Header

Klockan är väldigt sent. Men mitt huvud samarbetar inte med mig idag alls.. Har lallat runt här hemma. Trött , utslagen, illamående, till och med hängt över toaletten ska jag säga er. Förstår verkligen inte hur jag ska kunna leva ett normalt liv utan att detta ska slå tillbaka..
Väntar så spänt på en nevropsykologutredning och har hoppet på det bästa..

Men iallafall, anledningen till att jag är så pass trött är ju pga att jag spelade match i lördags och sen va det stress hem att fixa sig direkt. Då lagkompisarna väntade för en förfest och sen utgång. Vi förlorade matchen. Extremt frustrerad var jag. Tårarna rann ner för kinderna så fort jag kom hem och mamma frågade mig hur matchen gick. Varför? Helt ärligt, jag gråter alltid när jag blir frustrerad. Har ett slags kontrollproblem att kunna lösa saker och vill alltid lösa problem så snabbt som möjligt. Sen när frustrationen tar över, gråter jag. Frustration kände jag absolut. Alltså, inte nog med att det sitter i psyket att man faktiskt gått ner sig en divison. Samt att fina Steff och Anna skriver hur mycket de saknar mig. Mitt hjärta skriker efter mina bästavänner. Så känner man en slags press nu att man så gärna vill prestera och så gärna göra allt man kan för laget. Men psyket krigar ju mot kroppen så att säga. Jag vill ju så mycket hela tiden, men kroppen säger stopp. När det inte går som jag vill, så blir jag frustrerad. Men tyvärr är det en lång uppförsbacke tills jag faktiskt förstått vad det är som pågår och att jag måste acceptera läget. Ta steg för steg. Men ja, det är enkelt att skriva. Men det är fan inte enkelt när man väl spelar match.
Jag grät iallafall ut. Sen drog jag mig mot Ängelholm för en riktigt skön jävla förfest men mitt nya lag.
Utgången blev dock lite splittrad. Men hittade Furri och vi avslutade kvällen på manda.
Helgen va allmänt mysig. Mys med mina nära och kära som jag älskar väldigt mycket.
Samt att hösten har kommit på ingång och helt ärligt.. Jag älskar hösten! Det är så så så mysigt! Dock just nu är det jobbigt med outfits , då man inte riktigt vet om man kommer frysa ihjäl eller gå och svettas för man klätt sig lite för tjockt.
Apropå outfits , har jag fått hem två jackor som jag dööööör för. Det kommer komma bilder på dem också.
Godnatt på er

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I know. Har inte varit så aktiv. Men helt ärligt, har inte haft så jätte mycket att blogga om. Vet att jag ska få upp mina tankar och åsikter här på bloggen med.
Men just nu behöver jag stabilisera mig i mycket innan det kommer upp. Har dock varit sjuk. Halsfluss , feber, förkylning och ingen ork alls. Vilket varit lite jobbigt, då jag kände att jag kom igång med innebandyn igen. På lördag är det seriepremiär med mitt nya lag. Som sedan avslutas med lagfest och utgång. Är taggad till tusen. Lite nervös också, men det kan vi hålla här haha..
Nä men, har endast umgåtts med mina nära och kära. Varit en sväng uppe i Varberg , jobbat och lagt tiden på innebandy.
Imorgon står jobb och innebandyträning på schemat. Dagarna flyger förbi känns det som och jag hinner knappt med själv. Det är snart oktober?!?!
Vilket dock betyder att halloween är på g. Det tisslas och tasslas om att det kanske anordnas något, who knows ;)
Medan jag skriver har jag mycket förhoppningar på de sista månaderna som 2017 har att erbjuda.
En ny innebandysäsong , förberedelser inför framtiden maybe, träna och njuta av livet med mina vänner. Det handlar ju trots allt om att uppskatta varenda stund.
#blessed

Likes

Comments

Matchen och resultatet blev ju inte riktigt som vi ville. Men efter en helg då laget kämpat sig igenom en turnering men knappt några spelare , var vissa väldigt trötta i benen. Samt att vi hade allt för många ordinariespelare som var skadade/sjuka.
Men det är i sånna här lägen man ska hålla huvudet högt och bara kämpa på.
Många bitar som ska falla på plats, men förhoppningsvis är vi redo inför seriepremiär.
Heja Ankfötterna 💪🏼

Likes

Comments

SJUK...
Halsont, förkylning och feber.. You gotta love life :))
Dock blivit bättre, bara att halsen fortfarande gör ont. Vill dra mig till jobbet imorgon och sen spela match på kvällen , hade jag tänkt. Så får hålla tummarna att jag är 100 tills dess
Latero

Likes

Comments

Likes

Comments

Tog tåget upp till Varberg för att fira Aleyah som fyller 1 år. Hon har inte fyllt ännu, då hon fyller år den 7 september. Men firandet blev lyckat. Med fina vänner, god mat och mycket dans. Fina minnen att samla på sig för vår finaste Aleyah. Tiden går så fort och hon har börjat gå och springa runt bland oss. Älskade unge❤

Likes

Comments

Den här morotssoppan är absolut en favorit. Hur enkel som helst att göra, nyttig och så himla gooood.
Blev en bra och mysig middag

Likes

Comments

Tack och lov för en lugn och kort dag på jobbet idag.
Känns ändå som att hösten börjar smyga sig fram nu. Dock tycker jag inte det är alltför synd, eftersom att jag faktiskt älskar hösten och alla olika färger från naturen. Samt att jag har massor med höstkläder jag bara ser framemot att göra outfits av.
Ska dra mig iväg till sjukgymnasten om en stund. Mm, draaaa mig iväg. Har för himla ont i mina knän & bara blivit värre när jag kommit igång med rehaben. Not funny!
Ikväll blir det mys och tillagning av en god morotssoppa.
Later

Likes

Comments

Äntligen tid hos nevropsykologen idag. Tack och lov för lite framsteg. Mycket jobbigt och mycket att samla på sig och tyvärr acceptera. Men jag tänker inte ge upp för det.

Likes

Comments