som kanske många har märkt är jag en riktig PLL fan. Jag kan sitta och kolla på avsnitten om och om igen och aldrig bli trött på det. Men sista säsongen kommer ut i april och jag är inte glad för det.

Och förresten så tänkte jag sluta varje blogg inlägg med en fråga och sen får ni om ni vill svara på den i kommentarerna vad tycker ni om det?

Jag har inte något att blogga om riktigt så det här får bli ett kort inlägg hejdå!!!


Fråga: Sportlovet börjar ju ta slut snart så hur har erat sportlov varit?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen sportlov! Jag vet inte om er men jag själv har längtat sen jullovet😁

vad ska ni göra under lovet? själv ska jag bara njuta av attt sova, kolla på filmer och såklart äta skräpmat! Fast egentligen kallas ju det sportlov och jag antar att man egentligen ska sporta men alltså att sova länge, äta skräpmat och bara chilla tha`s the dream😉

saknar någon av er skolan? varför/varför inte? Men jag seriöst orkar inte med skolan prov, vakna tidigt, sova tidigt och äcklig mat och sen allt om och om igen!!

Ha en trevlig sportlov allihop!

Likes

Comments

hej! jag undrar något💩. jag letar efter en ny serie för att jag har kollat klart alla serier som jag tycker om och jag liksom är lite för lat för att prova nya:) Kan någon av er ge tips på någon film/serie?

Jag älskar Pretty little liars och vill gärna se något som den. Har ni en film som ni vill ge tips om isåfall vadå??

jag gillar öven skräckfilmer eller lättare sagt jag älskar dem!! Men jag hittar aldrig en bra skräckfilm som jag skulle vilja se. Har ni något tips på en riktigt bra skräckis?

Jag gillar The exorcist, The Gallows och The Texas chainsaw massacre.

Vill ni ha tips på några filmer/serier? isåfall kommentera.😜

Likes

Comments