Header

BY Malene Birger

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har haft en jättebra vecka faktiskt, både på jobbet och utanför.

Tisdagen var extra bra då kvällen spenderades med bästa vännen Amanda. Vi var på bio och kollade på Askungen - sååååå bra. Askungen är mig nära hjärtat då pappa alltid berättade godnatt-sagor för mig när jag var liten och Askungen var min favorit, varje kväll. Hur många andra sagor han än berättade så skulle han alltid berätta om Askungen innan eller efter det. Därav min kärlek till Askungen och kärlek till världens bästa pappa! När bion var slut så köpte vi sushi och hade picknick i parken vid vattnet, än är det alldeles för kallt för att sitta ute på kvällarna länge men det var mysigt så länge det vara.

Jobbet har gått jätte bra, bra beröm från både kunder och kollegor. Att komma till jobbet och veta att man gör något bra och dessutom få HÖRA det är guld värt. Många gånger sliter man och det är aldrig någon som ens säger TACK, inte bara i jobb-situationer utan även i relationer. Peppa varandra mer, din familj, din vän, din partner, din kollega.. det kommer att slå tillbaka och göra ditt humör minst lika bra. STAY POSITIVE!

Vill önska alla en GLAD PÅSK. Själv ska man jobba hela påsken, alla dagar förutom imorgon.. så ikväll blir det vinvinvin!

Likes

Comments

Michael Kors Bedford Gusset
Har hittat DEN och nu är den äääntligen min. Äntligen!

Likes

Comments

Helgen är över och den har varit.. ja, bra. Var i Göteborg tidigt igår, lunch och shopping med Tanja. På kvällen var det modevisning på Grand, riktigt kul när något händer i lilla Borås. Bra jobbat, applåder. När modevisningen var över så började festen och höll på hela natten, så idag är man väl inte så mycket människa.

Nästa vecka blir nog bra. Kommer äntligen att få tillbaka min identitet, ha-ha, mitt pass som har varit på vift i Stockholm. Det är påsk, men jobbar heeela påsken. Är ledig på fredag och det är min enda lediga dag nästa vecka. På torsdag blir det att fira Olivias hemkomst med våran traditionella torsdags-fylla på X&Y. Väntar dessutom på att få hämta ut en fin present till mig själv från Malene Birger. Det är ju faktiskt min födelsedag snart, då kan man få unna sig något extra.

Hoppas ni haft en trevlig helg allihopa!

Likes

Comments

Daniel Wellington
en liten present till mig själv

Likes

Comments

Ingen snäll vecka framför mig nu. Work 13h från igår till på fredag.. undantag på onsdag då det "bara" är 10h. Kan ju lugnt säga att helgen kommer att sitta fint när den väl kommer. Tills dess - kämpa på! Vill önska alla en fin dag och vecka, TA HAND OM ER SJÄLVA OCH VARANDRA. Puss!

Likes

Comments

New Balance

Såååå värt att springa över hela Stockholm för att få med er hem.. vi är ju redan bästisar.

Likes

Comments

Skulle ju inte vilja påstå att Stockholm tog emot mig med öppna armar förra helgen när vi var där. Allt, precis allt skulle krångla. Men trots det så fanns det stunder som var guld med.. få, men ändå.

Bäst av allt var konserten - The Queen, Nicki Minaj.. DAT ASS! Nej men hon var faktiskt helt amazing.. så otroligt gullig människa. När hon inte kunde hålla minen och börja fnittra för alla sjöng med och var helt galna, oh.. DAT SMILE. Puss på Nicki. Trey Songz var det ju inget fel på heller.. speciellt inte i slutet då hans tröja plötsligt var någonstans i publiken och hans sjunger 'Touchin, Lovin'. Mmh. DOCK var det en besvikelse att dom inte bjöd på någon låt tillsammans.

IDAG ÄR DET FREDAG. Har faktiskt ingen fredagskänsla alls. Var sugen på att träna ikväll, men suuger ju att ONYX stänger tidigt på fredagar. What to do? Det fantastiska vädret vi haft i några dagar har ju försvunnit över en dag så känner knappast för att gå ut på en promenad heller. Stannar nog bara hemma och blir tjockis istället, upp tidigt imorgon för att jobba så lika bra att lägga sig tidigt ikväll. Som det ser ut nu så blir det nog en lugn helg för min del och det känns HELT OK!

Ha en grym helg mina vänner!

Likes

Comments

Åh, livet är bra. Inte mina ögon, inte än.. men någon gång ska dom väl också bli friska. Har varit ledig i helgen, eller iallafall söndagen, så då var det vin-kväll på Viskan under lördagskvällen med Arnela och hennes kusin. Kvällen avslutades med massa dans på Grand. HIGH FIVE! Grymt bra. Under söndagen var det bara dags att ladda om inför denna veckan.

Jobbar på för fullt, långa dagar hela veckan men det känns ok. Har hunnit slänga in träning både igår och idag så är väldigt nöjd. Har även börjat dagen idag med att bli fin i håret på Salong Upper East hos bästa Lollo, är jätte nöjd verkligen. Men det är väl ingen nyhet att man är mer än nöjd när man lämnar Upper East.

Nu är det dags att sova. Ska till jobbet lite tidigare imorgon för att hinna pilla så mycket som möjligt med det sista, sedan är det fullt upp resten av dagen med att gå på personalmöte och jobba kvällspass på andra jobbet. Vill ha helg och vill (ska) spendera den i Göteborg. Nästa helg blir det Stockholm! Helgen efter det? .. / GODNATT.

Likes

Comments