Postad i: Konstrundan, Konstrundan, Konstrundan

Nu är vi nära, på Långfredag öppnar vi och då ska allt vara klart. Just nu är vi 11 stycken utställare, två har tillkommit sen flyern gjordes. Det är så mycket som ska klaffa, så mycket som ska roddas men det är så roligt och vi hoppas naturligtvis att många kommer att hälsa på oss och kanske ta en fika el en grillad korv.

Vi skyltar från Åhus vägen, vi fick nummer 356 på Kristianstadsbladets konstkarta. Håll utkik för på onsdag kommer Kristianstadjournalen ut och där finns vi med, både reportage och annons.

Hoppas vi ses, all kärlek till er.

Välkomna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Konstrundan, Konstrundan, Konstrundan

Konstrundan Påsken 2016 börjar ta form, vi är nu 8 st Utställare och det ska bli så roligt att få se allas alster.

Dom som kommer till mig är

Reneé Bertilsson (arrangör): Akryl, Akvarell, Tejpkonst, Garnkonst,Trädgårdsdesign, Silversmide

Camilla Eliasson: Akvarell, Akryl

Marina Edman: Akryl

https://www.facebook.com/artbymarinaedman/?fref=ts

Ilir Iseni: Akryl

Erik Johansson: Tatuerare på OwlSchoolTattoo , prickskuggning och tusch https://www.facebook.com/Owl-School-Tattoo-424116691032510/?fref=ts

Emelie Johansson: Tusch

Karin Andersson: Smycken

Mia Andersson, MIA´s smedja: Smide, Silversmide

www.miassmedja.se

https://www.facebook.com/miassmedja/?fref=ts

Vi har ett evenemang på Facebook gå gärna in och kolla, där kommer mer information allt eftersom

https://www.facebook.com/events/953229444726722/


Vi kommer ha öppet Långfredag-Annandag påsk 10-18, där kommer att vara försäljning av Kaffe/te hembakade kakor, grillad korv

Adress Artilerivägen 10, Norra Åsum

(gamla A3 Regemente)

Välkomna önskar vi er ❤

https://www.facebook.com/groups/734644270003330/?fref=ts
Likes

Comments

Postad i: Övrigt, Övrigt, Övrigt

Ja det har varit en rörig och jobbig tid, allt stannade av. Min livskamrat Nalle en Pudel/Papillon vovve somnade in den 5 Febr och den sorgen som följde hade jag inte i min vildaste fantasi föreställt mig. Tomheten, saknaden och tystnaden har varit hemskt, vi har fortf inte landat men livet måste gå vidare. Han fick somna hemma hos hela familjen utan stress, det va så fint <3

Nu är det 5 veckor till Påsk och det är fullt upp, ligger lite efter planering men jag jobbar bäst i press så det rullar på lite och lite. Just nu håller vi på med det sista i lokalen, rummen blir målade allt eftersom, så rörigt är bara förnamnet där uppe men det ska vara klart till onsd då vi har flyttat Yogan till stora salen, så vi vet vad vi ska hitta på fram tills dess.

Nu är vi 8 stycken som kommer ställa ut i min lokal, väntar besked från en till....det är så roligt och jag ser fram emot en underbar Påsk med en massa härliga Konstnärer och publik. Vi kommer sälja Kaffe och hemma bakad kaka där uppe och grillad korv utanför. Jag målar också den lilla tiden jag har över ;) får se om jag hinner med alla bilderna i huvudet....gör jag inte så får ni väl se dom en annan gång :)

Ha en härlig helg :) kram

Likes

Comments

Postad i: Konst Akryltavlor, Konst Akryltavlor, Konst Akryltavlor

Snöade in lite på Döskallar förra året men jag älskar dom :)

Denna målning hamnade i Oslo :)

​Jag målar allt möjligt som kommer för mig, jag har ingen direkt inriktning utan när det flödar då kan vad som helst ske på duken :) är det nån målning ni finner intressant så hojta till, några finns kvar av dom.

Likes

Comments

Postad i: Övrigt, Övrigt, Övrigt

Hur allt började, hade en vision om ett konstnärscentrum där jag kan möta olika slags människor med samma intresse....kollade massor av olika ställen för att förverkliga min ide men allt kostade skjortan. Av en händelse som allt här i livet trillade jag över information om att det fanns lediga lokaler ute på Wendes, A3 gamla militäranläggningen där Lars gjorde lumpen. Jag har lokal i logement 10, nästan hela ovanvåningen är nu min :) med blod svett o en del tårar så har vi renoverat denna nedgångna, skitiga lokal som jag såg så mycket potential i....jag låter bilderna tala för sig själv :)

114 kvm öppen lokal

Skitigt överallt

Fönsterna såg man inte ut igenom

Till vår fasa så va det mögel bak takplattorna, allt är nu bytt med 2 veckors fördröjning i vår tidsplan

Hallen

Killarna bygger kök

Vi har byggt väggar till 3 rum

På G

Köket tar sin början

Toaletten va hemsk

Ja vem fick äran att skura pissoaren.....;)

Så kan man också använda pissoar till

​Kommer fler bilder på det färdiga resultatet :)  men som ni ser så har vi slitigt varje dag i 1,5 månad men vi hann klart till invigningen :)

Likes

Comments

Postad i: Övrigt, Övrigt, Övrigt

​Ny Blogg, här kommer jag skriva vad som händer i Åsum, lite tankar och idéer. Jag kommer lägga upp bilder på mina alster av olika slag.

Så Välkommen att följa mig och mitt nya konstnärsställe <3

Kärlek Reneé

Likes

Comments