Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Ska cykla iväg till skolan för att ha sista lektionen. Börjar egentligen halv 3, men vill vara där lite tidigare så att jag kan handla lite frukt. Efter skolan ska jag hämta ut ett paket från ett träningsföretag jag är ambassadör för. Håller tummarna för att det ska bli bra, woop woop!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Träning

Hur man får en bra morgon? Man vaknar upp bredvid den man älskar och käkar en god frukost tillsammans!! Har verkligen haft den mysigaste morgonen, tycker verkligen om att vakna upp bredvid Calle. Somnade runt halv tio och vaknade sju, är en riktig sovälskare.

Vi (han) hade gjort en våffelsmet kvällen innan, så det gick hyfsat fort att göra frukosten. När jag väl var fullproppad av våfflor så gick jag till Nordic Wellness för ett benpass.


Träningen gick sjukt bra idag. Måste bara träna på knäböjen. Först gjorde jag böj med 60kg och sedan 50kg. Gick över till 50 kg för att få en bra teknik och mer kontakt i låren. Det är ju lätt att man skiter i tekniken och bara kör när man har för mycket vikt. Jag ska jobba på 50kg's böj, som jag klarar av och snart öka till 55kg för att sedan jobba med 60kg. Sounds like a plan! Annars gjorde jag också en ny övning som Hanna (<3) som jobbar på gymmet och med Aspero visade mig. Höftlyft där man har fötterna på en triggerpunktsrulle samt resistensband precis ovanför knäna. Fy vad det tar i baksida lår!!!!!!


Tips för benträningen: Testa att göra övningar med resistensband. Man aktiverar de små musklerna i benen och de blir slutkörda därefter!!!! Mina resistensband är från Bootybuilder.

Likes

Comments

Älskar verkligen nya veckor! För mig innebär det bara nya möjligheter och mer visdom för varje dag som igår. Ska jag däremot vara helt ärlig så har starten på denna veckan varit skit. Iallafall vad det gäller skoldagarna och träningarna. Skolan har bara varit allmänt seg och tråkig. Min skola har definitivt för långa skoldagar, förstår inte någon att man inte klarar av en 9h lång skoldag? Kroppen vill inte, lyssnar inte och reagerar på det. Får bara en massa ångest och huvudvärk..

Mina gympass har inte varit något vidare heller. Målet just nu är att hitta någon förebild och därefter träna regelbundet både inne på gymmet och på löparspåret utomhus. Har jag vilodag i två dagar på raken så tappar jag flytet i träningen helt och hållet. Det är ännu värre när jag har sockerabstinens och bara vill trycka i mig ett X antal liter glass... Välkommen till mitt liv som är perfekt som alla andras på nätet hahah.... ;-)

"Failure will not overcome me so long as my will to succeed is stronger." Nya tag imorgon!!

Likes

Comments

Har velat ha ett armband jättelänge nu och äntligen har jag fått ett av mami som kom hem från semestern igår. Tycker att det är så snygg och gillar det när det är simpelt. Sååå nöjd!! Bästa mami.

Likes

Comments

Men hej på er!! Haft en väldigt bra och mysig lördag. Snokade runt på loppis med Calle och Emil (jag avskyr loppis, känns så vidrigt?). Sedan tog vi in på max där vi beställde lite mat, tur det då jag var extremt hungrig. Får jag inte i mig mat kan mitt humör vända på 0,5sek.. Efter en snabbis på max så bakade jag och Calle bullar som blev huuur goa som helst!!! Längtar tills imorgon så att jag kan trycka i mig 10 bullar till. Jag har verkligen inga gränser när det gäller mat (inte alkohol heller för den delen)?? Äter så sjukt mycket och kan verkligen äta tills jag spyr. Jaja, vem bryr sig, har helt enkelt bara haft en dålig vecka när det gäller kosten, men jag har å andra sidan haft det så jäkla underbart.

Torsdagen var väldigt rolig med, hade jättekul och alla var super trevliga på festen! Tror verkligen inte att jag kommer gå på nöjets studentfester, spyr på min skola :-)

Likes

Comments

Sitter hos Johannes i Falkenberg för att fira hans 18års dag! Efteråt drar jag och Calle hem till Calle. Vill inte dricka ikväll, blev precis nykter typ. Ska vara nykter i resten av mitt liv, det bestämde jag igår.. Spydde rätt tidigt fram till 14.00 idag, mådde verkligen piss. Men mer om det imorgon, nu ska vi ha kul! Puss på er

Likes

Comments