View tracker

Allmänt, workieworkie

God morgon, förmiddag, dag! Har idag en ledig dag och jag har redan slarvat bort tiden. Gick upp tidigt som attan för att köra A till jobbet, åkte sen hem och la mig direkt i sängen. Jag ville sova. Ligga ner, under täcket, ha två gosiga katter bredvid, blunda, andas djupare, snarka. Gick det? Nae. Har nu efter tre timmars försök gett upp på den biten, Borde sätta kaffebryggaren i arbete, behöver mitt svarta guld i mängder.
Gårdagen lyckades aldrig mata ut sin raka höger, den bjöd istället på en mycket givande dag med hela IKL Design, en hel del företagare i Hylte och även näringslivet i Hylte och Halland. Att få vara del av ett småföretag är strängt, men intressant. Man ser en del av samhället som i vanliga fall enbart existerar i en mindre artikel i lokaltidningen. Efter jullunchen med Hyltes näringsliv samlades trion från IKL hemma hos Ida för kaffe och samtal kring företaget. Det var förvirrande att sitta alla tre runt ett bord, då vi finns utspridda från södra Halland till norra Småland och mötena oftast äger rum på Skype. Ändå kändes det som att vi suttit tillsammans på ett kontor sedan vi började jobba ihop. Det finns så många idéer som ska in och ut och runt i en tvättmaskin innan man får det att bli verklighet, men en iiiten liiiten magkänsla säger att det går väldigt mycket framåt nu. Helgen närmar sig nu med stormsteg, har ni några planer? Jag ska nog försöka tjafsa med A, kan vara kul ibland.. 😉 Innan han är klar med jobbet ska jag försöka hålla granen ståendes, marodörerna i miniformat här hemma hade lyckats välta den i morse, behöver jag säga att det inte är lika många julgranskulor i den nu, som när jag satte upp den?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Igår var en sådan dag som var hur lång som helst, men som tog slut i ett nafs. Sent på tisdagen tränade vi armar och igår önskade jag att jag inte hade gjort det. Under jobbet kändes det som att armarna skulle ramla av, efter jobbet på vägen hem spöregnade det och jag fick hålla extra hårt i ratten. Sekunden jag blev klar med jobbet insåg jag hur hungrig jag var och ville bara få komma hem. Väl hemma tog jag en dusch och satt sedan och funderade på vad jag skulle hitta på. Med andra ord, gårdagens föda bestod av frukost, lussebullar och godis. Sällan jag glömmer bort att äta eller inte orkar laga mat, så jag tycker ändå gårdagen var okej. Storhandlade på kvällen och varje gång som jag ska handla mer än 15 varor vill jag därifrån. Har inte en blekaste aning om vad som behövs, vad som finns, vart saker finns och vem jag är. Jag tappar helt enkelt bort mig själv, för där inne gick vi fram och tillbaka, mot kassan, mot ingången, rundade köttdisken hundra gånger och glömde kaffefilter som såklart finns i början av butiken. Två papperspåsar och två plastpåsar senare skuttade vi ut från Maxi som Lilleskutt och katten Janson. Typ, vi var väl mer som sniglar efter ett maraton. Avslutade äventyret med en biltvätt och sen sa dagen mer eller mindre tack och hej. Så här tidigt på morgonen borde jag inte vara i mitt alldeles för pigga tillstånd, men är bra utvilad efter 10 timmars sömn. Får passa på att mysa lite med katterna innan dagen hinner ge en en rak höger.

Måste skryta då jag tycker det är välförtjänt; hann precis stänga av mitt alarm innan den gick av nu klockan 8. Alarm dodging master, woop!

Likes

Comments

View tracker

Träning

Ni vet när man hundra gånger om har bett sin respektive om hjälp och man till slut känner att det är för sent? Nu kan det ju vara så att det bara är A's goda självförtroende som har smittat av sig, men jag vill tro att det snart är försent. Jag är nu inne på min fjärde vecka på gymmet och igår började jag ana något mer än bara taniga armar på min övre kropp. Före och efter bilder är både kul och givande att ha och i detta fall börjar jag tveka på hur det ska gå. Vi båda skjuter upp på bilderna, men går mer och mer på gymmet. Vilket i sig är positivt, vi har grymt kul ihop, pushar varandra och får spendera tid på ett lite roligare sätt. Att sen kunna vara på gymmet sent på kvällen utan att behöva bråka med andra är ett stort plus.
När jag började träna låg jag på mina stadiga 56 kg, en vikt jag haft sedan urminnes tider. I tre veckors tid har jag jobbat mig uppåt och når nu 60 kg strecket, till och med strax över, vilket jag är mäkta imponerad över. Med den aktiva biten kom aptiten ikapp mig och hittills har jag välkomnat den med öppna armar. Har siktat in mig på barnmat som mellanmål, ja, alltså bananer och havregrynsgröt. Är ju så gott och enkelt att få i sig, mackor blir tråkigare för var dag som går. Har ni något tips på roligare smörgåsar? I och för sig, julen kommer närmre och då kan man trycka i sig skinkmackor med rödbetssallad. Åååh ge mig julmat. Nu.
Dagens agenda? Peta på katterna fram tills det att jobbet börjar.

Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Outfit

Fick höra att det är måndag. Igen. Lyckades missa en dag plus en hel vecka. Vad hände förra helgen? Inte ett dugg och allt. Det var fantastiskt skönt att inte ha något planerat och bara få göra det man kände för. Jag och A hade en underbar helg, avslutade den på bästa sätt likaså, med ett bråk, haha. Men det var väntat, det hade varit för bra. Lugnet före stormen. Nu pratar vi inte med varandra. Det är sant, men det beror nog mest på att han varvar Youtube med tillagning av efter gymmet mat och jag missbrukar skriftens konst på bästa sätt. Helgen som nyss passerat var överraskande bra. Fick en snapchat från systern, precis som många andra dagar. "Vad gör du?" Inte visste jag att vi fem timmar senare skulle få ses igen efter mer än ett år ifrån varandra. Vi fick konstaterat att vi var bra syskonlika och vi fick konstatera att våra pojkvänner var äckligt... Pojkvänslika.
Nu sitter jag här och njuter av att måndagen inte är en typisk måndag, är lagom slut efter ett benpass på gymmet, väntar på ägg och spenat och drömmer mig bort till soundtracket från Star Wars alla filmer. Adios.

Förra helgens bravader fick handskas med detta utseende. Fortfarande nöjd.

Likes

Comments

Allmänt, Träning

I stundens skrivande sitter jag och äter frukost. Yoghurt, flingor, köttbullsmackor och kaffe. Det är så man borde börja alla morgnar. Under morgonen har katterna turats om att sova på mig, vilket har varit supermysigt, då det oftast bara är Xena (minstingen) som sover hos en. Rogue har dock ett speciellt sätt att väcka en/ få en att peta på henne. Hon jamar med sina trasigaste stämband, funkar inte det så petar hon en i ansiktet. Med klorna. God morgon. Efter gårdagens dubbelpass har jag idag en träningsvärk som heter duga. Är långt ifrån pigg på livets rörelser, men det ska det väl kunna bli ändring på när kaffet är nere, haha.
Igår träffade jag min personliga tränare, förutom att få ett träningsschema i handen, så bokade vi fler pass. Varför? För att få ordentliga genomgångar av alla övningar. Sedan ville hon också följa min utveckling och det känns positivt! Med PTn körde jag rygg och biceps, en del av övningarna hade jag gjort med A, så det var rätt intressant att se skillnaden mellan en PT och en som gymmat i år och dagar. På kvällspasset med A hade vi fokus på bröst och triceps och idag ska vi köra armar? Haha, min överkropp kommer gråta innan helgen är slut. Hur som haver.
Jag bad A att påminna mig om att vi skulle handla efter gymmet, jag skulle ha med panten också för annars glömmer man den bara. Efter gymmet åker vi till Maxi (hans Maxi, inte min), tar en kundkorg och ger oss ut på jakt. Juice, saffran, pasta, check. Flingor, nope. Crème fraiche med chili & paprika smak, nope. Trött som jag var släppte jag korgen och tjurade som en unge över att vi var på fel Maxi, att det jag ville ha inte fanns, att jag hade glömt panten och att allt var fel. Summan av kardemumman blev att jag nu kallas Nasse. Får se om dagens gråa väder kan tänkas föra med sig något bra, annars kommer jag sitta trött som ett svin resten av dagen. Ciao.

Likes

Comments