Hejhej! Det allra bästa med torsdag är att den är fredag nästa dag, idag hade jag nationella prov vilket inte va så kul. Men ganska nöjd med min insats, jag skrev 7 sidor på en novell. Ja jag vet, en novell ska vara ganska kort men min lärare tyckte att det var okej så det gör inget.
Idag fick jag synda mig hem och byta om, typ springa till bussen och sedan äta nått snabbt på stan och vidare till träning.
När jag skulle ta på mig benskydd och fotbollsskor inser jag att jag glömde skorna hemma.. Som tur är så fick jag låna Hannas fotbollsskor. Hon hade sina springskor, så helt enkelt räddade hon mitt liv haha.
Jag ska också spela match på lördag mot stenkista (mitt gamla lag) och det är kul för har inte spelat match på länge känns det som.
Trött är jag verkligen och inget speciellt händer i helgen.. Ska sova och ta det lugnt
Imorgon fredag, FANNY KOMMER TILL SKOLAN!!! YAAAY! En av mina närmaste vänner operera sig igår (onsdag) i knät och det gick bra. Men jag vill krama och pussa på henne. Jag vet att hon har ont, och jag vill inte att hon ska ha ont så ska vara extra snäll imorgon mot henne

Just nu ligger jag i sängen och smaskar på lite goda nyttigheter, ska duscha alldeles strax och sova direkt efter det.. Är verkligen dödstrött

Vi höres imorgon, bye

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hola, detta känns konstigt och bra. Inte skrivit ett inlägg på extremt länge. Helt ärligt så har jag inte haft orken eller tiden till att sitta och skriva om min vardag. Jag vet att det är en vanlig ursäkt men tro mig, det är så sant som det kan bli!
Jag har under senaste tiden börjat läst många olika bloggar och jag blir mer och mer taggad på att börja skriva igen! Tänkte först göra en helt ny blogg men varför då ? Jag har ju en, haha!
Jag kommer i fortsättningen skriva minst ett inlägg om dagen, jag lovar
Jag kommer såklart skriva om min vardag, där ingår; fotboll, vänner, skolan, outfits och helgaktiviteter.

Ni som läser detta (vilket är mest bara mina vänner) fortsätt och läs varje dag och jag ska inte göra er besvikna!
Hörs imorgon

Likes

Comments


  • 480 Readers

Likes

Comments

Jag är kär, fredag vill du gifta dig med mig? Haha denna underbara dag började bra och kommer bara bli bättre! Fanny och jag fick sluta fyra timmar tidigare vilket är ett stort plus, vi ska gå och äta kebab nu och efter det nya fina naglar och sedan träffa lite friendos
Uppdaterar senare, bye så länge


  • 502 Readers

Likes

Comments

Ligger fortfarande kvar i sängen, orkar verkligen inte gå up. Fanny kommer med bilen runt 9 och jag måste gå och duscha men, jag orkar verkligen inte..
Idag, torsdag, blir det först jobb på praoen och efter det möter jag upp Linn och vi ska åka buss hela vägen till huvudstaden och kolla på vårt älskade fotbolls lag, haha. Dom möter Ryssland och dom kommer förlora för jag Ryssland ligger först och Sverige ligger ungefär trea, landskamp som landskamp ändå lite kul att kolla på ju, ska göra mig i ordning nu så vi hörs ikväll, bye

  • 652 Readers

Likes

Comments

Jadu, hejhej du som läser detta. Så det är så här att jag har fått frågor om jag kan blogga mera och att jag inte får sluta blogga så jag fortsätter för er som faktiskt läser den!

Kommer skriva om mina vardagar och massa annat, så hoppas ni blir glader choklader, ska försöka sova nu för ska nämligen upp med tuppen imorgon.. Godnatt på er ♡♡

Höjdpunken förra veckan var att vi vann serien, ville bara att ni skulle veta det. HahaLikes

Comments

Musik, musik, äta, musik, gå på toa, musik, äta, musik, sova. Så ser mina dagar ut

Imorgon blir det ändring! Måste gå upp klockan halv 9 för att hinna med att fixa mig!
imorgon ska jag och mi familia till västerås med båt från sundbyholm. Vi ska vara i den goa staden i 3 timmar innan båten tillbaka åker, shopping och mat blir det.
När vi kommer hem igen blir det direkt iväg till fotbollsträning! det är nått jag är så himla tagg för, inte tränat på veckor! Nått som gör mig ännu gladare är att få träffa alla lagkamrater, speciellt klara. Inte träffat henne på hela lovet och gud så jag saknar henne!!

idag var en bra och en dålig dag. Nya tag imorgon, godnatt på er! Bye
  • 922 Readers

Likes

Comments

Godnatt trogna läsare


  • 937 Readers

Likes

Comments

stillbilden är snygg & ja jag sitter på toan. Instagram; arleborgcecilia

Likes

Comments