Header

Det är så skönt i Polen! Varmt och mysigt , det är idag 25 grader varmt☀️
På förmiddagen var jag och handlade på Rossman , och jag älskar kropp skrubbar så jag köpte på mig två stora burkar med min favorit märke. Köpte även ansiktsprodukter för det är mycket billigare. Vi hann inte med mycket mer men jag gick ut med en full kasse.

Sedan gick vi tillbaka till hotellet för att fixa lite oss för vi skulle på lunch/middag till Arturs föräldrar☺️

Jag är så mätt så att jag spricker snart , väldigt trevligt och mysigt sällskap. Nu är det dags för dessert! 🍰☕️
Senare har vi tänkt att gå till den lokola tivolin som är här.

Likes

Comments

Godmorgon mina fina!
Resan gick väldigt bra inga konstigheter. Eller förutom att jag fick gå genom en "slumpmässig" säkerhetskontroll där gränspolisen fick stryka med ett papper på mina händer och midja samt väskan och jacka för att kolla efter droger. Men gick väldigt smidigt och trevlig. Jag hade inget på mig😂

Resan med flygplanet gick bra mjuk start och mjuk landning. Jag är rätt så rädd när flygplanet ska landa. Tog även ett glas vin till mig ,mamma och Artur för det var morsdag igår och varför inte lyxa till det😏 Flygturen gick otroligt snabbt! Flyger var även snabbare än ankomsttid. Så vi hann knappt dricka upp vinglaset innan planet skulle landa.

När vi har landat och tagit bagaget så blev vi hämtade av Arturs bror och hans fru. Mycket trevliga människor. Det var så otroliga köer till Września tog oss 2 timmar att åka 50km😫
Men på vägen fanns det KFC😍🍗 Så klart att vi svängde in och beställde mat. Vi var även så hungriga!

Dagen var var lång men många intryck att smälta in. Vi var på middag hos Arturs mamma och pappa så äntligen fick jag träffa dom. De bjöd på väldigt god mat , riktig polsk mat 👌🏼
På kvällen så umgicks vi med Arturs bror hans fru och deras barn så kul 💕

Idag blir det en lugnare dag , tänkte shoppa lite här och passa på ☺️ Utanför vårt hostel så finns det affärer och det finns Rossman på gatan någonstans så tänkte kolla runt också.
Köpa frukost också ! ☕️🥐

Nackdelen är att när vi hälsar på nu Arturs familj så bjuder alla på mat! Och det är god mat man vill vara artig och äta upp maten de serverar till oss.
Jag kommer rulla hem!
Men från måndag så blir det strikt igen , jag tänkte fortfarande vad jag stoppar i mig men maten är så himmelskt god här i Polen!

Nu ska jag upp och fixa mig , det är så skönt för det är varmt 🔥

Likes

Comments

Som jag skrev lite i det andra inlägget så firade vi igår 5 år tillsammans 😇
Det är lite läskigt men så klart på ett positivt sätt att vi har vart ihop i ett halvt decennium. Jag träffade O när jag var bara 15 år och O var 16år.
Ja vi var i princip barn och vi visste inte vart det skulle leda ? Minns den perioden i mitt liv 15 år och förvirrad av världen, det vad mitt i en kaotisk situation som pågick i mitt liv. Jag tycker att det mesta var jobbigt och helst ville vara "ensam". Men vad visste en 15 årig ledsen Arika? Och här står vi idag unga vuxna människor som älskar varandra mycket och vi ha en framtid tillsammans.

Jag och O träffades faktiskt ute i en park. Jag umgicks då väldigt mycket med min barndomsvän som jag faktiskt saknar idag och är så tacksam över att hon tog mig till den parken.
Jag och min vän satt på en bänk och pratade hur kul vi skulle ha under sommaren , att vi skulle sola bada , grilla att det skulle vara vara vi. Sedan kom det några killar som min barndomsvän kände. De var säkert nyfikna också vem hon satt med. För jag brukade inte umgås men någon där ifrån.
Även min vän var rätt så ny inflyttad. Tidigare bodde vi på landet och ja alla kände alla.

Men hur som alla killar hälsade på mig förutom O, han stod ca 2-3 m bort och bara vinkade 😂
Så jag la ingen märke till honom. På kvällen när jag kom hem och loggade in på FB så hade jag så klart många vänförfrågningar , jag accepterade endast dom jag kände. Bl.a. dessa förfrågningar var O med. Eftersom han stod så långt borta så fick jag aldrig se han närmare och kunde inte känna igen på FB vem det var. Jag såg att vi hade många gemensamma vänner , så jag skrev vem han var. Han svarade att han var med killgänget. Sedan kom jag på att det var han som inte hälsade. Så jag skrev tillbaka "jaha du som inte hälsade" och snacket rullade igång. Vi skrev i timmar , efter ca 3 dagar vi har skrivit med varandra så träffades vi med våra vänner och umgicks med varandra. Efter träffarna med våra vänner så ville O ses själv och frågade om det var okej. Jag var lite nervös att träffa honom själv utan min vän. Förstår ni en 15 åring som ska träffa en kille själv. Man blir nervös och glad.
Vi började träffas allt mer och mer ensamma och vi tyckte om att umgås med varandra. Vi klickade typ direkt.
Vi blev väldigt förtjusta och började gilla varandra mer än vänner men ingen av oss sa det.
Först kvällen när vi blev tillsammans. Jag minns den kvällen så väl för det var så mysigt. O åkte till mig och vi gick på en promenad till min favorit ställe. Vi satt vid vattnet på ett berg och pratade i ca 3 timmar om allt! Det var så mysigt vi höll i händerna och det kändes bara så rätt😍 Solnedgång och en person man gillar mycket , fjärilar i magen !
Det blev sent på kvällen och det var skola nästa dag. Så vi började gå mot tåget för O skulle hem. När vi var på stationen och tåget kom så kysste O mig för första gången. En perfekt kväll för förtjusta ungdomar. Samma kväll blev vi tillsammans. O skrev i ett sms "att det känns som att jag är hans" och något i den stilen om jag ville bli hans. Jag blev givetvis jätte glad! Men kände en lite ångest för jag mådde inte bra den perioden det var mycket som var hemma. Men jag ville det var rädd att jag skulle såra honom eller om han skulle tycka att det är jobbigt för min situation. Men jag svarade vi och förklarad det , och skrev men vi testar för jag tycker verkligen om dig.

Åren gick han var min första pojkvän och även när det gäller den intima delen eller hur jag ska förklara 🙈 Vi firade varandras födelsedagar , jul , ny år! Och allt flöt och flyter på än idag😍
5 år senare är vi här och har det underbart vi växer och utvecklas tillsammans. Vi löser alltid våra "problem". Alla par kan tjafsa det är normalt. Men vi har haft kanske två riktiga gräll men när man kollar på hur länge vi har varit tillsammans så tycker jag att det är ingenting.
Jag är så himla kär , förälskad , galen och älskar min pojkvän så djupt och hårt att jag skulle nog inte kunna älska någon annan. Orden räcker inte ens till för att beskriva mina känslor.
Jag är stolt över hans framgångar och stöttar honom i vått och torrt. Han är en bra pojkvän under alla kategorier har egentligen inget att klaga på😇

Försökte skriva lite kortfattad men det blev ändå långt! Jag kan skriva oändligt mycket om oss💖

Våran första bild 😘

Blandade bilder mellan vårt första och tredje år tillsammans

Åh första bilden så små vi var🙈 Nyårs kyss 2015/16. Tredje bilder är från fitnessgalan

Likes

Comments

Godmorgon !
När man har ett riktig liv så är det inte alltid lätt att hinna med bloggen.

Jag och min pojkvän O firade igår hela 5 år tillsammans 😍💕 Så här skriver det en väldigt glad tjej! Jag tänkte skriva ett inlägg om oss som kommer upp lite senare idag. Ni kanske undrar hur vi träffades m.m🙈

I onsdags var jag och köpte min underbara alldeles egna första Louis Vuitton väska👜
Den känslan när du går ut från butiken med en väska som man har velat ha i evigheter! Jag har spanat så länge efter den, jag hade alltid pengar för sen men det kändes lite drygt för en väska att lägga så mycket pengar. Men jag skulle ändå köpa den för eller senare så varför inte nu? Jag har ändå längtar efter den så länge🙈
Så nu har jag äntligen min Neverfull MM damier.
Planerar redan nu mitt andra väska det blir en Alma eller en Speedy med monogram mönster 😏

Ja , det kommer bilder på väskan lite senare. Har inte hunnit något så spänt har jag haft det.

Lycklig ägare av sin första själv köpta Louis Vuitton , och en close up selfie. Har tänkt på det att jag tar knappt några selfies till bloggen! Jag antar att det är kul att se på sånna bilder?

Likes

Comments

Hej på er mina fina underbara läsare!
Fullt upp idag , efter jobbet kom jag hem och städade lägenhet innan mamma kommer hem från sin resa☺️✈️
Vill att det ska vara snyggt när dom kommer hem så mamma och Artur kan bara vila och packa upp sina väskor. För kort där efter ska vi ut och resa. Vi ska ju till Polen över helgen så dom får inte vara mycket hemma.
Nu är det iallafall fint och fräscht här , jag och katten sitter i soffan och myser. Måste egentligen upp och duscha , tycker att det är lite jobbigt att tvätta håret även det kan låta äckligt men det är nackdelen med långt hår😂
Hade även tänkt att smörja in mig med mina nya brun-utan-sol produkterna som jag hade köpt. Jag är så nyfiken på dom!!

Hööörni.... jag blir så himla ledsen av allt våld och hemska saker som pågår runt om i världen varje dag. Alla idiotiska krig , terrorattacker , mord och våld.
Nu var det Englands tur igen.. att blir drabbad av ännu en terrorattack och det blev Manchester.
Ännu värre för det var efter en Ariana Grande konsert. Där det fanns många barn som blev drabbade. Jag är tom på ord och vet egentligen inte vad jag ska skriva mer. Förutom att jag är ledsen och arg!!! Terrorister har fanimej ingen religion. Det är bara äckliga människor utan känslor och själ. Som förtjänar inte att leva. Jag tycker att ingen människa förtjänar leva om man vill ta annans liv.
Tänk er det kunde vara Sverige igen😩 Jag var på Arianas konsert och det kunde liga så ske där med om en galning tänker på samma galenskap.
Jag förstår verkligen inte varför man ska döda andra.. Vad vill terrorister få ut av det? Skräck?
Ännu mer krig och våld? Är det det dom är ute efter.
Jag ber varje dag om fred på jorden. Det är år 2017 och mänskligheten bör komma längre än att lösa saker med våld.

Jag tänker på alla stackars familjer , barn och alla som har befunnits sig vid olycksplatsen i Manchester. Vilken sorg och smärta för familjerna som har mist sitt barn eller för barnen som har mist en förälder. Överlag förlorar någon i attentatet , hemskt hemskt !!
Världen bli bara värre och värre snart kommer det inte att gå leva här på jorden. Hur kommer se mina barns framtid ut? När ska all galenskap ta slut?!

#prayformanchester 🖤

Likes

Comments

Godmorgon!
Härligt med en måndag idag! Nu förtiden tycker jag nästa om måndagar. Det är klart att man vi ha längre helg eller inte alls jobba och ändå få en lön. Men det är tyvärr inte så i livet , synd att pengar växer inte på träd.😂

Hur som denna vecka kommer vara väldig händelserik. Känner lite små stress vet inte varför. Måste göra några saker och det är ont om tid.
Så här kommer min vecka se ut.

Måndag
-Jobb 8.30-16.00
-Åka hem , packa väskan
-Möta min pojkvän i stan , ta en promenad äta glass? ( promenaden räknar jag som en pw då vi tar otroligt långa sträckor ca 6-10km)

Tisdag
-Jobb 8.30-16.00
-STÄDA HELA LÄGENHETEN innan mamma kommer hem. + tvätta
-Gymma


Min fina mamma 😍 och deras utsikt från rummet ☀️🌴🇲🇺

Onsdag
-Gymma
-Jobb 8.30-16.00
-Stan och äntligen ska jag köpa min egna första Louis Vuitton 👜✨
-Äntligen kommer mamma och Artur hem , så tanken är att vi ska umgås 😊
- Packa väskan inför weekend resan till Polen✈️

Torsdag
-Jobb 8.30-16.00
-Jag och o firar våran 5års dag😍💗 Vi har faktiskt inte planerar något nu. Då O förbereder sig till sin första Mens Physique tävling så är vi lite begränsade.
- Gymma

Bilderna har jag lånat från We💗it. Jag vill ha nog Neverfull modellen men är fortfarande lite osäker på utseendet vill så gärna ha ljusrosa inne men det är en risk att det kan bli fläckar. Samt om jag ska ha monogram eller damier.😅

Fredag
Resan till Polen
-Vakna tidigt och åka till flygplatsen.
- Åka till Poznań ,shoppa kanske?
- Träffa Arturs föräldrar , alltså mina blivande farföräldrar 😋

Lördag
- Kyrkbesök & konfirmation
- Lunch med familjen
- Morsdag , jag firar det englit polska kalendern.

Söndag
- Shoppa på Rossman
- Packa väskan för hemresan till Sverige🤗
- Middag med familjen.

Bilder är lånade från We 💗it

Så denna veckan är det fullt upp 😅
Mycket som skall göras på kort tid. Hur ser eran vecka ut? Är det mycket i skola innan sommarlovet ? Eller är det jobbigt på jobbet?

Likes

Comments

Jag var igår och handlade lite på kicks och fick för mig att testa KICKS egna märke på bus. Jag har hört både bra och mindre bra om just bus produkterna. Jag älskar bus , jag älskar att se brun ut. Men vill inte pressa solarium då det är inte så bra.
Jag har kört nu på Coco Brown som är väldigt bra. Man vill ändå testa andra produkter😋
KICKS har just nu en kampanj på bus produkte man fick 25% så jag passade på. Jag behövde ändå köpa det så varför inte, jag hoppas nu bara att de är bra.
Har ni använt kicks bus ?

Jag återkommer med en recension om det var bra eller inte?

Jag köpte tre stycken produkter som jag har tänkt att kombinera tillsammans för den ultimata resultatet. En bus i form av mos en bodylotion och en olja till kroppen✨
Spännande då jag har tänkt att prova det ikväll.
Hoppas bara att det inte luktar starkt eller att det luktar sedan efter appliceringen 😨

Likes

Comments

Sen men väldigt god frukost blev det idag.
Jag älskar omelett i alla former och fyllningar.
Det är så löjligt enkelt att göra och det är mycket gott.
Svårt att tröttna på omeletten för man kan variera det hur man vill. Man kan äta det med kött , grönsaker , fisk eller sött!
Idag blev det en fransk omelett , men dill och kalkonskinka.
Till omeletten gjorde jag en hallon smoothie på sojamjölk 🍳🍹
En av mina favorit frukostar. Jag gillar när det är inte för tungt och fet.

Recept :
Fransk omelett
1 ägg
1 äggvita
4 tsk vatten
Salt , dill och vitpeppar efter smak.
45g kalkonskinka

1. Värm stekpanna med en ca tsk virgin olivolja. Du kan ha något annat att steka på.
2.Rör ihop alla ingredienser i en liten skål.
3. Skär kalkonskinka.
4. Häll ut smeten i stekpannan och sedan strö över omeletten med kalkonskinkan.

Stek omeletten ca 4min per sida.

Recept:
Smoothie

200g hallon
4dl sojamjölk
1 tsk honung

Mixa alla ingredienser i en mixer.

Så gott och fräscht , mättar otroligt bra och helt lagom med kcal. Jag tycker det är viktigt med innehåll på min mat. Jag vill helst äta så nyttigt jag bara kan. Men mat är för människor och det är klart att jag brukar unna mig. Men jag brukar faktiskt äta väldigt nyttiga frukostar 😅.
Det kan varar lite svårare till lunch om man är tillexempel på stan och ska ta en lunch med någon vän och så. Eller buffé det är farligt men så gott , speciellt asiatiska ställen.

Vad äter ni helst till frukost??☕️☺️

Likes

Comments

Hej på er!
Jag tog en ordentlig sovmorgon idag!
Så skönt , ladda upp inför måndagen och en hel del att göra idag. Måste putsa lägenheten , byta kattlådan , tvätta tiger , sätta in tvätten.

Jag hade en mysig kväll igår köpte en av mina favorit viner och lite gott hem. Mina ostar , vindruvor , frukt chips ( trodde jag kunde äta dom men så där kunde endast äta ett par stycken) och en näve gelé godis.

Jag tog bara det lugnt och tänkte att livet är underbart om man är tacksam för allt man har så blir allt lättare i sinnet. Jag är så otroligt tacksam för allt jag har i mitt liv. Att man inte glömmer bort det viktigaste , för det är lättare att fokusera på något man inte har.. eller negativitet. Det är min åsikt iallafall. Jag har lätt att bli negativ eller ledsen. Men jag har jobbat på det så otroligt hårt , nu kan jag äntligen säga att jag har nästan jobbat bort den jobbiga känslan. Jag tar en dag i taget och varje dag har man en ny chans att bli ännu bättre än vad man var igår 🤗

Ska äta frukost eller kanske brunch nu.

Fyra sorters ostar och dessa små bitar är lagom jag var nu en person som åt och jag har hälften kvar så denna portionen skulle gott och väl räcka för två. Mina favorit marmelad fikon och apelsin , titta bara vilka söta burkar 😍 Det som är bra med små förpackningar är att man är inte tvungen köpa en stor marmelad. Vindruvor är ett måste på min ostbricka. Vegan frukt chips , de var goda speciellt torkade fikon , jag åt upp bara de. Sedan började jag må illa precis som jag gjorde efter vanliga chips. 🤢
Och givetvis obligatoriska salta kex till ostarna. Perfekt mys till soffan , nästa gång skippar jag chipsen och byter ut mot kokos flingor.

Vad brukar ni ha till myset i soffan?

Likes

Comments

Nu fick jag äntligen några bilder från mammas och Arturs bröllop. Det ser näst till perfekt , rena drömmen att få gifta sig med sin kärlek på en strand och en av jordens vackraste platser!
Jag har sagt och skrivit det nu 100gånger att jag är glad för deras skull , men jag är det verkligen.

Dom förtjänar det så väl! Både mamma och Artur är så snälla och kärleksfulla och offrar så mycket för andra. Så denna resan är dom värda hundra gånger om!! Om ni har missförstått mig eller om jag glömde skriva det på bloggen , dom gifte sig igår den 19/05 ☺️

Åhhh asså kolla bara hur personalen på hotellet förberedd vägen till stranden med blommor 😍🌸🌻🌷🌺🌹 Och när dom bytte ringar 💍

Alla bilder är så otroligt vackra och det är inte ens alla som jag fick av mamma. Det var bara några.

Detaljer är viktiga för mamma och kolla bara på dessa bilder , jag valde skor till mamma😇 Dessa ballerina skor är så snygga och ni hittar skorna på Zalando.se HÄR

Min favorit bild på mamma😍 Hon ser ut som en drottning på denna bilden och den är bara sååå vacker! Dröm bröllop eller vadå? Det är sånt man brukar bara se på filmer. Dom måste verkligen älska varandra , åka på en sådan resa för att uppfylla deras drömmar.

Mina älsklingar , jag har en fin familj💗💗

Likes

Comments