Hejsan!
Ledsen för dålig uppdatering men har inte haft så mycket att skriva om..
Igår firade jag och min familj min mammas födelsedag!
Tyvärr har jag ingen bild på det så här får ni en bild på två pizzor som jag och min kompis gjorde <3

Likes

Comments

Hallå allihopa!
Denna helgen har varit underbar eftersom det har varit Tosia! Jag åkte rätt många karuseller och spenderade mina 900 kr haha. På fredagen så gick jag dit med Sanna och Melker. Men då så åkte vi inte så mycket eftersom det var första dagen och att vi hade både lördag och söndag på oss att åka. Det enda vi åkte var disco och radiobilarna eftersom ingen av de vågade åka topspin eller freakout. På lördagen blev jag dissad av några kompisar så jag fick gå ber dit med mina föräldrar. Den dagen åkte jag ingenting men jag köpte ett snyggt adidasskal till min iPhone 6S och Barcelonas matchställ!
Sista dagen så gick jag ner till Tosia med David, Hanna, Elin, Sanna och Oskar. Då åkte jag väldigt mycket. Jag åkte topspin 4 gånger, Freakout 1 gång, radiobilarna 1 gång och disco 1 gång. Haha jag spenderade 550 kr den dagen. Efter så stack jag hem och duschade, sen cyklade jag hem till Sanna och vi hade det bara mysigt och satt o pratade på hennes studsmatta. Jag vill tacka alla mina vänner som gjorde denna helgen till en av de bästa!
Detta inlägget blev ganska så långt men jag hoppas att ni tyckte om det! Ha en bra dag xoxo Arri <33

Likes

Comments

Hej folket!
Idag har det varit en tuff dag för mig.
Det började med att jag hade en match kl 10.00 mot Belganet Hallabro. Jag tänkte ta det chill på morgonen och inte stressa som jag brukar göra eftersom jag skulle få skjuts till matchen. Men min mamma jobbade på morgonen och jag var tvungen att cykla till matchen. Jag hade ungefär 10 min på mig att cykla till planen vi skulle spela matchen. När jag var framme var jag först av alla. Det kändes lungt.
Matchen gick bra och jag gjorde ett mål, sen gjorde Hedda också ett mål.
Det andra laget bråkade med oss och var på dåligt humör. När det var 3 min kvar av matchen gjorde forwarden i deras lag mål.
Hedda blev trött på det andra laget för att de bråkade och svor åt oss. Så hon knuffade till forwarden när de hade bollen så hon halkade på bollen och landade på huvudet. Det var en gammal gubbe som kom in på planen och skällde ut Hedda, gubben var troligtvis tjejens pappa. Vi fick avbryta matchen en liten stund när ambulansen kom. De trodde att hon hade fått en hjärnskakning. Men det slutade med att vi vann med 2-1! En go seger på seriens sista match innan uppehåll!!
På vägen hem efter matchen cyklade jag och Wilma till Willys och köpte chips och en dricka.
Sen pratade vi om matchen och undrade hur tjejen mådde efter att hon halkat på bollen.
När jag kom hem var jag jättetrött.. Så jag tog en snabbdusch och la mig i sängen och sov i 2 timmar. Efter de 2 timmarna ringde min väckarklocka och jag var tvungen att förbereda mig för nästa match. Jag fick spela en till match för att tjejerna som var 1 år äldre än mig behövde några avbytare. Matchen gick inte som jag förväntade mig. Vi förlorade med 4-0 mot Kalrskrona. Men vi jobbade hårt i värmen mot seriens tuffaste lag! Efter matchen åkte vi och handlade något gott att äta sen åkte vi hem.
Jag duschade och tog på mig pyjamasen. Nu sitter jag här och skriver detta blogginlägget!
Detta blev ett väldigt långt inlägg men hoppas att ni tycker om det ändå! Ha en fortsatt bra dag kram Arri <33

Likes

Comments

Heej!
På denna bloggen kommer ni få se och läsa vad jag gör om dagarna och på mina fotbollsmatcher! Hoppas att ni vill hänga med mig och mitt liv på min resa genom livet!!

Likes

Comments