View tracker

Idag är det fredag och i vanliga fall brukar jag vara ledig men ikväll ska jag jobba. Det ska bli helt okej men självklart är man trött de är ju slutet på veckan. Men jag gjorde de bästa av situationen och gick upp i hyfsad tid städa lägenheten och lagade amerikanska pannkakor till frukost mumsig.

De här veckan har jag bara tränat och tränat både på morgonen och på natten. Vilket har varit jäkligt nice men denna förmiddag ska jag bara chilla och så in några julklappar till en liten tjej❤

Vi hörs 💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tiden bara springer iväg och snart är julen här! julen innebär ofta julklappar mat och mys med familjen. Vilket ofta skapar mycket stress helt i onödan.. Tanken är de viktigaste och att börja i god tid hjälper till att inte få panik 23 december,så man måste springa runt som en yr höna bland alla andra som inte hittat den perfekta julklappen.

Här har jag lite förslag på vad man skulle kunna köpa och som jag skulle bli super glad över att få av "tomten"

Pyjamas den självklara julklappen som alla älskar!

Varför inte Kissies bok?

En klocka så man kan passa tiden?

En summerburst biljett för den konsertokiga?


Likes

Comments

View tracker

Min favorit smoothie just nu är helt klart denna. Har kommit på den själv och är riktigt stolt över resultatet.. Så den blir de till varje frulle varje morgon just nu. smakar fräscht och är mycket krämig.

Vill ni pröva att göra en lika dan så kan ni få mitt recept här nedan.

1 banan,1 avokado, 1 hand spenat, 1 dl mango, 1msk citronsaft, 1 tsk ingefära , 1dl vatten

Mixa ihop och servera i ett lyxigtglas eller gör den direkt i shakern och drick den påväg till gymmet. Perfekt start på dagen eller mellanmål när energin är slut❤

Likes

Comments

Aldrigensam är ett informationsprojekt som sprider kunskap och bryter tystnaden
kring det tabubelagda ämnet psykisk ohälsa bland unga vuxna.

Projektet startades av Charlie Eriksson för att bidra till en mer öppen dialog kring det tabubelagda ämnet psykisk ohälsa.
Alla drabbas, men ingen vågar prata om det. Ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet,
nu bryter vi isen och bidrar till att fler vågar söka hjälp för sin psykiska ohälsa.

Den ökade trenden att ungdomar väljer att begå självmord istället
för att söka hjälp hos psykiatrin måste brytas.

Jag är med och påverkar, jag är med för att skapar förändring. Jag accepterar inte att samhället ser ut som de gör idag och psykisk ohälsa bara blir större och större.

Vi måste våga prata om de och skapa förändring. Jag lider av psykisk ohälsa.. Gör du?

Likes

Comments

I Fredags: sov jag till kl halv 2 och sprang direkt till gymmet och gymmade, sprang en sväng och gick hem för att fixa mig till att Sara skulle komma över. Vi gick till stan och shoppade lite och bedrog oss sedan till pinchos och åt mycket god tapas mums Mums. Rasmus var snäll och körde hem oss så vi inte behövde gå i de sjukt tråkiga höstvädret.. spöregna och blåst.

I lördags: Sov jag as länge igen och drog till gymmet. Jag lagade vegosås och spagetti till mat och Matlådor +vuxenpoäng! Jag städade lite och fixade mig till att vi skulle gå på ett event på salong Alexandra. De var hur mycket folk som helst.. Så jag solade bara och drack gratis champagne och käkade lite tårta. De var en mysig kväll ännu en gång.

I söndags: vaknade jag av alarmet gick upp fixa snabbt i ordning mig och drog till maxi och handlade mat till mor och far. Jag åkte sedan hem till de och bara njöt av att ligga i soffan och kolla tv och käka mat.

Likes

Comments

Att ta emot ett värmande ord eller en gåva från en annan människa gör oss glada men ger kanske också en känsla av skuld. Är jag skyldig den andra något tillbaka nu?

Vi behöver få känna det fria flödet mellan varandra oftare. Vi är värda att bara ta emot vad som kommer till oss. Att ta emot, att vila i någon annans stryka, att bli sedd i kärlek ger oanad kraft.

Ta några djupa andetag, känn naturens närhet och låt dig omslutande av värmen och ljuset. Släpp taget om vardagen och greppa din egen hand. Öppna dig för det som kommer till dig, en stund varje dag. Sänd en tacksamhetens tanke till allt du har och allt du får vara en del av. I kärlek ❤

Likes

Comments

​Idag bestod min mat av röda linser broccoli champinjoner paprika lök Cream frech och sweet chilisås hur mumsigt som helst och jätte lätt att laga. Bara skära grönsakerna och steka dem medans du kokar linserna. 

Perfekt att äta en stressig dag eller ta med i Matlåda till jobbet och nyttigt är de. 

Likes

Comments