailand. Bilderna ovan var de foton jag tog igår. Klockan är 06:00 nu på morgonen och en ny spännande dag väntar. Utflykt med speedboat till Phi Phi Öarna. Ska bli kul, men framförallt väldigt roligt. Imorgon kommer ett nytt inlägg. Godnatt Sverige och godmorgon Thailand.

Ha en god natts sömn!

/ArteEFortuna

Likes

Comments

Vem är jag? Vem är du? Jag är en människa och det är du också. Det som är skillnaden mellan dig och mig är våra personligheter och vårt utseende. Hur skrattar du? Och hur skrattar jag..? Hur reagerar du när du känner saker, och hur reagerar du inte? Jag hade en vän en gång, en vän jag faktiskt fortfarande känner. Hur som helst, denna vännen skrattade som en gris grymtar. Det var verkligen skitroligt att få denna person att skratta. För när hon skrattade, och ja, det var en tjej! När hon skrattade blev allting så himla roligt, och stämningen höjdes rejält när hon var i närheten. Jag menar vem vill inte skratta så magen håller på att lämna kroppen och skjutas mot himlen som en raket? Ett gott skratt, det är inget jag tackar nej till i allafall. Vad brukar man säga, ett gott skratt förlänger livet, ellerhur? Det är en av många delar som beskriver min personlighet, jag gillar att skratta! Jag är en kille på 18 år som driver den här bloggen. Jag skulle beskriva mig själv som lite utav en livsnjutare! Jag älskar sport, älskar att resa och jag älskar att ha starka känslor för saker jag gör och människor omkring mig. Jag älskar mycket! Dessutom gillar jag att läsa andra människors tankar, i vilket fall försöka läsa andra människors tänkar. Vilket också hör ihop med att jag spelar mycket poker. Men det absolut viktigaste för mig i livet är att vi människor ska "Må Bra" och det ordet kommer jag skriva om väldigt mycket på den här bloggen. Det är viktigt att känna känslor, men att kontrollera dem, det är svårt! Som jag skrev i tidigare inlägg. Jag vill lösa detta så alla mår bra. Det gäller att ha ArteEFortuna, som bloggen heter, och det betyder. "Du ska ha skicklighet och tur" Art and Fortune. Ha en bra kväll, godnatt!

/ArteEFoortuna

Likes

Comments

Välkommen till min blogg!

Bakgrund

När jag var yngre visste jag inte vad livet egentligen innebar. Jag lekte i snön, busplingade på dörrar och var helt enkelt en stygg liten grabb. Jag blev jagad av grannar och jag blev ibland utskälld av mina föräldrar. Det var ungefär det som var min verklighet, den verklighet jag levde i. Allt var bra och allt var roligt i mina ögon. När man däremot växte upp, blev äldre och skaffade nya saker att göra under dagarna förändras den tidigare verkligheten om hur man såg på livet. Vad kan få ens syn att förändras och varför då? Det kan ha berott på många anledningar. Att människor omkring oss, de människor vi verkligen tycker om och bryr oss om kan försvinna. Det kan bero på att vi skadar oss allvarligt och får sluta göra aktiviteter som vi verkligen älskade att göra innan. Vad händer då? Vad händer med våra känslor? Ser vi fortfarande livet som vi gjorde innan, när vi var små? Det är något jag funderat över och som jag verkligen vill diskutera vidare om. Vad det är som gör att vi förändrar vår syn på världen. Varför blir vissa starkare mentalt, medan andra faller ihop och tar självmord? Vad gör att vi människor mår bra. Är det våra bästa minnen? Är det familjen? Eller är det personen du älskar? Vad innebär att må bra, och vad är att må dåligt? Vad kan vi människor göra när vi ser att andra mår dåligt? Jag har inte alla svaren på dessa frågor och jag behöver din hjälp och dina åsikter om detta, så vi tillsammans kan hjälpa varandra i livskris och i harmoni. 

Tack och ännu en gång välkommen till min livsblogg! 

/ArteEFoortuna 

Likes

Comments