Header

Idag är andra gången jag fått äran att hålla en träning för Britt och Musling. Dom har tränat på flitigt sedan förra gången och det är så kul att se utvecklingen! Jag valde idag att ta av nosgrimman på Musling då hon grejade mycket med munnen och detta gav genast resultat. Hon gäspade och gäspade vilket jag ser som ett resultat av en avslappnad häst. Väldigt kul att få följa och dela sina kunskaper!

Jag kommer fortsätta att träna dom och ser fram emot framtida utveckling. Jag har dessutom en lektion imorgon med en mamma och hennes dotter. Spännande att Art2Ride sprider sig och fler blir nyfikna!

Likes

Comments

Idag på morgonen har jag min femte lektion i Art2Ride. Det är en tjej i min ålder som gärna ville testa på det vilket jag självklart tycker är jättekul! Jag sak se om jag kan få en kort film som jag kan lägga ut här och visa hur det var.

Om ni själva skulle vilja testa på detta (och inte bor för långt bort) så kan ni se pris m.m. under sidan "Mina tjänster". Jag gjorde sidan senast igår och jag tror nog att jag kommer ändra på den allt eftersom jag kommer på vad jag ska skriva. Jag glömde ju skriva i igår i PODIO vad jag hade gjort. Podio är en sajt vi på #rs skriver på för att dokumentera våran kassa och bokningar m.m. Såååå det gjorde jag nu istället. Själv tycker jag att det är ganska sjukt... Bara tisdag och redan en till elev. Jag kan ju inte annat än hoppas att hon tycker om detta sättet att träna så att jag får chansen fler gånger.

Nu blir det att byta om till stallet och åka dit. En massös kommer till Era vid halv tio och detta ser jag fram emot väldigt mycket. Hoppas bara att hon kan slappna av lite...

Likes

Comments

Idag har jag inte orkat med mycket. Jag vaknade sent, åkte med mamma till sjukhuset för provtagning och var där i några timmar. Kom sedan hem och kollade på film. Stallet blev en kort vistelse då både jag och mamma var för trötta för att göra något vettigt. Nu försöker jag få lite jobb gjort men det går inte direkt fort kan jag säga.

Vidare så har jag huvudvärk och träningsvärk. Gymmet får bli imorgon då jag knappt orkar ta mig ner för trappan efter gårdagens benpass. Jag märkte igår hur svag jag faktiskt är i mina ben. Jag kan knappt göra utfallssteg utan att trilla och knäböj är huuuur jobbigt som helst. Hemlis, jag stretchade nog mer än tränade igår och ändå har jag så ont.

Nu blir det ännu mer vila för min del. Somnar nog tidigt...

Likes

Comments

Idag har vi genomgång i EKONOMI på jobbet. Det är inte speciellt klurigt för mig då jag inte har så mycket utgifter, tillstånd m.m. men absolut nödvändigt för framtiden. En som jobbade med näringslivet i Stenungsund var här och föreläste om vad han höll på med samt svarade på våra frågor. Det var en intressant men kanske inte passade jätte mycket in på det jag höll på med. Mina frågor som jag har kände jag inte passade för tillfället men jag tror att dom besvaras allt eftersom jag kommer igång.

I eftermiddag kommer Era att få göra lite WIH. Efter hoppningen vill jag ju inte sitta på henne men jag känner att longering inte kommer att ge så mycket. WIH är väldigt givande just när man bara skrittar då dom inte begränsas av ryttarens tyngd och man kan verkligen få dom att flytta bakdelen. Jag har ju en dålig vana att pressa Era lite för mycket ibland så jag ska verkligen tänka på att ta det i hennes takt och bara lösgöra henne utan press.

Bilden överst är från igår och den under är TB från när vi flyttade :) Hennes ögon har inte så stor brun yta så ibland ser det ut som om hon ser ett lejon

Likes

Comments

Idag blev det lite hoppning. Era tyckte att det var HUR kul som helst och det var full rulle på henne. En tjej i stallet hängde på och hoppade lite tillsammans med mig och Era vilket var väldigt kul. Jag och mamma har ju inte stått där så länge men jag är faktiskt imponerad över hur mysigt och lugnt det är även om det är ganska stort. Tillbaka till hoppningen då... Era hoppar ju liiiite mer än vad hon behöver men jag tror att det kommer lugna ner sig när hon får mer muskler och landar lite mer i sig själv. Jag hoppar ju verkligen inga höjder (lilla hindret på bilderna) utan vill mest skutta lite på skoj och försöka lugna ner henne. (Det blir ju lite för kul ibland...) Sedan är det lite tråkigt att Lotta Wahlborg fick ställa in sina lektioner denna veckan. Jag skulle ju varit med där men som sagt fick det bli lite med mamma som gav lite tips.

Här är dessutom lite bilder mamma tog innan vi började med hoppningen. Jag är ju HELT kär i hur hon ser ut! Väldigt lik sin pappa i vissa fall som också ser helt otroligt vacker ut. Fuxsto var ju det jag letade efter när vi kollade häst och det kunde inte blivit mycket bättre!

Nu blir det sova för mig och upp klockan sju för att göra lunch inför jobbet. Spännande dag imorgon där vi kommer att lära oss om EKONOMI. Sjukt kul fast jag vet inte om det toppar det vi gjorde idag, MARKNADSFÖRING och FÖRSÄLJNING. Vi gjorde ju en helt galen övning som ni kan läsa om i föregående inlägg.

Likes

Comments

Idag har det varit en extra rolig dag på jobbet. Vi har lärt oss om marknadsföring och försäljning. En av övningarna vi gjorde gick ut på att byta till sig saker av ett högre värde. Jag och killen jag blev ihop parad med började med en penna som alla andra grupper. Detta ledde till ett byte mot en whiteboard penna, fiskedrag, mini plockepinn och till sist en bok.


Vårat slutvärde på boken var 150 kr men det var två tjejer som var HELT grymma och lyckades komma upp i 900 kr. Helt sjukt vad man kan åstadkomma på 45 min! Detta är verkligen ett sjukt kul sommar jobb och jag är verkligen glad att jag valde det och lyckade få en plats. Mina handledare är jätteroliga och vet verkligen hur man kombinerar allvaret i företagande med humor och roliga övningar, presentationer m.m.


Inspererande och roligt jobb där man får lära sig saker som är värda att kunna i framtiden! Vilken chans jag fått :)

Likes

Comments

Idag blev det longering och lite WIH. Anne Saari som är en WAT (Working level Associate trainer) gav mig tipset att ge Era lite mer rum för att röra sig så att jag inte hindrar hennes rörelser. Idag testade jag det och WOW vilken skillnad det var. Hon var inte alls lika spänd och jag blev förvånad över hur snabbt hon hittade takten. Hon stretchade jättefint i traven och skritten men galoppen valde jag att avstå ifrån. Jag fick redan en så fin gång från henne när vi skrittade och travade så ännu mer press hade bara varit onödig. Dessutom märktes det att hon tyckte att det var jobbigt.


Imorgon fortsätter jag med mitt jobb #Roligastesommarjobbet . Snart får ni veta vad det är jag gör där :)


Jag köpte dessutom ett pannband igår. Det var det första som jag köpt som inte kommer med ett träns. Era har ju en ganska stor panna, eller bred kanske man kan kalla den, så det blev ett ganska långt. Passade jättebra och det är ju inte fel att det var snyggt också. Här kommer lite halvdåliga bilder på hur det ser ut på henne och två från när vi flyttade.

Likes

Comments

Idag har jag gjort min andra voiceover för Associate trainer programmet. Jag valdea att inte göra som jag tidigare gjort, spela in en 40 min film med alla moment och en 40 min lång voiceover. Istället tog jag en session med bara longering och gjorde min voiceover till många delar för att få möjlighet att tänka över vad jag ska säga. Så snart videon sparats och laddats över till Youtube kommer den att publiceras på bloggen så att fler kan ta del av den.

Jag börjar dessutom mitt jobb imorgon. Jag ska nämligen med hjälp av kommunen starta ett eget företag där jag kommer att erbjuda min tjänster som tränare. I början kommer jag såklart inte att ta så mycket betalt men när jag blivit certifierad tränare kommer jag att kunna dra igång på riktigt. Det kommer att bli så kul och jag har sett fram emot det länge!


Wish me luck :)


P.S. Om i vill hitta fina gratisbilder kan jag rekomendera DEN HÄR LÄNKEN! Bilden nedan är därifrån.

Likes

Comments