''Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'''

- Audrey Hepburn

Okej! jag får panik, nyligen skulle jag byta micro minnes kort till samsung från min kamera och så var den så dum att den tog bort alla bilder. Istället ersätter den mot Samsungs data som inte är okej för mig! Jag hade kortet i för några dagar sedan så hände det inget men det skall hända just idag. Jag har ingen förklaring till att alla mina bilder är borta gamla minnen super finna raw bilder. Och jag har varit så dum att inte säkerhets sparar eller låser dessa bilder! Nu är det helt tomt på 64gb minnes kort då är det att börja om nya resor och äventyr.


Med vänlig hälsning, Arrisa


Likes

Comments

​Yes, jag ska till vårdcentralen om 10min ska träffa läkaren för att se om min läpp har fått inflammation ellr inte. Det har gått en månad nu sen jag sydde men det gör fordrade ont och det var inte fint sytt tycket jag. Ja ja, man kan inte göra så mycket för utan att acceptera och blir van med det. En sak som jag är ganska stolt över mig själv är att det påverkar inte min självförtroende, även om det förändras lite och jag mår inte dåligt av det. Utan jag tänkte mer som en läxa att jag kommer aldrig att hamam i sånt situationer ingen och jag klarade faktist den perioden. 


Med vänlig hälsning, Arrisa 

Likes

Comments

Hello !

Jag är faktist tillbaka och den här gången kommer jag att förändras ganska mycket som ska publiceras. Jag har tänkt på att jag skall lägga som små korta klipp på mina vardagar och tips. Jag har varit fokuserat på skolan och det är sista åren därför blev det ingen uppdatering alls, samt att det var inte mycket att säga eller så. Det hände ganska allvarliga saker december 2016 och januari 2017. Det var ganska jobbigt tid innan jag fyllde 20, fick åka in på akuten samt att jag inte vill vara i ett förhållande. Så det har varit ganska tufft tid kan man säga och jobbigt på ett psykisk sätt att vara i sådan förhållande. Ingen är perfekt här i livet kan jag säga, även många försöker bygga upp den bilden. Jag ska erkänna att det gjorde jag också men det funkade inte eller rättare sagt jag byggde inte upp den bilden utan det är andras om tror att det är så. Att vi är perfekta paret någon sin ingen kommer i mellan an är så snäll, hallå! det är inte så som alla tror. Nu ska det vara seriös, för jag har alltid tyckt om att skriva och att man alltid vet att det finns någon där ute som gillar att läsa och söker inspiration kanske inte från mig då.

Paket!

Igår har jag hämtat två stora paket bilder kommer snart har inte öppnat än nu.

Likes

Comments

Good evening

Ja, sommar jobb har ju redan börjat för inte så länge sen och det var midsommar och så vidare. Jag hade lite för lite tid för att skriva hinner aldrig även om man kan bara tror att offra fem minuter. Men för mig är tiden väldigt viktigt och den är dyr bar. Vad gör jag med tiden? Jo, försöker lära mig japanska och koreanska alltid bra och kunna fler språk och jag brukar tycka att koreanska är lättare att skriva och läsa men uttalet är jag ursel på. Men japanska är svår att läsa men uttalet är enkla.


Likes

Comments

Det har varit helt galen dag idag. Jag har fått massa gångest ang betyg och allt som ska lämnas in för slutet av läs året. Tiden går så fort hinner inte ens tänka så är det närt slut på två:an, det är lite synd att det går så fort. Men nu mår jag inte så bra av att tiden går så fort och allt ska redovisas samt betyg sätts, knappt 4 veckor kvar. Det är inte bara elever som är stressad på den här tiden utan läraren också det är mycket som ska läsas som är inlämnad i efterhand. I ett:an kände jag inte en sån här känslan ''stress''. Det jag vet är att jag kommer att känna det mycket mer i tre:an.

P.S idag hämtade jag min nya macbook air som jag beställde i söndags. Jag kan säga att det gick super fort.


​Tumblr

Likes

Comments

Anledningen till att jag har döpt rubriken till stress är för att det är så jag känner mig bara på just ett ämne det är matematiken nationella provet som kommer att komma knappt två veckor kvar 9 dagar kvar. Jag är jätte nervös eftersom jag läser om matte 1b för jag blev ej nöjd med betyget i matte 1c. Man kan säga att jag läser det på egen hand och det blir lite si så där. Jag ska verkligen satts som jag borde ha tänkt i matte 1c som är typ likadant som matte 1b. Ja,Ja det är ju fördelar sen när man ska läsa högskole matte då har man det ny och färsk. 

Likes

Comments