Header
View tracker

Vad har du för relation till pattar?


Den 8 oktober öppnar min utställning ”VISA PATTARNA” i galleriet på Frilagret i Göteborg. I denna utställning har jag gjutit av tio par bröst och låtit varje bröstbärare berätta sina brösts unika historia. Jag heter Elsa Henriksdotter är 22 år gammal och arbetar som konstnär i Göteborg.


Utställningen är mitt bidrag till samhället att medvetandegöra hur det yttre kan påverka det inre. Genom att på riktigt visa upp pattarna och låta betraktaren placera sig i bröstbärarens historia vill jag skapa en möte mellan konstverket och besökaren där frågan ”Hur hade det varit om jag burit dessa bröst?” blir besvarad. På detta sätt hoppas jag att vi kan lära oss hur vi behandlar bröst rätt, och vad som behöver förändras. Alla brösten är målade i guldfärg, detta för att visa på hur dyrbara våra kroppar är. Med det i åtanke har jag valt att senare auktionera ut bysterna i förmån för bröstcancer fonden.

Gå med i eventet på Facebook!

https://www.facebook.com/events/1751549565100333/?ti=icl


Likes

Comments

Konst

Här ser ni resultatet av ett beställningsjobb jag fick förra veckan. Hunden heter Izon och är en dogoargentino mix. Detta var mitt första porträtt av en hund, känns kul att få möjlighet att prova något nytt och tänka lite "outside the box". Idag väntar möte med galleristen på Frilagret i Göteborg inför min kommande utställning "Bröstens Historia" i början av oktober. Mer info kommer snart!

Är du också intresserad av en beställning?
Kontakta mig på artbyelsa@outlook.com

Likes

Comments