Header
View tracker
View tracker

Tjofräs! Gårdagen var spännande. Var hos en gammal familjekompis sponsorer fyllde 18. Det var skoj! Någon från skolan och några ansikten man sett förr. Dock skulle jag aldrig överlevt kvällen utan min sidekick Emma (som förövrigt är typ den enda som läser också!).

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Likes

Comments

welcome


ALLT det här får gärna flytta in i min garderob nuuuuuuu! (har precis beställt strumpbyxorna och önskar mig skorna i julklapp) :)))

Likes

Comments

jag ska inte anklaga dig för att du gjort något fel. du har inte gjort något fel. men du måste förstå hur fruktansvärt arg jag blir när du behandlar dig själv som om du inte består av något värde. jag blir ledsen för jag vet vilken potential du har. och du vet det, du gör det. du vet att vi har något speciellt som vi delar som ingen annan kan komma emellan, men nu gjorde någon det, och det gör mig obekväm. det känns som att en storebror väljer bort sin lillasyster för en annan lillasyster. som om man inte längre var tillräckligt söt. det känns också som att du inte lyssnar på mina värderingar och skiter fullständigt i vad jag tycker. jag ska inte säga något. men du förstår precis vad jag menar.

Skrev det här någon gång förra veckan när en väldigt märklig situation uppstod mellan mig och min bästa killkompis. Jag visste verkligen inte varför jag reagerade som jag gjorde angående det som hände. Vi var på grund av detta tvugna att sätta oss och diskutera hela händelseförloppet för att sen lägga flera kort på bordet och ta våran relation i kragen därifrån. Det var ett spännande samtal med mycket känslor, fy vi satt på varsin sida om rummet och fällde tårar och försökte dölja det så gott som det gick. Det fanns en hårfin gräns mellan vad vi kunde och inte kunde säga tillvarandra för att inte bryta den tunna isen vi stod på då. men vi kom fram till att vår relation är som ett hus, och ibland skakar det lite under jorden och då måste vi se till att stå stabilt för att inget ska gå fel.

Likes

Comments

Likes

Comments

Vi vaknade vid 10 imorse men somnade kvickt om. Vid 11 lyfte vi på ögonlocken och sa godmorgon. Vi pratade strunt om gårkvällen, babblade om skumma människor som kom in på festen vi var på. Vi leker jurister och dömer folk hit och dit som om ingen annan får vara något annat än vad vi är. Efter ett tag gick vi ned till köket och en pizza från igår slängdes in i mikron. Jag kan säga att jag blev fruktansvärt äcklad och satt återigen och blängde på när Emil smaskade i sig en slaffsig bit och drack en briska som var ljummen (heter det så?). Vilken frukost! Efter det kröp vi tillbaka till sängen och för att titta på skam. Jag började känna mig ynklig och onödig så började gråta, först var det bara lite men sen gick det över till brutalt hulkande och illamående. Tyckte själv att det var så lustigt med tanke på hur bra jag mått senaste veckan. Är det det som folk kallar bakisångest? Nej det kan det inte ha varit, jag var ju knappt bakis. Efter det fick jag äta frosties med fil, livets mat kl 3 på eftermiddagen när magen kurrar lagom mycket.

Kan ju dock vidare meddella att min telefon är bakis. Den tog sig ett dopp i toan igår så nu ligger den och myser i en påse ris. Den var även på spa i ugnen en timme men har ingen aning om den mår bättre! Den vill inte starta alls. Kan nästan känna lite samma sak, att det vore skönt att bara få sova och inte vakna på kanske en vecka.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår kom Emil hit efter jobbet. Vi åt Poké Bowls till middag, något nytt i min kulinariska värld men ojsan det var ju faktiskt riktigt gott! Vi tittade på nyheterna samtidigt och jag skråmade över Trump och hans bravader som visades. De började även visa något om en tjej på musically(??), som om nån skulle bry sig, och sen, det mest märkvärdiga jag någonsin hört talas om, en nyhet som handlade om att katter kanske kan jama på olika dialekter. URSÄKTA MIG men nyhetstorka much eller? Usch tänk vilka fjanterier folk kommer på, fruktansvärt lustigt.

Jag är ledig idag. Tänk vilken lyx, behövde inte ens gå upp imorse men jag är ganska snäll så gjorde det för Emils skull. Han tittade uppgivet på mig när han knaprade i sig fula flingor med nån söt jordgubbsyoghurt eller vad det nu var. Jag hade väckt honom i natt för att jag skrattat åt en hysteriskt rolig grej. Kunde inte hindra mig själv, det bara bubblade upp. Låg och tänkte för fulla muggar och så kom jag och tänka på något som var så roligt att jag brast ut i skratt i det tomma intet. Nu när jag tänker tillbaka på det så är det fruktansvärt roligt, han som ligger och sover och jag som fnittrar så högt att jag väcker honom. Stackarn som måste stå ut med mig.

Sen drömde jag märkliga saker igen. Vi har en blombukett i köket som håller på att vissna för fullt men ingen orkar ta tag i den. Vad som då hände i min dröm var att Emil skulle duscha ocg frågade mig om han fick torka av sig med den efteråt. Skrattar bara jag tänker på det. Varför drömmer jag sådant märkligt? Efter frukosten så somnade jag om och då drömde jag en till dröm. Fast den var inte märklig, jag drömde om vilken tröja jag skulle ha på mig och jag hade två att välja mellan. En av dem har jag aldrig i hela mitt liv sett men det var fantastiskt snygg! Från Ralph Lauren tror jag, den var typ svart med inslag av rött och grönt. Vet inte ens hur jag ska förklara men den var fin! Mitt lilla huvud hittar på fantastiska saker.

Likes

Comments