Header

Idag står Pinchos och mys på schemat. Sen tåget upp till Varberg. Blir Göteborg denna helgen också. Vilket jag ser framemot! På söndag får vi se hur planerna ser ut. Då det fortfarande är lite oklart. Men pågrund av privata skäl.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

J.Cole har släppt ny skiva. Yes!!!

Jag har inte bloggat på en vecka. Helt ärligt , jag har varit helt slut mentalt.. Kan ha sovit bort min vecka typ?
Men lite bilder har jag tagit som jag tänkte dela med mig av från förra helgen dock.
Då Dafina besökte mig här hemma.. hur söt?
Sen tror vi oss mot Varberg , då jag fick träffa söta Kevin.. som endast va några dagar gammal. Kevin är Blerinas son. Så så söt!!! Blerina är Dafinas storasyster.
Vi drog oss senare mot Göteborg och mötte upp Migge för att fika. Efter det drog vi oss tillbaka till Varberg. På söndagen spelade vi match uppe i Göteborg och vann en så jävla viktig vinst!! Så nu ligger vi på kvalplats?! Hur jävla bra är inte vi?! Alltså yes!!!
Träffade på Soff och Em en liten stund i söndags också för catch up

Likes

Comments

Vaknade upp ganska så sent.. Men jag hann ändå med att träffa Lona , då jag fick i mig lite Campino mat tillslut haha.. Lite snack och catch up med Pappa och nu sitter jag på tåget till Helsingborg. Där jag ska träffa på Sophie en stund. Efter det drar jag mig hemåt mot Klippan.

Likes

Comments

​SATURDAY
Efter en skön vinst igår! Drog jag och laget oss till självaste Campino i Varberg!!! Lite som 2 olika världar möttes när jag såg mitt lag sittandes på pizzerian jag snackat om i flera år.. Där jag och mina vänner brukar sitta äta annars .. Haha, detta kanske låter jätte konstigt! Men för mig va det faktiskt lite speciellt.

Men tyvärr kunde jag inte sitta och äta med laget, då jag bestämde mig för att dra mig till Halmstad på albansk fest. Vilket blev otroligt lyckat! Hade verkligen jätte roligt. Med redan en match i benen, plus 5 timmars dans var jag ganska så slut efteråt. Men det va det värt! Jag drog iväg dit med Edona (som är min pappas frus dotter) , min faster och hennes man, plus deras vännina.

Likes

Comments

Bussen rullar mot Göteborg för match mot Lindome. Blir alltid överlycklig när jag får träffa laget. Det blir lite som en extra familj pågrund av att man ses så ofta som man gör. Så mycket kärlek till detta älskade laget!

Planerna inför ikväll är lite oklara. Då jag kan stanna med bussen i Varberg och stanna över där helgen ut. Det är en albansk fest i Halmstad som kan bli ganska lyckad egentligen som det är snack om att dra på. Annars blir det att jag drar mig hemåt och har en myskväll hemma.
I will keep you updated

Älskade Stephanie

Likes

Comments

On my way till självaste Väla. Efter jobbet idag förtjänar jag lite shoppingsmys när det ändå är Black Friday, och mat med mamma och Aurora. Kvällen består av mys med favoriter till kinamat och idol.
Lateroo

Likes

Comments

Samma dilemma varje år. Vilka uggs ska man köpa? Förra året köpte jag svarta höga. Iår kände jag för låga. Dock är det så svårt att veta vilken färg man ska köpa. Jag personligen tycker uggs är snyggt! Men diggar dem mer pågrund av att de är otroligt bekväma och håller verkligen fötterna varma under vintertiden. Jag velade dock mellan svarta, gråa och beiga. Då jag faktiskt tycker gråa och beiga är jätte snyggt! Men jag kommer ju inte använda uggsen så överdrivet mycket. Utan mest när det är så himla kallt. Därför köpte jag ett par svarta låga uggs. Svart passar till allt! Så nu väntar jag bara på att de ska komma.

Likes

Comments

Om lite mer än en månad är det dags att fira in det nya året och fira alla minnen man skapat under 2016!
Men det stora dilemmat är ju vad man ska ha på sig?!
Jag brukar nästan aldrig vara onöjd med Nelly.com. Så jag kikade på deras hemsida lite. Blev förtjust i några godbitar jag tänkte visa. Klänning eller byxdress? Vi får väl se ifall något av detta sitter på min kropp under nyår.

Likes

Comments

Träningen för min del igår blev inte som jag egentligen ville. Då jag hade för ont för att träna. Fick massage som dock ändå lättat på det lite. Men vill inte riskera att det blir värre inför matchen på lördag. Jobb har stått på schemat. Det är snart helg och det verkar forma sig till en helg med bra planer.

Likes

Comments