Header
View tracker

Kan inte sova så tog upp datorn för att göra lite inspiration för kommande veckan men efter dessa två stod det still i min lillla hjärna samt att polyvores utbud inte räcker långt. Ska försöka göra något i stil med dessa, vill va lite classy, känner att jag tappat min elegans på senaste tiden! Vill va en piffig liten brud den här veckan.

Likes

Comments

Här står jag och poserar i mitt rum, har ju inget bättre för mig på dagarna. Ruttnar hemma på mitt rum liksom ( och ja EMMA Jag klagar på ledighet). Idag bokstavligen släpade jag mig till gymmet för första gången på typ ett år. Köpte strumpbyxor som belöning! Och sneaker wipes, vad nu det ska vara bra för.

Likes

Comments

haha asså gud jag ser nu hur knasigt det här ser ut.

Likes

Comments

Dessa två har blivit mina senaste tillskott i garderoben. Rean has treated me well this year vilket jag är glad för. Har hittat allt möjligt och dessa två är något som mer får ingå i min sommar/basic garderob.

Likes

Comments

Hejsan nuggets. Jag sitter nyvaken i mitt rum och väntar in ett skypesamtal. Vi ska göra sista delen på gymnasiearbetet. Jag har en spegel framför mig så det är lite obehagligt att se sig själv för ärligt ser jag ut som en svullen liten säl. Är helt rosig om kinderna och mitt ansikte skiftar i färg. Men snart ska jag fixa till mig för jag ska få träffa Emma! Vi hade ett skojsigt samtal om mode i telefon på tre och en halv timme i lördags. För många låter det säkert dötråkigt men för mig är det rena rama paradiset!

Jag drömde väldigt intensivt inatt. Dels drömde jag att en kille som jag aldrig mer vill växla ett ord med ringde mig. Det var ganska exakt ett år sedan jag sa åt honom att han inte längre får ha en plats i mitt liv på grund av alla missnöjen han ställt till med. Förra året var mitt nyårslöfte att lämna personer som jag inte inte ville ha en snudd på kontakt med. Sedan drömde jag även en till dröm som var sjukt skum. Jag skulle väl ut på något partaj typ och är hema hos någon kompis. Frågar om den har någon alkohol och den ger mig en vodkaflaska, det enda problemet är att vodkan är i fast form typ som en jello??? Så jag kan inte dricka den. Sen var det nåt mer om en vinflaska och lite stress men det är inget jag kommer ihåg. Men det var också jättekonstigt för innan jag somnade så lucid-drömde jag, dvs jag var medveten om att jag sov/drömde så jag kunde styra vad jag gjorde i drömmen, sen kom jag på det och tänkte "oj vänta vad håller jag ens på med" och då vaknade jag igen typ för att sedan somna igen.

Likes

Comments

Jag har funderat igen. Inget märkvärdigt eller så men jag har funderat på hur vi tjejer agerar. Jag ska inte svartmåla någon då jag själv antagligen ingår i en sån här cirkel, men jag måste få förklara. Vi tjejer fikar två och två, eller går promenader eller har skoj på annat vis. Vi pratar om andra och pratar mycket om vilka vi "inte klarar av att umgås med". Dagen därpå så postar dom en bild på den personen som om allt vore fine. Jag tycker det är larvigt hur vi ska säga tt vi inte gillar någon eller har svårt för någon och sedan umgås med den. Jag är tydlig med vilka jag inte gillar. Jag är inte trevlig mot dem jag inte gillar på riktigt. Jag är tydlig med sånt för jag tycker inte att man är dubbelsidig. Blir så irriterad på fjantar som ska gå runt och babbla om folk och sen låsas vara vänner med dem i efterhand.

Likes

Comments

budget på gina


Oj vad jag har svartmålat gina tricot. Men ärligt talat det finns inte mycket där som glänser i mina ögon. Man köper nåt tjottabläng som man glömmer bort efter en månad. Men det fins enstaka plagg som kan ge mig en glimt i ögat, antagligen för att det är kopior på mycket finare saker egentligen som lilla plånkan inte vill stå för. Kjolen är väl den som berört mig mest isådanfall. Men det är svårt det där med kläder, hinner ju knapp använda nåt innan jag vill ha nytt!, Fyskäms.

Likes

Comments

Jag fick precis en like på insta av en person jag inte hört av på 4 år. Tänker att oj tiden flyger så fort! Minns det liksom som igår när man umgicks varje dag. Sen går det upp för mig hur lång tid fyra år ät och hur mycket jag som person har förändrats. Själv stirrar jag på namn på mobilen och antar att dem är lika torra som sist vi sågs. Det kanske dom tänker om mig med förresten. Nej det är förvirrande det här med att inte känna personer längre. Trist. Nu ska jag ha körlektion! (Höll nästan på att skriva kröklektion men insåg att det var fel)

Mycket har hänt så att säga

Likes

Comments