Contains affiliate links

Hej allesammen og velkommen tilbage til min blog. Så er der ikke lang tid til jeg tager afsted og jeg har været I fuld gang med at pakke. Jeg fik en ny kuffert i julegave som er dejlig stor. Jeg har kun pakket det mest nødvendige da jeg jo nemt kan finde det jeg har brug for (og mere til) der ovre. Kufferten er dog stadig blevet meget fuld men jeg kan godt få det hele med.

Jeg har pakket det meste af det jeg skal have med (mangler kun nogle få ting) og indtil videre vejer min kuffert ca. 17,8 kg så jeg tænker ikke at den kommer til at veje over 20 kg hvilket er godt. Min kuffert er en rød Aries som jeg er meget glad for indtil videre. Jeg var så heldig at Iben havde taget nogle vacumplastikposer som er beregnet til at pakke tøj i med hjem. Jeg har brugt to af dem og stort set alt det tøj jeg skal have med kan være i de to. Jeg har brugt en stor og en medium. De fungere rigtig godt og gør det i hvert fald nemmere at få plads til alt i min kuffert. Jeg bruger min Fjælræven rygsæk som håndbagage. Jeg elsker min Fjælræven og der er meget plads i den til alle mine ting. Jeg tager mit Gopro og mit Canon 70 d med.

Jeg rejser den 26/7. Jeg skal mødes med de andre udvekslingselever fra Danmark der skal afsted samme dag kl. 7:30 og flyve kl. 10:25. Som jeg nævnte i det tidligerer indlæg skal jeg været New York tre dage hvorefter jeg rejser ud til min værtsfamilie den 30/7. De tre dage jeg er i New York vil jeg og de andre udvekslingselever deltage i en række møder om bl.a. hvordan man vænner sig til at bo i USA og flyveturen til ens værtsfamilie. Der er et møde hver af de tre dage som vil blive efterfulgt af sightseeing på Manhatten. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme afsted og møde de andre udvekslingselever. Det bliver rigtig fedt at komme til New York og det ser også ud til at det skal blive godt vejr hvilket jo også er et stort plus.

Lige nu er det monsun tid (ja det hedder det) i Arizona. Det vil sige at det er solskins vejr om formiddagen og om eftermiddagen kommer der skyer og regn. Monsun tiden gør at det ofte er varmere og at luftfugtigheden er meget højere end normalt i Arizona. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme afsted og til at komme over til min værtsfamilie.


Neden under kan du se billeder af min kuffert, rygsæk, mine kameraer, mit rejsetøj og de spacebags jeg har brugt til mit tøj.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments