Header

Blir nästan arg på mig själv för att jag delar med mig av dessa saker. Det här är riktigt godis för mitt hjärta och jag vill äga vartenda plagg. Men mest tröjan och glans-jackan. Kan nästa gråta över att varje plagg kostar laxen och lite till var ungefär. En femhundrung för varje hade mitt snåla hjärta kunnat ge men nja... Kanske får vänta tills en riktigt bra lön trillar in.

Likes

Comments

Idag satt jag på en grå och trist geografilektion. Tror inte jag någonsin har lyssnat på vad den där läraren babblar om i sin lilla simpsonsvärld. Av allt som sägs är totalt 20% vettigt, allt annat är blaj. Som vanligt så satt jag och surfade runt och läste alla bloggar jag kunde komma på. Olivia Hageus en briljant skrivare hade skrivit om att bli lämnad. Om hur ont det gör och hur kroppen inte orkar med.

"Helt och hållet hundrafemtioprocentigt dumpad är jag. För en timme sedan var jag en del av ett sammanhang och nu är jag bara…Jag. Ensam. Det brister."

Det är få texter som berör mig något så otroligt som hennes. Jag var tvungen att hejda mig för att inte rusa ut ur klassrummet när gråten kom i halsen och alla känslor bara vällde upp. Jag fint ont i magen och hade ingen som helst lust att vara kvar. Fruktansvärt var det och jag tappade verkligen humöret. Fortfarande typ fem timmar senare sitter jag med samma sinnesstämning, ledsen. Jag är så rädd för att bli lämnad. Jag kan inte tänka mig hur jag skulle må, jag vill inte ens veta. Jag blir svag i hela kroppen när jag tänker på mig själv ensam. Jag känner mig så liten och ynklig och jag skulle aldrig klara mig själv. Jag är för ostadig för att stå själv och jag är så beroende av att alltid ha någon där.

Nu ska jag sluta babbla och gå sova! ska köra imorgon igen wazzaa

Likes

Comments


Tycker jag fååår panneeee av att jag ser så olika ut på varenda bild??? Jag ser ut som 10 olika personer?

Likes

Comments

Kan inte sova så tog upp datorn för att göra lite inspiration för kommande veckan men efter dessa två stod det still i min lillla hjärna samt att polyvores utbud inte räcker långt. Ska försöka göra något i stil med dessa, vill va lite classy, känner att jag tappat min elegans på senaste tiden! Vill va en piffig liten brud den här veckan.

Likes

Comments

Här står jag och poserar i mitt rum, har ju inget bättre för mig på dagarna. Ruttnar hemma på mitt rum liksom ( och ja EMMA Jag klagar på ledighet). Idag bokstavligen släpade jag mig till gymmet för första gången på typ ett år. Köpte strumpbyxor som belöning! Och sneaker wipes, vad nu det ska vara bra för.

Likes

Comments

haha asså gud jag ser nu hur knasigt det här ser ut.

Likes

Comments

Dessa två har blivit mina senaste tillskott i garderoben. Rean has treated me well this year vilket jag är glad för. Har hittat allt möjligt och dessa två är något som mer får ingå i min sommar/basic garderob.

Likes

Comments

Hejsan nuggets. Jag sitter nyvaken i mitt rum och väntar in ett skypesamtal. Vi ska göra sista delen på gymnasiearbetet. Jag har en spegel framför mig så det är lite obehagligt att se sig själv för ärligt ser jag ut som en svullen liten säl. Är helt rosig om kinderna och mitt ansikte skiftar i färg. Men snart ska jag fixa till mig för jag ska få träffa Emma! Vi hade ett skojsigt samtal om mode i telefon på tre och en halv timme i lördags. För många låter det säkert dötråkigt men för mig är det rena rama paradiset!

Jag drömde väldigt intensivt inatt. Dels drömde jag att en kille som jag aldrig mer vill växla ett ord med ringde mig. Det var ganska exakt ett år sedan jag sa åt honom att han inte längre får ha en plats i mitt liv på grund av alla missnöjen han ställt till med. Förra året var mitt nyårslöfte att lämna personer som jag inte inte ville ha en snudd på kontakt med. Sedan drömde jag även en till dröm som var sjukt skum. Jag skulle väl ut på något partaj typ och är hema hos någon kompis. Frågar om den har någon alkohol och den ger mig en vodkaflaska, det enda problemet är att vodkan är i fast form typ som en jello??? Så jag kan inte dricka den. Sen var det nåt mer om en vinflaska och lite stress men det är inget jag kommer ihåg. Men det var också jättekonstigt för innan jag somnade så lucid-drömde jag, dvs jag var medveten om att jag sov/drömde så jag kunde styra vad jag gjorde i drömmen, sen kom jag på det och tänkte "oj vänta vad håller jag ens på med" och då vaknade jag igen typ för att sedan somna igen.

Likes

Comments