Header

2017

Mitt första, men inte sista besök i England! Jag och ett tjejgäng startade året med en londonresa. Vi tänkte taktiskt: åker man i början av året så är det ofta mycket rea på saker och ting.. Men ack vad fel vi hade, det var dyrare än här hemma i Sverige haha. Men det var ändå väldigt kul. // Ett besök i huvudstaden för att kolla på självaste Abel aka. The Weeknd!!!!! Dröm.

Resan till Spanien med Calle! Detta toppade allting i år. Behövde verkligen lite sol och semester efter allt jobb och pluggande jag fick gå igenom. Vi fick ett bra hotell och bodde på världens mysigaste område, längtar verkligen tillbaka!!!

STUDDEFESTERNA! Första studentfesten toppade såklart allt, med lite för mycket alkohol i kroppen blir allt roligt, hehe ;-). Festerna är ett trevligt sätt att tagga inför studenten på. // Såklart ska vi inte glömma KÖRKORTET. Fattar inte hur jag kunde bli så lycklig över det?? Alla tar liksom körkort... Men det rosa plastkortet innebar massa plugg, tidiga morgnar samt sena kvällar för övningskörning - ångest. Körkort = vuxenpoäng. Nöjd.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Avslutar dagen med lite läsning - Michaela Fornis bok "Jag är inte perfekt, tyvärr". Kanske rätt tillfälle att läsa denna boken...

Godnatt på er!

Likes

Comments

Igårkväll så hämtade jag och mamma Calle på tågstationen och därefter så körde mamma oss hem till hans lägenhet. Sen dess har vi endast myst och ätit! Dagens lunch bestod av hamburgare och lightläsk. Älskar verkligen lightversionen av julmust?? Så sjukt god och inte alls onyttigt som vanlig läsk annars är.

Denna helgen så ska jag och Calle inte göra något speciellt, bara vara.. Enligt de tidigare planerna så skulle jag varit på försvarsmakten nu (Försvarsutbildarna), men då hade jag och Calle inte träffats på ytterligare en vecka, vilken jag anser vara lite tråkigt.

Ibland kan det vara jobbigt att ha "distans" förhållande, men även skönt då man får mer tid till plugg och träning. Trodde verkligen inte att jag skulle klara av det för ett år sedan haha!

Likes

Comments

2017

Min fredag började väldigt bra och givetvis så spenderades morgonen på gymmet! Ibland kan det vara jobbigt att ta sig till gymmet på morgnarna när man vet att man istället kan sova ut. Men träningen får mig att må bra, bli piggare och gör hela min dag så mycket bättre, därför trotsar jag mig upp ur sängen ändå. Aldrig ångrat ett enda träningspass. Eftersom 1 av mina 1000mål är att få en bättre kondition så sprang jag 2km på 11-14km/h tempo och övergick därefter till viktträning. Fokuset låg på ben idag och några övningar jag utförde var knäböj, raka marklyft med hantlar och höftlyft.

Jag har testat proteinbolagets P.W.O för en extra kick till träningen, brukar annars köra på koffeintabletter. Tycker egentligen inte att denna P.W.On gör något märkvärdigt, den är god och jag får väl liteee mer energi, men det är inte mer än så. Troligtvis passar denna till folk som är nya på gymmet och inte tränar lika hårt. För er som är intresserade utav denna så finns den på proteinbolagets hemsida - proteinbolaget.se . Själv köpte jag den på fitnessfestivalen för endast 149:- och fick shakern gratis.

De senaste veckorna har jag varit väldigt stressad. Som ni nog har märkt så uppdaterade jag nästan inte alls mina sociala kanaler. Har haft väldigt mycket i skolan som resulterade till lite ångest. Iallafall prestationsångest. Sjuk jobbigt när man får ett bra betyg i ett ämne och måste sedan leverera för att kunna behålla det fram tills slutbetygen sätts inför sommaren. Detta ledde även till att jag bara ville överge alla mina sociala medier. Hade ingen lust till att uppdatera, fann inget syfte med blogg, instagram etc, men tycker ändå att det är lite kul nu när jag inte har så mycket i skolan :-). Alla inlämningar är klara inför julen och jag kan äntligen släppa det mesta (förutom gymnasiearbetet som jag streeeesssaaar över. . ). Nu ska jag bara göra det jag tycker är kul fram tills skolstarten efter jullovet, frihet!!!

Likes

Comments

År 2018 vill jag...

... Göra fler saker helhjärtat.

... Älska mer. Vänner, pojkvän & familj.

... Öppna upp mig mer, träffa nya människor och umgås med folk som ger mer energi än tar.

... Sluta lägga lägga ner tid & tankar på människor som endast "lär känna mig" via bloggen och inte verkligheten.

... Flytta hemifrån....? ;-)

... Våga tatuera mig. Våga mer. Våga ALLT jag vill göra.

... Inte få ångest över småsaker som inte betyder något.

... Leva fullt ut.<3

Likes

Comments

Vilken helg!!! Besökte huvudstaden med killen för att ha en fin helg samt besöka fitnessfestivalen. Helgen blev verkligen lyckad och jag är nu V-Ä-L-D-I-G-T träningsmotiverad. Har även blivit sugen på att tävla bikinifitness efter att ha sett några deltagare, men det får bli om några år då det inte riktigt passar in i mina planer nästa år.

Det var riktigt trevligt att ta del av fitnessfestivalen, hela atmosfären var underbar och alla var verkligen supersnälla! Vi fick provsmaka en massa goda bars, prata med folk och tävla. Det delades ut goodiebags från de flesta träningsföretagen och det såldes väldigt mycket kosttillskott för extremt bra priser - rena rama drömmen för fitnessenthusiaster. Jag själv köpte en PWO (Pre Workout) för endast 149:-som jag tänkte testa imorgon och sedan skriva om vad jag tyckte.

För er som är sugna på att dra dit nästa år - GÖR DET. Det var jättekul och man blev väldigt motiverad till träningen. Det är absolut ett måste om man får chansen.

Bara kolla på nutraminos julkalender som vi fick?? DRÖM. <3

Likes

Comments