Nu tänkte jag ta och sova men innan ville jag bara skriva ett inlägg om min dag.

Idag efter jag vaknade så städade jag hela huset. Efter som jag är allergisk mot damm,mögel, pälsdjur och pollen av allt dessa så kliar jag och min kropp blir sjukt torr. Så var tvungen att städa för fick typ panik av allt och sedan så träffade jag Sama och Khadra, vi drog till mig och bara va. Sedan så sminkade jag Sama lite snabbt och eftersom jag gillar att sminka andra också så tänkte jag varför inte. Efter dom gick runt 21 så gick jag in och badade var så skönt, nu ligger jag i sängen och tänkte sova. Imorgon ska jag vakna tidigt och äta frukost och plugga lite sen senare på dagen kanske träffa Artan❤️får vi se imorgon.
Men godnatt och sov gott på er

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon på er.
Vaknade runt 10 och det enda jag har gjort sen dess låg jag bara i sängen och kollat sociala medier. Låg och funderade över att jag ofta brukar vara ensam när jag är hemma, då jag är bara i mitt rum och ligger och kollar youtube och m.m men brukar vara ensam om jag inte är med min pojkvän.

Men det är ganska ofta jag är ensam så funderade över varför inte köpa en katt eller hund (gillar inte hundar så mycket jämfört med katter). Så skulle det bli skönt att ha lite sällskap. I somras när jag var i mitt hemland så hade vi en katt (tro mig var helt besatt). Gillar alla katter men skulle helst vilja ha lite långhårig katt.

Men kommer vara svårt att övertala mamma då hon inte låter mig ha något djur eftersom är allergisk mot pälsdjur och kliar min kropp då och har ganska stor problem med min kropp då den är torr även då jag smörjer in varje dag.

Sedan åt vi frukost och jag åt mackor med avokado, tomat, svartpeppar och kokt ägg vid sidan. Nu är jag tillbaka till sängen igenom funderar över vad jag ska göra idag, tror faktiskt att jag kommer vara hemma och plugga då vi har mycket dessa sista månaderna. Annars så tror jag att jag träffar Khadra.
Vad ska ni göra idag?

Vår katt i hemlandet

Likes

Comments

Hej igen❤️
Just nu badar jag och det så himla skönt och avslappnande. Var med Julia från typ 19 till 21:30 , hade sjukt mysigt och eftersom de andra ställde in att va så var jag med henne. Det var ganska skönt att va med henne och bara ligga och prata. Tiden gick ganska fort sedan åkte jag hem tog ungefär 20 min tills jag kom hem. Men annars efter att vart med henne så har jag städat lite mitt rum, nu så badar jag och funderar över om jag ska kolla film eller sova.
Vad har ni gjort ikväll?

Likes

Comments

Fredag idag, så himla skönt med lite helg så jag får koppla ifrån lite även då vi hade lov nyss. Men eftersom vi har haft mycket prov och sånt i skolan så har jag blivit trött(redan ahha).

Idag har jag inte gjort mycket vart i skolan då jag har bara 3 lektioner på fredagar börjar 8:10 med tyska(avskyr tyska) och slutar skoldagen med samhäll.
Under lunchen köpte jag dessa jeans från gina tricot ( dessa är Alex låga för 299kr). Efter skolan åkte jag spår hem och sen dess har jag inte gjort mycket, skulle va med alla tjejer idag men blev inget så träffar Julia istället. Annars ska jag inte göra något förutom att av med henne ❤️❤️ Hur har er dag vart?

Likes

Comments

Hej på er.
Just nu ligger jag i min säng och kopplar av lite eftersom är ganska trött, idag har jag inte gjort så mycket. Hade skola som vanligt började 10:10 med matte och idag pluggade jag ganska mycket eftersom satte mig själv för ville få något gjort, annars händer det att jag pratar med dom som sitter bredvid.

Hade samhäll efter men ingen i klassen gick på den så jag gick inte heller. Var och fikade med Iftin och hennes kompis. Sen efter gick jag hem och sen dess har jag bara suttit och pratat med mamma om allt. Och nu ligger jag i sängen och vill bokstavligen tvätta bort mitt smink och sova . Men måste få till mina rutiner igen så får sova om typ 2 timmar så jag kan fixa till mina rutiner.
Annars har jag inte mycket att säga om idag utan vi kanske hörs senare.
Ni får ha det bra så länge

Likes

Comments

Sovdags nu!! Men innan jag sover tänkte jag berätta lite om min dag.

Så idag hade jag juridik prov om konsumenträtt, vi hade två delar idag en på morgonen (som jag missade eftersom försov mig pga att jag fick för lite sömn) så hoppas jag kan få göra den någon annan dag sedan hade vi andra delen på eftermiddag som gick ganska bra. Men som sagt juridik är inte mitt favorit ämne jämfört med företagsekonomi. Min skoldag på onsdagar är den längsta dagen på hela skolveckan då vi börjar 08:10 - 16:10.

Skoldagen gick ganska fort och det brukar den inte faktiskt göra men idag kändes den ganska kort kan va på grund av att jag försov mig då jag kom till skolan runt 09:50. Men efter skolan så var jag med Artan resten av hela dagen då vi inte hade träffats på typ 2 dagar så vi myste och snackade om allt. Var ganska skönt att få träffa min älskling igen det kändes som jag inte hade träffat han på typ en vecka. Sedan följde han mig hem och alltid när jag är med han så får han mig att skratta och le. Det är så himla skönt att ha någon som får en må bra och förstår en.

Så när jag kom hem träffade jag min kusin Mire och Duaa snabbt då de var i tvättstugan så svängde förbi. Vi snackade lite och bara satt där, så sen jag kom hem har jag duschat och pluggat ( Artan förhörde mig och är tacksam) eftersom har prov imorgon i samhäll om kriminalitet. Tvekar att göra den då jag bara typ har haft prov denna vecka och har knappt pluggat in allt i huvudet så kanske gör den nästa vecka hellre får se. Sjukt att läsa min blogg då det känns som jag har prov hela tiden men iallafall så tänkte jag sova så jag slipper att försova mig imorgon med.
Godnatt på er och sov så gott!! Puss & kram

Likes

Comments

Hur påverkas jag egentligen av min umgänge är ganska klart för mig. Då genom åren har jag alltid blivit påverkad mycket om vad vänner och även familj tycker om saker och ting, det har gjort så jag själv tycker och tänker som dom.

Jag tycker att det har påverkat mig ganska dåligt då jag inte har tänkt om det är något bra för mig eller om det är något jag vill, detta kan ha även varit för att jag nog inte haft så bra självförtroende och viljat passa in. Redan i slutet av grundskolan så blev jag ganska påverkad vad mina vänner gjorde. Jag ville göra och tycka samma sak som dom för att passa in för jag tyckte att dessa "vänner" var coola.

Som ett exempel var att mina vänner redan i ung ålder började använda smink så gjorde jag samma sak även då jag inte tyckte om det så gjorde jag det för att passa in. Idag så är mitt självförtroende ganska bra även då ibland jag gillar och fråga om andras åsikter för att se vad de tycker.

Men jag har lärt mig genom åren att jag inte borde lyssna på vad andra tycker om mina val så länge det inte påverkar andra på ett dåligt sätt utan att jag ska va mig själv, tycka och välja vad jag vill så länge jag mår bra utav det. Även idag utan att tänka på det så blir jag påverkad om vad andra tycker då redan i högstadiet viljat börja med youtube så har jag varit rädd vad mina vänner skulle tycka och säga.
Då jag alltid frågade deras åsikter för redan då gjorde jag videosar på när jag sminkade mig och redigerade dom. Så kunde jag visa mina vänner nästa dag och fråga mina vänner om deras åsikter ifall jag borde lägga upp. Jag kunde få svar som "du är sjukt bra att sminka och redigera men du kommer skämma ut dig" det gjorde så jag tappade mitt självförtroende och var på botten igen.

Sen dess har jag alltid haft det tankesättet att jag kommer skämma ut mig inför en hel massa folk, inte för jag är rädd över hatkommentarer utan att mina vänner inte kanske kommer stötta mig och kanske kolla snett på mig. Men nu i gymnasiet har jag fått ganska mycket beröm och stöd från min pojkvän, vänner och även min mamma. Så jag vill så gärna lägga upp mina smink videosar jag har.

Men ja jag påverkas verkligen mycket av min umgänge och även familj, varje dag utan att tänka på det. Även då jag har sagt till mig själv gör vad som känns bäst för mig. Alla måste ju starta någonstans för att kunna nå sina drömmar och det är bara att kämpa.✨

Likes

Comments

Något jag ångrar idag var att jag sov tidigt runt 20:19 kanske eftersom var sjukt trött då jag inte sov något igår natt. Hade somnat med Artan i lur och när jag vaknade vid 23 tiden så brann min mobil trodde den skulle explodera helt ärligt.

Glömde säg tidigare idag att innan lovet så hade vi nationella eller kursprov i svenska muntliga då vi har ämnet eller temat "det jag vill och det jag väljer" så fanns det många alternativ att prata om som t.ex val i vardag. Själv valde jag organdonation då jag berättade lite om organdonation på djupet, visade lite statistiker, även för&nackdelar och såklart mina åsikter.

Grejen var att det gick ganska bra och kunde ganska mycket även då jag inte pluggade, eftersom jag och min kusin har snackat om detta innan ganska mycket.
När jag stod där framme kände jag mig ganska nervös över att jag kanske skulle glömma bort något viktigt även då man kunde läsa från sitt manus så kolla jag knappt på pappret utan använde mig mycket av min Keynote så jag hade fixat. Eftersom jag gillar att prata inför folk så gick det bra faktiskt och vi fick reda på betyget idag då två lärare bedömde oss så fick jag högre betyg än förväntat och blev så chockad att jag hade nått det betyget och kände mig ganska stolt.

För min del är allt som har med muntligt att göra en bra grej för mig jämfört med läsa och skriva då jag vill helst t.ex läsa högt för att kunna få in det bra i mitt huvud eller att någon läser frågan högt och jag skriver ner det och läser svaret för mig själv. Muntligt är sjukt bra för mig och vill helst ha de andra nationella muntligt som exempel matte så tror jag att jag hade klarat om det fanns en lärare som läste upp frågorna och jag skrev ner svaret, men men !!

Frågan är nu hur jag ska kunna somna, då jag måste vakna ganska tidigt eftersom jag är inte en morgon människa och tar sjukt långt tid tills jag går upp även ibland så tar jag beslut att skippa lektioner för att sova och det är en nackdel med mig. Älskar onsdagar då vi börjar dagen med företagsekonomi, valde ekonomi som riktning då nu i tvåan så får man välja om man ska ha ekonomi eller juridik och jag föll inte för juridik även då jag valde i slutet av 9:an att ha juridik så föll jag för ekonomi mer även då jag suger på matte så är jag ganska bra i ekonomi och mitt självförtroende under dom lektionerna är höga så jag flyger :)))

Men imorgon har de byt bara för denna gång att vi ska privatjuridik provet på morgonen och eftermiddag. Är inte taggad då jag tycker privatjuridik är tråkigt men jag får väl försöka mitt bästa imorgon. Jag har inte så mycket att säga nu så får vi väl höras imorgon !! Godnatt & sov gott

Likes

Comments