Idag går jag som på moln.

Igår åkte jag och Simon till sjukhuset för rutinultraljud. Första vi får se är det där pickande lilla hjärtat, då slappnade jag av så pass att jag blev svimfärdig. Barnmorskan mätte huvud, hjärta, femur och kollade igenom organ. Allt såg normalt ut så då bröt jag ihop, vet inte varför jag har varit så orolig att något inte stämmer men det händer väl alla blivande mammor. Det var så himla mysigt att se bebis sparka samtidigt som jag kände det i magen, jag har inte inbillat mig!

Så, tillslut höll vi på att spricka av nyfikenhet, är det en pojke eller flicka som gömmer sig där inne? Så fort barnmorskan svepte över bebis syntes det tydligt att det är vår lille dreng som bakas i min mage! En frisk, sprallig liten pojke!

Jag är så lycklig att jag ej vet var jag ska ta vägen, helt fantastiskt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är min lediga dag denna jobbvecka. Man har inte riktigt orken att hitta på saker efter/innan jobb längre, så igår när jag kom hem somnade jag på soffan, blev inte många knop efter det.

Sitter fortfarande i sängen och dricker kaffe, väntar på leverans från posten, spjälsängen är på väg! Jag känner mig själv väl nog så jag vet att den kommer antagligen stå färdigmonterad ikväll, kan inte hålla mig gällande något som har med bebis att göra.

Idag är det även en annan spännande sak som händer, vi ska åka på det andra ultraljudet! Jag har knappt sovit en blund inatt, jag är så sjukt nervös. Mycket tankar snurrar i huvudet.

Nu ska jag kravla mig upp och göra frukost.

Likes

Comments

Jag har haft en sån där löjligt lugn helg med bara massa mys.

I fredags kom favoriterna Tove, Emil och lille Malte för middag och gos. Igår tog jag ikapp på städning och tvätt, varför lyckas man alltid skjuta upp tvätt tills sömmarna i tvättkorgen håller på att spricka?
På kvällen blev det tacomys med Simons vänner innan jag gick och la mig vid nya standard-tiden: 21.30

Imorse gick jag upp alldeles för sent för att vara acceptabelt, Simon gjorde kaffe (ja, en kopp kaffe får jag faktiskt i mig numera) och pannkaksfrukost och jag låg bara och kände mig bortskämd.

Nu har vi precis kommit hem från en övningskörning och trots att jag tvekat på om att ta körkort när man samtidigt bakar ett barn i magen så går det fantastiskt bra (idag åtminstone). Men det tar all min energi så nu blir det soffläge resten av kvällen.


Likes

Comments

I mars blir jag och Simon föräldrar!

Det har varit en omtumlande resa sen jag plussade i början på juli! De första 6 veckorna gick ju då obemärkta men nästan så fort vi fått veta slog illamåendet till och höll sig kvar med järngrepp till vecka 13. Hela sommaren gick med andra ord till att undvika dofter, pilla i mig äpplen och godis, och kräkas i smyg på jobbet.

Efter vecka 13 har jag mått himla bra!
Det har börjat smyga sig in bebisgrejer i lägenheten och på torsdag är det dags för RUL och vi är så exalterade att få se lille knodden igen!

På onsdag går vi in i vecka 20 och det känns galet att vi är halvvägs. Å ena sidan så känner jag ÄNTLIGEN, men å andra sidan har tiden bara flugit förbi. I vilket fall som helst har jag aldrig varit mer förväntansfull!


Likes

Comments

Så ska vi se hur detta går. Med familj och vänner lite överallt är det väl ganska rimligt att starta en blogg för att uppdatera er om mitt oerhört händelsefulla liv här i småländska skogarna. Jag ska inte påstå att mitt liv är händelselöst för tillfället, jag har ju en hel del att skriva om nu när knodden väntar i magen!

Så nu försöker jag mig på detta med att skriva till er! Puss

Likes

Comments