View tracker

''Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'''

- Audrey Hepburn

​Jag tycker att  Wordpress  är lite enklare samt att den systemet är jag van vid  >här har ni länken< som ni kan följa med där istället 

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Good evening

Ja, sommar jobb har ju redan börjat för inte så länge sen och det var midsommar och så vidare. Jag hade lite för lite tid för att skriva hinner aldrig även om man kan bara tror att offra fem minuter. Men för mig är tiden väldigt viktigt och den är dyr bar. Vad gör jag med tiden? Jo, försöker lära mig japanska och koreanska alltid bra och kunna fler språk och jag brukar tycka att koreanska är lättare att skriva och läsa men uttalet är jag ursel på. Men japanska är svår att läsa men uttalet är enkla.


Likes

Comments

Det har varit helt galen dag idag. Jag har fått massa gångest ang betyg och allt som ska lämnas in för slutet av läs året. Tiden går så fort hinner inte ens tänka så är det närt slut på två:an, det är lite synd att det går så fort. Men nu mår jag inte så bra av att tiden går så fort och allt ska redovisas samt betyg sätts, knappt 4 veckor kvar. Det är inte bara elever som är stressad på den här tiden utan läraren också det är mycket som ska läsas som är inlämnad i efterhand. I ett:an kände jag inte en sån här känslan ''stress''. Det jag vet är att jag kommer att känna det mycket mer i tre:an.

P.S idag hämtade jag min nya macbook air som jag beställde i söndags. Jag kan säga att det gick super fort.


​Tumblr

Likes

Comments

View tracker

Anledningen till att jag har döpt rubriken till stress är för att det är så jag känner mig bara på just ett ämne det är matematiken nationella provet som kommer att komma knappt två veckor kvar 9 dagar kvar. Jag är jätte nervös eftersom jag läser om matte 1b för jag blev ej nöjd med betyget i matte 1c. Man kan säga att jag läser det på egen hand och det blir lite si så där. Jag ska verkligen satts som jag borde ha tänkt i matte 1c som är typ likadant som matte 1b. Ja,Ja det är ju fördelar sen när man ska läsa högskole matte då har man det ny och färsk. 

Likes

Comments

​Hej! på er 

Nu är man på spåret igen efter att jag har försvunnit spårlöst några några månader från den här bloggen. Nu är jag mer motiverad för att skriva och uppdatera.  Snart är det sommarlov inte många veckor kvar tills juni, på tala om juni den 3 ska jag på neon party i Stockholm med min vänner. Biljetterna var sjukt dyra 200 kr för köp och på plats kostar det 300 kr. Jag har redan bokat biljetter till mig, min kompis och in kille. , jag fick betala åt dem men dem ska betala tillbaka sen när det är lönedags. 

Likes

Comments