Äntligen blir det dags för mig att få visa min konst! Det blir mitt första vernissage & det blir med 3 andra kvinnor! Eventet hålls på Radissonblu i Göteborg den 16:e februari, mer info om detta kommer;) Stay tuned! Idag hade vi ett härligt möte!

Innan mötet var det PT timma som gällde för mig, ett väldigt utvecklande pass mer om det imorgon!

Instruktioner på en ny övning!

Vad händer här.... vi har alla våra olika begränsningar helt klart:) Och idag blev det ett lite annorlunda men ack så intressant pass. När vi vågar utmana våra rädslor, det är då utveckling sker! Sov gott/ Sandra

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Känslor......Jag har i mitt liv med framförallt min partner levt genom mina känslor.....vilket har varit riktigt jädra jobbigt... att alltid gå in med full kaliber i KÄNSLORNAS värld....längst in i det djupaste av djupaste hav.... ja du hör ju! Jag har under min resas gång fått nycklar & information samt av meditation fått tillgång till att styra upp min känslo värld....att förstå att känslor är information! Så att jag har sådan tillgång till mina känslor är idag en stor vinst, när jag vet hur jag ska använda dom;) Så istället för att låta känslan ÄGA hela mig (vilket den absolut kan göra, dock inte i samma utsträckning som förr) så kan jag snabbare lokalisera informationen som den vill ge mig, vilket betyder att jag snabbare kommer ur känslohjulet. För er som känner igen er av att vara en känslomänniska så kan en liten hjälp vara att se känslan som information där du får vara en detektiv & söka upp vilken form av information den vill ge dig istället för att låta den äga dig & utveckla det sedan bit för bit. En snabbis av min tolkning av känslor. Sov gott/Sandra

Likes

Comments

En dag med mycket intryck & ide bonanza:) Visste knappt vilken dag det var idag.... haha det blir så ibland då mitt schema är minst sagt varierat! Började dagen med ett frukost möte, med ett nystartat nätverk för kvinnor. Under dom senaste 3 åren har jag jobbat mycket med min personliga utveckling (främst på själensoas) Under åren har nya intressen fått blomma & att min självkänsla har varit väldigt låg har varit en stor del av denna resan, om jag inte tror på mig själv..... vem kommer att göra det då? Ska det behövas bekräftelse av andra för att duga? Eller räcker det att jag duger för mig själv? Stora frågor .... det är inte självklart för alla, jag är en bit på vägen....jag är trött på ett beteende i mig själv, vansinnigt trött vill jag lova....att inte tro på mig själv, att jag faktiskt vet bäst om mig själv & mitt liv.....en föreställning som jag har haft så långt jag kan minnas är att alla andra vet mycket bättre om ”allt” än vad jag vet..... till & med om mitt liv....jag tror faktiskt att många av oss har väldigt skeva föreställningar om oss själva.....eller är det bara jag.....? Så här i mitt nu är min utmaning att bara köra på utan att tänka så förbannat mycket, Go with the flow & våga säga ja till möjligheter som kommer min väg & det ser jag verkligen framemot!

Efter mötet blev det en isig promenad till gymmet!

Nytt träningsprogram....

I höstas handlade mycket av min träning om rörlighet, jag var vääääldigt stel det är såklart något jag jobbar vidare på men det har verkligen gett resultat. Att kunna göra en djup knäböj fanns inte i denna värld, jag har absolut dagar då jag fortfarande är stel men inte på samma vis. Nu behövdes det dock en ny plan då det lätt kan bli lite ostrukturerad träning vissa gånger....;) Så idag var första rundan & det gick riktigt bra, så sjukt nöjd faktiskt. Jag körde med min kära Jenny idag, vi har minst sagt väldigt roligt ihop! Idag var det ben som stod på schemat!

Vet inte riktigt om Jenny lyckades med en as pic dock......vi får jobba på det hahaha;)

Puss & kram / Sandra

Likes

Comments

Då :ofta trött, sliten i kroppen, ryggproblem,dippar i energin på dagen,alltid sugen på socker & missnöjd med känslan & utseendet på kroppen. Nu: pigg, energifylld, inga ryggbesvär, tillfreds med känslan & utseendet på min kropp & framför allt STARK! Känslan av att vara stark, vilken jädra känsla alltså! Jag har haft väldigt jobbiga ryggbesvär dom började nog vid 20 års ålder & har fortsatt fram till en ålder av 31, har under årens gång haft stor hjälp av en osteopat, dock ingen träning så problemen har alltid kommit tillbaka. Jag hade en föreställning om min ide av vad en personlig tränare skulle kunna ge mig för resultat, men jag var faktiskt inte i närheten att ens förstå vilken resa det skulle bli i mig. Från att få inse att jag inte kunde hålla min rygg rak i ett enda lyft så blev det mycket att traggla & bygga upp, vilket också fick mig att komma i kontakt med att vara ”värdelös & dålig”...... mmmm den känslan är inte rolig alls! Börja på noll & jobba sig sakta men säkert framåt, måste poängtera att träffa på en människa som grundligt ser & reder ut problematik i kroppen har varit guld värt, att inte rucka på teknik eller kvalite utan back to basic, bit för bit,så tack Pt. Friberg för en klar livsstilsförändring & en grymm lärare både fysiskt & mentalt . Jag vill varmt rekommendera David som jobbar på Sats kompassen i Göteborg. Min rygg går inte att jämföra med innan & det som jag får utveckla i mig själv nu 1,5 år senare hade jag aldrig kunnat drömma om. Sen att självkänslan & självförtroendet ökar när kroppen blir mindre ”fluffig” :) är en FET bonus haha;)Jag bjuder på en bild tagen i Spanien 2016 2 veckor innan jag började min träning. Vill du göra en förändring? Allt började med att boka ett möte! Just do it!!!! Kram Sandra. Kontakta David på Mail: David.friberg@sats.se Instragram: pt.friberg Första mötet är alltid gratis, Hälsa från mig:)

Spanien 2016

1,5 år senare

Kära Jenny kämpar på ;)

Likes

Comments

Klyschigt men sant ”Gör du det du alltid har gjort, får du det du alltid har haft”...... Gillar du det du har/gör i ditt liv, eller är du sugen på förändring? Förändring är obekvämt som f*n , ibland behöver saker & ting gå vansinnigt långt, innan brytpunkten kommer, att så här vill jag inte må/ha det längre.Så summan av kardemumman är att börja våga utmana sitt ”gamla” system, sina gamla föreställningar om sig själv .Jag kom till en punkt i mitt liv där jag ville ha förändring, just då hade jag ingen aning om vart det skulle leda....& det är ju så livet är.....vi är rätt clueless om morgondagen...                 Att skapa en energi i mig själv som är ”hyfsat” stadig, en energi som inte har lika lätt att ta åt sig ”skit” från det som pågår utanför mitt system. Det har varit en stor del av min positiva förändring . Allt är energi,du är energi, i vilken energi befinner du dig dagligen? En lätt övning för att bli mer medveten om din miljö är följande: hur känner du dig efter möten med människor, är din energi påfylld eller är du trött/dränerad? Hur kan du befinna dig i påfrestande miljöer utan att bli negativt påverkad?  Bli medveten om vad som är vad, agera därefter, du kan fortfarande vara en god medmänniska/lyssnare men du behöver inte låta det ta över hela din egna energi.Du är chefen över din energibank, hur du använder dina energipengar är upp till dig. Har du en styrka inom ekonomi, så har du fördelar vill jag Lova;)En viktig del är också att när din energi är låg så finns det faktiskt hjälpare där ute.Hitta dina människor som finns där för dig i din närhet när du behöver rensa i ditt system & få energi! Mina sådana människor får höra det mesta vill jag lova.....haha! Ha en härlig dag/ Sandra

Strike a pose;) Idag är det lång pass på jobbet som gäller

Sävelången en grå men så vacker dag, helt spegelblankt!

Likes

Comments

Har reflekterat över min tid & saker som från barnsben har påverkat mitt beteende. 2015 kom jag i kontakt med själensoas, mitt andra barn hade precis fyllt 1 år, & jag behövde få vara Sandra......vem det nu var.... att först vara barn i en familj med allt var det innebär, att gå i skolan med allt var det innebär, till att ”bestäma” vad du ska bli när du blir stor (när du fortfarande är ett barn) ,till att hitta ett jobb, till att hitta kärleken, till att bli mamma & till att bli mamma en gång till...... hm ja vi alla har en egen resa med allt vad det innebär. Men vem är jag & vad gillar jag när jag bara är mig utan att vara mamma & utan systemets regler eller normer, om inte pengar styr mig, om jag får drömma stort & våga tro på mig själv....vem är jag då...flummigt för vissa:) men genom att ge mig själv tid & plats att bara få vara så har det fått väckas små små frön i mig som sedan har fått ta plats i mitt liv & växa.... konsten,träningen & det mediala. Så om du får drömma fritt & då menar jag FRITT utan regler & system, vad vill du skapa? Just nu vill jag skapa mer konst & visa upp min konst. Så igår var jag på min gamla arbetsplats , Delsjö golfkrog i andra ärenden än att laga mat;) Dock åt jag en fantastisk god lunch med trevligt sällskap! Ha en härlig fredag/Sandra.

Fick sedan se en tavla som jag har gjort,kärleksgudinnan Freja,jag tycker att kunden har skapat en fantastiskt fin vägg!!!

På kvällen hade jag en medial vägledning på distans, det är helt fantastiskt att kunna arbeta så. Det var så energigivande & med en fantastiskt härlig kund dessutom!

Likes

Comments

Började dagen med att väcka barnen med Kicki Danielssons låt ”Godmorgon” jätte poppis, jag blev sjukt taggad på att starta dagen med ett glatt humör iallafall:). Sedan blev det PT timme på Sats kompassen. Har känt mig lite svag i någon vecka, & fokus i träningen har inte varit på topp. Dock så är det så ibland & disciplin är något jag får öva på helt klart, jag kan lätt tappa fokus & sväva iväg litegrann..... då är det bra med en pt, det går inte att rymma iväg då....han står liksom kvar där....Så nu ska disciplinen skärpas & jag ska börja på ett nytt tränings schema, det ska bli utmanande & kul att sätta nya mål! I eftermiddag blir det fokus på konsten & en medial kund. Nu en Beet me ginger latte med härligt sällskap! Vi ses sen/Sandra

Likes

Comments

Jag började min träningsresa för 1,5 år sedan. Jag har ingen erfarenhet av träning, som barn spelade jag fotboll & gick på gymnastik men inget stadigt intresse. I vuxen ålder har jag tränat sporadiskt i perioder, aldrig varit konsekvent. Efter att ha jobbat i restaurang branschen & fött 2 barn så var min kropp väldigt trött minst sagt;) Och STEL! Jag fick frågan av en gammal skolkompis om jag hade lust att komma & pröva ett pass då han precis var färdig utbildad PT , jag svarade tack men nej tack då jag verkligen inte såg mig själv gå till en pt & speciellt inte att visa mina svagheter för någon det är ju as jobbigt att inte kunna allt på engång......eller? För mig var det så iallafall, jag kunde dock inte släppa tanken & det gick några månader så hörde jag av mig till honom ändå, trots min rädsla:) Är det något som jag har lärt mig under tidens gång så är det att våga gå utanför min comfortzone! Känns typ som döden inombords men jösses va härligt när man har vågat! Jag hade kanske tänkt mig 10 ggr.... det blev inte riktigt så..... med en diagnos ”stel höft”.... så signade jag 50 ggr... hörde orden som han sa ”Tar du 50 ggr så har du garanterat en livsstils förändring” Och på den vägen är det. Det blev faktiskt så, med mycket svett & tårar & mentala bilder om mig själv som raserades så blev det en livsstils förändring samt ett genuint intresse för att röra på min kropp. Så mer om den resan framöver:) Idag var en trött dag då jag har jobbat natt, men det blev en sväng till gymmet ändå, körde mobilitet, turkish getup & ett gäng goa magövningar. Sen blev det en gooo lunch.Ha en go kväll Kram

Likes

Comments

Jag började måla för nästan exakt 3 & ett halvt år sedan. Jag hade velat måla en längre tid men visste inte vad jag skulle måla... en dag bestämde jag mig för att slå på STORT ;) att köpa några stora canvas dukar & stooora tuber med färg. Jag tog inspiration ifrån andra konstnärer för att komma igång. Det dröjde inte så värst länge innan det blev min egna touch på tavlorna, jag vågade skapa en sida på Facebook ganska omgående, där jag dessutom fick sålt det jag målade. På den vägen är det. Med några år av personlig utveckling, där vägen för mig har varit lång att på riktigt tro på mig själv, så har jag kommit en bit på vägen, & känner mig peppad på att dela med mig av resan. Även att motivera andra där ute att VÅGA gå utanför sin bekvämlighets zon, vi är många med visioner men som inte vågar tro på oss själva tyvärr.... Så häng med! Den översta bilden är på en pågående tavla & den undre är en av mina första som jag målade 2014. To be continued...../Sandra

Likes

Comments