Header

Jag kan verkligen få ångestens mamma när bilder som denna kommer upp. Bara en liten pytte-mening som rör om i mitt huvud. Det blir som en kniv i hjärtat direkt och jag blir så orolig. Löjligt egentligen för jag har nog inget att vara orolig över men jag tror ändå att dem får mig att inse att hålla hårt i den man håller kär. Jag drömmer mardrömmar näst intill varje natt om otrohet och svek och jag har en tendens att hetsa upp mig själv oändligt mycket angående att förlora sin största kärlek. Det skrämmer slag på mig, det kittlas i hela kroppen och framkallar ett illamående och en brutal rädsla. Jag tänker trots allt detta på det ganska ofta. Det finns liksom folk som dör mitt på blanka dagen. Jag såg också en youtube video om en tjej som hittade sin kille död på köksgolvet!!! Sånt man tror är omöjligt att ske. Alla dessa saker gör mig till ett paranoia monster och en fullkomlig psychobitch. MEn det är väl okej??

Tänk om allt en dag bara skulle vara borta. Kan knappt föreställa mig hur det skulle vara att en dag vakna upp och så är Emil borta och jag får aldrig mer prata med honom, det finns inte på världskartan hur ledsen jag skulle bli! Vi delar ju hela våra liv med varandra bokstavligt talat. Eller tänk att aldrig mer få hålla hans hand? Skrattar rätt mycket när jag tänker på det egentligen. Han är säkert dubbelt så stor som mig, dricker kaffe (usch jag hatar kaffe), och spelar tv-spel. Här trippar jag liksom runt och är megakär i någon som gör så konstiga grejer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

gutchi gutchi


gutchi gutchi by arzos featuring a fur coat

Om jag var miljonär skulle jag dansa runt i det här varje dag. Skulle känna mig som en prinsessa hela tiden, som en äkta liten vintage girl. Gråter modetårar och hoppas att nån kan swisha typ 100 000 kr till mig pronto <3

Likes

Comments

Det är roligt när man inser att saker man köpt matchar varandra. Hade inte tänkt på att byxorna funkade till tröjan över huvud taget förräns imorse. Tänk vad man kommer fram till på sovmorgonar. Gillar kombon. Byxorna är dessutom som mjukisbyxor!

Sitter på tunnelbanan påväg till skolan. Egentligen tar jag inte tunnelbanan men blir upphämtad av Nazli! Älskar att få skjuts, bästa som finns verkligen, det är så chill. Dock tycker jag att det är läskigt att köra själv, man känner sig som en myra som inte har nån kontroll bland massa elefanter. Har inte kört så mycket än men ska börja ta lektioner snart.

Likes

Comments

(Den högra bilden ger mer rättvis färg men den vänstra var finare<3)

Strosade kort runt på stan idag och slank in på Zadig för att be dem laga en del av min förra väska som gått sönder. Hittar drömmarnas dröm väska som är petit (som jag 👼🏽) och rosa (som jag älskar)! Tro ni jag blev glad eller????? Den måste va gjort för mig. Ja förutom att jag inte köpt den än. Som vanligt dyrkar jag saker som tyvärr ska svida i plånboken!!!!! Tänkte att den kanske ska få ersätta min kära pojkväns plats i min högra hand och kanske dra till sig en och annan snok som slänger en extra blick på skönheten. Älskar att få uppmärksamhet för det jag bär, har ju ändå valt det med omsorg och kärlek och då ska man ju självklart få cred för all möda man la ned på den!

Men Ait tänker att den kanske är värd en investering efter lördagens jobbdag som isåfall täcker hela kostnaden.

Likes

Comments

5/3

ibland vill jag bara skrika högt som fan att jag hatar dig. Jag blir rädd för mig själv eftersom det inte var någons fel att du var tvungen att lämna. Det är solklart att du inte vill ha kontakt med mig och det är lika solklart att det var jag som skulle vara tvungen att tygla mig själv för att inte skriva till dig. Vad hade hänt om du såg allt som jag skriver här? Vad skulle du tänka då?

Med darriga fingrar och ett extremt illamående efter kvällens bravader letar jag fram din kontakt i mobilen. Klockan är på tok för mycket för att ringa dig eftersom du alltid vill sova så tidigt. Men jag vill ju verkligen träffa dig. Jag slår mobilen mot örat och det känns som oändligt många signaler hinner pipa innan han svarar.

”Jag sover vad vill du?”

”Jag är utanför dig om en kvart, kom ut och möt mig.”

”Jag orkar verkligen inte, klockan är två på natten, vad är det som kan vara så viktigt?”

”DU. Du är viktig”

Han la på och min kompis mamma som körde frågade vart hon skulle släppa av mig. Odenplan. Jag skulle träffa dig vare sig du ville eller inte. Det kändes som tusen fjärilar i magen eftersom jag gjorde något jag absolut inte skulle göra. Jag skulle varit hemma för en timme sen men jag orkade verkligen inte bry mig. Jag slängde iväg ett sms.

”Sista chansen om du vill träffa mig nu.”

”Jag kommer, ska bara klä på mig.”

Likes

Comments

Satte på mig något i garderoben som legat och dammat länge. Kjolen är några år gammal och typ använd två gånger. Men ni vet kläder man har och inte vet vad man ska ha till, man har liksom bara två saker som det passar med och det är vad ni ser på bilden. Brukar vara den som är rätt feg med att klä mig konstigt innan jag faktiskt kommer utanför dörren och ingen annan har samma sak på sig. 

Likes

Comments

Dags att försöka förstå sig på hur det här fungerar. Lyckades lägga in bilder (Wey) och nu är det väl dags att skriva om helgen, för sånt gör man tydligen. Var på en fint fixad drink!! Med massor av kakor (som jag inte tog kort på, bara åt av), hos Emma! Cool tjej tycker jag. Rörde mig sen mot Fridhemsplan för att möta Elza, Charlie och Hugo. Vi åkte iväg långt för att gå på hemmafest. Längesen man var på en sån. Skönt dock att vi kommit upp i åldrarna och slipper folk som spyr ner soffor eller sovrum som ockuperas av ett par som hånglar. Den var nice! Lite folk man kände igen men jag är oerhört dålig på namn och ansikten så jag gör alltid bort mig i såna sammanhang. Vi flippade iaf till Oskar Linnros och Daniel Adams ray ett bra tag, var dock fruktansvärt trött så emellanåt hamnade jag på soffan blippandes på mobilen för att inte somna ståendes på dansgolvet, haha det vore nåt va! Vipps så ringde en rätt så glad Emil som var klar på Sture compagniet (companiet? Hur det nu stavas?) och jag slängde mig i en uber vid 2 nån gång för att åka hem och sussa med mitt hjärta. 

Likes

Comments